- 28 Temmuz 2015
- 637
- 1.116
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.521
işte söyleyebilsem zaten canımı da sıkmazdım bu kadar. o gitsin eşimle az ortalığı toplayıp temizlikçi almaya karar verdim. erken doğum riskim olmasa kalkıp kendim yapacağım da, yemek yapmak bile sancılarımı artırmaya yetiyor.
Bende geçen hafta döndüğünü öğrenip çok çok sevinmistim. Tekrar ters döndü ZıpırkizimSlm kızlar bebeği ters olan anneler endişe etmeyin benim bebeğim dün ki doktor kontrolünde doktorum dönmüş deyince çok şaşırdım. Geçen haftaya kadar hep ters duruyordu. Gerçi son günlerde karnımın aşağısından hıçkırıklarını hissediyordum. Ama emin olamıyordum. Bebeğimin kilosu 2600 çıktı. Ona üzüldüm biraz.Allah hepinizin yardımcısı olsun. Kolay doğumlar dilerim.
Doktor raporunda yazacak bu demi. Dr raporunda yazıyorsa sıkıntı olmaz zatenNasıl hesaplanacakmis.giciklar ya hep ayni.bak raporu şöyle al dogum için dogum sonrası 8 hafta ve dogum öncesi kullanmadığı su kadar gun iznin dogum sonrası izne eklenmesi uygundur. Yanliz16 hafta olmaz canim 8+5 13 hafta olacak.37 haftada ayriliyorsan. Şimdi alacagin raporda sadece dogum sonrasına su kadar gun aktarimi uyguny yazacak
Selam hanimlar dogumgunu olan arkadaslar hayirli saglikli nice yillara.
Bugun halilarim yikamadan geldi yarin temizlik yapilip serilecek. Pazar gunu icinde agda ve sac boyama icin kuaforden randevu aldim. Ondan sonra rahat rahat dogumu bekleyebilirim
Kiz arkadasim 35 haftalik dogum yapmisti bebegi ufak dogdugundan 15 gun hastanede kaldi bu sirada arkadasimin sutu falan kesildi hic gelmedi. O siralar esi buna 30 taneye yakin promalt icecek almisti sut arttirici hepsi duruyormus evde. Pazartesi onlari bana getirecek sut arttirici cay alacaktim bende iyi oldu valla kismetli benim bu bebis :)
Arkadaşının sütü neden gelmedi erken doğum yaptı diye mi ? Benim de erken doğum riskim var. Çok üzüldüm şimdi bunu okuyunca
Canim kilosu az deilki niye uzuluosn 36 + sn sanrm 3 4 haftan var daha her hafta 200 250 gram alio bebeklerSlm kızlar bebeği ters olan anneler endişe etmeyin benim bebeğim dün ki doktor kontrolünde doktorum dönmüş deyince çok şaşırdım. Geçen haftaya kadar hep ters duruyordu. Gerçi son günlerde karnımın aşağısından hıçkırıklarını hissediyordum. Ama emin olamıyordum. Bebeğimin kilosu 2600 çıktı. Ona üzüldüm biraz.Allah hepinizin yardımcısı olsun. Kolay doğumlar dilerim.
Benimki acımıyor canım ; ama çok sertaynen güzel benzetme benim bildiğin o zamandan bu yana yara krem kullanıyorum o zaman dan bu yana maalesef südyen takamıyorum normal tişört bile deyince o kadar acıyor ki bazen kabuk bağlıyor ucu ayrık ayrık oldu ama bence seninki yara değl
Arkadaşının sütü neden gelmedi erken doğum yaptı diye mi ? Benim de erken doğum riskim var. Çok üzüldüm şimdi bunu okuyunca
güle güle kullan canım ALLAH ım içini bebişinle doldurmayı nasip etsinDün beşıgımız geldı kızlar yerımız smdılık dar . Yaza dogru odaya geccez dogumda kaynanamgl olacgı ıcn oda yapamadm :) dun gece uyanp uyanıp besıkte bebegımı hayal ettım allah ınsallah sag saglım kucagmza almayı nasıp eder.Eki Görüntüle 1659403
Amııın ınsallah. Cok heyecanlıyım kızlar cok az kaldı cok bebegımı cok merak edıorum.güle güle kullan canım ALLAH ım içini bebişinle doldurmayı nasip etsin
bende bendeeeeeeeee :) sürekli eşimle konuşuyoruz kime benzicek nasıl bişi diyee çevremdekiler de bizim tontişi çok merak ediyorr bian önce gelsinlerrrrrrrrrrrrrrrAmııın ınsallah. Cok heyecanlıyım kızlar cok az kaldı cok bebegımı cok merak edıorum.
ya benim doktorum sanırım yapmıcak hiç çatı muayenesi hakkında bişi demio yapçam yada yapmicam bende unutuyorum sormayı hatta normal mi istiyosun dedi hafta önce evet dedim tamam şimdilik normal görünüo dedi çarşamba tekrar gidicem sormayı unutmam inşMerhaba çatı muayenesi oldum çatala çıkmak sevimsiz olsa da işlem can yakıcı değil. Derin bir nefes oldu bitti. Normal doğuma uygunmuş çatım. Artık nezaman gelirse bekleyeceğiz
neyyyyyy ay çok sevindim ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN normal mi sezeryan m ıydı.sıcak suyun altında sağar gibi masaj yaptın mı duyduğuma göre iyi geliomuşKizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
Hayirli olsun.. Allah guzel omur versin insallah..Kizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?