- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.241
Benim de göğsümün ucunun içinden bir şeyler çıkmış gibi görünüyor.Çok acayip bir görüntüsü oldu.Yara gibi görünüm böyle bir şey mi acaba ? Sanki kurumuş , kalmış sümük gibi oldu.aynen canım bide benim göğüs uçlarım 33 ten itibaren emziriyormuş gibi yara oldu şaka gibidoktorcuğumda şimdiden böyle oluyorsa emzirince Allah yardımcın olsun dedi on numara moral verdi saolsun
Benim de göğsümün ucunun içinden bir şeyler çıkmış gibi görünüyor.Çok acayip bir görüntüsü oldu.Yara gibi görünüm böyle bir şey mi acaba ? Sanki kurumuş , kalmış sümük gibi oldu.
Biliyorum , benzetme iğrenç oldu.Başka nasıl tarif edeceğimi bilemedim.
Hadi canım demek kaldırılıyormuş allahın sevgili kuluymuşum ucuz yırttım sayılır normalden korkuyom napimBirkaç hafta daha takipte olup sonra doğuracağız
Benimkinin kordon boynunda hala , kolye yapmış takmışDoğsun şu kehribar kolyeleri miydi neydi , onlardan alacağım , biraz büyüyünce , yazın takar
Doktora söyledim , boynunda kordon varmış diye.Biz bakmıyoruz bile ona , hemen hemen çoğu gebede olur,önemli bir şey değil,görsek bile söylemeyiz,dedi. Ben öyle dedikten sonra da renklendirip gösterdi , bak burada diye :)
Seninkinin çıkarmasına sevindim canım.
Bana ilginç gelen özeldeki doktorların evham yapıp sezaryen dedikleri durumlara , devlettekilerin normal doğum demesi.
Gittiğim diğer doktorları da söyledim.Hepsi birbirini tanıyor zaten ; ama şunu anladım.Devlette gittiğim doktor iki doktordan da daha iyi.Şimdi nerede doğum yapacağım , bakalım.Hala belirsiz.Devletteki doktor da normal doğum yapabilirsin , bir sorun olursa Gülnihal zaten sezaryene alır,dedi.
Bu arada birkaç yıl içinde planlı sezaryen diye bir seçenek kalmayacakmış , Türkiye kaldırıyormuş bu seçeneği.Su , sancı , nişan gelince olacakmış tüm doğumlar.Doktor başka bir gebeye söylerken duydum.
Benim özeldeki doktorlar iyi doktorlar da , işin tam ticaretindeler , katılıyorum.bana devletteki doktorum planlı sezeryanın kalktığını söyledi.
bana da şu an normal gözüküyor normal yapacaksın dedi. özeldeki doktorlar sanırım ticarete döküyor işi.
canım ben çok dua ettim sana saolsaın. hbr verdiğin çok iyi oldu aylardır bi küvet alamamıştım onu mu aliym bunu mu aliym derken kaldı öyle. en sonunda bu kadar uyguna da bulmuşken alıcam. bakalım nevresim yorgan falan güzelse onlardann da alıcam. emzirme sütyenimde yoktu o da iyi denk geldi. tenks canımneden yalan soyleyeyim ki anlamadim... en fazla tarihine yanlis bakmisimdir bu da 'yok yok dogru soyluyor' seklinde dile getirilmez diye düşünüyorum... yazdigim yazi da 'haftaya' kelimesini kullanmisim valla pisman oldum haber verdigime... tarih yazsaydin bari, dedigin urunler yok, yok yok dogru soyluyor... acaba biz bulamamisizdir diye dusundunuz mu @ferrace @derya275 hitap sekliniz hosuma gitmedigi icin boyle bir tepki verme geregi duydum cunku burda hepimiz birbirimizden bişeyler isteyip paylasimlarda bulunuyoruz; ama sen dili yerine ben dilini kullanarak...
Inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim canım tavsiyeni dikkate alıcamTakilma boyle seylere bak ben ilk bebegimde hep bu dusunceler sebebiyle cok sıkıntı yasadim. Amaaan sutum olmasa da ucunda ölüm yok ya mamayla beslerim rahatliginda olmani tavsiye ederim. Ben oglumda 5 aydan itibaren mamayi kesip inek sutune basladim ve butun corbalarini kemik suyuyla yaptim elhamdulillah kansizlik sorunu vs hicbi derdimiz yok. Eger olmasa da olur rahatliginda olursan inşallah bol suun olur. Ben sahsen su an o rahatliktayim bu sebeple inanıyorum bol bol sutum olacak
Canim gecen sene ayni tarihlerde bi ogretmen arkads dogum yapti. Ondan da biliyorum. Simdi ben 37 de ayrilcam. 38 de sezeryan olucam. Erken dogum gozukuyorum ve o yuzden kalan 2 haftamda iznime eklenicek. Oyle olunca da 2. Donem 3 hafta gec baslamis oluyorum. Sen su an kacinci haftandasinBende hala çalışıyorum ama sanırım boşa çalışıyorum. Tatile denk gelecek sanırım bu 2 hafta. Sen hesaplattin mi okula donus zamanını. Ben hiçbişey anlamadım
Hah işte aynisindanBenim de göğsümün ucunun içinden bir şeyler çıkmış gibi görünüyor.Çok acayip bir görüntüsü oldu.Yara gibi görünüm böyle bir şey mi acaba ? Sanki kurumuş , kalmış sümük gibi oldu.
Biliyorum , benzetme iğrenç oldu.Başka nasıl tarif edeceğimi bilemedim.
zaten o devletteki şartlar yüzünden o kadar para bayılıyoruz ya özellere.Benim özeldeki doktorlar iyi doktorlar da , işin tam ticaretindeler , katılıyorum.
