2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz

Ayy çok sevindim Allah bağışlasin. Senin en mutlu günlerin. Sütünü kafaya takarsan o zaman gelmez. Hep olumlu düşüneceksin. Pozitif ol. Şimdilik mamayla doyar zamanla da sütün gelir ins

Merhaba kizlar
Allahim dokuluyorum resmen..

10dan beri hastanedeyim.. nts girdim.. Sukur iyi cikti...
Sonra ultrasonda bakti dr.. gelisimi suyu keyfi yerinde beyfendinin gelcegi yok galiba
Dogum pozisyonunu almis.. 3200 gr olmus kilosu.
Kan tahlili ve tokluk sekeri yapildi. Onu bekledim 2 saat.
Tahlil sonuclari da iyi dedi.
Haftaya cuma gene Nts bakalim

Bizimdr haftaya cati muayenemiz var. Bakalim normal doğuma engelimiz var mi inşallah normal olur.

Kızlar benim dr.um hiç çatı muayenesinden falan bahsetmedi. Haftam erken ama benim erken doğum riskim var. Bebek kafasını kanala sokmuş zzaten. İlaçlarla durdurmaya çalışıyoruz. Ultrasonda çatı kemiklerimi gösterdi bebeğin başı oradaydı zaten başını çatı kemiklerime sokmuş. Ondan mi acaba gerek duymadi. Çünkü heran dogabilir

Bana da cati 38lerde demisti bugun yapmadi.
Haftaya yapar mi ki sormayi da unuttum.
Normal doguma mani bisi yok dedi.

Yavrusuna kavusan arkadasim Rabbim hayirli bize de nasip etsin.
Pozitif dusunce cok onemli diyorlar. Sen olumlu dusun. Aglama asla... dinlen bol sivi tuket.
Hemen sak diye gelmeyebilir.
Enerjin yuksek olsun ki bebegin de gerginligini hissetmesin.

Benimde sag arka kaburgamin hep ayni iki kemigi agriyor. Neden o iki kemik ve neden sag bilmiyorum ama esim bile yerini ogrendi, ben ihlayinca hemen eliyle koymus gibi orayi ovuyor biraz.
Bir de bacak aramdaki hangi kemiklerse artik onlar ozellikle gece tuvalete kalkmaya calisirken agriyor. Zaten kamyon gibi devrile devrile kalkiyorum. Once bacagimi sola atip, kendimi belimden destekleyip, ileri dogru govdemi itekleyip, etrafimdaki yastik ve pike yiginlarini eseleyip cikis yolunu buluyorum.

Evet ismini guzel dusunmussun.. biz de haftaya dusunuyoruz nasipse.

Kizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
Hayirli olsunnn sakin aglama hazir gelecek sutunu kacirma. Daha dun dogum yapmissin dur bismillah gelir cnm bol dinlen uzum su cok guzel sut yapar sutum gelmiyor diye emzirmemezlik yapa deneneye devam beli bebek de daha anva tutup cekecektir uzulme Allah anali babalo buyutsun

Pompayla sag birazz sutun gelene kadar geldgni gorunce emzir yavrum denednmi oyle

Kolonya ben biyerden aldim umraniyeden ama eve gelince begenmedim geri vericem. Eminonune hic gidemem ya gozum yemiyor. Saol canim etikete bakicam.

Arkadaşlar merhaba,
Çarşamba kontrolüm vardı, oğlum sadece 60 gr almış, riskli gebelik öyküm ve plesenta yaşlanması ihtimali medeniyle haftaya bir daha bakalım 36 da alalım riske atmayalım dedi. Haftaya da kilo alıp almadığına bakacak, karar verecek. Hakkı'mızda hayırlısı olsun, ne yapalım

Ağlama ya ne güzel bak sağlıkla kurtuldunuzc ok şükür.gelir daha dur bakalim.stres yapma.Çok çok sıvı tuketmelisin.sakin ol dinlen.ılık suyla masaj yap ve pompayla sağ bakalim.bebiside yapistir memisine agladikca gelir insallah.normalm i sezaryenmi oldun .hayirli ömürlü olsun insallah bebegin

Hayirli ugurlu olsun canim. Darisi bize. Uzulme uzuldukce kacar gelmez sutun. Sagmayi denedin mi yine de mi gelmiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…