2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende de oluyor arada , normal . Elektirik çarpmasıymış galiba.Bebek rahim duvarına çok yaklaştığında oluyormuş.Nette ben de araştırmıştım.Bir süredir olmuyor ; ama araştırdım yaşayan kişiler var.
Bende ilk başta çıt çıt bu ne demiştim :)

2 gündür ben de duyuyorum ara ara o çıt sesini. ben duyduğumda ev tamamen sessizdi ve elimin altında kımıldadığı yerden geldi ses direkt. kız kardeşim hamileyken bu bebek çıt ediyor diyordu inanmıyordum, başıma gelince anladım. ama içim rahat, kardeşimin bebeğinde hiçbir sorun olmadı. 4 yaşında şimdi.

Kizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
Ayyy canım ya çok sevindim gözün aydın...Resim atsanda sevsek burdansütün gelir canım bol su iç ve sürekli emzir bebek emdikçe de sütün çoğalır.sıkıntı yapma sakın

Ayy bende bir an endişe etmiştim hemen araştırdım nette bir de sizin de yazdıklarınızı okuyunca şimdi içim daha bi rahatladı Sanırım fazla hareketli olan bebeklerde oluyor bu çıt sesi genellikle. Ayy doğduklarında da bu kadar hareketli mi olacaklar acaba merak ediyorum

Kizzzz yemin ederim dun bende de ayni sey oldu bebek hareket halindeyken cit diye bi ses geldi esime bile diyemedim kafayi yedin sen dicek diye, korktuydum hatta acaba biyerimi kirildi diye
Ama sonrasinda da hareketlerine devam etti noluyoki acaba

hknzlm canim allah uzun ömürler versin, duş al göğüslerine uzun uzun sicak su tut, dusa giremiyorsan sicak kompres uygula göğüslerine

Kizzzz yemin ederim dun bende de ayni sey oldu bebek hareket halindeyken cit diye bi ses geldi esime bile diyemedim kafayi yedin sen dicek diye, korktuydum hatta acaba biyerimi kirildi diye
Ama sonrasinda da hareketlerine devam etti noluyoki acaba
Evet ya bende tırstım ilkten ama baktım hala devam ediyor hareket etmeye. Araştırdım hemen hatta burda da daha önceki yıllarda bu çıt sesi için konu açılmış hepsini okudum normal birşeymiş. Ya eklem çıtlaması ya da elektriklenme gibi birşey sanırım. Bir de bu sesi duyan annelerin bebeklerinin çoğunluğu çok hareketli olan bebekler anladığım kadarıyla

Bugün kendimi iyi hissetmiyorum. Ayağa kalkınca belime ağrı sancı tarzı birşey giriyor (kuyruk sokumunun 4 parmak üstü)
canımı yakıyor. Yemek yapmaya kalktım ocağa koydum yemekleri geldim sol yanıma uzun oturuştayım şu an.
Benim de içimden geçen bu kız fazla bekleyemeyecek bence gelmek isteyecek günü dolmadan. Son 36 gün ama bence 20 demeyecek gibi.
Oğlumda ne ağrı ne sancı ne su gelmesi ne nişan hiçbirini yaşamadım. Doktor ters duruyor oğlun 38+4 de alıcaz dedi. Güle oynaya gittim sezeryana.
Bu kız bana neler yaşatacak daha acaba

Kizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
Canim uzme kendini gelir sutun yeter ki sen pes etme zor bir surec olsa gerek... Hayirli olsun tatlimmm

Kızlar geceleri çok rahat uyuyan anne adayları da var mı merak ediyorum?
Var canim :) ben şükürler olsun ki daha hic uykusuzluk yasamadim kafayi koydugum an mışıl mışıl uyuyorum. Tek sknti burun tıkanıklığı. Tikaniklik vesilesiyle ve tuvalet icin de her sabah namaz vaktinde uyanıyorum o da isime geliyo zaten namazi kilip bi daha uyuyorum

Valla bende duydum o sesi, tam hareket ettigi esnada cıktıgı icin Acaba biyeri benim biyerime mi denk geldi de cıktı dedim hatta :) tabi bende kimseye söylememistim saçma gelir diye, ne kadar çokmuşuz meğerrrr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…