Benim doğum tahmini 8 bin - 9 bin arası tutacak gibi görünüyor.Doktor parası , hastane parası...İçim acıyor aslında paraya
Riskli bir şey olmadıkça devlete gitmeyeceğim.Özel hastanenin doktoru kolaya kaçıp sezaryen alır diye güvenemiyorum.Devletteki şartlardan dolayı devlette doğurduğumu hayal edemiyorum.En güvenilir seçenek kazıkçı doğal doğum doktorum kalıyor. Parayı ağlaya ağlaya vereceğim yani
Eyvah ! ne yapacağım , daha şimdiden böyleyse o zamanTa kendisi
Eyvah ! ne yapacağım , daha şimdiden böyleyse o zaman36. haftayı bekliyorum kremi sürmek için.Eğitimde 36.haftadan itibaren kullanın demişlerdi.
Canim bende sezeryandım yoğun bakımdan çıkıp odama geldikten sonra hemen emzirmek için uğraştım sütümde vardı çok şükür... 3 saat kadar yoğun bakımda kalmıştım.iki ay önce tanıdığım sezeryan doğum yaptı ama sütte sıkıntı olmadı
Yanlış inanç: "sezaryan olanların sütü gelmez veya geç gelir."
Doğrusu: Henüz rahim kasılmaları başlamadan yapılan sezaryanlarda oksitosin hormonu salgısı başlamadığından sütün kanallara ilerlemesinin geciktiği doğrudur. Ancak bebek doğduktan ve plasenta çıktıktan hemen sonra oksitosin hormonu hızlı bir şekilde salgılanacak ve sütünüz 0.5-2 saatlik bir gecikme sonunda gelmeye başlayacaktır kopyala yapıştır yaptım güvendiğim bi siteden :) bende korkuyorum benden de hiç gelmedi göğüsümden bir şey o endişe bende var maalesef
Ben bigün 36+0 im ve 37+1 de ayrilcam. Ama bana dönüşü hemen ikinci dönemin başı diye hesapladilar şok oldum. Yani söyle dedi idare doğum 12 kasimda. Sonrası 8 hafta arti calistigin 4 hafta (28 eylül 23 ekim arasi 4 hafta) 12 hafta eklenir 12 kasım itibariyle. Bu durumda Şubat tatili biter bitmez donuyorumCanim gecen sene ayni tarihlerde bi ogretmen arkads dogum yapti. Ondan da biliyorum. Simdi ben 37 de ayrilcam. 38 de sezeryan olucam. Erken dogum gozukuyorum ve o yuzden kalan 2 haftamda iznime eklenicek. Oyle olunca da 2. Donem 3 hafta gec baslamis oluyorum. Sen su an kacinci haftandasin
Resmen soygun 8 bin 9 bin hastane doktor parasımı olur ya merak ettim o hastanede hastaları pamuklar içine sarıp omuzlarındamı taşıyorlar üstüne basa basa söylüyorum soyguncular başkada bişey değilBenim özeldeki doktorlar iyi doktorlar da , işin tam ticaretindeler , katılıyorum.
Benim doğum tahmini 8 bin - 9 bin arası tutacak gibi görünüyor.Doktor parası , hastane parası...İçim acıyor aslında paraya
Riskli bir şey olmadıkça devlete gitmeyeceğim.Özel hastanenin doktoru kolaya kaçıp sezaryen alır diye güvenemiyorum.Devletteki şartlardan dolayı devlette doğurduğumu hayal edemiyorum.En güvenilir seçenek kazıkçı doğal doğum doktorum kalıyor. Parayı ağlaya ağlaya vereceğim yani
ya ne kadar pahalıymış öyleBenim özeldeki doktorlar iyi doktorlar da , işin tam ticaretindeler , katılıyorum.
Bir dahaki gidişte ben de sorayım.Garmastan'ın numunesini eğitimde vermişlerdi.Bir de soğuk sıkım kakao yağı verdiler.İkisi de iyi geliyormuş.2 hafta sonra başlarım.Daha emzirmeden vs neden böyle oluyor ki , o Zaman.İlginç bir durum.Garmastan pomadi kullanabilirsin sorun olmaz diye dusunuyorum ben ilk once lansinoh denedim iyilesmedi doktoruma sorunca garmastani yazdi. Bir sakincasi yoktur cunku iyilesmesi zaman aliyor.
İstanbul soygun yeri canım , her anlamda.Keşke gidebilsek bu şehirden.Ben çok istiyorum da , eşime bağlıyım ne yazık ki...ya ne kadar pahalıymış öylesanırım büyükşehirdesin onun dezavantajı diyelim küçük şehir olunca taş çatlasın 1000 lira ile kapanıyo mevzu ama en önemlisi kafanın rahat olması ve sağ salim bebeğine kavuşman canım...
Memorialda da 15 gun kontrol suresi.
Yalniz nst cok pahali memorialda. Sizin gittiklerinizde ne kadar ozellikle atasehir umraniye tarafindaki hst.lerde?
Bir dahaki gidişte ben de sorayım.Garmastan'ın numunesini eğitimde vermişlerdi.Bir de soğuk sıkım kakao yağı verdiler.İkisi de iyi geliyormuş.2 hafta sonra başlarım.Daha emzirmeden vs neden böyle oluyor ki , o Zaman.İlginç bir durum.
İstanbul soygun yeri canım , her anlamda.Keşke gidebilsek bu şehirden.Ben çok istiyorum da , eşime bağlıyım ne yazık ki...
Amin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?