- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.261
Bence fark etmedeb oyle tepki vermislerdir yoksa memnun olmuslar ki ararmislar google da. Evet hos olmamis ama kasitli degildir cnm ya artik o kadar birbirine insanlar alisti ki oyle cikivermistir. Hormondandirneden yalan soyleyeyim ki anlamadim... en fazla tarihine yanlis bakmisimdir bu da 'yok yok dogru soyluyor' seklinde dile getirilmez diye düşünüyorum... yazdigim yazi da 'haftaya' kelimesini kullanmisim valla pisman oldum haber verdigime... tarih yazsaydin bari, dedigin urunler yok, yok yok dogru soyluyor... acaba biz bulamamisizdir diye dusundunuz mu @ferraceBalli_kurabiyem hitap sekliniz hosuma gitmedigi icin boyle bir tepki verme geregi duydum cunku burda hepimiz birbirimizden bişeyler isteyip paylasimlarda bulunuyoruz; ama sen dili yerine ben dilini kullanarak...
16 hafta tamamlanır canım izinde. doğuma kadar olan haftaları niye sildiler.Ben bigün 36+0 im ve 37+1 de ayrilcam. Ama bana dönüşü hemen ikinci dönemin başı diye hesapladilar şok oldum. Yani söyle dedi idare doğum 12 kasimda. Sonrası 8 hafta arti calistigin 4 hafta (28 eylül 23 ekim arasi 4 hafta) 12 hafta eklenir 12 kasım itibariyle. Bu durumda Şubat tatili biter bitmez donuyorum
pardon 12 kasım itibariyle demiş.Ben bigün 36+0 im ve 37+1 de ayrilcam. Ama bana dönüşü hemen ikinci dönemin başı diye hesapladilar şok oldum. Yani söyle dedi idare doğum 12 kasimda. Sonrası 8 hafta arti calistigin 4 hafta (28 eylül 23 ekim arasi 4 hafta) 12 hafta eklenir 12 kasım itibariyle. Bu durumda Şubat tatili biter bitmez donuyorum
Anadolu Yakası'ndayım canım.Avrupa yakasindaysan Dogal dogum yanlisi doktor ariyorsan benim doktoruma da gidebilirsin aksi bir durum olmadiktan sonra kesinlikle sezeryan yaptirmiyor. Tas patlasin 4000 tlye cikarsin. Yazik o kadar paraya.
Ay anlamadım. Bildiğin kafam calismiyor artık. Hesapta bi hata var ama mantığını anlamadım ve anlatamadım. Salak gibiyim. Yani mantiken ben daha izne cikmadim. 16 haftam başlamamis olmalı beb hep öyle hesap ettim. Ama öyle değilmiş. Doğum sonrası 8 hafta arti calistigim 4 hafta eklenirmis.16 hafta tamamlanır canım izinde. doğuma kadar olan haftaları niye sildiler.
kusura bakma arkadaşım sanırım hormonlardan bi alınganlık durumu olmuş ben sana bişe demedimki neden bu kadar hiddet?sadece a 101 in sitesine girdim orda göremedim o yüzden sonrada goog lede aratınca gördüm kusura bakma bi hatam olduysa...canim onumuzdeki haftada yer aliyor sen bulamamis olabilir misin
o doğumu 12 kasım olarak saymış anladığım kadarıyla ama 12 kasım değilde ekim sonu doğum yapsan o 12 günlük kısımda iznine eklenecek.Ay anlamadım. Bildiğin kafam calismiyor artık. Hesapta bi hata var ama mantığını anlamadım ve anlatamadım. Salak gibiyim. Yani mantiken ben daha izne cikmadim. 16 haftam başlamamis olmalı beb hep öyle hesap ettim. Ama öyle değilmiş. Doğum sonrası 8 hafta arti calistigim 4 hafta eklenirmis.
aynenN NS1607 tatlım bende bi kaç hafta önce ultrasonda kızımın saçını gösterdi doktor demiştim. Valla söylediğime pişman oldum sonra. Olur mu ,olmaz mı ,ultrasonda gözükmez gibi laflar oldu. Valla ben cevap vermedim. Hatta bi arkadaş benim yerime cevap vermişti. "Yalan mı söylüyo arkadaşımıza göstermiş işte doktoru demişti." Sonra farkettim ki hamilelikte hassasız hepimiz. Aslında millet bana yalancı demiyo, onların doktoru niye onlara göstermiyo diye içerliyordu. Şimdi de kimse sana yalancı demiyo tatlım. Acaba kaçırdık mı kampanyayı diye evham yapıyodur. Üstüne alınma yani:)
Anadolu Yakası'ndayım canım.
