- 27 Şubat 2015
- 137
- 99
- 18
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.441
Yalnız değilmişim
canım bende istanbuldayım.. normal doğum olursa 800 sezeryan olursa 1200 olacak.. bence biraz tercihlerden kaynaklanıyor..ya ne kadar pahalıymış öylesanırım büyükşehirdesin onun dezavantajı diyelim küçük şehir olunca taş çatlasın 1000 lira ile kapanıyo mevzu ama en önemlisi kafanın rahat olması ve sağ salim bebeğine kavuşman canım...
Ben ağlamıştım o görüntülerde , bir ara hıçkırmaya başladım , zor tuttum kendimi.İnsan çok etkileniyor.Canım zaten çatı muayenesi normal sezaryen olayını belirlemiyora aslinda.katiliyorum sana sezaryen işine geliyo pek çok drun.çatı haricinde bebegin duruş pozisyonu karnimizin sagindami solundami hatta yuz mu kafami alinmi geliyo bi sürü bi sürü faktörler var.dogum kendi başlasın olmuyorsa zaten hastanede dogum yapicaz sezaryen yapar o zaman. Ya nasıl bi mucize ve bebek kafa çıkınca kendi kendine dönüyor ve kayıp çıkıyor.Bi sürü dogum izletti eğitmen.gıkd demedi kadınlar ya.gulerek dogurdular.dogurtulmadilar dogurdular :) çok etkilendim.bebek karnina koyuldu inanılmaz bişey surune surune memeyi buldu ve emdi.insallah öyle dogum yapabilirim :) çok heyecanlı
Uykum da çok hafiftir aslında ama gecese en fazla bir kere uyanıyorum. Neyse nazar değmesin bizeYalnız değilmişimacaba ben de bir sorun mu var diye düşünmeye başlamıştım.
Uykum da çok hafiftir aslında ama gecese en fazla bir kere uyanıyorum. Neyse nazar değmesin bize
Ay anlamadım. Bildiğin kafam calismiyor artık. Hesapta bi hata var ama mantığını anlamadım ve anlatamadım. Salak gibiyim. Yani mantiken ben daha izne cikmadim. 16 haftam başlamamis olmalı beb hep öyle hesap ettim. Ama öyle değilmiş. Doğum sonrası 8 hafta arti calistigim 4 hafta eklenirmis.
Ben bi bulabilsem nedenini canım.Neden kaşınıyorsun?
Canim ben büyük boy orkid almıştım ama tecrübeli kişiler muhakkak hasta bezi seklinde olandan al dediler ve depend aldim Külotlu bez seklinde daha pratik olur giy çıkar ugrasmadan kullan atGünaydın sonbaharın güzel anneleri,
biz kızımla cumartesi kontrole gittik kızım 1 hafta geri ve hala bebeğim ters duruyo ve doktor bundan sonra dönme ihtimalinin zor olduğunu söyledi. yani yüksek ihtimal sezeryan olacak. olsun hayırlısı artık ne diyelim. bugün raporum başladı aslında ama ben bugünde işyerindeyim. akşam son.evde beni bekleyen kocaman bir iş yığını var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.muhtemelen önümüzdeki hafta için gün verecek ama ben hala hastane çantamı hazırlamadım. birşey sorayım kızlar size. hasta bezi olarak ne aldınız şu kilot şeklinde olanlardan mı yoksa normal mi.?hangisi bilemedim ben
Zeynep Kamil Gebe Eğitim Okulu'ndaki eğitime katılmıştım. Çok da memnun kaldım. Ücretsiz eğitimler. 6 hafta sürüyor.Merhaba,
Nasıl bir eğitime katılmıştın? Ben ana-baba okulu gibi bir eğitim arıyorum da. Ama doğumdan sonra bebek bakımı, emzirme, yıkama... vb konularla ilgili bir eğitim... :) Senin eğitim bu şekilde bir şey miydi? Referans verebilir misin? Şimdiden teşekkürler...
