- 9 Haziran 2015
- 970
- 926
- 103
- 45
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.481
Medipol. 30 tlymiş sanırım.Hangi hst sizin?
Aa doğum günün mü? Musmutlu yıllar o zaman, tüm sevdiklerinle..tüm dileklerinin gerçek olacağı uzun yılların olsunIyi ki dogdummm gordun mu 32 oldummm yillar once bir dilek tuttum ve esim karsima cikti... simdi bir dilek daha tutup tum kalbimle gerceklesmesini diliyorum
aa benim de doğum günümIyi ki dogdummm gordun mu 32 oldummm yillar once bir dilek tuttum ve esim karsima cikti... simdi bir dilek daha tutup tum kalbimle gerceklesmesini diliyorum
Benimki 36.haftadaki kontrolumun olduğu gece döndü 4 gün başı asagida kaldı sonra sağlık ocağı kontrolunde yine ters döndügünü ogrendim :) Hayirlisi neyse o olsun. Takilmayin doğum şekline. Belki dönecek belkide bizim için sezeryan daha hayırlı o nedenle test kalacakKızlar günaydın hayırlı cumalar olsun inş. Ya arkadaşlar benim bebeğim ters ama beni sezeryan çok tedirgin ediyo hurma yesem bende sancım olursa döner mi ki ya.son anda bile dönen bebekler varmışya hani ama bu gidişle doktor son anı beklemeden gün verecek zaten
Demek ki doktorlar 34 ten sonra aynı şeyi söylüyolar:) ama sen yine de bi 10 gün daha doğurma 2buçuğu geçsin kilosu diye de ekledi, hayırlısı olsun bakalım.ayni seyi ben de duydum canim 2 gun once sukurler olsun Rabbime... o kadar zor gecti ki hamileligim Allah inşallah sagliklisiyla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder hepimize
çıtır sey seni dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yaslara bebisinle esinle sevdiklerinle inşallahaa benim de doğum günüm
bende 25 oldumm
CanimmmAa doğum günün mü? Musmutlu yıllar o zaman, tüm sevdiklerinle..tüm dileklerinin gerçek olacağı uzun yılların olsun
CanimmmAa doğum günün mü? Musmutlu yıllar o zaman, tüm sevdiklerinle..tüm dileklerinin gerçek olacağı uzun yılların olsun
Ben aslinda isin hediye kisminda degilim de toplanma, birlikte olma, suslenip puslenip foto cekimi kismindayim. Ben ist.deyim ama butun kuzen ve arkilerim bana cok uzak. Bahane olur bi bakima diye istiyorum.Ben sevmiyorum
Ülkede yayılmadan önce dizilerde rastlardım, anne adayı bir mağazaya gider, bebek için beğendiklerini , ihtiyaçlarını barkod cihazıyla alışveriş listesine ekler , sonra bebek partisi yapar, arkadaşlar o listeden bir hediye alır gelirdi.
Turkiyede bunun karşılığı mevlut bence.
Bir de kim içinden ne geçiyorsa onu aliyor, bana daha samimi geliyor.
Neyse iste, yazasim geldi :)
debbie90 canım o koltuğa geçince bir on saniye iste derin nefes al ve oradaki kaslarını serbest bırak sanki wc gelmiş birakiyon gibi ama dikkat et wc gelmesin ben önceden girip geldim hemen inan çok rahat oldu hiç korkulacak bir tarafı yok
canim ben kolonyanin litrwsini 17+kdv ye aldim o yuzden hic onermeyeyim... etiketi etiketbasimina yaptirdim igde ama facebook adresleri de varInt.den kolonya siparisi ve baski etiket siparisi veren var mi?
Guzel kokulu kolonya nereden bulurum?
Kolonya siselerine etiket lazim nerden bastirabilirim? Yaptiranlardan bilgi rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?