- 10 Temmuz 2013
- 3.628
- 5.604
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.321
Slm kızlar bişey sorucam bugün sabah kalktıgımda çok fena kasık agrısı çektim hala geçmedi hafif hafif sızlıyo ve üzerinebastırınca kasıgımlarım çok acıyo aynı şekilde belimde agrıyo sanki adet olcakmışım gibine olabilir
Bugun kontrole gittim canim muayene 150 olmus goztepe medicalde.zaten iki haftada bir gidiyoruz ohh ayda 300 tl.
Hadi hayirli olsunnnnn.
Evet seninki aynen dediğin gibi oluyor. Sen doğum öncesini tam kullandığın için hesap net ama ben çalıştım ya işler karışıyor :)Canim ben mi yanlış anladım yoksa senin hesapta hata mı var sonuçta iznimiz toplamda 8+8=16 hafta ben 28 eylülde ayrıldım kısmetse doğum 21 kasım demişti bu süreç zaten 8 hafta yapıyor tam zamanında dogursam ondan sonraki 8 hafta 16 ocakta bitiyor ama erken dogurursam 37. Haftada falan doğum öncesi olan 3 hafta m sonrasına ekleniyor diye biliyorum yanlıs sam düzeltin lütfen güme gitmeyeyim sonra
Canim benim de kanala inmişti doktor geçen hafta bir hafta yatış verdi düzenli sancim ve 1 cm açılma vardı gerçekten geçen haftadan beri dinleniyorum bebis biraz yukarı geldi sanki kasiklarim biraz rahatladı sorun olmaz yani dinlenmené bak sen artık az zamanımız kaldı zaten
Gözün aydın canım. Hayırlısıyla kavuştun yavruna ne güzel. Sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah.Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Birsey istersiniz diye gelmemistir tanismaya oyle insan cokk maalesefKısa zaman önce taşınanlara +1.
Bizim de 10 ay oldu, taşındık sonra da hamile kalmışım zaten.
Bizde de bir komşu hariç kimse tanışmadı benimle.
Karşı komşum da 7 ay önce taşındı, biz yaşlarda karı-koca.
Muhabbet kurmaya çalıştık ama kapıyı 2 parmaktan fazla açmıyorlar
Hatta kız gittimğim hastaneden ve kadın doğumda hemşireymiş, eşim tanımış yani gittiğimizde hep görüyormuş ama yanımıza bir kez gelmedi bile.
Ne diyeyim, komşuluk ölmüş.
sezaryan olucak anneler kaçıncı haftada çağırdı dr
canım 39.haftada alıcam dedi 27 sinde kesin gün vericeksezaryan olucak anneler kaçıncı haftada çağırdı dr
Benim 39 a den gelio canm sancim olmazsasezaryan olucak anneler kaçıncı haftada çağırdı dr
Kizlaar bana bi yardim edin hele.. ben bebek cantasi olarak ilk bi tane kanz marka çanta sipariş etmistim n11 den ellerinde bi tane varmış onun da fermuari bozukmus arayıp hbr verdiler ben de iptal ettim. Sonra tekzenin sitesinden stylo marka bi canta siparis ettim o da elime ulaştı lakin birde ne goriym onun da bozuk cikti fermuari onu da iade edicem... ee simdi ben nerden nasil bisey aliym sizinkiler nasil? Memnun musunuz?
Ama oda çok görgüsüzmüşKısa zaman önce taşınanlara +1.
Bizim de 10 ay oldu, taşındık sonra da hamile kalmışım zaten.
Bizde de bir komşu hariç kimse tanışmadı benimle.
Karşı komşum da 7 ay önce taşındı, biz yaşlarda karı-koca.
Muhabbet kurmaya çalıştık ama kapıyı 2 parmaktan fazla açmıyorlar
Hatta kız gittimğim hastaneden ve kadın doğumda hemşireymiş, eşim tanımış yani gittiğimizde hep görüyormuş ama yanımıza bir kez gelmedi bile.
Ne diyeyim, komşuluk ölmüş.
Canm ben bunu aldm stylo marbella civilden siparis vermstm 2 gun once geldi gayet de guzel kucuk bisey olur diye korkmustm ama gayet genis ic bolmeleri on arka gozu fermuarli gozu gayet rahat ve kullanisli bi bak istersenKizlaar bana bi yardim edin hele.. ben bebek cantasi olarak ilk bi tane kanz marka çanta sipariş etmistim n11 den ellerinde bi tane varmış onun da fermuari bozukmus arayıp hbr verdiler ben de iptal ettim. Sonra tekzenin sitesinden stylo marka bi canta siparis ettim o da elime ulaştı lakin birde ne goriym onun da bozuk cikti fermuari onu da iade edicem... ee simdi ben nerden nasil bisey aliym sizinkiler nasil? Memnun musunuz?
Ama oda çok görgüsüzmüş
Ben iki ay once gidip konusup adimi yazdirdim herhangi bi zama maruz kalmamak icin.agustos fiyatini uygulayacaklar bana.yyaaaa zam gelmiş demek umarım doğum ücretlerinde değişiklik yoktur yaaa
Ben iki ay once gidip konusup adimi yazdirdim herhangi bi zama maruz kalmamak icin.agustos fiyatini uygulayacaklar bana.
Valla ben zorladim o zaman biraz 4 bine anlastik.ama epidurale sonradan karar verdigim icin konusamadim onu.kredi kartina taksitte yapariz dedi.nakiti sormustum 4 bin ikisi icinde gecerli dedi.bende ne odalari gezdim ne de avantajlsri konustum.yani kapiya sus falan takiliyomu vb.cogu hastanede kuafor hizmeti serbet falan dagitliyomus ama bakalim bi gidip konusmak lazimyaa ben isim yazdırma olayını bilmiyodum valla bende gecen ay fiyat aldım.
sezeryan 4500 tl fiyat verdi 1200 tlde epüdüral.
acaba peşin ödemede nakit indirim yapıyolarmı hiç bibilgin varmı benim o gün acelem vardı detaylı sormayı atladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?