Ben de uyansam bile gözüm kapalı gidip geliyorum lavaboya ve uyuyorum hemen, aynen nazar değmesinUykum da çok hafiftir aslında ama gecese en fazla bir kere uyanıyorum. Neyse nazar değmesin bize
34.hafta yorumunu bana da yaptı. Erken doğum olsa dahi bebek sıkıntısız yaşar artık , dedi.kızlar herkese günaydın...
ben de dun kontrole gıttım...
kızçem 2300 gr. :)
kılosu gayet ıyı gıdıyor, doktor 3200 gr'ı kesın goruruz dedı:)
34. haftaya gelebıldıysek artık bebek erken doğsa bıle kendını kurtarır endısenız olmasın dedı...
kuzumn suratı yumuk yumuk cok tatlı maşallah, yanakları ağzı dudakları oyle şirin ki...dünden berı ultrason fotolarına bakıp duruyorum...
ağrılarım normalmıs, bebegın kafası aşağıda kasıklarımda bildiğin...
suyum, aşırı akıntım, nişanım gelmedıkce endıselenmemem gerektıgını soyledı doktor...
bebegın sırtı sağ tarafta, sağda yatıyordum, yıne aynıymış duruşu sağa yatmaya devam...
10 kasım gıbı yıne kontrole cagırdı, gun verecek, nasıpse 20 Kasım gibi 39. haftada alırız bebegı hersey yolunda gıderse dedi...koca 1 ay daha var yaa ufff
ayrıca oturarak calıstıgım ıcın her 2 saatte bır kalkıp dolanmamı ıstedı. en azından da 2 günde bır yuruyus yap dedı...
senin 16 haftalık kapı gibi raporun olacak zaten. izne çıktığın an itibariyle 16 hafta izinlisin. raporu görünce anlarlar.Ya ben şunu anlamıyorum. Ben 24 ekimde izne ayrılmış girunucem. Yani rapor tarihime göre son çalışma günüm 24 ekim. Ben okula diyorum ki 24 ekim itibari ile 16 haftalik iznim başlar. Yok öyle değil diyolar
O ottan annem umreden getirmişti bana canim bende hastane çantama koydum insalah içeceğim :)Kizlar merhaba sizinle bir bilgi paylasayim normal dogumun kolay olmasi icin fatma anamizin eli adinda bir ot varmış sadece eminonunde misir carsisinda tek bir aktarda bulunuyormus sancilarimiz baslayinca hemen suya koyacakmisiz otu ve o sudan icecekmisiz zaten suyun içinde resmen acilan bir ot tıpkı onun gibi rahim de aciliyormus ve kolayca dogum oluyormuş inşallah ben deneyecegim bakalım inşallah faydasını görürüz
Senin ücretler uygunmuş canım , genelde Avrupa Yakası ve daha uzak olan yerlerdeki hastaneler daha uygun oluyor.Bizim arabamız olmadığı için o seçenekleri hiç değerlendiremedik.canım bende istanbuldayım.. normal doğum olursa 800 sezeryan olursa 1200 olacak.. bence biraz tercihlerden kaynaklanıyor..
ya arkadaşlar bişe sorucam 37 de ayrıldığımızda işten kalan 3 hafta doğum öncesi izni olmuyomu ben anlamadım....senin 16 haftalık kapı gibi raporun olacak zaten. izne çıktığın an itibariyle 16 hafta izinlisin. raporu görünce anlarlar.
Bende anadolu yakasındayım canım.. valla doktorumu falan da çok seviyorum kadın bi yoğun bir yoğun.. yorumlarını okuyup netten araştırıp bulmuştum..Senin ücretler uygunmuş canım , genelde Avrupa Yakası ve daha uzak olan yerlerdeki hastaneler daha uygun oluyor.Bizim arabamız olmadığı için o seçenekleri hiç değerlendiremedik.
Anadolu Yakası'nda Acıbadem'deyim.Buradaki yerler hep kazık .
Bende öyle almayı düşünüyorum bebeği 3kg üzeri doğan bir arkadaş 2den başladık dedi.. Siz nerden ne kadara aldınız? Tecrübeli anneler cvp yazarsa iyi olurKızlar dün ben 2 paket premium care aldim 94lü ama iki numara aldım 3 5 kiloydu sanırım. Simdi bebek 3 kilo dogsa bunu kullanabilirmiyim başlarda yoksa küçük te alsammi
ya arkadaşlar bişe sorucam 37 de ayrıldığımızda işten kalan 3 hafta doğum öncesi izni olmuyomu ben anlamadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?