- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.201
bende dalan roxy le 30 derecede yıkadım herangi bi kalıntı kalmadı fakat krem rengi battaniyesine morlu bi renk bulaşmış acaba içindeki renkli granüllermiHacişakir granül sabun 30 derecede erimiyor diye duyduğum için ben de Dalin sıvı deterjan almıştım canım. Ama gördüğüm kadarıyla Dalan Roxy 30 derecede eriyormuş bir de kullanınca yumuşatıcıya da gerek kalmıyormuş.
hangi şehirdesin?cnm bende çalışıyorum. özel sektördeyim. doğum izni sonrası ücretsi izin fln çok zor bizde o yüzden son güne kadar gideceğim inşallah. doğumda şimdilik normal gibi ama çatı muayenesi fln olmadan kesinleşmez sanıyorum. benimde hayalım izne çıkıp evde 1 hafta dinlenip öyle doğum yapmak :)
aramızda bir gün varbakalım hangimizinki önce gelicek?
sabretmekten başka çare yok hepsi doğumdan sonra bebekle fazla vakit geçirmek için sonrası artık Allah kerim...
bende pazarları saymasam şu kadar kaldı die gün sayıyorum haftanın 6 günü 6:30 kalk akşam 19:30 evde ol çokkkkkk zorrr
evet canım cumarteside tam günsen cumartesi de mi çalışıyorsun cnm ayy Allah yardımcın olsun. bende 7,15 kalkıp 18,30 da evde oluyorum. senin belli mi normal ya da sezaryen olacağı. hadi bakalım hızlı olanı görelim
hangi şehirdesin?
sen cumartesi de mi çalışıyorsun cnm ayy Allah yardımcın olsun. bende 7,15 kalkıp 18,30 da evde oluyorum. senin belli mi normal ya da sezaryen olacağı. hadi bakalım hızlı olanı görelim[/QUO
kesin doktor bi bahane sunup sezeryan yapıcak
Canım çok mu koydun acaba.Hacisakirin granul sabunu az kalsin makinami bozuyordu gecen annem dediydi bebege aldiklarini yikamis makinaya biseyler oldu sular geri geliyo dedi icini acmislar bu granul sabun katilasmis hortumu tikamis...demislerki deterjan kismina koymayin icine atin direk die...bugun bende oyle yaptim bir kopurdu bir kopurdu makina yikamayi birakmis suyunu bosalttim kopuklerini temizledim kac defa sadece durulama yaptirdim.. icinde katilasmis bu sefer sanirim sivi deterjan alicam yazik olucak makinaya yaw okadar para verip yeni aldim 5 liralik deterjan 2000 liralik makinayi perte cikarcakti...
kayseri cnm sen. cinsiyeti ne bebeğinin bu arada benimki kız
evet canım cumarteside tam günaz kaldı az diyip kendimi kandırıyorum.
daha belli değil bu cumartesi kontrol sanırım çatı muayenesi 38. haftada yapılıyo o zaman belli olur galiba şu anlık bebeğin başı aşağıda
seninde sen normalmi düşünüyosun?Allah yardımcın olsun cnm. benimde aşağıda ama dediğin gibi muayene olmadan kesin belli olmuyor
istanbul
benimde kız
Allah sağ salim kucağına alıp agucuk gugucuk yapmayı nasip etsin inşallah...
seninde sen normalmi düşünüyosun?
Sabundan mi oluyo o? Benim de ayni sekilde battaniyeyle nevresim takımında kucuk pembe lekeker olmuş. Ben de anlam verememistim nerden oldu diyebu dalan toz sabun benim hastane çıkışının battaniyesinin rengini bozmuş
Gerçekten cok takdir ve tebrik ettim sizi kizlar ins dinlenirsiniz artik bol bol.. Ben cok tembel hissettim şimdi kendimi 2 ay once ayrılarak rekor kirdim heraldecnm bende çalışıyorum. özel sektördeyim. doğum izni sonrası ücretsi izin fln çok zor bizde o yüzden son güne kadar gideceğim inşallah. doğumda şimdilik normal gibi ama çatı muayenesi fln olmadan kesinleşmez sanıyorum. benimde hayalım izne çıkıp evde 1 hafta dinlenip öyle doğum yapmak :)
Matik olaniydi suya koydum yarim erime soz konusuydu yikanirkende erir die dusunmustum kismet ne diyimCnm bu hacisakirin hem matik hem el yikamaso var. Seninki matik miydi bende kullaniyorum / kullandim matik olani onceden kaynar suda erit ve yumusatici yerine (varsa eger beyaz temiźlik sirkesi) yoksa normal sirke koy. Ve cok fazla ilac koyma gerci bu deneyimden sonra hic kullanmazsin sanirim ama. En kotu suya bastirmada kullanirsin. Gecmis olsun
Aynen erimemis kokusuda yok birtane esyasida yazik solmusHacişakir granül sabun 30 derecede erimiyor diye duyduğum için ben de Dalin sıvı deterjan almıştım canım. Ama gördüğüm kadarıyla Dalan Roxy 30 derecede eriyormuş bir de kullanınca yumuşatıcıya da gerek kalmıyormuş.
Ozmn cok koymusum guzel koksun diyeCanım çok mu koydun acaba.
üstünde de bi makine için bi çorba kaşığı koyun yazıyor çünkü.
Gerçekten cok takdir ve tebrik ettim sizi kizlar ins dinlenirsiniz artik bol bol.. Ben cok tembel hissettim şimdi kendimi 2 ay once ayrılarak rekor kirdim heralde
Matik olaniydi suya koydum yarim erime soz konusuydu yikanirkende erir die dusunmustum kismet ne diyim[/QUO
Bende Dalan roxy matik kulladım. Hiç sorun yaşamadım.
teşekkürler cnmya tembel hissettim deme de işin buna müsaitmiş demekki ayrışmışsın. inan doğum sonrası izin sorun olmasa bende 32. haftada ayrılırdım. cidden vucut çok yoruluyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?