- 5 Eylül 2014
- 569
- 529
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.341
Hmm normal canta yani dimi canim yanlış anlamadim. Alt acmasi biberon kılıfı falan olmayan. Ben bebek cantasi diye ariyodum hep aslında ne gerek var guzel büyük bi cantada olabilir dimi? Fotosunu atablr misin canim bi ara zahmet olmazsaben maviden denim görünümlü çok güzel bir canta aldım (sırt cantası)
cunku gezmeye giderken eşin taşıyacak cantayı unısex bişey olsun istedim.
her yerde her seyle kullanılacak bişey
Amaaan dogum oncesi ne misafiri ya, ne isleri varmis allah askinaiçime fenalık geldi valla salı günü doguma giricem pazar gününe bir sürü misafir gelcekmiş poffff bu nedir arkadaş yaaa
ben yanlız kalıp kafa dinlemek dinlenmek istiyorummmmmmmmmmmm
Cok hosmus gerçekten civile bakıyorum hemen :) teşekkür ederim canimCanm ben bunu aldm stylo marbella civilden siparis vermstm 2 gun once geldi gayet de guzel kucuk bisey olur diye korkmustm ama gayet genis ic bolmeleri on arka gozu fermuarli gozu gayet rahat ve kullanisli bi bak istersen
Valla ben zorladim o zaman biraz 4 bine anlastik.ama epidurale sonradan karar verdigim icin konusamadim onu.kredi kartina taksitte yapariz dedi.nakiti sormustum 4 bin ikisi icinde gecerli dedi.bende ne odalari gezdim ne de avantajlsri konustum.yani kapiya sus falan takiliyomu vb.cogu hastanede kuafor hizmeti serbet falan dagitliyomus ama bakalim bi gidip konusmak lazim
Bende de aynı saatlerde başlıyor. Artık kaşınmaya başlayınca saatin 11 olduğunu anlıyorum. Bana hareket, nefes egzersizi ya da hamilelik yogası iyi geliyor kaşıntı esnada. İnternetten hamilelik yogası ile ilgili birkaç videodan bakıp bazı egzersizler yapabilirsiniz belki.Kızlar ya kafayı yiycem ben
Benim bu kaşıntı geçmedi doktor ilaclardandir dedi hepsini kesti ama kaşıntı geçmedi geceleri beni çıldırtiyor.gece 11 e kadar gayet rahatım sıkıntı yok ama o saat gelince kafayı yiyorum. Hamileligimin 6ayi her gece duş alarak geçti. Ilk zamanlar sicaklardan dustaydim son iki aydır kaşıntıdan. Karacigere baktı sorun yok
Vücut genişlemesindende değil her gece yaglaniyorum.yediklerim diycem hergün yediğim bişey yok yoğurt harici.ayyy bilmiyorum napcam ben
Bız hamıleler cok tatlıyız@NS1607 tatlım bende bi kaç hafta önce ultrasonda kızımın saçını gösterdi doktor demiştim. Valla söylediğime pişman oldum sonra. Olur mu ,olmaz mı ,ultrasonda gözükmez gibi laflar oldu. Valla ben cevap vermedim. Hatta bi arkadaş benim yerime cevap vermişti. "Yalan mı söylüyo arkadaşımıza göstermiş işte doktoru demişti." Sonra farkettim ki hamilelikte hassasız hepimiz. Aslında millet bana yalancı demiyo, onların doktoru niye onlara göstermiyo diye içerliyordu. Şimdi de kimse sana yalancı demiyo tatlım. Acaba kaçırdık mı kampanyayı diye evham yapıyodur. Üstüne alınma yani:)
millet meraklı insan düşünür son haftası kocasıyla kafa dinlesin dinlensin der ama nerdeeee?Amaaan dogum oncesi ne misafiri ya, ne isleri varmis allah askina
Hmm normal canta yani dimi canim yanlış anlamadim. Alt acmasi biberon kılıfı falan olmayan. Ben bebek cantasi diye ariyodum hep aslında ne gerek var guzel büyük bi cantada olabilir dimi? Fotosunu atablr misin canim bi ara zahmet olmazsa
ben odaları gezdim 10. hatta ferah güzel banyası falan tertemiz ve güzel hazırlamışlar
odada camlar açılıyor ama havalandırması var ferahtı.
oda süsleme vs. yok extraya giriyor ben süslerimi kendim götürücem.
dogum sonrası 1 sülahi şerbet getiyolarmış.
bende haftaya gidince biraz fiyatı zorlıyım bari
Ben evleneli 2 sene olacak ve tek bir komsumu tanımıyorum :) Herkes çalışıyor bana geliyor bu durumKısa zaman önce taşınanlara +1.
