2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Canım doktorun demesine göre doğuma hazırlık sancıları olup geceleri artar bu sancılar.
Halk arasında "ayak agrısı-sancısı" derler dedi, ben halktan biri olarak duymadım ama.

Evet seninki aynen dediğin gibi oluyor. Sen doğum öncesini tam kullandığın için hesap net ama ben çalıştım ya işler karışıyor :)

Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Gözün aydın canım. Hayırlısıyla kavuştun yavruna ne güzel. Sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah.

Birsey istersiniz diye gelmemistir tanismaya oyle insan cokk maalesef

Kizlaar bana bi yardim edin hele.. ben bebek cantasi olarak ilk bi tane kanz marka çanta sipariş etmistim n11 den ellerinde bi tane varmış onun da fermuari bozukmus arayıp hbr verdiler ben de iptal ettim. Sonra tekzenin sitesinden stylo marka bi canta siparis ettim o da elime ulaştı lakin birde ne goriym onun da bozuk cikti fermuari onu da iade edicem... ee simdi ben nerden nasil bisey aliym sizinkiler nasil? Memnun musunuz?

ben maviden denim görünümlü çok güzel bir canta aldım (sırt cantası)
cunku gezmeye giderken eşin taşıyacak cantayı unısex bişey olsun istedim.
her yerde her seyle kullanılacak bişey

Ama oda çok görgüsüzmüş

Canm ben bunu aldm stylo marbella civilden siparis vermstm 2 gun once geldi gayet de guzel kucuk bisey olur diye korkmustm ama gayet genis ic bolmeleri on arka gozu fermuarli gozu gayet rahat ve kullanisli bi bak istersen

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-08-18-20-32.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 125
Ama oda çok görgüsüzmüş

Ben kadını görmedim açıkçası, eşim çok sever insanlarla konuşşsun, komşu olsun dost olsun, aşırı iyimser ve güleryüzlü bir adam. O dikkat etmiş, kadın da tanımadı mı yoksa muhattap mı olmuyor anlamadım.
Taşındılar kapılarını vurduk yardım için sorduk, apartmandan ayakkabı çalıyorlardı o sıra, onun için uyardık başka bir gün, bir başka gün onlar yokken evlerinden gaz kokusu gelmeye başladı, içerde bir şey oldu diye ödümüz patladı, evi satan emlakçıya ulaşıp numaralarını bulup aradık, teşekkür bile etmediler, hatta akşamına iyi misiniz diye tekrar kontrol ettik.
Amaaan kendileri bilir, biz daha ne yapalım ki

içime fenalık geldi valla salı günü doguma giricem pazar gününe bir sürü misafir gelcekmiş poffff bu nedir arkadaş yaaa
ben yanlız kalıp kafa dinlemek dinlenmek istiyorummmmmmmmmmmm

English home da internetten alamayınca mağazaya gittim talan ettim :)
Yün yorgan yaptıracaktım kayınvalideme
Yıkanabilen yün yorgan gördüm onu aldım
Çok güzel alt açma ve yedeği
Pike
Bataniye
Nevresim takımı bir büyük oğlana bir küçük oğlana
Yastık..derken koca poşetlerle çıktım :)
Oğlum arabasında uyuyakalmış o sırada :)
İlkinde böyle alışveriş yapacak vaktim yoktu çalışıyordum
İkinci de tadını çıkarıyorum sanırım herşeyin :)
Akşamüstü bi arkadşaı götürdüm ama hiçbirşey kalmamıştı :O

Ben iki ay once gidip konusup adimi yazdirdim herhangi bi zama maruz kalmamak icin.agustos fiyatini uygulayacaklar bana.

yaa ben isim yazdırma olayını bilmiyodum valla bende gecen ay fiyat aldım.
sezeryan 4500 tl fiyat verdi 1200 tlde epüdüral.
acaba peşin ödemede nakit indirim yapıyolarmı hiç bibilgin varmı benim o gün acelem vardı detaylı sormayı atladım.

Valla ben zorladim o zaman biraz 4 bine anlastik.ama epidurale sonradan karar verdigim icin konusamadim onu.kredi kartina taksitte yapariz dedi.nakiti sormustum 4 bin ikisi icinde gecerli dedi.bende ne odalari gezdim ne de avantajlsri konustum.yani kapiya sus falan takiliyomu vb.cogu hastanede kuafor hizmeti serbet falan dagitliyomus ama bakalim bi gidip konusmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…