- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.541
Kizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
Merhaba arkadaşlarım
Pek yazmıyorum ama sıkı takip ediyorum
Normal konular dışında ağrı sızı durumunuz Nasıl ne durumda? Pek merak ediyorum çünkü ben artık cok ağırlaştım kaburgalarım fena batıyor sırt agrısı kasık ağrısı derken köşe yastığı oldum bi kenarda.
Sizler iyisininizdir umarım.. Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Gozun aydin, 2. Bebegimiz de geldi masallah.Kizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
Evet ismini guzel dusunmussun.. biz de haftaya dusunuyoruz nasipse.Ben de arkadaşlarımı davet ettim, ama adına "babyshower" değil de, "Allah nasip ederse bebek gelmeden teyzelerle son oturma" dedim özenti olmasın diyehamileyken neredeyse hiç fotoğrafım yok, o yüzden arkadaşlarımla birlikte bol bol fotoğraf çekebilirim, hatıra olur diye düşündüm ben de senin gibi :) öyle her yere "it's a girl" falan yazıp her yeri pembe de yapmayacağım, şık bir sunum, gelenlere ufak hediyeler falan hazırlayacağım inşallah.
Hayirli olsunnn sakin aglama hazir gelecek sutunu kacirma. Daha dun dogum yapmissin dur bismillah gelir cnm bol dinlen uzum su cok guzel sut yapar sutum gelmiyor diye emzirmemezlik yapa deneneye devam beli bebek de daha anva tutup cekecektir uzulme Allah anali babalo buyutsunKizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
Pompayla sag birazz sutun gelene kadar geldgni gorunce emzir yavrum denednmi oyleKizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
Kolonya ben biyerden aldim umraniyeden ama eve gelince begenmedim geri vericem. Eminonune hic gidemem ya gozum yemiyor. Saol canim etikete bakicam.Baskimo yada baskimbo diye bir siteden yaptırdım etiketlerimi. Çok da güzel geldi. Kolonya konusunda da netten olursa sevinirim varsa denemiş beğenmiş biri. Ben bebek kolonyasi gibi güzel kokulu istiyorum. Burdan bir arkadaşım eminönünde kozacam diye bir yeri söylemişti de gidemedim. Durumum malum yatıyorum. Bu arada @masum34 senin de doğum günün kutlu olsun
Kizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
Ya dun Sezeryana giricek biri daha vardi. Aklim onda nie yazmadiki acep.3. Bebek icin rezervasyon baslamistir
Hizli olan kazansin
Of çok heyecanlı.
Artık hergün bir doğum haberi alır olduk.
Maşallah minnoşlara
Hayirli ugurlu olsun canim. Darisi bize. Uzulme uzuldukce kacar gelmez sutun. Sagmayi denedin mi yine de mi gelmiyor?Kizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?