2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
öyle mi dersin..doktorumun sözüne güvenmek de istiyorum ama içim içimi yiyeceğine dediğin gibi yapayım ev tekrar pislenirse de pislensin napiim..
Canim ben 34+4 teyim.halilarimi yikatiyorum ama sermicem.temizde dursun ani bisey olursa bi silinir yerler serilir hemen.cikolatami da haftaya vericem siparis.cantamda komple haftaya hazir olcak.sen herseyini hazirla
Ev sen hastanedeyken bi supurulup silinir en kotu.

Valla ben yanlış yonlendirmeyeyim o zaman canım vardır bir bildiği herhalde muhtemelen hiç erken doğum riskin yoktur ne güzel iste

Herkese merhaba arkadaşlar. Bir kaç gündür konuyu takip edemiyorum 500 kadar mesaj birikmiş bilgisayardan girdiğimde hepsini okuyacağım telefondan zor oluyor :) 3 gündür annem bende. Sağolsun evimin işini yaptı camlarımı sildi (ki apartmanın dış cephesi yapılıyor camlar kireç harç kalıntılarıyla doluydu kadıncağız baya yordu kendini) bir de minnoşumun dolabı geldi eşyalarını yerleştirdik hastane çantamı ve hastaneye gidecek diğer süs eşyalarını hazırladık annemle. Bu arada biz de çikolatayı Hacı şeriften yaptırdık tadına baktım çok beğendim. Arada bir hafif Ağrılarım oluyor adet sancısı gibi önümüzdeki çarşamba kontrolüm var bakalım doktorumuz ne diyecek. Bunun dışında keyfimiz yerinde miniğimle ama bazen aşağıdaki komşum beni çok sinir ediyor. Buraya taşınalı 9 ay oldu kadının yüzünü görsem tanımam hiç kendisini görmedim. Yeni gelen kişiye hoşgeldin demek gibi bir adetleri de yok sanırım. Şurda iki kişiyiz eşimle ki eşim geç geliyor bütün gün evde tek başıma hiç gürültüm patırtım olmuyor ama ne Zaman evime biri gelse azıcık bi ses olsa aşağıdan duvarı yumrukluyor ya sinir oluyorum dün annem mutfağımı düzenliyor sandalyeleri çekiyordu yine yumruklarla uyarıldık bu kadar anlayışsız olur mu insan hiç ya. İnsan olan çok rahatsız olduysa kapıya gelir söyler gerçi

Seni çok iyi anlıyorum bende 1 yıldır oturuyorum evimde apartmandan bir kişi bile kapımı çalmadı bende tın artık. Kırkta bir yapılan gürültü için tepki veren insanlar herzaman gürültüyü hakeder ben olsam sürekli tıkırdardım benim de alt kat çok ses çıkarmıyor ama öle 10 günde bir falan torun torbası geliyor sanırım ve bayramlarda öyle bir gürültü oluyor ki anlatamam ama bu normal yani arada bir gürültü oldu diye tepki falan göstermem

Bebek için herşey hazır şimdi sıra annede dedik pijama takımı aldık emzirme sütyeni atleti kremler pedler falan ama baya yoruldum dün bugün kendi çantamı da hazırlıcaktım ama bi türlü fırsat olmadı pijama takımı bunu aldım kızlar bi de uzun elbise gibi öyle alelade bişi aldım sırf dogum için yoksa kullanmam normalde

Eklentiler

• DSC_0368.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 154
Yani tabiki de sonuçta insanız hepimiz robot değiliz ya hiç sesimiz çıkmasın. Eşim diyor ki Bebek doğsun yerden bi delik açıp bebek ağlarken Oraya doğru tutcam başını

Kacinci haftanda dogum yapacagin belli olmazki. Diyelimki 38 de dogum oldu. Kalan 2 haftanda eklenicek. Erken dogum gozukceksin. Cunku 40 hafta uzerinden hesaplaniyo
Ya ben şunu anlamıyorum. Ben 24 ekimde izne ayrılmış girunucem. Yani rapor tarihime göre son çalışma günüm 24 ekim. Ben okula diyorum ki 24 ekim itibari ile 16 haftalik iznim başlar. Yok öyle değil diyolar

Karin kaslarini tembellestiriyor diye pek onermiyorlar cnm ama yine de se bilirsin. Eger normal dogum yapacaksan dogumdan sonra (mumkunse cataldayken) karnini surekli ovala bende ise yaramisti hem kanamam da cok olmadi sonrasinda
Tm cnm deniyeceğm Sağol tavsiyelern için

Kesinlikle ya, ben de öyleym.
Kargocu beni görmekten bıktı, ben almaktan bıkmadım, inşallah aldıklarımzı sağlıkla kullanmak nasip olur.

Yani tabiki de sonuçta insanız hepimiz robot değiliz ya hiç sesimiz çıkmasın. Eşim diyor ki Bebek doğsun yerden bi delik açıp bebek ağlarken Oraya doğru tutcam başını

Kısa zaman önce taşınanlara +1.
Bizim de 10 ay oldu, taşındık sonra da hamile kalmışım zaten.
Bizde de bir komşu hariç kimse tanışmadı benimle.
Karşı komşum da 7 ay önce taşındı, biz yaşlarda karı-koca.
Muhabbet kurmaya çalıştık ama kapıyı 2 parmaktan fazla açmıyorlar
Hatta kız gittimğim hastaneden ve kadın doğumda hemşireymiş, eşim tanımış yani gittiğimizde hep görüyormuş ama yanımıza bir kez gelmedi bile.
Ne diyeyim, komşuluk ölmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…