2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
canım bende istanbuldayım.. normal doğum olursa 800 sezeryan olursa 1200 olacak.. bence biraz tercihlerden kaynaklanıyor..

Günaydın kislar clexane igne kullanan arkadaşlar dr doğumla ilgili bişey soledimi bu iğneui kullanan herkes sezeryan mi oluyo bana dr iğneden dolayi sezeryan dedi ama bi arkadaşım dr da sezeryan olmaz normal doğum demiş kafam karıştı

Ben ağlamıştım o görüntülerde , bir ara hıçkırmaya başladım , zor tuttum kendimi.İnsan çok etkileniyor.

Canım bi hata olmasın... Doğum izni iş kanuna göre doğumdan 8 hafta önce ve 8 hafta sonra diye hesaplanıyor. Ama çalışabilir raporu alarak önceki 8 haftayı 3 haftaya kadar indirebiliyoruz. Yani en geç 37. haftada izne çıkmak zorundayız biz. Dolayısıyla izne çıkmayıp çalıştığın hafta, daha sonraya ekleniyor. İş kanununda çok açık yazıyor bu...

Doğum iznine çıktığın andan itibaren 16 hafta izinlisin, bebek ne zaman doğarsa doğsun. İsterse 37. haftada doğar, sen 16 haftayı birlikte geçirirsin, ister 42. haftada doğar, senin geriye 11 haftan kalır... :) (Diye biliyorum ben).

Canim ben büyük boy orkid almıştım ama tecrübeli kişiler muhakkak hasta bezi seklinde olandan al dediler ve depend aldim Külotlu bez seklinde daha pratik olur giy çıkar ugrasmadan kullan at

Zeynep Kamil Gebe Eğitim Okulu'ndaki eğitime katılmıştım. Çok da memnun kaldım. Ücretsiz eğitimler. 6 hafta sürüyor.
Saat 13.00 - 16.00 arası . Doğuma daha az varsa , istediğin derslere de girdirebilirler diye düşünüyorum.Bebek bakımı , yıkama , masaj , alt değiştirme , emzirme , lohusalık gibi.

34.hafta yorumunu bana da yaptı. Erken doğum olsa dahi bebek sıkıntısız yaşar artık , dedi.
Çok şükür , isteyen herkesin istediği sayıda bebişleri olsun .

Ya ben şunu anlamıyorum. Ben 24 ekimde izne ayrılmış girunucem. Yani rapor tarihime göre son çalışma günüm 24 ekim. Ben okula diyorum ki 24 ekim itibari ile 16 haftalik iznim başlar. Yok öyle değil diyolar
senin 16 haftalık kapı gibi raporun olacak zaten. izne çıktığın an itibariyle 16 hafta izinlisin. raporu görünce anlarlar.

O ottan annem umreden getirmişti bana canim bende hastane çantama koydum insalah içeceğim :)

canım bende istanbuldayım.. normal doğum olursa 800 sezeryan olursa 1200 olacak.. bence biraz tercihlerden kaynaklanıyor..
Senin ücretler uygunmuş canım , genelde Avrupa Yakası ve daha uzak olan yerlerdeki hastaneler daha uygun oluyor.Bizim arabamız olmadığı için o seçenekleri hiç değerlendiremedik.
Anadolu Yakası'nda Acıbadem'deyim.Buradaki yerler hep kazık .

Günaydın kızlar şimdi doktordan geldim 35+0 olduk kilomuz 2836 gr olmuş boyumuzda 47-49cm aralarında yine on gün ilerdeymisiz çok hevesliyiz biz erkenden büyümeye ne acelesi varsa artık bu arada çatı muayenesi olduk allaha Şükür %80-90 normal dedi çok ağrın olmazsa tamamen normal dayanamazsan epidural yani şu agrisiz normal olayina doneriz dedi bakalım artik nst ler her hafta bekleyis başlıyor

Bende anadolu yakasındayım canım.. valla doktorumu falan da çok seviyorum kadın bi yoğun bir yoğun.. yorumlarını okuyup netten araştırıp bulmuştum..
bugün benim de randevum var kızlar.. oğluşumla görüş günümüz...

gittiğimde hastanenin odalarını gezeceğim doğum odasına falan gideceğim.. ekstra getirmemi istedikleri birşeyler var mı onları soracağım..

eşim kaydımızı yaptırmış bile çoktan.. fiyat farkı falan olursa etkilenmeyeceğiz...

ayyy heyecan bastııııı

Kızlar dün ben 2 paket premium care aldim 94lü ama iki numara aldım 3 5 kiloydu sanırım. Simdi bebek 3 kilo dogsa bunu kullanabilirmiyim başlarda yoksa küçük te alsammi
Bende öyle almayı düşünüyorum bebeği 3kg üzeri doğan bir arkadaş 2den başladık dedi.. Siz nerden ne kadara aldınız? Tecrübeli anneler cvp yazarsa iyi olur

ya arkadaşlar bişe sorucam 37 de ayrıldığımızda işten kalan 3 hafta doğum öncesi izni olmuyomu ben anlamadım....

evet canım bence de öle oluyor.. doğumdan sonraki 8 haftaya doğumdan önce çalıştığımız 5 hafta eklenecek..

yani doğumdan sonra 13 hafta ücretli iznimiz olaacak...

Reactions: GCA
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…