2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Neden kaşınıyorsun?

Ben de dün akşam gttim battaniye ve nevresim takımı aldım:) ürünler tükenmek üzereydi ben gttğmde de, haber veren arkadaşa tşkrler..

Eyvah ! ne yapacağım , daha şimdiden böyleyse o zaman 36. haftayı bekliyorum kremi sürmek için.Eğitimde 36.haftadan itibaren kullanın demişlerdi.

Merhaba,

Nasıl bir eğitime katılmıştın? Ben ana-baba okulu gibi bir eğitim arıyorum da. Ama doğumdan sonra bebek bakımı, emzirme, yıkama... vb konularla ilgili bir eğitim... :) Senin eğitim bu şekilde bir şey miydi? Referans verebilir misin? Şimdiden teşekkürler...

Hayırlı cumalar herkese....
Dogumda bile donenb bebekler var.içini ferahlık tut herseyin hayirli si.sadece doktorun doğal dogum yanlısı olduğuna emin ol.degilse değiştir bence.bebek ve senin için gerekirse sezeryan olur tabiki ama mümkün olabildigince normal dogum şansını kullanmakta kararlı olduğunu ilet bence.

Ama bebek gelmek istediği zamanı seçebilir bu şekilde , öyle değil mi ?
Evet. ebru55 arkadasim boşuna agri çekmiş olmaz.son yayinlar planlı sezaryen yerine dogum kendiliğinden basladiktan sonra yapılan sezeryanlarde bebek ve anne için pek çok artidan bahsediyor.planlı sezaryen bir ameliyattir.gerekiyorsa evet yapılır ve hayat kurtarır.Ama bebegin hakkıdır normal dogum.O yaziyi bulursam paylasayim sizlerle.risk yoksa normal dogum yapma secenegini doktorunuz sunuyorsa deneyin derim.

deterjanı fazla kullanmış olabilir mısınız? ne kadar koydunuz?
ben hacı şakır kullanmadım roxy kullanıyorum ama bu deterjanlardan çok az miktarda kullanmak gerekiyor çünkü deterjan değil de sabun gıbı...çok azı bile çok köpürüp ıyı sonuçlar veriyor...

Kizlar babyshover yapmayi dusunen var mi?

Ben sevmiyorum
Ülkede yayılmadan önce dizilerde rastlardım, anne adayı bir mağazaya gider, bebek için beğendiklerini , ihtiyaçlarını barkod cihazıyla alışveriş listesine ekler , sonra bebek partisi yapar, arkadaşlar o listeden bir hediye alır gelirdi.
Turkiyede bunun karşılığı mevlut bence.
Bir de kim içinden ne geçiyorsa onu aliyor, bana daha samimi geliyor.
Neyse iste, yazasim geldi :)

Canım zaten çatı muayenesi normal sezaryen olayını belirlemiyora aslinda.katiliyorum sana sezaryen işine geliyo pek çok drun.çatı haricinde bebegin duruş pozisyonu karnimizin sagindami solundami hatta yuz mu kafami alinmi geliyo bi sürü bi sürü faktörler var.dogum kendi başlasın olmuyorsa zaten hastanede dogum yapicaz sezaryen yapar o zaman. Ya nasıl bi mucize ve bebek kafa çıkınca kendi kendine dönüyor ve kayıp çıkıyor.Bi sürü dogum izletti eğitmen.gıkd demedi kadınlar ya.gulerek dogurdular.dogurtulmadilar dogurdular :) çok etkilendim.bebek karnina koyuldu inanılmaz bişey surune surune memeyi buldu ve emdi.insallah öyle dogum yapabilirim :) çok heyecanlı

ille de normal doğum yapıcam dıyosan doktorun o zaman bekleyelim, bebegın suyunda bıseyınde sıkıntı yok dıyorsa 1 hafta daha bekleyın belkı döner bebek...
ama normal doğum yapıcam dıye bebegın hayatını rıske atmaya da gerek yok, bebek ters bır sekılde iken 39. haftayı da gecırıp dıger haftaları beklemek mantıksız...
ıstersenız bır doktora daha gorunun bakalım ne dıcek...

kızlar herkese günaydın...
ben de dun kontrole gıttım...
kızçem 2300 gr. :)
kılosu gayet ıyı gıdıyor, doktor 3200 gr'ı kesın goruruz dedı:)
34. haftaya gelebıldıysek artık bebek erken doğsa bıle kendını kurtarır endısenız olmasın dedı...
kuzumn suratı yumuk yumuk cok tatlı maşallah, yanakları ağzı dudakları oyle şirin ki...dünden berı ultrason fotolarına bakıp duruyorum...
ağrılarım normalmıs, bebegın kafası aşağıda kasıklarımda bildiğin...
suyum, aşırı akıntım, nişanım gelmedıkce endıselenmemem gerektıgını soyledı doktor...
bebegın sırtı sağ tarafta, sağda yatıyordum, yıne aynıymış duruşu sağa yatmaya devam...
10 kasım gıbı yıne kontrole cagırdı, gun verecek, nasıpse 20 Kasım gibi 39. haftada alırız bebegı hersey yolunda gıderse dedi...koca 1 ay daha var yaa ufff

ayrıca oturarak calıstıgım ıcın her 2 saatte bır kalkıp dolanmamı ıstedı. en azından da 2 günde bır yuruyus yap dedı...

Annisler op dr semra özer keskesiz dogum sayfası var istersen iz takip edin faceden.Çok güzel paylasimlari var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…