- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.601
kocam beni bebegimmm diye seviyor ben eklesem foto olmaz mi
valla benimde tüm hamilelik boyunca normaldi herşey. bebeğimde hareketleri de gelişmesi de. derken doktorumla sezeryan için pazartesi günü uygun kararı aldık. ama cuma sabahı garip bir hisle uyandım ne nişan var ne suyum geldi. sadece sanki ishal olmuşum gibi bir ağrı belimde sürekli tuvalette olmam gerekiyo gibi bir his. ama şiddetli ağrı filan olmadı. pazartesi sezeryana gireceğim diye öyle rahatımki:))) akşam dokuz gibi ağrılar aynı ama eşim kalk bi gidelim doktora dedi. başka bi hastaneye gittik doktor beni görür görmez doğum başlamış sende neden geziyorsun dedi :S şok oldum. ama hayır ben doktorumu aradım dedim böle böle diyolar tamam dedi sabah dokuzda seni sezeryana alıcam gel yat hastaneye:S eve gittim duş aldım çantamı filan hazırladım sezeryan olcam ya:)))) hastaneye bi gittim ebe varmış kontrol edeceğim dedi bu arada bende ne nişan var hala ne suyum geldi. ebe dedi ki 5 dk sürmeden doğuracaksın:S:S:s saat sabah üç nasıl ağlıyorum hayır sabah dokuzda sezeryana gireceğim ben diye:)))) normal doğumdan ödüm patlıyordu ben nasıl normal doğururum:))) ebe dedi ki beş dk sonra oğlunu kucağına vereceğim. evet aynen öyle oldu tam beş dk sürdü. soğum sancısı çekmişim ama hiç öle bağıra çağıra olmadı:))) allahh hem yardım etti hemde benim işime karışma dedi bana:))) çok sağlıklı bi oğlum var şimdi bir yaşında
Bende aynısını istiyorumKizlaaarrrr bi bakin ya ben bundan istiyorum.dua edin nolur bana .burda anlatılan gibi insallah hayirli si ile :)
Ayy bende bir an endişe etmiştim hemen araştırdım nette bir de sizin de yazdıklarınızı okuyunca şimdi içim daha bi rahatladıSanırım fazla hareketli olan bebeklerde oluyor bu çıt sesi genellikle. Ayy doğduklarında da bu kadar hareketli mi olacaklar acaba merak ediyorum
Ya bizim minnakımız kız bir de, doktor her ultrasonda çok hareketli olduğu için cinsiyetine bakıyor erkek mi acaba diye her seferinde kız diye belirtiyor cinsiyetinikardeşiminki gibi olursa işimiz var demektir. hem anne karnında hem doğduktan sonra bir dakika durmazdı. neyse sağlıkla kucağımıza alalım da inş peşlerinden koştururuz artık
Ya bizim minnakımız kız bir de, doktor her ultrasonda çok hareketli olduğu için cinsiyetine bakıyor erkek mi acaba diye her seferinde kız diye belirtiyor cinsiyetini
Beni de "hey maşallah bre pehlivan, gel bir güreşe tutuşalım dombili hatun" diye seviyor
Eşim pek bir romantiktir
Allah bizede böyle doğum nasip etsin insallah :)Kizlaaarrrr bi bakin ya ben bundan istiyorum.dua edin nolur bana .burda anlatılan gibi insallah hayirli si ile :)
Amin aminValla hareketli olmasinin kizi erkegi yok benim kizim cok hareketli televizyonu bile amuda kalkip izliyor o derece. Ama ugrasmasi gercekten zor onu izlerken benim butun enerjim gidiyor. Allah hepimize akilli uslu sakin cocuklar nasip etsin ozellikle bana :) iki tane kurtluyla ugrasamam herhalde
Valla canım bu şekilde olacagını bilse, riski olmayan herkez normal dogum ister. Bende cokkkk isterim. Hepimiz için hayırlısı olsun.Kizlaaarrrr bi bakin ya ben bundan istiyorum.dua edin nolur bana .burda anlatılan gibi insallah hayirli si ile :)
Yat ve sakin kalkma yerinden, bugun bendede misafir vardi ikramdi şu bu derken belimin ve kasigim agridi yatiyorum. Gecmis olsunCanlar nasilsiniz? Benim bugun misafirim vardi ama basima olmadık isler açtımyatagimizin bazasinin altindan örtü alicaktim normalde aciyodum bisey olmuyodu ama ustundeki essek ölüsü yün yorgani hesaba katmamistim. Sonuc olarak kaldirdim ama kasigimda bi batma oldu. Birde ustune marketten alisveris yaptim oda en az bi uc kilo falan vardir tasidigim posetler. Batma devam etti. simdide iyice cogaldi kasık agrim ayaga kalkip yuruyemiyorum bile korkuyorum inşallah birsey olmaz durduk yere. Bu arada 34. Haftaya girdim ama erken dogum riskim falan yoktu ins bundan sonrada olmaz. Dua edin kizlar ins onemli bisey degildir cok tedirginim
Canlar nasilsiniz? Benim bugun misafirim vardi ama basima olmadık isler açtımyatagimizin bazasinin altindan örtü alicaktim normalde aciyodum bisey olmuyodu ama ustundeki essek ölüsü yün yorgani hesaba katmamistim. Sonuc olarak kaldirdim ama kasigimda bi batma oldu. Birde ustune marketten alisveris yaptim oda en az bi uc kilo falan vardir tasidigim posetler. Batma devam etti. simdide iyice cogaldi kasık agrim ayaga kalkip yuruyemiyorum bile korkuyorum inşallah birsey olmaz durduk yere. Bu arada 34. Haftaya girdim ama erken dogum riskim falan yoktu ins bundan sonrada olmaz. Dua edin kizlar ins onemli bisey degildir cok tedirginim
geçmiş olsun canım ama senin hesapta bir yanlışlık yok mu ben bugun 35+0 dayım doğum 21 kasım sen 23 kasım nasıl 35+5 oluyorsun yanlış anlamayın ben mi yanlış hesapliyorum diye soruyorumbende de dün misafir vardı aynı şekilde belim agridi kasiklarim falan yattım ayaklarımin arasına yastık koydum . bende 35+5 teyim erken doğum olcak diye çok korkuyorum . o yüzden kalkma hep uzan
Benim tarihim 23 kasim.hamilelik programi 34 +5 gosteriyo.dun doktordaydim o da 34+3 dedi.geçmiş olsun canım ama senin hesapta bir yanlışlık yok mu ben bugun 35+0 dayım doğum 21 kasım sen 23 kasım nasıl 35+5 oluyorsun yanlış anlamayın ben mi yanlış hesapliyorum diye soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?