- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.461
saol canımevet canım bence de öle oluyor.. doğumdan sonraki 8 haftaya doğumdan önce çalıştığımız 5 hafta eklenecek..
yani doğumdan sonra 13 hafta ücretli iznimiz olaacak...
Evet canim benimde bi arkadas 3aylik bebegi ve 4 no kullaniyor cocuk cabuk kilo aldi.ama öyle olmasa bile bu numarayi nasil olsa kullancaz sanırım.Bende öyle almayı düşünüyorum bebeği 3kg üzeri doğan bir arkadaş 2den başladık dedi.. Siz nerden ne kadara aldınız? Tecrübeli anneler cvp yazarsa iyi olur
Premium careler büyük oluyor 3340 doğan oğluma 1 numara büyüktü 0 aldaydım dedimBende öyle almayı düşünüyorum bebeği 3kg üzeri doğan bir arkadaş 2den başladık dedi.. Siz nerden ne kadara aldınız? Tecrübeli anneler cvp yazarsa iyi olur
Hatira olsun diye dusunuyorum. Kardesim yardim ederse yapacagim.Ben yapmiycam babyshower amerikalilarin cikardigi birsey bizde zaten mevlut var hic enerjim vaktim yok.Ama ugrasirim diyorsan hevesin varsa yap hatira kaalir.
34.hafta yorumunu bana da yaptı. Erken doğum olsa dahi bebek sıkıntısız yaşar artık , dedi.
Çok şükür , isteyen herkesin istediği sayıda bebişleri olsun .
Hangi hastane canım ?Bende anadolu yakasındayım canım.. valla doktorumu falan da çok seviyorum kadın bi yoğun bir yoğun.. yorumlarını okuyup netten araştırıp bulmuştum..
bugün benim de randevum var kızlar.. oğluşumla görüş günümüz...
gittiğimde hastanenin odalarını gezeceğim doğum odasına falan gideceğim.. ekstra getirmemi istedikleri birşeyler var mı onları soracağım..
eşim kaydımızı yaptırmış bile çoktan.. fiyat farkı falan olursa etkilenmeyeceğiz...
ayyy heyecan bastııııı
Hayirli olsunnnnnn ay maasallah yaa bu günleri de gördük. .Doğumlar başladı şükürBiz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
yok canım ben yüzyıl hastanesı Neslihan ŞEKER e gidiyorumHangi hastane canım ?
Güneş Gündüz'e sen mi gidiyordun ?
canim ben totomu kaldirip tuvalete zor gidiyorum bi de dogmamis bebek icin eglence bana sacma geliyor gunumuzde bu kadar son haftalarda sorun yasayan varkenKizlar babyshover yapmayi dusunen var mi?
drumuz 16 kasimi gun verdi canim Allah kısmet ederse... sen de var mi gelismeKıızzz doğuruyo musun yoksa aman allahımmm!! acayip heyecanlı bi iş bu!! Kimimizde heyecandan doğurursa hiç şaşırmıcam he! En azından heyecandan suyumuz patlarsa falan, e olması gerekendi o kadar heycana dayanmadı diciiiimhaber ver mutlakaa
Bende kasiniyorum da 32. haftadan beri tahlil yaptirdim gebelik alerjisi diye birseymis.öylemi seninki diye sordumBen bi bulabilsem nedenini canım.
canım hiç kafa karıştırmadan hangi tarihte izne ayrıldıysan üstüne 16 hafta say.ya arkadaşlar bişe sorucam 37 de ayrıldığımızda işten kalan 3 hafta doğum öncesi izni olmuyomu ben anlamadım....
çati muayenesi zormuydu ?Günaydın kızlar şimdi doktordan geldim 35+0 olduk kilomuz 2836 gr olmuş boyumuzda 47-49cm aralarında yine on gün ilerdeymisiz çok hevesliyiz biz erkenden büyümeye ne acelesi varsa artıkbu arada çatı muayenesi olduk allaha Şükür %80-90 normal dedi çok ağrın olmazsa tamamen normal dayanamazsan epidural yani şu agrisiz normal olayina doneriz dedi bakalım artik nst ler her hafta bekleyis başlıyor
2 gun rahat uyuyorsam 5 gun zombi gibiyim canim benKızlar geceleri çok rahat uyuyan anne adayları da var mı merak ediyorum?
ayni seyi ben de duydum canim 2 gun once sukurler olsun Rabbime... o kadar zor gecti ki hamileligim Allah inşallah sagliklisiyla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder hepimize34.hafta yorumunu bana da yaptı. Erken doğum olsa dahi bebek sıkıntısız yaşar artık , dedi.
Çok şükür , isteyen herkesin istediği sayıda bebişleri olsun .
debbie90 yok canım ya hiç sikmadim kendimi 30 saniye bile surmedi doktorda dedi zaten sikmadin diye böyle rahat oluyor işte inan gerilecek hiç birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?