2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlaaarrrr bi bakin ya ben bundan istiyorum.dua edin nolur bana .burda anlatılan gibi insallah hayirli si ile :)

kardeşiminki gibi olursa işimiz var demektir. hem anne karnında hem doğduktan sonra bir dakika durmazdı. neyse sağlıkla kucağımıza alalım da inş peşlerinden koştururuz artık

kardeşiminki gibi olursa işimiz var demektir. hem anne karnında hem doğduktan sonra bir dakika durmazdı. neyse sağlıkla kucağımıza alalım da inş peşlerinden koştururuz artık
Ya bizim minnakımız kız bir de, doktor her ultrasonda çok hareketli olduğu için cinsiyetine bakıyor erkek mi acaba diye her seferinde kız diye belirtiyor cinsiyetini

Ya bizim minnakımız kız bir de, doktor her ultrasonda çok hareketli olduğu için cinsiyetine bakıyor erkek mi acaba diye her seferinde kız diye belirtiyor cinsiyetini

Valla hareketli olmasinin kizi erkegi yok benim kizim cok hareketli televizyonu bile amuda kalkip izliyor o derece. Ama ugrasmasi gercekten zor onu izlerken benim butun enerjim gidiyor. Allah hepimize akilli uslu sakin cocuklar nasip etsin ozellikle bana :) iki tane kurtluyla ugrasamam herhalde

Beni de "hey maşallah bre pehlivan, gel bir güreşe tutuşalım dombili hatun" diye seviyor
Eşim pek bir romantiktir

Sizde bizdensiniz desene benimde lakabim balina oldu kizimda anne balina diyor bana ama babasini da es gecmiyor ona da baba balina diyor tabi kendi de yavru balinaymis. Cok ormantik bir cekirdek aileyiz

hknzlm canimmm cok sevindim gozunaydin ne guzel saglikla almissin bebisini kucagina şükürler olsun.. sütünü kafana takma streste etkiler birde bir iki gun gec gelmesi anormal bir durum degil bildiğim kadarıyla

Kizlaaarrrr bi bakin ya ben bundan istiyorum.dua edin nolur bana .burda anlatılan gibi insallah hayirli si ile :)
Allah bizede böyle doğum nasip etsin insallah :)
hknzlm Allah analı babalı buyutsun. Sütun gelir en kisa zamanda inşallah. Olumlu düşün sutum gelecek diye telkin et kendini. Bi de sıcak duş altında masaj yaparak sütünü getirmişti kuzenim. Denemek istersin belki

Amin amin Hakikaten zamane çocukları enerjileri hiç bitmiyor sağlıklı olsunlar da gerisi Allah kerim

Canlar nasilsiniz? Benim bugun misafirim vardi ama basima olmadık isler açtım yatagimizin bazasinin altindan örtü alicaktim normalde aciyodum bisey olmuyodu ama ustundeki essek ölüsü yün yorgani hesaba katmamistim. Sonuc olarak kaldirdim ama kasigimda bi batma oldu. Birde ustune marketten alisveris yaptim oda en az bi uc kilo falan vardir tasidigim posetler. Batma devam etti. simdide iyice cogaldi kasık agrim ayaga kalkip yuruyemiyorum bile korkuyorum inşallah birsey olmaz durduk yere. Bu arada 34. Haftaya girdim ama erken dogum riskim falan yoktu ins bundan sonrada olmaz. Dua edin kizlar ins onemli bisey degildir cok tedirginim

Yat ve sakin kalkma yerinden, bugun bendede misafir vardi ikramdi şu bu derken belimin ve kasigim agridi yatiyorum. Gecmis olsun

bende de dün misafir vardı aynı şekilde belim agridi kasiklarim falan yattım ayaklarımin arasına yastık koydum . bende 35+5 teyim erken doğum olcak diye çok korkuyorum . o yüzden kalkma hep uzan

Kizlar bir sorum olacak???annelutfen sitesinden alisveris yapan oldumu?Guvenilir bir sitemi merak ediyorum.Oradan alisveris yapmak istiyorumda

karman sebocu demek yalniz degilmisim halbuki sadece bir kisi geldi bana cok ayakta da kalmadim ama artik cok daha fazla dikkat etmemiz gerektigini anladim. Hele agir falan hic kaldirmayalim. Bu zamana kadar çok rahattim ama bundan sonra diken üstünde olcm hep Rabbim korusun yavrularimizi saglikla ve zamaninda kavusalim inşallah...

bende de dün misafir vardı aynı şekilde belim agridi kasiklarim falan yattım ayaklarımin arasına yastık koydum . bende 35+5 teyim erken doğum olcak diye çok korkuyorum . o yüzden kalkma hep uzan
geçmiş olsun canım ama senin hesapta bir yanlışlık yok mu ben bugun 35+0 dayım doğum 21 kasım sen 23 kasım nasıl 35+5 oluyorsun yanlış anlamayın ben mi yanlış hesapliyorum diye soruyorum

fermante ben yaptım 28.haftadaydim sanırım çok da eğlendik! ! Diğer ülkelerde bizim bebek görme gibi mantığı anne ve çocuğun ihtiyaçlarına yönelik ve de eğlenme. ..Bizde is gün havasında geçiyor ama oyun falan ayarladim ben evi süsledim çoğu arkadaşım ve benim için ilkti eğlendik. ..tavsiye ederim dogurmasam son kez eğlenelim diyorsan

geçmiş olsun canım ama senin hesapta bir yanlışlık yok mu ben bugun 35+0 dayım doğum 21 kasım sen 23 kasım nasıl 35+5 oluyorsun yanlış anlamayın ben mi yanlış hesapliyorum diye soruyorum
Benim tarihim 23 kasim.hamilelik programi 34 +5 gosteriyo.dun doktordaydim o da 34+3 dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…