- 25 Şubat 2015
- 123
- 103
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.301
Nasl yani tehlikeli miymis ki bu kadar erken aliyor?Bana da dedi. Haftaya tekrar bakacak, 36 hafta bitince alabiliriz dedi.
ben göztepe medical parkta 140 tl muayine ücreti veriyorum nts için hiç ücret ödemiyorum.
Valla bence hepimizin 35.hafta itibari ile hazirda beklememiz lazim.halilar temizlik seker cikolata falan filan.artik kuzular ne zaman gelirseKızlar bi arkadaşım dogumu gitmiş yeni haber aldım 35. hafta da bende bi panik oldum ins zaman da gelir kuzular
Canim ben 34+4 teyim.halilarimi yikatiyorum ama sermicem.temizde dursun ani bisey olursa bi silinir yerler serilir hemen.cikolatami da haftaya vericem siparis.cantamda komple haftaya hazir olcak.sen herseyini hazirlaöyle mi dersin..doktorumun sözüne güvenmek de istiyorum ama içim içimi yiyeceğine dediğin gibi yapayım ev tekrar pislenirse de pislensin napiim..
Benim 38.haftaya verdi tarihi.12.kasim da geliyo kuzusezaryan olucak anneler kaçıncı haftada çağırdı dr
Valla ben yanlış yonlendirmeyeyim o zaman canım vardır bir bildiği herhalde muhtemelen hiç erken doğum riskin yoktur ne güzel istecnm benm kafamı karıştıran da tam olarak bu zaten çünkü dr seninkinin tersine hareketli ol dedi bana her gün en az 20 dk yürü dedi mesela bebeğin kanala indiğini bildiği halde. neden böyle yaptı acaba onu düşünüyorum..
Seni çok iyi anlıyorum bende 1 yıldır oturuyorum evimde apartmandan bir kişi bile kapımı çalmadı bende tın artık. Kırkta bir yapılan gürültü için tepki veren insanlar herzaman gürültüyü hakeder ben olsam sürekli tıkırdardım benim de alt kat çok ses çıkarmıyor ama öle 10 günde bir falan torun torbası geliyor sanırım ve bayramlarda öyle bir gürültü oluyor ki anlatamam ama bu normal yani arada bir gürültü oldu diye tepki falan göstermemHerkese merhaba arkadaşlar. Bir kaç gündür konuyu takip edemiyorum 500 kadar mesaj birikmiş bilgisayardan girdiğimde hepsini okuyacağım telefondan zor oluyor :) 3 gündür annem bende. Sağolsun evimin işini yaptı camlarımı sildi (ki apartmanın dış cephesi yapılıyor camlar kireç harç kalıntılarıyla doluydukadıncağız baya yordu kendini) bir de minnoşumun dolabı geldi eşyalarını yerleştirdik hastane çantamı ve hastaneye gidecek diğer süs eşyalarını hazırladık annemle. Bu arada biz de çikolatayı Hacı şeriften yaptırdık tadına baktım çok beğendim. Arada bir hafif Ağrılarım oluyor adet sancısı gibi önümüzdeki çarşamba kontrolüm var bakalım doktorumuz ne diyecek. Bunun dışında keyfimiz yerinde miniğimle ama bazen aşağıdaki komşum beni çok sinir ediyor. Buraya taşınalı 9 ay oldu kadının yüzünü görsem tanımam hiç kendisini görmedim. Yeni gelen kişiye hoşgeldin demek gibi bir adetleri de yok sanırım. Şurda iki kişiyiz eşimle ki eşim geç geliyor bütün gün evde tek başıma hiç gürültüm patırtım olmuyor ama ne Zaman evime biri gelse azıcık bi ses olsa aşağıdan duvarı yumrukluyor ya sinir oluyorum dün annem mutfağımı düzenliyor sandalyeleri çekiyordu yine yumruklarla uyarıldık bu kadar anlayışsız olur mu insan hiç ya. İnsan olan çok rahatsız olduysa kapıya gelir söyler gerçi