Bizim de 10 ay oldu, taşındık sonra da hamile kalmışım zaten.
Bizde de bir komşu hariç kimse tanışmadı benimle.
Karşı komşum da 7 ay önce taşındı, biz yaşlarda karı-koca.
Muhabbet kurmaya çalıştık ama kapıyı 2 parmaktan fazla açmıyorlar
Hatta kız gittimğim hastaneden ve kadın doğumda hemşireymiş, eşim tanımış yani gittiğimizde hep görüyormuş ama yanımıza bir kez gelmedi bile.
Ne diyeyim, komşuluk ölmüş.
İnsan karşı komşusunu tanımaz mı tanıyodur insanlığı yok demekki o kadar da iyilik etmişsiniz.. benim eşimde komşularla selamsız geçmez yeni komşunun biri vermiyo selam,eşim dediki sizede iyi akşamlar hayırlı akşamlarrrrr dedim sen naptın?sonra adam her gördüğünde önce selam vermeye başladıBen kadını görmedim açıkçası, eşim çok sever insanlarla konuşşsun, komşu olsun dost olsun, aşırı iyimser ve güleryüzlü bir adam. O dikkat etmiş, kadın da tanımadı mı yoksa muhattap mı olmuyor anlamadım.
Taşındılar kapılarını vurduk yardım için sorduk, apartmandan ayakkabı çalıyorlardı o sıra, onun için uyardık başka bir gün, bir başka gün onlar yokken evlerinden gaz kokusu gelmeye başladı, içerde bir şey oldu diye ödümüz patladı, evi satan emlakçıya ulaşıp numaralarını bulup aradık, teşekkür bile etmediler, hatta akşamına iyi misiniz diye tekrar kontrol ettik.
Amaaan kendileri bilir, biz daha ne yapalım ki
Orda hasta iliskilerinde bi kadin var.ben baya zorladim.yani fiyatta inmezseniz hastaneyi degisticem dedim.numarami aldi mudurlerimle konusayim dedi.ertesi gunu arayip bes yuz tl indirdi.sende baya zorlarsan bence inerlerben odaları gezdim 10. hatta ferah güzel banyası falan tertemiz ve güzel hazırlamışlar
odada camlar açılıyor ama havalandırması var ferahtı.
oda süsleme vs. yok extraya giriyor ben süslerimi kendim götürücem.
dogum sonrası 1 sülahi şerbet getiyolarmış.
bende haftaya gidince biraz fiyatı zorlıyım bari
Orda hasta iliskilerinde bi kadin var.ben baya zorladim.yani fiyatta inmezseniz hastaneyi degisticem dedim.numarami aldi mudurlerimle konusayim dedi.ertesi gunu arayip bes yuz tl indirdi.sende baya zorlarsan bence inerler
Anladim ben zaten cok akilliyim cokkkpardon cnm odada camlar açılmıyor yazıcaktım
Kabul etmiceksin tabikide,kendine göre hazırlığın olur senin belki bilmiyolardır salı ya doğuma girdiğini..içime fenalık geldi valla salı günü doguma giricem pazar gününe bir sürü misafir gelcekmiş poffff bu nedir arkadaş yaaa
ben yanlız kalıp kafa dinlemek dinlenmek istiyorummmmmmmmmmmm
Ayy kızlar ben ne cektim o kasintidan allahimmmmmmm hamileligimde unutamayacagim tek şey yani. Mustelanin çatlak kremini aldim 2 gundur kullanıyorum baya rahatladım tavsiye ediyorum hem kırmızı olan çatlaklar için iyiymis deBende de aynı saatlerde başlıyor. Artık kaşınmaya başlayınca saatin 11 olduğunu anlıyorum. Bana hareket, nefes egzersizi ya da hamilelik yogası iyi geliyor kaşıntı esnada. İnternetten hamilelik yogası ile ilgili birkaç videodan bakıp bazı egzersizler yapabilirsiniz belki.
Medicalin tahlilleri cok pahali ya bide.daha bugun yaptirdim ben.kizilaya gittim 173 verdim.medicale sordum 450 dedi.bazen diyorum 4 bini de iyi sokuyolar bize.evet ne indirirsek kardır o parayı bebeklerimize harcarız.
benim bide sezerryanda kistim alınacak 2500 tlde extra ona ödeme var
Anladim ben zaten cok akilliyim cokkk
Medicalin tahlilleri cok pahali ya bide.daha bugun yaptirdim ben.kizilaya gittim 173 verdim.medicale sordum 450 dedi.bazen diyorum 4 bini de iyi sokuyolar bize.
Kabul etmiceksin tabikide,kendine göre hazırlığın olur senin belki bilmiyolardır salı ya doğuma girdiğini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?