2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    534
Kizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
Ne guzel canim saglikla almissin bebegini kucagina Rabbim bizede nasip etsin insallah.Süt konusuna kafani takma lutfen cevrende kotu konusan varsada tika kulagini gitsin o melegin yuzune bakmak bile süt uretimine bir sebep diyorlar ya hani Allah bize bu gucu vermis ama aglarsan olacak seyide kaciri veririsin. masum34 N NS1607 sizlerinde dogum gunleri kutlu olsun yeni yasinizda bebeginizle ve ailenizle mutlu olun insallah.
 
hknzlm gözün aydın canım. Hiç kendini üzüp yıpratma sütünde hayırlısıyla bol bol gelir. Bebişide Rabbim hayırlılardan etsin.
Doğum haberlerini okuyunca aptal aptal sırıtıyorum nedense kızlar. Gittikçe daha sabırsızlanıyorum. Bizde hayırlısıyla doğsaydık
 
Tatlim cooookkk haklisin, bende dogumu baslatmak icn yapildigini dusunuyorum. Burda hic oyle cati muayenesi falan yapilmiyor sancilarin baslar gidersin hastaneye orada bakarlarmis catin darmi, bebek kanala inmismi diye. Hamileleri boşu boşuna strese sokup erkenden dogurtuyorlar cati cati deyip.
 
drumuz 16 kasimi gun verdi canim Allah kısmet ederse... sen de var mi gelisme
Ne olsun iştee, sancı, ağrı, sızı artık adı neyse o var inceden kasıklarımda.. İçimden bi ses nedense hep erken doğacak diyo ne alaka bu his anlamadım yaaaaa, hiç sevmedim kendisini.. Rüyamda da bu hissimi onaylayan şeyler görüyorum hep tam kombin oluyo telaşım, korkum :) daha biiiiiir dünya eksiğim var çünkü... Falan filan işte.. İçimi döktüm sana bir avazda neyse iyi oldu :))
 
Canim benim bebegimde tersmis, yurtdisindayim ben, disaridan döndürme işlemini önerdiler önce kabul ettim, sonra da vazgectim cunku bebek icin riskliymis.
Burada da öncelik normal dogum ama ters durmasi gibi durumlarda sezeryan yapiliyor son gune kadar bekliyorlar ama oyle onceden tarih veripte almiyorlar, sancin basliyor belki o anda döner diye bekliyorlar bakip duruma doguma aliyorlar. Allah hakkimizda hayirlisini versin, bana elini aşagilarda tut bebek kafasini elinin sıcakligina dogru götürür dediler elim hep kasigimda artik
 
Aynen ben de öyle düşünüyorum. İlk hamileliğimde doğumuma daha iki hafta varken doktor kontrolde çatı muayenesi yapmıştı ve muayeneden sonra elini çıkardığında elinde kan vardı doğumun başlamış dedi. O ana kadar benim ne kanamam ne sancım hiçbir belirtim yoktu. Hemen suni sancı verdirtip su kesemi patlattırdı hemşireye ve suni sancı geldikçe bebeğin kalp atışları zayıfladı sonra da acil sezaryene aldı beni. Şimdiki kadar bilinçli olmadığımdan koyun gibi gittim kestirdim kendimi o doktor çektiğim sezaryen acılarının hesabını nasıl vericek bilmiyorum çünkü ameliyatı da güzel yapmamış sanırım ki benim için doğum sonrası ilk bir ay kabus gibi çok zor geçti Şimdiki doktoruma çok güveniyorum hatta ilk doğumun neden sezeryan olduğunu sorduğunda ben daha suni sancı verildi ve su kesem patlatıldı deyince doktor lafı ağzımdan alıp bebeğin kalp atışları zayıflamıştır sonra dedi şok oldum resmen... Demek ki böyle bir işlem yapıldığında bebeğin kalp atışının zayıflayacağını doktor biliyormuş yani. Önceki doğumum sezeryan ama aradan da 7 yıl geçtiği için normal doğum deneyeceğiz doktorumla, gün falan da vermeyecek doğumun kendi kendine başlamasını bekleyeceğiz bakalım.
 
ben maviden denim görünümlü çok güzel bir canta aldım (sırt cantası)
cunku gezmeye giderken eşin taşıyacak cantayı unısex bişey olsun istedim.
her yerde her seyle kullanılacak bişey
Aynen bende oyle yaptim converse siyah sirt cantasi aldim kocaman ici hersey sigar hem esimde tasir
 
Kızlar çok garip bişey oldu sizden de böyle bir durum yaşayan var mı merak ediyorum. Benim bebeğim biraz fazla hareketli az önce yine hareket ederken sanki çıt diye bir ses geldi ama ben yanlış duydum heralde dedim tv nin sesi açıktı o sıra bir de. Bu sesi daha önce de duymuştum yine ihtimal vermemiştim ama az önceki sesin ardından kızım hala hareket etmeye devam ediyor ve bu ses ikinci kez geldi karnımdan parmak çıtlaması gibi bir ses bu kez karnımdan geldiğinde emin oldum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…