- 4 Mart 2015
- 2.360
- 2.523
- 83
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.401
Bence wakit kaybeymeden git derim canimTecrübeli anneler. Dün çatı muayenesi oldum. Dr kanlı sümüksü bişey gelebilir korkma normal dedi. Kanama kırmızılaşınca gel dedi. Dün akşamdan beri kanlı kırmızo sümüksü akıntı var. Sizce gitmeli miyim hastaneye? Açılma da başlamış dedi
Hangi hst sizin?Nst ye para alındığınıda yeni öğrendim çok şaşırdım. İlk kızımda acıbademe gitmiştim hiç vermedim. Bunda da bi kez girdim daha onda da devlet hastanesiydi yine vermedim. Ama şimdi devam ettiğim hastanede de ücretliymiş.
Tecrübeli anneler. Dün çatı muayenesi oldum. Dr kanlı sümüksü bişey gelebilir korkma normal dedi. Kanama kırmızılaşınca gel dedi. Dün akşamdan beri kanlı kırmızo sümüksü akıntı var. Sizce gitmeli miyim hastaneye? Açılma da başlamış dedi
Ben yapmiycam babyshower amerikalilarin cikardigi birsey bizde zaten mevlut var hic enerjim vaktim yok.Ama ugrasirim diyorsan hevesin varsa yap hatira kaalir.Kizlar babyshover yapmayi dusunen var mi?
Benim ilk once kirmizi geliyordu sonra kahverengine dondu 2 gin sonra sancilandim ve dogum yaptim.İlk basta kirmizi geliyor diye biliyorum ama cok uzun surmuyor bence doktoruna bi sor.Tecrübeli anneler. Dün çatı muayenesi oldum. Dr kanlı sümüksü bişey gelebilir korkma normal dedi. Kanama kırmızılaşınca gel dedi. Dün akşamdan beri kanlı kırmızo sümüksü akıntı var. Sizce gitmeli miyim hastaneye? Açılma da başlamış dedi
Kıızzz doğuruyo musun yoksa aman allahımmm!! acayip heyecanlı bi iş bu!! Kimimizde heyecandan doğurursa hiç şaşırmıcam he! En azından heyecandan suyumuz patlarsa falan, e olması gerekendi o kadar heycana dayanmadı diciiiimTecrübeli anneler. Dün çatı muayenesi oldum. Dr kanlı sümüksü bişey gelebilir korkma normal dedi. Kanama kırmızılaşınca gel dedi. Dün akşamdan beri kanlı kırmızo sümüksü akıntı var. Sizce gitmeli miyim hastaneye? Açılma da başlamış dedi
Ben yaptım çok keyifliydi hatta forumda foto paylaştım bence istiyorsan yap gerçekten çok güzel oluyor.Kizlar babyshover yapmayi dusunen var mi?
son 2-3 gundur bende ayniyim canim hatta bazen cogakacak doguma gidicem korkusu oluyoSlm kızlar bişey sorucam bugün sabah kalktıgımda çok fena kasık agrısı çektim hala geçmedi hafif hafif sızlıyo ve üzerinebastırınca kasıgımlarım çok acıyo aynı şekilde belimde agrıyo sanki adet olcakmışım gibine olabilir
Keske mustela bendede ise yarasaydi Yanilmiyorsam 4 aylikken basladim kullanmaya hic bisey yoktu.7 aylikken bir gecede cikan catlaklar suan harita oldu ve hala kasiniyor yani hala yirtiliyorr ..Ayy kızlar ben ne cektim o kasintidan allahimmmmmmm hamileligimde unutamayacagim tek şey yani. Mustelanin çatlak kremini aldim 2 gundur kullanıyorum baya rahatladım tavsiye ediyorum hem kırmızı olan çatlaklar için iyiymis de
Ayyy evet sadece basinda dikilseler iyi bide herkes mubarek hemsire doktor kesilir basimiza.Mutlaka bir seye bahane bulurlar, karsindakinin lohusa oldugunu unutup bi guzel pervasizca konuşurlar. Hem kendi hem esimin ailesinden bu hareketleri özellikle bekledigim insanlar var yani..Gözümde canlaninca sinir basiyoyok valla bende yemek işine girmiycem hazır söyliycem dışardan belki utanırlar
ben olsam hayatta gitmem son günleri uyusun dinlensin kafa dinlesin diye
hatta bana hastaneden eve gelince bile gelenler saçma geliyor lohusa halinle bide emzirirken başına dikilirken
zaten yorulmuşsun sinirler 1500.
hayırlısıyla şu 1 hafta bi geçse
Bence iyi dusun canim normal en guzeli ama bide donmezse hem o sanciyi bosa cekmis hemde sezaryanin acisini cekmis olursan uzulurum senin adina yazik cok yorgun dusersin benceKızlar günaydın hayırlı cumalar olsun inş. Ya arkadaşlar benim bebeğim ters ama beni sezeryan çok tedirgin ediyo hurma yesem bende sancım olursa döner mi ki ya.son anda bile dönen bebekler varmışya hani ama bu gidişle doktor son anı beklemeden gün verecek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?