- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.581
Bende buaralar rahat uyuyorum ama pozisyon alana kadar cok ugrasiyorum bide 4 te tuvalete kalkmasam ne guzel olacak
Yarın görüşücem doktorla randevumuz var zaten teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız içinYani tabiki cnm normal gibisi yok tek diyecegim doktoruyla ayrintili gorussun bosa eziyet cekmeskn
Bende de oluyor arada , normal . Elektirik çarpmasıymış galiba.Bebek rahim duvarına çok yaklaştığında oluyormuş.Nette ben de araştırmıştım.Bir süredir olmuyor ; ama araştırdım yaşayan kişiler var.Kızlar çok garip bişey oldu sizden de böyle bir durum yaşayan var mı merak ediyorum. Benim bebeğim biraz fazla hareketli az önce yine hareket ederken sanki çıt diye bir ses geldi ama ben yanlış duydum heralde dedim tv nin sesi açıktı o sıra bir de. Bu sesi daha önce de duymuştum yine ihtimal vermemiştim ama az önceki sesin ardından kızım hala hareket etmeye devam ediyor ve bu ses ikinci kez geldi karnımdanparmak çıtlaması gibi bir ses bu kez karnımdan geldiğinde emin oldum.
Kızlar çok garip bişey oldu sizden de böyle bir durum yaşayan var mı merak ediyorum. Benim bebeğim biraz fazla hareketli az önce yine hareket ederken sanki çıt diye bir ses geldi ama ben yanlış duydum heralde dedim tv nin sesi açıktı o sıra bir de. Bu sesi daha önce de duymuştum yine ihtimal vermemiştim ama az önceki sesin ardından kızım hala hareket etmeye devam ediyor ve bu ses ikinci kez geldi karnımdanparmak çıtlaması gibi bir ses bu kez karnımdan geldiğinde emin oldum.
Ayyy canım ya çok sevindim gözün aydın...Resim atsanda sevsek burdanKizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
Onlardan biri benim :) saat 12 gibi basımı yastığa koyuyorum 10:30 da eşim zor kaldırıyor kendisi izinde günü uyuyarak geçirmek istemiyirmus ama ben uykuya doymuyorumKızlar geceleri çok rahat uyuyan anne adayları da var mı merak ediyorum?
Bende de oluyor arada , normal . Elektirik çarpmasıymış galiba.Bebek rahim duvarına çok yaklaştığında oluyormuş.Nette ben de araştırmıştım.Bir süredir olmuyor ; ama araştırdım yaşayan kişiler var.
Bende ilk başta çıt çıt bu ne demiştim :)
Ayy bende bir an endişe etmiştim hemen araştırdım nette bir de sizin de yazdıklarınızı okuyunca şimdi içim daha bi rahatladı2 gündür ben de duyuyorum ara ara o çıt sesini. ben duyduğumda ev tamamen sessizdi ve elimin altında kımıldadığı yerden geldi ses direkt. kız kardeşim hamileyken bu bebek çıt ediyor diyordu inanmıyordum, başıma gelince anladım. ama içim rahat, kardeşimin bebeğinde hiçbir sorun olmadı. 4 yaşında şimdi.
Kizzzz yemin ederim dun bende de ayni sey oldu bebek hareket halindeyken cit diye bi ses geldi esime bile diyemedim kafayi yedin sen dicek diye, korktuydum hatta acaba biyerimi kirildi diyeKızlar çok garip bişey oldu sizden de böyle bir durum yaşayan var mı merak ediyorum. Benim bebeğim biraz fazla hareketli az önce yine hareket ederken sanki çıt diye bir ses geldi ama ben yanlış duydum heralde dedim tv nin sesi açıktı o sıra bir de. Bu sesi daha önce de duymuştum yine ihtimal vermemiştim ama az önceki sesin ardından kızım hala hareket etmeye devam ediyor ve bu ses ikinci kez geldi karnımdanparmak çıtlaması gibi bir ses bu kez karnımdan geldiğinde emin oldum.
Evet ya bende tırstım ilkten ama baktım hala devam ediyor hareket etmeye. Araştırdım hemen hatta burda da daha önceki yıllarda bu çıt sesi için konu açılmış hepsini okudum normal birşeymiş. Ya eklem çıtlaması ya da elektriklenme gibi birşey sanırım. Bir de bu sesi duyan annelerin bebeklerinin çoğunluğu çok hareketli olan bebekler anladığım kadarıylaKizzzz yemin ederim dun bende de ayni sey oldu bebek hareket halindeyken cit diye bi ses geldi esime bile diyemedim kafayi yedin sen dicek diye, korktuydum hatta acaba biyerimi kirildi diye
Ama sonrasinda da hareketlerine devam etti noluyoki acaba
bu kasimin 20 li tarihlerinde bisey var... sen benArkadaşının sütü neden gelmedi erken doğum yaptı diye mi ? Benim de erken doğum riskim var. Çok üzüldüm şimdi bunu okuyunca
Canim uzme kendini gelir sutun yeter ki sen pes etme zor bir surec olsa gerek... Hayirli olsun tatlimmmKizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
Var canim :) ben şükürler olsun ki daha hic uykusuzluk yasamadim kafayi koydugum an mışıl mışıl uyuyorum. Tek sknti burun tıkanıklığı. Tikaniklik vesilesiyle ve tuvalet icin de her sabah namaz vaktinde uyanıyorum o da isime geliyo zaten namazi kilip bi daha uyuyorumKızlar geceleri çok rahat uyuyan anne adayları da var mı merak ediyorum?
kocam beni bebegimmm diye seviyor ben eklesem foto olmaz miFoto is-te-riz, foto is-te-riz
Nazara karsi yuzden cekmeyenler var, popis fotosu olur, ayagi olur, eli olur.
Ativerseniz iki foto da , bebek sevsek acuk.
Evet bi debu kasimin 20 li tarihlerinde bisey var... sen benBeyaz Patik nedir bu cilemiz canim yaaa
Valla bende duydum o sesi, tam hareket ettigi esnada cıktıgı icin Acaba biyeri benim biyerime mi denk geldi de cıktı dedim hatta :) tabi bende kimseye söylememistim saçma gelir diye, ne kadar çokmuşuz meğerrrr :))Evet ya bende tırstım ilkten ama baktım hala devam ediyor hareket etmeye. Araştırdım hemen hatta burda da daha önceki yıllarda bu çıt sesi için konu açılmış hepsini okudum normal birşeymiş. Ya eklem çıtlaması ya da elektriklenme gibi birşey sanırım. Bir de bu sesi duyan annelerin bebeklerinin çoğunluğu çok hareketli olan bebekler anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?