2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
aynen güzel benzetme benim bildiğin o zamandan bu yana yara krem kullanıyorum o zaman dan bu yana maalesef südyen takamıyorum normal tişört bile deyince o kadar acıyor ki bazen kabuk bağlıyor ucu ayrık ayrık oldu ama bence seninki yara değl

Yani tabiki cnm normal gibisi yok tek diyecegim doktoruyla ayrintili gorussun bosa eziyet cekmeskn

Bu zamana kdr gordugum butun ozel hastaneler sezaryenle hmn hamileligi sonlandirmak istiyo riske girmeyi hic goze almiyolar cunku devlete gidiyorum ben 38. Haftadayim ne cati muanesi ne baska bise sadece ultrason ve nst bakiyo son raddeye kdr beklicez sen yada bebegin tehlikede olmadikca alamam dedi sezaryana 41 haftaya kdr beklicem mecbur ztn sancim fln hic bise yok

Hatira olsun diye dusunuyorum. Kardesim yardim ederse yapacagim.

Ben de arkadaşlarımı davet ettim, ama adına "babyshower" değil de, "Allah nasip ederse bebek gelmeden teyzelerle son oturma" dedim özenti olmasın diye hamileyken neredeyse hiç fotoğrafım yok, o yüzden arkadaşlarımla birlikte bol bol fotoğraf çekebilirim, hatıra olur diye düşündüm ben de senin gibi :) öyle her yere "it's a girl" falan yazıp her yeri pembe de yapmayacağım, şık bir sunum, gelenlere ufak hediyeler falan hazırlayacağım inşallah.

Merhaba anneler ve bebisleri :) umarım herkes iyidir :) doğum günü olan arkadaşın doğum günü kutlu olsun . mesajların hepsini okuyamadim . gece sancilandim karnim kaskatı kesiliyor belim agriyor zorlu bir geceydi . Rabbim herkese yardım etsin .

Slm kızlar bebeği ters olan anneler endişe etmeyin benim bebeğim dün ki doktor kontrolünde doktorum dönmüş deyince çok şaşırdım. Geçen haftaya kadar hep ters duruyordu. Gerçi son günlerde karnımın aşağısından hıçkırıklarını hissediyordum. Ama emin olamıyordum. Bebeğimin kilosu 2600 çıktı. Ona üzüldüm biraz.Allah hepinizin yardımcısı olsun. Kolay doğumlar dilerim.

Cnm bende anneme daha kolay söylerim ama sende kırmadan bi söyle ya da işte yrn şunları halledelim fln bi şey de duyur bence

Iyi ki dogdummm gordun mu 32 oldummm yillar once bir dilek tuttum ve esim karsima cikti... simdi bir dilek daha tutup tum kalbimle gerceklesmesini diliyorum
Doğum günün kutlu olsun. Bebeğinle ve kocanla nice mutlu huzurlu yıllara canım

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar. sipse86 herseyin yolunda olmasına çok sevindim. Bebeginin de maşallahi var kilosu çok iyi. N NS1607 iyi ki doğdun.
@sevvvoo bi yazsa da nasillarmis öğrensek. Merakla bekliyorum
34. Hafta geçince rahatlayin demiş dr.lar. Benimki de aynı şeyi söyledi. 35. Haftam bitti bugün çok şükür. Haftaya cumaya 36 bitiyor kontrol günüm. O zamana kadar içimde tutabilirim ins ondan sonra gelse de olur dedi dr.umuz .
Yaramaz sabirsiz kızım bir doğsun poposunu isirmaktan nefes aldirmicam ona

Cnm bende anneme daha kolay söylerim ama sende kırmadan bi söyle ya da işte yrn şunları halledelim fln bi şey de duyur bence

işte söyleyebilsem zaten canımı da sıkmazdım bu kadar. o gitsin eşimle az ortalığı toplayıp temizlikçi almaya karar verdim. erken doğum riskim olmasa kalkıp kendim yapacağım da, yemek yapmak bile sancılarımı artırmaya yetiyor.

Int.den kolonya siparisi ve baski etiket siparisi veren var mi?
Guzel kokulu kolonya nereden bulurum?
Kolonya siselerine etiket lazim nerden bastirabilirim? Yaptiranlardan bilgi rica ediyorum.

Baskimo yada baskimbo diye bir siteden yaptırdım etiketlerimi. Çok da güzel geldi. Kolonya konusunda da netten olursa sevinirim varsa denemiş beğenmiş biri. Ben bebek kolonyasi gibi güzel kokulu istiyorum. Burdan bir arkadaşım eminönünde kozacam diye bir yeri söylemişti de gidemedim. Durumum malum yatıyorum. Bu arada masum34 senin de doğum günün kutlu olsun

sağol canım teşekkürler...

İş kanunu tam okumadım ama mantiken dedin gibi olmalı. Bende öyle hesapliyorum işte. 24 kasım izne ayrılma tarihim o tarih itibari ile 16 hafta sayiyorum. Ama öyle hesaplamaz diyor okul

Cnm annene doğum olmadan şunları halletmem lazım de. Sen işe başlar gibi yap o da zaten sen temizlik yaparken oturmaz heralde yani. Sonra sen ağrım var deyip oturursun. Erken doğum riski varsa ayakta kalmaman gerektiğini bilir annen

İş kanunu tam okumadım ama mantiken dedin gibi olmalı. Bende öyle hesapliyorum işte. 24 kasım izne ayrılma tarihim o tarih itibari ile 16 hafta sayiyorum. Ama öyle hesaplamaz diyor okul
Nasıl hesaplanacakmis.giciklar ya hep ayni.bak raporu şöyle al dogum için dogum sonrası 8 hafta ve dogum öncesi kullanmadığı su kadar gun iznin dogum sonrası izne eklenmesi uygundur. Yanliz16 hafta olmaz canim 8+5 13 hafta olacak.37 haftada ayriliyorsan. Şimdi alacagin raporda sadece dogum sonrasına su kadar gun aktarimi uyguny yazacak

42 de dogum yaparsa 8arti5 13 hafta kullanır izni.Ama 40. Haftada değil 42 de dogum yaptığı belirtilmelir rspora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…