2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bence wakit kaybeymeden git derim canim

Hangi hst sizin?

Günaydın kasım anneleri. Artık siteye heyecanla giriyorum doğuma giden var mı diye. Rüyamda da hep sizlerin doğum yaptığını görüyorum. Şimdiye kadar kendimi görmedim. Cumamız mübarek olsun. Rabbim bu cuma hürmetine hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin. Sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.

Hem de hemen gitmelisin canım , bize yaz mutlaka, Allah yardımcın olsun.

Yaaa kizlar yaa ekim anneleri 40+larda hala bekliyorlar coguda sezaryan oluyor mecbur wala korkar oldum normal dogum yapamicam diye.normal dogum yapanda cok yok nolcak bizim bu halimiz gunumuz dolmadan gelsinler yaaa stres basti haaaa

Gunaydiin
5ten beri ayaktayim accik daha uyusaydim ya.. bazi geceler cok guzel uyuyorum bazilarinda da boyle uyku gelmiyo..

Benim ilk once kirmizi geliyordu sonra kahverengine dondu 2 gin sonra sancilandim ve dogum yaptim.İlk basta kirmizi geliyor diye biliyorum ama cok uzun surmuyor bence doktoruna bi sor.

Kıızzz doğuruyo musun yoksa aman allahımmm!! acayip heyecanlı bi iş bu!! Kimimizde heyecandan doğurursa hiç şaşırmıcam he! En azından heyecandan suyumuz patlarsa falan, e olması gerekendi o kadar heycana dayanmadı diciiiim haber ver mutlakaa

son 2-3 gundur bende ayniyim canim hatta bazen cogakacak doguma gidicem korkusu oluyo

Keske mustela bendede ise yarasaydi Yanilmiyorsam 4 aylikken basladim kullanmaya hic bisey yoktu.7 aylikken bir gecede cikan catlaklar suan harita oldu ve hala kasiniyor yani hala yirtiliyorr ..

Ayyy evet sadece basinda dikilseler iyi bide herkes mubarek hemsire doktor kesilir basimiza.Mutlaka bir seye bahane bulurlar, karsindakinin lohusa oldugunu unutup bi guzel pervasizca konuşurlar. Hem kendi hem esimin ailesinden bu hareketleri özellikle bekledigim insanlar var yani..Gözümde canlaninca sinir basiyo

Günaydın ben gibi hurma yemeye başlamış hanımlara bir bilgi vermek istiyorum..geçenlerde babam netten görup okudu..tek sayılarda 1-3-5-7-9......yenen hurmalar vücutta karbonhidrata dönerken çift sayılarda 2-4-6-8-10....yenen hurmalar vücutta potasyuma dönerek böbreklere zarar veriyormuş..peygamberimizde tek sayılarda yermiş hurmayı...

Günaydın kızlar
Yine kaşıntıli az uykulu sinirli bir geceden sabaha uyandım. Bazen bebeğim dogsada sıkıntılar bitse diyorum ama bu seferde bebis rahat vermeyecek. Yani anlaşılan o keyif donemleri bitti.
Tabi bunun keyfide başka olacak sanırım bize ait bi can.
cumaniz mübarek olsun Allah hepimize kolay sorunsuz dogumlar sağlıklı bebekler nasip etsin

Kızlar dün ben 2 paket premium care aldim 94lü ama iki numara aldım 3 5 kiloydu sanırım. Simdi bebek 3 kilo dogsa bunu kullanabilirmiyim başlarda yoksa küçük te alsammi

Kızlar günaydın hayırlı cumalar olsun inş. Ya arkadaşlar benim bebeğim ters ama beni sezeryan çok tedirgin ediyo hurma yesem bende sancım olursa döner mi ki ya.son anda bile dönen bebekler varmışya hani ama bu gidişle doktor son anı beklemeden gün verecek zaten

Bence iyi dusun canim normal en guzeli ama bide donmezse hem o sanciyi bosa cekmis hemde sezaryanin acisini cekmis olursan uzulurum senin adina yazik cok yorgun dusersin bence

Ben bu çatı muayenesine sinir oluyorum ; yani normal doğuma uygun mu diye önceden yapılana.
Doğum başlar , normal olmazsa sezaryenle alınır . Devletteki doktorum normal doğum yapabilirsin dedi dün , eğer bu şekilde devam edersem.Perinatolog %49 normal , %51 sezaryen , demişti. Bu doktorların sezaryene yönlendirme merakını çözemiyorum ben bir türlü.
Benim doktor da yapmıyor diye biliyorum bu muayeneyi , devlet hastanesinde derlerse de yaptırmam.
Bana önceden yapılan çatı muayenesi aşırı saçma geliyor artık , özellikle Ina May Gaskin'in kitabını okuduktan sonra iyice yanlış gibi geliyor. Kitapta çatısı dar denilenlerin hep normal doğumla iri bebekleri yırtıksız doğurabildiğini anlatan örnekler vardı . Sanki sezaryene yönlendirmek ya da doğumu müdahale edip erken başlatmak gibi geliyor. Belki yapılması gerekli durumlar vardır ; ama özel hastanelerde bu rutin uygulama da bana garip geliyor , neyse ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…