2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende öyle almayı düşünüyorum bebeği 3kg üzeri doğan bir arkadaş 2den başladık dedi.. Siz nerden ne kadara aldınız? Tecrübeli anneler cvp yazarsa iyi olur
Evet canim benimde bi arkadas 3aylik bebegi ve 4 no kullaniyor cocuk cabuk kilo aldi.ama öyle olmasa bile bu numarayi nasil olsa kullancaz sanırım.
Ben gittigidiyor dan aldim güvendiğim bi yerdi.188 adet 69liraydi aynısı markafonide 74.5
Ayrıca kargo ücreti de ödemeden

Günaydın kızlar. Benim de canım sıkıldı sabah sabah. Taa geçen haftadan annemi aramıştım, temizlikçi çağıracağım gelir misin diye. O da ben gelir temizlerim, temizlikçiyi doğuma yakın alırsın dedi. İyi dedim. 2 gündür bizde, ya elel üstünde oturuyor, ya gezmeye gidiyor. Insan anasına bisey de söyleyemiyor. Öyle pislik içinde yasiyoruz bakalım.

Bende öyle almayı düşünüyorum bebeği 3kg üzeri doğan bir arkadaş 2den başladık dedi.. Siz nerden ne kadara aldınız? Tecrübeli anneler cvp yazarsa iyi olur
Premium careler büyük oluyor 3340 doğan oğluma 1 numara büyüktü 0 aldaydım dedim
Ama molfix in 1 numarası küçük
Şimdi prima yeşil aldım o molfix le premium arası büyüklükte

Hangi hastane canım ?
Güneş Gündüz'e sen mi gidiyordun ?

Biz doğdu arkadaşlar iyiyiz 6 saat suni san cidan sonra açılma olmadı mecburi sezeryan olduk 3250 gr 52santim masallah .. teşekkürler iyi dilekleriniz için daha sonra ayrıntılı anlatirim iyi bakın kendinize
Hayirli olsunnnnnn ay maasallah yaa bu günleri de gördük. .Doğumlar başladı şükür Allah bağışlasin bebisini sana da sağlık ve sabir versin

drumuz 16 kasimi gun verdi canim Allah kısmet ederse... sen de var mi gelisme

ya arkadaşlar bişe sorucam 37 de ayrıldığımızda işten kalan 3 hafta doğum öncesi izni olmuyomu ben anlamadım....
canım hiç kafa karıştırmadan hangi tarihte izne ayrıldıysan üstüne 16 hafta say.
çünkü doğumun ne zaman olacağı belli olmuyor. 37 de izne ayrılırsın 38 de doğum yaparsın 15 hafta daha doğum sonrası iznin olur.
yada 35 de hala çalışırken erken doğum yaparsın. komple 16 haftayı doğum sonrası kullanmış olursun.
dediğim gibi her türlü izne ayrıldığın tarihten itibaren 16 hafta izinlisin.

çati muayenesi zormuydu ?

34.hafta yorumunu bana da yaptı. Erken doğum olsa dahi bebek sıkıntısız yaşar artık , dedi.
Çok şükür , isteyen herkesin istediği sayıda bebişleri olsun .
ayni seyi ben de duydum canim 2 gun once sukurler olsun Rabbime... o kadar zor gecti ki hamileligim Allah inşallah sagliklisiyla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder hepimize

debbie90 yok canım ya hiç sikmadim kendimi 30 saniye bile surmedi doktorda dedi zaten sikmadin diye böyle rahat oluyor işte inan gerilecek hiç birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…