2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben maviden denim görünümlü çok güzel bir canta aldım (sırt cantası)
cunku gezmeye giderken eşin taşıyacak cantayı unısex bişey olsun istedim.
her yerde her seyle kullanılacak bişey
Hmm normal canta yani dimi canim yanlış anlamadim. Alt acmasi biberon kılıfı falan olmayan. Ben bebek cantasi diye ariyodum hep aslında ne gerek var guzel büyük bi cantada olabilir dimi? Fotosunu atablr misin canim bi ara zahmet olmazsa

Canm ben bunu aldm stylo marbella civilden siparis vermstm 2 gun once geldi gayet de guzel kucuk bisey olur diye korkmustm ama gayet genis ic bolmeleri on arka gozu fermuarli gozu gayet rahat ve kullanisli bi bak istersen
Cok hosmus gerçekten civile bakıyorum hemen :) teşekkür ederim canim

ben odaları gezdim 10. hatta ferah güzel banyası falan tertemiz ve güzel hazırlamışlar
odada camlar açılıyor ama havalandırması var ferahtı.
oda süsleme vs. yok extraya giriyor ben süslerimi kendim götürücem.
dogum sonrası 1 sülahi şerbet getiyolarmış.
bende haftaya gidince biraz fiyatı zorlıyım bari

Bende de aynı saatlerde başlıyor. Artık kaşınmaya başlayınca saatin 11 olduğunu anlıyorum. Bana hareket, nefes egzersizi ya da hamilelik yogası iyi geliyor kaşıntı esnada. İnternetten hamilelik yogası ile ilgili birkaç videodan bakıp bazı egzersizler yapabilirsiniz belki.

Bız hamıleler cok tatlıyız burda bıle hormonlarımz konusuyo

evet canım normal sırt cantası her yerde kullanılacak bişey atarım sana resmini

pardon cnm odada camlar açılmıyor yazıcaktım

Ben evleneli 2 sene olacak ve tek bir komsumu tanımıyorum :) Herkes çalışıyor bana geliyor bu durum

İnsan karşı komşusunu tanımaz mı tanıyodur insanlığı yok demekki o kadar da iyilik etmişsiniz.. benim eşimde komşularla selamsız geçmez yeni komşunun biri vermiyo selam,eşim dediki sizede iyi akşamlar hayırlı akşamlarrrrr dedim sen naptın?sonra adam her gördüğünde önce selam vermeye başladı

Orda hasta iliskilerinde bi kadin var.ben baya zorladim.yani fiyatta inmezseniz hastaneyi degisticem dedim.numarami aldi mudurlerimle konusayim dedi.ertesi gunu arayip bes yuz tl indirdi.sende baya zorlarsan bence inerler

Orda hasta iliskilerinde bi kadin var.ben baya zorladim.yani fiyatta inmezseniz hastaneyi degisticem dedim.numarami aldi mudurlerimle konusayim dedi.ertesi gunu arayip bes yuz tl indirdi.sende baya zorlarsan bence inerler

evet ne indirirsek kardır o parayı bebeklerimize harcarız.
benim bide sezerryanda kistim alınacak 2500 tlde extra ona ödeme var

içime fenalık geldi valla salı günü doguma giricem pazar gününe bir sürü misafir gelcekmiş poffff bu nedir arkadaş yaaa
ben yanlız kalıp kafa dinlemek dinlenmek istiyorummmmmmmmmmmm
Kabul etmiceksin tabikide,kendine göre hazırlığın olur senin belki bilmiyolardır salı ya doğuma girdiğini..

Ayy kızlar ben ne cektim o kasintidan allahimmmmmmm hamileligimde unutamayacagim tek şey yani. Mustelanin çatlak kremini aldim 2 gundur kullanıyorum baya rahatladım tavsiye ediyorum hem kırmızı olan çatlaklar için iyiymis de

evet ne indirirsek kardır o parayı bebeklerimize harcarız.
benim bide sezerryanda kistim alınacak 2500 tlde extra ona ödeme var
Medicalin tahlilleri cok pahali ya bide.daha bugun yaptirdim ben.kizilaya gittim 173 verdim.medicale sordum 450 dedi.bazen diyorum 4 bini de iyi sokuyolar bize.

Medicalin tahlilleri cok pahali ya bide.daha bugun yaptirdim ben.kizilaya gittim 173 verdim.medicale sordum 450 dedi.bazen diyorum 4 bini de iyi sokuyolar bize.

aynen öyle benim doktorum dışarda yaptır diyo zaten.
ben genelde sağlık ocağına gidiyorum baya pahalı ama napalım bebeklerimize bikavuşsak sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…