- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.561
Varsa bizden değildir, dalalım :)))Kızlar geceleri çok rahat uyuyan anne adayları da var mı merak ediyorum?
Ne guzel canim saglikla almissin bebegini kucaginaKizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
:))Varsa bizden değildir, dalalım :)))
İçine hangi şekerden koydunuz. Çok güzel olmuş . Bende bu tarz birsey yapiyorum
Aynen benimde aklım onda kaldı, çarşamba günüde yazmıştım hatta ama ses çıkmadı, kim olduğunuda hatırlamıyorum ne oldu acabaYa dun
Ya dun Sezeryana giricek biri daha vardi. Aklim onda nie yazmadiki acep.
Allah canını almasın kız senmişsin ya ooooo :)))) uyuma rahat, niye rahat uyuyosun, uyuma, uyuyamamalısın :)))
Tatlim cooookkk haklisin, bende dogumu baslatmak icn yapildigini dusunuyorum. Burda hic oyle cati muayenesi falan yapilmiyor sancilarin baslar gidersin hastaneye orada bakarlarmis catin darmi, bebek kanala inmismi diye. Hamileleri boşu boşuna strese sokup erkenden dogurtuyorlar cati cati deyip.Ben bu çatı muayenesine sinir oluyorum ; yani normal doğuma uygun mu diye önceden yapılana.
Doğum başlar , normal olmazsa sezaryenle alınır .Devletteki doktorum normal doğum yapabilirsin dedi dün , eğer bu şekilde devam edersem.Perinatolog %49 normal , %51 sezaryen , demişti. Bu doktorların sezaryene yönlendirme merakını çözemiyorum ben bir türlü.
Benim doktor da yapmıyor diye biliyorum bu muayeneyi , devlet hastanesinde derlerse de yaptırmam.
Bana önceden yapılan çatı muayenesi aşırı saçma geliyor artık , özellikle Ina May Gaskin'in kitabını okuduktan sonra iyice yanlış gibi geliyor.Kitapta çatısı dar denilenlerin hep normal doğumla iri bebekleri yırtıksız doğurabildiğini anlatan örnekler vardı . Sanki sezaryene yönlendirmek ya da doğumu müdahale edip erken başlatmak gibi geliyor. Belki yapılması gerekli durumlar vardır ; ama özel hastanelerde bu rutin uygulama da bana garip geliyor , neyse ...
Benek artık beslenemiyorsa kilo almıyorsa alırım dedi. Kilo kayıplarına bile sebep olabilirmiş.Nasl yani tehlikeli miymis ki bu kadar erken aliyor?
Ne olsun iştee, sancı, ağrı, sızı artık adı neyse o var inceden kasıklarımda.. İçimden bi ses nedense hep erken doğacak diyo ne alaka bu his anlamadım yaaaaa, hiç sevmedim kendisini.. Rüyamda da bu hissimi onaylayan şeyler görüyorum hep tam kombin oluyo telaşım, korkum :) daha biiiiiir dünya eksiğim var çünkü... Falan filan işte.. İçimi döktüm sana bir avazda neyse iyi oldu :))drumuz 16 kasimi gun verdi canim Allah kısmet ederse... sen de var mi gelisme
Valla ben de anlamadım :))Allah canını almasın kız senmişsin ya ooooo :)))) uyuma rahat, niye rahat uyuyosun, uyuma, uyuyamamalısın :)))
Canim benim bebegimde tersmis, yurtdisindayim ben, disaridan döndürme işlemini önerdiler önce kabul ettim, sonra da vazgectim cunku bebek icin riskliymis.Kızlar günaydın hayırlı cumalar olsun inş. Ya arkadaşlar benim bebeğim ters ama beni sezeryan çok tedirgin ediyo hurma yesem bende sancım olursa döner mi ki ya.son anda bile dönen bebekler varmışya hani ama bu gidişle doktor son anı beklemeden gün verecek zaten
Koltukta cok iyi uyuyorum ama yataga gidip yatinca uykum kaciyor 2 saat uyumaya calisiyorum maalesef, sabahta erkenden uyaniyorum hayatimda ilk kez bu kadar uzun zamandir az uykuyla yasiyorumKızlar geceleri çok rahat uyuyan anne adayları da var mı merak ediyorum?
Aynen ben de öyle düşünüyorum. İlk hamileliğimde doğumuma daha iki hafta varken doktor kontrolde çatı muayenesi yapmıştı ve muayeneden sonra elini çıkardığında elinde kan vardı doğumun başlamış dedi. O ana kadar benim ne kanamam ne sancım hiçbir belirtim yoktu. Hemen suni sancı verdirtip su kesemi patlattırdı hemşireye ve suni sancı geldikçe bebeğin kalp atışları zayıfladı sonra da acil sezaryene aldı beni. Şimdiki kadar bilinçli olmadığımdan koyun gibi gittim kestirdim kendimi o doktor çektiğim sezaryen acılarının hesabını nasıl vericek bilmiyorum çünkü ameliyatı da güzel yapmamış sanırım ki benim için doğum sonrası ilk bir ay kabus gibi çok zor geçtiTatlim cooookkk haklisin, bende dogumu baslatmak icn yapildigini dusunuyorum. Burda hic oyle cati muayenesi falan yapilmiyor sancilarin baslar gidersin hastaneye orada bakarlarmis catin darmi, bebek kanala inmismi diye. Hamileleri boşu boşuna strese sokup erkenden dogurtuyorlar cati cati deyip.
Canim eger özeniyorsan yap tabiiiHatira olsun diye dusunuyorum. Kardesim yardim ederse yapacagim.
Aynen bende oyle yaptim converse siyah sirt cantasi aldim kocaman ici hersey sigar hem esimde tasirben maviden denim görünümlü çok güzel bir canta aldım (sırt cantası)
cunku gezmeye giderken eşin taşıyacak cantayı unısex bişey olsun istedim.
her yerde her seyle kullanılacak bişey
Takma bosver zaten bulduk alarma aldim o gunu hemen gidip alicamcanim ben haftaya diye yazmistim direkt tarih yazmak aklıma gelmedi Özür
Ben ümraniyede oturuyorum üsküdar hospital türkte düşünüyorum doğumu Normal doğum 850 sezeryan 1000 TL doktorum Ayşe Nurcan Ünlüer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?