2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bence fark etmedeb oyle tepki vermislerdir yoksa memnun olmuslar ki ararmislar google da. Evet hos olmamis ama kasitli degildir cnm ya artik o kadar birbirine insanlar alisti ki oyle cikivermistir. Hormondandir

16 hafta tamamlanır canım izinde. doğuma kadar olan haftaları niye sildiler.

pardon 12 kasım itibariyle demiş.

N NS1607 tatlım bende bi kaç hafta önce ultrasonda kızımın saçını gösterdi doktor demiştim. Valla söylediğime pişman oldum sonra. Olur mu ,olmaz mı ,ultrasonda gözükmez gibi laflar oldu. Valla ben cevap vermedim. Hatta bi arkadaş benim yerime cevap vermişti. "Yalan mı söylüyo arkadaşımıza göstermiş işte doktoru demişti." Sonra farkettim ki hamilelikte hassasız hepimiz. Aslında millet bana yalancı demiyo, onların doktoru niye onlara göstermiyo diye içerliyordu. Şimdi de kimse sana yalancı demiyo tatlım. Acaba kaçırdık mı kampanyayı diye evham yapıyodur. Üstüne alınma yani:)

Avrupa yakasindaysan Dogal dogum yanlisi doktor ariyorsan benim doktoruma da gidebilirsin aksi bir durum olmadiktan sonra kesinlikle sezeryan yaptirmiyor. Tas patlasin 4000 tlye cikarsin. Yazik o kadar paraya.
Anadolu Yakası'ndayım canım.
Ben de hiç istemiyorum aslında , aklıma geldikçe bile sinir oluyorum ; ama benim için başka seçenek de yok gibi şu an.
Senin doktorun özel hastanede mi çalışıyor ?

16 hafta tamamlanır canım izinde. doğuma kadar olan haftaları niye sildiler.
Ay anlamadım. Bildiğin kafam calismiyor artık. Hesapta bi hata var ama mantığını anlamadım ve anlatamadım. Salak gibiyim. Yani mantiken ben daha izne cikmadim. 16 haftam başlamamis olmalı beb hep öyle hesap ettim. Ama öyle değilmiş. Doğum sonrası 8 hafta arti calistigim 4 hafta eklenirmis.

canim onumuzdeki haftada yer aliyor sen bulamamis olabilir misin
kusura bakma arkadaşım sanırım hormonlardan bi alınganlık durumu olmuş ben sana bişe demedimki neden bu kadar hiddet?sadece a 101 in sitesine girdim orda göremedim o yüzden sonrada goog lede aratınca gördüm kusura bakma bi hatam olduysa...

o doğumu 12 kasım olarak saymış anladığım kadarıyla ama 12 kasım değilde ekim sonu doğum yapsan o 12 günlük kısımda iznine eklenecek.
hiç kafanı karıştırma. izne ayrıldığın tarih üzerinden 16 hafta say sen. 16. haftanın bitişinde çalışmaya başlayacaksın

aynen

Anadolu Yakası'ndayım canım.
Ben de hiç istemiyorum aslında , aklıma geldikçe bile sinir oluyorum ; ama benim için başka seçenek de yok gibi şu an.
Senin doktorun özel hastanede mi çalışıyor ?

Ozel muayenehanesi var canim vatan caddesinde. Benim ilk dogumumu da kendisi yaptirdi cok rahat bir normal dogum yaptim. Simdi de beni motive ediyor ikinci daha kolay olur diye.

İnşallah herşey yolundadır hakkımızda hayırlısı herkes sıvı geldi süt geldi falan diyince insan ister istemez tedirgin oluyor bende bir sorunmu var acaba diye
Canim herkesin bunyesi ayni degilki, benden de daha hic bisey gelmedi. Hayirlisiyla bebeklerimiz dogunca hepimizin sutu gelicek insallah

çokmuş gerçekten cnm hangi hastane???

Kacinci haftanda dogum yapacagin belli olmazki. Diyelimki 38 de dogum oldu. Kalan 2 haftanda eklenicek. Erken dogum gozukceksin. Cunku 40 hafta uzerinden hesaplaniyo

Tatlim iste özel doktorlar hep para icin sezeryana yonlendiryor insani, ama eger merhametli paragoz olmayan birine denk gelirsen normal yaptiriyorlar, iste kordonu bile bahane edip sezeryan diyorlar, halbuki izledigim videolarda bile bebek boynunda kordonla doguyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…