- 23 Mart 2008
- 199
- 171
- 628
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.381
İşlerin karışmaması gerek aslında 8 hafta garanti doğumdan sonra ek olarak kaç hafta calistiysaniz o...37 de zaten zorunlu izin 3 hafta kayıp oluyo izine çıktığınız tarihe 8+çalıştığınız hafta ekleyeceksiniz...Toplam 16 hafta her koşulda...okulun ve sizin mantığınız aynı aslında. ..ama haftaları hesapların dikkat edin yarım olan haftalara ek Derste ki gibi sayın bence karmaşa oradan çıkıyor olabilirEvet seninki aynen dediğin gibi oluyor. Sen doğum öncesini tam kullandığın için hesap net ama ben çalıştım ya işler karışıyor :)
Bende denim bakım ise yaricak mi onlarda sizbilirsinz diolar misGoztepe medical park canim
Ya aslinda fazla fazla aliyolar iste hep paralari.maksimum 3000 olmasi lazim.ben konusurken gider yaptim tabi.indiremeyiz deseydi yine kabul etcektim de dur dedim bi sansimi deneyeyimBende denim bakım ise yaricak mi onlarda sizbilirsinz diolar mishastane lere güven olmuyo gorumcem bankacı banka karşıya dio bana verdikleri fiyattan 750 daha fazla solemis ler dr bile aynı tam ticarethane ne koparirlarsa
Canim hurma ye ben yiyorum yedigimden beri surekli sancim oluo gecen nst de bi tane sancim cikti yani bence hurma tetiklioKizlar 38. Haftadayim ama ne sanci ne kucuk bi agri hic bir dogum belirtisi yok sanki normal dogum yapamicam gibi geliyo kucucuk bi belirti yok ilk gunki gibiyim bj sanci ciksin nstde diye dua ediyom ama yok
Hadi eşime verirken bende tülbent sererim ama annesi teyzesi kuzenleri onlara Nasıl yapıcam bilmiyorum. Artık alınırlarsa da yapacak bişey yok eşimle konuşucam bu konuyu o anlatsın uyarsın en mantıklısı
Ay o aklimda evt oyleymia cnm baslayim hmn bendeCanim hurma ye ben yiyorum yedigimden beri surekli sancim oluo gecen nst de bi tane sancim cikti yani bence hurma tetiklio
Doğru düzgün yazamamisim telefonun azizligi kimse alınmasın diye üstünüze kusarsa leke okur diycem tülbent verirkenHadi eşime verirken bende tülbent sererim ama annesi teyzesi kuzenleri onlara Nasıl yapıcam bilmiyorum. Artık alınırlarsa da yapacak bişey yok eşimle konuşucam bu konuyu o anlatsın uyarsın en mantıklısı
Ewet canim bence de bir an once basla 4,5 taneyle basla gunde 10,15 tane yenebiliomus abartamadan ben 6,10 arasi yiyorum ins sendede ise yarar canim bide taze uzumde iyi gelio dogumu kolaylastiriomus oda aklinda bulunsunAy o aklimda evt oyleymia cnm baslayim hmn bende
Ben de niye bu kadar panik olduysamben aceleye getirmemek icin almadim canim Allah kismet ederse dogumdan sonra alacam ama hem sirt hem kol cantasi olarak kullanilabilenlerden sık olsun istiyorum... hastaneye valiz ve 2 farkli boy spor cantasi hazirladim
muhtenelen ondandır benim ilk oğlum dönmemişti çok rahattım şimdi Zuzum dönmüş o kdr rahat olamıyorumBizimde doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor ama bende de ne ağrı ne sacı hiçbir şey yok belki benim ki donmediginden dir
Evet ne acilmam vardi ne sanci 41 hafta tamamlayonca dr sabah 05.00 de gel suni sanci ile dogum baslayacagiz dedi (randevu ile normal dogum) ve oglen 15.20 de oglum dunyaya gelmistiBenimki dondu ama tik yok daha kasima 2 hafta kaldi az biraz baslamasi lazimdi diye dusunuyorum ama yok bide merak ettigim birsey var acilma sanci olmadan suni sanci verilirmii tecrubeli arkadaslar bilirler
İyi geceler herkese.internette bir site var kızlar bebegold diye tüm chicco ürünler indirime girmiş.tabii benim alacağım arabada 200 küsür lira ucuzlamis. SizCe güvenilir bir site midir??Ben internetten pek alışveriş yapmadım da biraz tedirgin oldum.Yardımcı olur musunuz???
Oluyo yani suni sanci anladim cnm tesekkurlerEvet ne acilmam vardi ne sanci 41 hafta tamamlayonca dr sabah 05.00 de gel suni sanci ile dogum baslayacagiz dedi (randevu ile normal dogum) ve oglen 15.20 de oglum dunyaya gelmisti
Ben yiyorum kahvaltılarda kızartma arada fastfood başlarda çiğköfte çok abartmamak lazım tabi ama canın çekiyorsa ye bencekizlar fastfood tuketiyor musunuz... hamileligimden beri sadece 1 kez yedim o da taaa kac onceydi sonra gunlerce vicdan azabi cektim çünkü evde yapilmis kizartma bile yemiyorum.. simdi yine canim istiyor... yiyorsaniz yiyorum der misiniz icim rahat ederek yiyeyim ben de
sitenin adini google yaz canim şikayet varsa cikarİyi geceler herkese.internette bir site var kızlar bebegold diye tüm chicco ürünler indirime girmiş.tabii benim alacağım arabada 200 küsür lira ucuzlamis. SizCe güvenilir bir site midir??Ben internetten pek alışveriş yapmadım da biraz tedirgin oldum.Yardımcı olur musunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?