2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Benim bebeğim 12 gündür kanalda ama baskı yapıyor agriyla dr.a gittim nst de sanci çıktı 1 cm de açılma var. 2 gün yattım hastanede progestan ve adalat içiyorum kasilmalari engellesin de daha fazla açılma olmasın diye . 10 gündür wc dışında kalkmiyorum dr yatış dedi. Senin sanci açılma yoksa o kadar telaş yapma. Ama dinlen çok ayakta kalma. Hazırlıklara da birileri yardım etsin tamamlarsan kafan rahat olur

Ya ben şunu anlamıyorum. Ben 24 ekimde izne ayrılmış girunucem. Yani rapor tarihime göre son çalışma günüm 24 ekim. Ben okula diyorum ki 24 ekim itibari ile 16 haftalik iznim başlar. Yok öyle değil diyolar
Yok canım nasilmis peki benim bildiğim 37 de zorunlu başlarsın ondan önceki beş hafta doğum sonrasına aktarılır kaca kadar calistiysan o doğum sonrasına aktarılır sallıyorlar sizinkiler sanki.

Valla bu saatten sonra kapınızi calarlarsa açmayın ne mal insanlar var yahu
biliyolar bildikleri halde gelmek istiyorlar poff gelmeyin demekte kabalık kem küm ettim ama anlamadılar
kabul etme canım onlar anlamiyorlarsa da anlamış olurlar ayıp ya utanır insan ne misafiri

biliyolar bildikleri halde gelmek istiyorlar poff gelmeyin demekte kabalık kem küm ettim ama anlamadılar
Tovbe tovbe..ne kadar anlayissiz insanlar var.Ben olsam asla gitmem ama temizlik olur yardim olur giderim..kiyamam yani hamile kisiye.sen yinede kendini fazla yorma canim

Tovbe tovbe..ne kadar anlayissiz insanlar var.Ben olsam asla gitmem ama temizlik olur yardim olur giderim..kiyamam yani hamile kisiye.sen yinede kendini fazla yorma canim

yok valla bende yemek işine girmiycem hazır söyliycem dışardan belki utanırlar
ben olsam hayatta gitmem son günleri uyusun dinlensin kafa dinlesin diye
hatta bana hastaneden eve gelince bile gelenler saçma geliyor lohusa halinle bide emzirirken başına dikilirken
zaten yorulmuşsun sinirler 1500.
hayırlısıyla şu 1 hafta bi geçse

Ayy valla bende bazen düşününce sinir oluyorum. Emzirirken falan özellikle kimseyi istemiyorum yanımda ama bakalım o anki durum Nasıl olacak. Bir de sigara konusu var eşim ve ailesi teyzeleri kuzenleri benim ailem hepsi içiyor bu konuda çok zorlanıcam ve sinir olucam gibime geliyor. Eşim sigara içen kişi elini yüzünü yıkamadan dişlerini fırçalamadan bebeğe dokunup öpemezden diyor ama üstüne sinecek sonuçta koku dedim. Bebek doğduğunda bırakması için çok dua ediyorum. Baskı yapma bana dedi bugün, baskı yapmıyorum ama sonuçta üstüne sinecek yine de o koku bebeğe zarar verecek. Senin vicdanın rahat edecekse bişey diyemem dedim. Tabiki vicdanım rahat etmez dedi. İnşaAllah bırakır ya

doğumdan sonra kesinlikle katı kurallar kurup insanlara bunu söylemeliyiz.
bizim bebeklerimizin sağlığa her seyden önemli öncelikle ben kesinlikle kucağa vermiycem uzaktan görsünler kış mevsimi insanlar hasta olsada çekinmiyo hiç iş bize düşüyo.
benim eşimde sıgara içiyor ve vazgeçemiyor bende kucağına verirken tülbent sermeyi düşünüyorum üstü kokar evet.
ama yapıcak bişey yok onlar babalık duygusunu doğdıuktan sonra anlıycaklar