Ben de hiç istemiyorum aslında , aklıma geldikçe bile sinir oluyorum ; ama benim için başka seçenek de yok gibi şu an.
Senin doktorun özel hastanede mi çalışıyor ?
Canim herkesin bunyesi ayni degilki, benden de daha hic bisey gelmedi. Hayirlisiyla bebeklerimiz dogunca hepimizin sutu gelicek insallahİnşallah herşey yolundadır hakkımızda hayırlısı herkes sıvı geldi süt geldi falan diyince insan ister istemez tedirgin oluyor bende bir sorunmu var acaba diye
Benim özeldeki doktorlar iyi doktorlar da , işin tam ticaretindeler , katılıyorum.
Benim doğum tahmini 8 bin - 9 bin arası tutacak gibi görünüyor.Doktor parası , hastane parası...İçim acıyor aslında paraya
Riskli bir şey olmadıkça devlete gitmeyeceğim.Özel hastanenin doktoru kolaya kaçıp sezaryen alır diye güvenemiyorum.Devletteki şartlardan dolayı devlette doğurduğumu hayal edemiyorum.En güvenilir seçenek kazıkçı doğal doğum doktorum kalıyor. Parayı ağlaya ağlaya vereceğim yani
Kacinci haftanda dogum yapacagin belli olmazki. Diyelimki 38 de dogum oldu. Kalan 2 haftanda eklenicek. Erken dogum gozukceksin. Cunku 40 hafta uzerinden hesaplaniyoBen bigün 36+0 im ve 37+1 de ayrilcam. Ama bana dönüşü hemen ikinci dönemin başı diye hesapladilar şok oldum. Yani söyle dedi idare doğum 12 kasimda. Sonrası 8 hafta arti calistigin 4 hafta (28 eylül 23 ekim arasi 4 hafta) 12 hafta eklenir 12 kasım itibariyle. Bu durumda Şubat tatili biter bitmez donuyorum
Tatlim iste özel doktorlar hep para icin sezeryana yonlendiryor insani, ama eger merhametli paragoz olmayan birine denk gelirsen normal yaptiriyorlar, iste kordonu bile bahane edip sezeryan diyorlar, halbuki izledigim videolarda bile bebek boynunda kordonla doguyor.Birkaç hafta daha takipte olup sonra doğuracağız
Benimkinin kordon boynunda hala , kolye yapmış takmışDoğsun şu kehribar kolyeleri miydi neydi , onlardan alacağım , biraz büyüyünce , yazın takar
Doktora söyledim , boynunda kordon varmış diye.Biz bakmıyoruz bile ona , hemen hemen çoğu gebede olur,önemli bir şey değil,görsek bile söylemeyiz,dedi. Ben öyle dedikten sonra da renklendirip gösterdi , bak burada diye :)
Seninkinin çıkarmasına sevindim canım.
Bana ilginç gelen özeldeki doktorların evham yapıp sezaryen dedikleri durumlara , devlettekilerin normal doğum demesi.
Gittiğim diğer doktorları da söyledim.Hepsi birbirini tanıyor zaten ; ama şunu anladım.Devlette gittiğim doktor iki doktordan da daha iyi.Şimdi nerede doğum yapacağım , bakalım.Hala belirsiz.Devletteki doktor da normal doğum yapabilirsin , bir sorun olursa Gülnihal zaten sezaryene alır,dedi.
Bu arada birkaç yıl içinde planlı sezaryen diye bir seçenek kalmayacakmış , Türkiye kaldırıyormuş bu seçeneği.Su , sancı , nişan gelince olacakmış tüm doğumlar.Doktor başka bir gebeye söylerken duydum.
Çok şeker olmuş bunlar ismi de çok güzel adıyla yaşasın
Gülnihal Bülbül , Özel Göztepe Hastanesi'nde yaptırıyor.çokmuş gerçekten cnm hangi hastane???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?