- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.221
Vallahi al benden de o kadar bu dönem sadece seminere gidip ayrıldım izne ama iyiki de gitmemisim diyorum geçen haftaki açılma ve sanci dan sonra demekki benim sınırım buymuşGerçekten cok takdir ve tebrik ettim sizi kizlar ins dinlenirsiniz artik bol bol.. Ben cok tembel hissettim şimdi kendimi 2 ay once ayrılarak rekor kirdim heralde
canim onumuzdeki haftada yer aliyor sen bulamamis olabilir misina 101 in sitesine girdim baktım ama gelecek ürünlerde dediklerin yok
yag beni kesmiyor canim mustelanin catlak kremini surmezsem deli gibi kasiniyorum ben deKızlar ya kafayı yiycem ben
Benim bu kaşıntı geçmedi doktor ilaclardandir dedi hepsini kesti ama kaşıntı geçmedi geceleri beni çıldırtiyor.gece 11 e kadar gayet rahatım sıkıntı yok ama o saat gelince kafayı yiyorum. Hamileligimin 6ayi her gece duş alarak geçti. Ilk zamanlar sicaklardan dustaydim son iki aydır kaşıntıdan. Karacigere baktı sorun yok
Vücut genişlemesindende değil her gece yaglaniyorum.yediklerim diycem hergün yediğim bişey yok yoğurt harici.ayyy bilmiyorum napcam ben
canim ben haftaya diye yazmistim direkt tarih yazmak aklıma gelmedi ÖzürAynen gecmis donememi bakti acaba tarihini yazsaydin bari 15-22 ekim kampanyasinda yok maalesef
iki ay önce tanıdığım sezeryan doğum yaptı ama sütte sıkıntı olmadıKızlar benim hep kafama takılan birşey var sezeryan olanların sütü gelmiyormu yada azmı geliyor geçmi geliyor ha birde benim gögüslerde süt veya sıvı falanda hiç gelmedi acaba sütüm olmayacakmı emziremeyecekmiyim diye diye rüyamda bebeğimi görüyorum emziriyorum ama sütüm gelmiyor kafama çok takıyorum
neden yalan soyleyeyim ki anlamadim... en fazla tarihine yanlis bakmisimdir bu da 'yok yok dogru soyluyor' seklinde dile getirilmez diye düşünüyorum... yazdigim yazi da 'haftaya' kelimesini kullanmisim valla pisman oldum haber verdigime... tarih yazsaydin bari, dedigin urunler yok, yok yok dogru soyluyor... acaba biz bulamamisizdir diye dusundunuz muyok yok doğru söylüyor araatma motoruna direk tarih olarak yaz çıkıyor
İnşallah herşey yolundadır hakkımızda hayırlısı herkes sıvı geldi süt geldi falan diyince insan ister istemez tedirgin oluyor bende bir sorunmu var acaba diyeiki ay önce tanıdığım sezeryan doğum yaptı ama sütte sıkıntı olmadı
Yanlış inanç: "sezaryan olanların sütü gelmez veya geç gelir."
Doğrusu: Henüz rahim kasılmaları başlamadan yapılan sezaryanlarda oksitosin hormonu salgısı başlamadığından sütün kanallara ilerlemesinin geciktiği doğrudur. Ancak bebek doğduktan ve plasenta çıktıktan hemen sonra oksitosin hormonu hızlı bir şekilde salgılanacak ve sütünüz 0.5-2 saatlik bir gecikme sonunda gelmeye başlayacaktır kopyala yapıştır yaptım güvendiğim bi siteden :) bende korkuyorum benden de hiç gelmedi göğüsümden bir şey o endişe bende var maalesef
valla ne olacak bu ikimizin hali bilmiyorum canimSabah 10'dan beri hastanedeyim kızlar,yeni çıktım. Çok şükür şimdilik sorunsuz devam ediyoruz.
Doktor yine Nst'ye soktu.İdrar tahlili istedi.Onları yaptırdım, sonuç bekledim.
Sonra doktora yeniden gösterdik vs.
Erken doğum riskim olduğu için her şeye bakıyor.
Yine 38'den önce geleceğini düşünüyorum, dedi.Bakalım.
aynen canım bide benim göğüs uçlarım 33 ten itibaren emziriyormuş gibi yara oldu şaka gibiİnşallah herşey yolundadır hakkımızda hayırlısı herkes sıvı geldi süt geldi falan diyince insan ister istemez tedirgin oluyor bende bir sorunmu var acaba diye
Benimde yarın son günüm. 37+0'a kadar dayanmak çok kolay olmasada direndim.