Yani tabiki de sonuçta insanız hepimiz robot değiliz ya hiç sesimiz çıkmasın. Eşim diyor ki Bebek doğsun yerden bi delik açıp bebek ağlarken Oraya doğru tutcam başınıSeni çok iyi anlıyorum bende 1 yıldır oturuyorum evimde apartmandan bir kişi bile kapımı çalmadı bende tın artık. Kırkta bir yapılan gürültü için tepki veren insanlar herzaman gürültüyü hakeder ben olsam sürekli tıkırdardım benim de alt kat çok ses çıkarmıyor ama öle 10 günde bir falan torun torbası geliyor sanırım ve bayramlarda öyle bir gürültü oluyor ki anlatamam ama bu normal yani arada bir gürültü oldu diye tepki falan göstermem
Ya ben şunu anlamıyorum. Ben 24 ekimde izne ayrılmış girunucem. Yani rapor tarihime göre son çalışma günüm 24 ekim. Ben okula diyorum ki 24 ekim itibari ile 16 haftalik iznim başlar. Yok öyle değil diyolarKacinci haftanda dogum yapacagin belli olmazki. Diyelimki 38 de dogum oldu. Kalan 2 haftanda eklenicek. Erken dogum gozukceksin. Cunku 40 hafta uzerinden hesaplaniyo
Tm cnm deniyeceğm Sağol tavsiyelern içinKarin kaslarini tembellestiriyor diye pek onermiyorlar cnm ama yine de se bilirsin. Eger normal dogum yapacaksan dogumdan sonra (mumkunse cataldayken) karnini surekli ovala bende ise yaramisti hem kanamam da cok olmadi sonrasinda
Aaa canimn napiyon sen.gece agri varsa kanal iltihabi olabilir.hadi kanına geçse başka enfeksiyona neden olsa.dr a git lütfen.hem cekilirmi öyle agri.bebiste acini hissediyor. Bi ara sor doktora hiç degilse.geçmiş olsun
Günaydın kızlar,
Doktora gidince benim gibi tansiyonu yükselen var mı ?
Eskiden çok rahattım , 10-7 çıkıyordu hep doktor kontrollerinde.
Tansiyon aletini görünce şimdi kalbim güm güm atmaya başlıyor,yüksek çıkmıyor aslında ama kendimi kontrol edemiyorum.
Devlet hastanesinde bir de tansiyon ve kilo için sıra bekliyorum , içeri girene kadar yaşadığım çarpıntı da bonusu :)
Garip garip huylar geliştirdim.Eve gelince de hiçbir şey yok,gayet sakinim hep ve düşük tansiyonum.
oblomovunhirkasi
Seninle ikimiz alışveriş bağımlısıyız bence
Ben de almayacağım artık deyip sürekli bir şeyler almaya devam ediyorum.Kendim de inanmıyorum artık kendi almayacağım lafıma :) Hele o kargo gelince benden mutlusu olmuyor :) Alasım varEşim de sen şimdiden böyleysen , bebek doğunca kimbilir neler alacaksın diyor.
Bu arada az önce resimleri yüklemeyi unuttumminnoşumun yatağı eşyaları çikolatası
Ya ben şunu anlamıyorum. Ben 24 ekimde izne ayrılmış girunucem. Yani rapor tarihime göre son çalışma günüm 24 ekim. Ben okula diyorum ki 24 ekim itibari ile 16 haftalik iznim başlar. Yok öyle değil diyolar
Seni çok iyi anlıyorum bende 1 yıldır oturuyorum evimde apartmandan bir kişi bile kapımı çalmadı bende tın artık. Kırkta bir yapılan gürültü için tepki veren insanlar herzaman gürültüyü hakeder ben olsam sürekli tıkırdardım benim de alt kat çok ses çıkarmıyor ama öle 10 günde bir falan torun torbası geliyor sanırım ve bayramlarda öyle bir gürültü oluyor ki anlatamam ama bu normal yani arada bir gürültü oldu diye tepki falan göstermem
Yani tabiki de sonuçta insanız hepimiz robot değiliz ya hiç sesimiz çıkmasın. Eşim diyor ki Bebek doğsun yerden bi delik açıp bebek ağlarken Oraya doğru tutcam başını
Bugun kontrole gittim canim muayene 150 olmus goztepe medicalde.zaten iki haftada bir gidiyoruz ohh ayda 300 tl.
Hadi hayirli olsunnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?