2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
bende dalan roxy le 30 derecede yıkadım herangi bi kalıntı kalmadı fakat krem rengi battaniyesine morlu bi renk bulaşmış acaba içindeki renkli granüllermi

hangi şehirdesin?

sen cumartesi de mi çalışıyorsun cnm ayy Allah yardımcın olsun. bende 7,15 kalkıp 18,30 da evde oluyorum. senin belli mi normal ya da sezaryen olacağı. hadi bakalım hızlı olanı görelim

sen cumartesi de mi çalışıyorsun cnm ayy Allah yardımcın olsun. bende 7,15 kalkıp 18,30 da evde oluyorum. senin belli mi normal ya da sezaryen olacağı. hadi bakalım hızlı olanı görelim
evet canım cumarteside tam gün az kaldı az diyip kendimi kandırıyorum.
daha belli değil bu cumartesi kontrol sanırım çatı muayenesi 38. haftada yapılıyo o zaman belli olur galiba şu anlık bebeğin başı aşağıda

kesin doktor

Canım çok mu koydun acaba.
üstünde de bi makine için bi çorba kaşığı koyun yazıyor çünkü.

Allah yardımcın olsun cnm. benimde aşağıda ama dediğin gibi muayene olmadan kesin belli olmuyor

Gerçekten cok takdir ve tebrik ettim sizi kizlar ins dinlenirsiniz artik bol bol.. Ben cok tembel hissettim şimdi kendimi 2 ay once ayrılarak rekor kirdim heralde

Matik olaniydi suya koydum yarim erime soz konusuydu yikanirkende erir die dusunmustum kismet ne diyim

Aynen erimemis kokusuda yok birtane esyasida yazik solmus

Gerçekten cok takdir ve tebrik ettim sizi kizlar ins dinlenirsiniz artik bol bol.. Ben cok tembel hissettim şimdi kendimi 2 ay once ayrılarak rekor kirdim heralde

teşekkürler cnm ya tembel hissettim deme de işin buna müsaitmiş demekki ayrışmışsın. inan doğum sonrası izin sorun olmasa bende 32. haftada ayrılırdım. cidden vucut çok yoruluyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…