2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
debbie90 canım o koltuğa geçince bir on saniye iste derin nefes al ve oradaki kaslarını serbest bırak sanki wc gelmiş birakiyon gibi ama dikkat et wc gelmesin ben önceden girip geldim hemen inan çok rahat oldu hiç korkulacak bir tarafı yok

Iyi ki dogdummm gordun mu 32 oldummm yillar once bir dilek tuttum ve esim karsima cikti... simdi bir dilek daha tutup tum kalbimle gerceklesmesini diliyorum
Aa doğum günün mü? Musmutlu yıllar o zaman, tüm sevdiklerinle..tüm dileklerinin gerçek olacağı uzun yılların olsun

Benimki 36.haftadaki kontrolumun olduğu gece döndü 4 gün başı asagida kaldı sonra sağlık ocağı kontrolunde yine ters döndügünü ogrendim :) Hayirlisi neyse o olsun. Takilmayin doğum şekline. Belki dönecek belkide bizim için sezeryan daha hayırlı o nedenle test kalacak

ayni seyi ben de duydum canim 2 gun once sukurler olsun Rabbime... o kadar zor gecti ki hamileligim Allah inşallah sagliklisiyla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder hepimize
Demek ki doktorlar 34 ten sonra aynı şeyi söylüyolar:) ama sen yine de bi 10 gün daha doğurma 2buçuğu geçsin kilosu diye de ekledi, hayırlısı olsun bakalım.

Ben aslinda isin hediye kisminda degilim de toplanma, birlikte olma, suslenip puslenip foto cekimi kismindayim. Ben ist.deyim ama butun kuzen ve arkilerim bana cok uzak. Bahane olur bi bakima diye istiyorum.

Su halimle kesin o wc gelir canim
dedigini denicem ama cok sagol neden bilmiyorum ama geriliyo insan

Herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar doğum günü olan arkadaşlarımızın doğum günlerini kutluyorum ha bu arada ben normal doğummu sezeryanmı diye diye kafayı sıyıracam ammada korkakmışım yaww

Int.den kolonya siparisi ve baski etiket siparisi veren var mi?
Guzel kokulu kolonya nereden bulurum?
Kolonya siselerine etiket lazim nerden bastirabilirim? Yaptiranlardan bilgi rica ediyorum.

Int.den kolonya siparisi ve baski etiket siparisi veren var mi?
Guzel kokulu kolonya nereden bulurum?
Kolonya siselerine etiket lazim nerden bastirabilirim? Yaptiranlardan bilgi rica ediyorum.
canim ben kolonyanin litrwsini 17+kdv ye aldim o yuzden hic onermeyeyim... etiketi etiketbasimina yaptirdim igde ama facebook adresleri de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…