Evet seninki aynen dediğin gibi oluyor. Sen doğum öncesini tam kullandığın için hesap net ama ben çalıştım ya işler karışıyor :)

32 de izne ayrilmayip 5 hafta fazladan çalışan arkadaşlar sizin durumunuz şöyle oluyor :
8+8 hafta değil de 3+13 hafta izin kullanmış oluyorsunuz. Yani doğum izniniz uzamiyor sadece önceki 5 haftayı sonraya atmış oluyorsunuz . Yani izne ayrıldığın tarihten doğuma 3 hafta, doğum sonrası 13 hafta iznin olacak. Doğumun erken olursa o da iznine eklenir. Bu durumda sen 15 şubatta göreve başlamalisin

Evet bende öyle hesapladim şimdi. Teşekkürler :)

Hadi eşime verirken bende tülbent sererim ama annesi teyzesi kuzenleri onlara Nasıl yapıcam bilmiyorum. Artık alınırlarsa da yapacak bişey yok eşimle konuşucam bu konuyu o anlatsın uyarsın en mantıklısı

Demek tek ben değilim kasinan
Beni yoga falan kesmez canım o an sinirden cildiriyorum hemen dusa giriyorum o şekilde rahatim.
Ama arkadaslar mustela demiş deniycem onu.

Hadi eşime verirken bende tülbent sererim ama annesi teyzesi kuzenleri onlara Nasıl yapıcam bilmiyorum. Artık alınırlarsa da yapacak bişey yok eşimle konuşucam bu konuyu o anlatsın uyarsın en mantıklısı

bence onlara verirkende tülbent ver.
mevsim kış ve bebeklerin daha bağışıklık sistemi gelişmemişken öyle her sevmek isteyene veremezsin.
zaten hastaneden çıkarken hemşireler uyaracaktır mutlaka.
allah korusun bebeklerimiz mikrop kapsa bizim içimiz yanar.bırak alınan alınsın.
bebekle benden başka kimsenin ilgilenmesine izin vermiycem gelenler bana baksın ben bebeğe bakarım zaten.
biraz büyüyüp ele avuca gelince sevsinler o zaman

Kizlar 38. Haftadayim ama ne sanci ne kucuk bi agri hic bir dogum belirtisi yok sanki normal dogum yapamicam gibi geliyo kucucuk bi belirti yok ilk gunki gibiyim bj sanci ciksin nstde diye dua ediyom ama yok

ben aceleye getirmemek icin almadim canim Allah kismet ederse dogumdan sonra alacam ama hem sirt hem kol cantasi olarak kullanilabilenlerden sık olsun istiyorum... hastaneye valiz ve 2 farkli boy spor cantasi hazirladim

Kizlar 38. Haftadayim ama ne sanci ne kucuk bi agri hic bir dogum belirtisi yok sanki normal dogum yapamicam gibi geliyo kucucuk bi belirti yok ilk gunki gibiyim bj sanci ciksin nstde diye dua ediyom ama yok
Bizimde doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor ama bende de ne ağrı ne sacı hiçbir şey yok belki benim ki donmediginden dir

Orda hasta iliskilerinde bi kadin var.ben baya zorladim.yani fiyatta inmezseniz hastaneyi degisticem dedim.numarami aldi mudurlerimle konusayim dedi.ertesi gunu arayip bes yuz tl indirdi.sende baya zorlarsan bence inerler
Hangi hastane fiyt düşün valla bizimki de 500 düşse hiç fena olmaz

Bizimde doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor ama bende de ne ağrı ne sacı hiçbir şey yok belki benim ki donmediginden dir
Benimki dondu ama tik yok daha kasima 2 hafta kaldi az biraz baslamasi lazimdi diye dusunuyorum ama yok bide merak ettigim birsey var acilma sanci olmadan suni sanci verilirmii tecrubeli arkadaslar bilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…