Doktoruna sordunmu canım sıvı falan gelmiyor normal mi diyeaynen canım bide benim göğüs uçlarım 33 ten itibaren emziriyormuş gibi yara oldu şaka gibidoktorcuğumda şimdiden böyle oluyorsa emzirince Allah yardımcın olsun dedi on numara moral verdi saolsun
canım normal o sıvı yada süt gelme olayı herkeste olmuyor çok doğum yapan insan gördüm hamilelikleri boyunca hiç sıvı yaada süt gelmemesine rağmen maşallah sütleri iyi geliyorduuuu darısı bizim başımıza inşallahDoktoruna sordunmu canım sıvı falan gelmiyor normal mi diye
aynen canım bide benim göğüs uçlarım 33 ten itibaren emziriyormuş gibi yara oldu şaka gibidoktorcuğumda şimdiden böyle oluyorsa emzirince Allah yardımcın olsun dedi on numara moral verdi saolsun
neden yalan soyleyeyim ki anlamadim... en fazla tarihine yanlis bakmisimdir bu da 'yok yok dogru soyluyor' seklinde dile getirilmez diye düşünüyorum... yazdigim yazi da 'haftaya' kelimesini kullanmisim valla pisman oldum haber verdigime... tarih yazsaydin bari, dedigin urunler yok, yok yok dogru soyluyor... acaba biz bulamamisizdir diye dusundunuz muferrace @derya275 hitap sekliniz hosuma gitmedigi icin boyle bir tepki verme geregi duydum cunku burda hepimiz birbirimizden bişeyler isteyip paylasimlarda bulunuyoruz; ama sen dili yerine ben dilini kullanarak...
Birkaç hafta daha takipte olup sonra doğuracağızvalla ne olacak bu ikimizin hali bilmiyorum canim
Takilma boyle seylere bak ben ilk bebegimde hep bu dusunceler sebebiyle cok sıkıntı yasadim. Amaaan sutum olmasa da ucunda ölüm yok ya mamayla beslerim rahatliginda olmani tavsiye ederim. Ben oglumda 5 aydan itibaren mamayi kesip inek sutune basladim ve butun corbalarini kemik suyuyla yaptim elhamdulillah kansizlik sorunu vs hicbi derdimiz yok. Eger olmasa da olur rahatliginda olursan inşallah bol suun olur. Ben sahsen su an o rahatliktayim bu sebeple inanıyorum bol bol sutum olacakKızlar benim hep kafama takılan birşey var sezeryan olanların sütü gelmiyormu yada azmı geliyor geçmi geliyor ha birde benim gögüslerde süt veya sıvı falanda hiç gelmedi acaba sütüm olmayacakmı emziremeyecekmiyim diye diye rüyamda bebeğimi görüyorum emziriyorum ama sütüm gelmiyor kafama çok takıyorum
Bende hala çalışıyorum ama sanırım boşa çalışıyorum. Tatile denk gelecek sanırım bu 2 hafta. Sen hesaplattin mi okula donus zamanını. Ben hiçbişey anlamadımCogunuz ayrilmissiniz isten kizlar ya ben mi abartiyorum calismayi acaba. 36. Haaftama girdim. 2 hafta daha calisicam sezeryan tarihime 1 hafta kala ayrilmis olcam. Sizleri duyunca ayrilsammi acaba dedim☺esimle de ayni okuldayiz. Suyum felan gelirse onun sinifina kosarim hemen. Gecen biraz halsizdim. Gitmesemmi okula dedim. Evde kalinca aklim sende kaliyo. Okulda gozumun onunde ol bisver diyo☺☺ole gidiyoruz bakalim hala
bana devletteki doktorum planlı sezeryanın kalktığını söyledi.Birkaç hafta daha takipte olup sonra doğuracağız
Benimkinin kordon boynunda hala , kolye yapmış takmışDoğsun şu kehribar kolyeleri miydi neydi , onlardan alacağım , biraz büyüyünce , yazın takar
Doktora söyledim , boynunda kordon varmış diye.Biz bakmıyoruz bile ona , hemen hemen çoğu gebede olur,önemli bir şey değil,görsek bile söylemeyiz,dedi. Ben öyle dedikten sonra da renklendirip gösterdi , bak burada diye :)
Seninkinin çıkarmasına sevindim canım.
Bana ilginç gelen özeldeki doktorların evham yapıp sezaryen dedikleri durumlara , devlettekilerin normal doğum demesi.
Gittiğim diğer doktorları da söyledim.Hepsi birbirini tanıyor zaten ; ama şunu anladım.Devlette gittiğim doktor iki doktordan da daha iyi.Şimdi nerede doğum yapacağım , bakalım.Hala belirsiz.Devletteki doktor da normal doğum yapabilirsin , bir sorun olursa Gülnihal zaten sezaryene alır,dedi.
Bu arada birkaç yıl içinde planlı sezaryen diye bir seçenek kalmayacakmış , Türkiye kaldırıyormuş bu seçeneği.Su , sancı , nişan gelince olacakmış tüm doğumlar.Doktor başka bir gebeye söylerken duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?