2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
aynen canım bide benim göğüs uçlarım 33 ten itibaren emziriyormuş gibi yara oldu şaka gibi doktorcuğumda şimdiden böyle oluyorsa emzirince Allah yardımcın olsun dedi on numara moral verdi saolsun
Benim de göğsümün ucunun içinden bir şeyler çıkmış gibi görünüyor.Çok acayip bir görüntüsü oldu.Yara gibi görünüm böyle bir şey mi acaba ? Sanki kurumuş , kalmış sümük gibi oldu.
Biliyorum , benzetme iğrenç oldu. Başka nasıl tarif edeceğimi bilemedim.

Ta kendisi

Hadi canım demek kaldırılıyormuş allahın sevgili kuluymuşum ucuz yırttım sayılır normalden korkuyom napim

bana devletteki doktorum planlı sezeryanın kalktığını söyledi.
bana da şu an normal gözüküyor normal yapacaksın dedi. özeldeki doktorlar sanırım ticarete döküyor işi.
Benim özeldeki doktorlar iyi doktorlar da , işin tam ticaretindeler , katılıyorum.
Benim doğum tahmini 8 bin - 9 bin arası tutacak gibi görünüyor.Doktor parası , hastane parası...İçim acıyor aslında paraya
Riskli bir şey olmadıkça devlete gitmeyeceğim.Özel hastanenin doktoru kolaya kaçıp sezaryen alır diye güvenemiyorum.Devletteki şartlardan dolayı devlette doğurduğumu hayal edemiyorum.En güvenilir seçenek kazıkçı doğal doğum doktorum kalıyor. Parayı ağlaya ağlaya vereceğim yani

canım ben çok dua ettim sana saolsaın. hbr verdiğin çok iyi oldu aylardır bi küvet alamamıştım onu mu aliym bunu mu aliym derken kaldı öyle. en sonunda bu kadar uyguna da bulmuşken alıcam. bakalım nevresim yorgan falan güzelse onlardann da alıcam. emzirme sütyenimde yoktu o da iyi denk geldi. tenks canım sen canını skıma biraz yanlış ifade edilmiş sadece yine görürsek indirim vs. haberleşelim her daim

Inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim canım tavsiyeni dikkate alıcam

Bende hala çalışıyorum ama sanırım boşa çalışıyorum. Tatile denk gelecek sanırım bu 2 hafta. Sen hesaplattin mi okula donus zamanını. Ben hiçbişey anlamadım
Canim gecen sene ayni tarihlerde bi ogretmen arkads dogum yapti. Ondan da biliyorum. Simdi ben 37 de ayrilcam. 38 de sezeryan olucam. Erken dogum gozukuyorum ve o yuzden kalan 2 haftamda iznime eklenicek. Oyle olunca da 2. Donem 3 hafta gec baslamis oluyorum. Sen su an kacinci haftandasin

Hah işte aynisindan

zaten o devletteki şartlar yüzünden o kadar para bayılıyoruz ya özellere.
devlette odada tek kalma yok. eşin yanına gelemeyecek. doğuma giremeyecek.

Eyvah ! ne yapacağım , daha şimdiden böyleyse o zaman 36. haftayı bekliyorum kremi sürmek için.Eğitimde 36.haftadan itibaren kullanın demişlerdi.

Garmastan pomadi kullanabilirsin sorun olmaz diye dusunuyorum ben ilk once lansinoh denedim iyilesmedi doktoruma sorunca garmastani yazdi. Bir sakincasi yoktur cunku iyilesmesi zaman aliyor.

Canim bende sezeryandım yoğun bakımdan çıkıp odama geldikten sonra hemen emzirmek için uğraştım sütümde vardı çok şükür... 3 saat kadar yoğun bakımda kalmıştım.

Ben bigün 36+0 im ve 37+1 de ayrilcam. Ama bana dönüşü hemen ikinci dönemin başı diye hesapladilar şok oldum. Yani söyle dedi idare doğum 12 kasimda. Sonrası 8 hafta arti calistigin 4 hafta (28 eylül 23 ekim arasi 4 hafta) 12 hafta eklenir 12 kasım itibariyle. Bu durumda Şubat tatili biter bitmez donuyorum

Resmen soygun 8 bin 9 bin hastane doktor parasımı olur ya merak ettim o hastanede hastaları pamuklar içine sarıp omuzlarındamı taşıyorlar üstüne basa basa söylüyorum soyguncular başkada bişey değil

ya ne kadar pahalıymış öyle sanırım büyükşehirdesin onun dezavantajı diyelim küçük şehir olunca taş çatlasın 1000 lira ile kapanıyo mevzu ama en önemlisi kafanın rahat olması ve sağ salim bebeğine kavuşman canım...

Garmastan pomadi kullanabilirsin sorun olmaz diye dusunuyorum ben ilk once lansinoh denedim iyilesmedi doktoruma sorunca garmastani yazdi. Bir sakincasi yoktur cunku iyilesmesi zaman aliyor.
Bir dahaki gidişte ben de sorayım.Garmastan'ın numunesini eğitimde vermişlerdi.Bir de soğuk sıkım kakao yağı verdiler.İkisi de iyi geliyormuş.2 hafta sonra başlarım.Daha emzirmeden vs neden böyle oluyor ki , o Zaman.İlginç bir durum.

İstanbul soygun yeri canım , her anlamda.Keşke gidebilsek bu şehirden.Ben çok istiyorum da , eşime bağlıyım ne yazık ki...
Amin inşallah.

Goguslerde geriliyor ici sut doluyor meme baslari buyuyor haliyle catliyor. Badem yagida iyi geliyor.

İstanbul soygun yeri canım , her anlamda.Keşke gidebilsek bu şehirden.Ben çok istiyorum da , eşime bağlıyım ne yazık ki...
Amin inşallah.

Avrupa yakasindaysan Dogal dogum yanlisi doktor ariyorsan benim doktoruma da gidebilirsin aksi bir durum olmadiktan sonra kesinlikle sezeryan yaptirmiyor. Tas patlasin 4000 tlye cikarsin. Yazik o kadar paraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…