- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.621
Peki canım bunun için ne önerdi kullandığın birsey varmi belki benimde öyledirBende kasiniyorum da 32. haftadan beri tahlil yaptirdim gebelik alerjisi diye birseymis.öylemi seninki diye sordum
Allah analı babalı büyütsün canim insallah sütun hemen gelsinKizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
Benim de 20 kasim ama o tarihe kadar coktaaan doguracak gibiyim :)Evet bi desipse86 var. O da benimle aynı tarih hatta
Biz yapmıştık canım park yatağı ordan aldık hiçbir sorun çıkmadı 1 gün sonra evimiz geldi yatakKizlar bir sorum olacak???annelutfen sitesinden alisveris yapan oldumu?Guvenilir bir sitemi merak ediyorum.Oradan alisveris yapmak istiyorumda
Şafak memleketim olmuş ahh ahh çok özledim heryerini kokusunu havasınıBiz yapmıştık canım pa
Biz yapmıştık canım park yatağı ordan aldık hiçbir sorun çıkmadı 1 gün sonra evimiz geldi yatak
Yediklerinede bagli enerji yapacak seyler yediysen o zaman cok hareketleniyorlar.Birde bebek annesinin hareket etmesini istedigi zamanda cok hareketlenirmis cunku biz yururken besikte sallanir gibi sallanirlarmis boyle birsey duymustum belki o sebeptendirKizlar ayaga kalkinca karnim acayip kasiliyor. Oturunca da kasinti devam ediyor. Yatarken iyiyim ama yatmaktan da sıkıldim. Bebek cok hareketli zipzip zipliyor sanki. Neyin nesidir bu sizce? Dr.a gitmeliyi miyim?
Canim bak yasadigin duygulari cok iyi anlıyorum cunku 2.5yasinda bi oglum var yani 2.5yil once ayni seyleri yasadim. Sutum gelmedi aglamaktan gozlerim cikti inatla mama verdirmedim evladimi ac biraktim. Garibim acliktan 4 gun boyunca ciglik cigliga agladi. Hem kendimi rezil ettim hem cocugu rezil ettim. Benden 4 ay sonra kardesim dogum yapti onunda sütü gelmedi ama biz tecrubeliydik hem emzirmesini sagladik sut gelsin diye hem de ardindan mama verdik bunun haricinde pompayla sagdi uyarilsin diye. Gayet eglenceli yasadi ilk gunlerini. Sende oyle yap kafana takma bol bol uyumaya calis sivi tuket kendini sıkma rahat olKizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
Canim seninde 21 kasım demi normaldir diyecem valla o tarihte bir şey var ama nedir bilemedim. Canım sen dinlen kalkma mümkün olduğunca sıvı alımınıda arttır için rahat etmezse de git doktoraKizlar ayaga kalkinca karnim acayip kasiliyor. Oturunca da kasinti devam ediyor. Yatarken iyiyim ama yatmaktan da sıkıldim. Bebek cok hareketli zipzip zipliyor sanki. Neyin nesidir bu sizce? Dr.a gitmeliyi miyim?
Evet ya bende tırstım ilkten ama baktım hala devam ediyor hareket etmeye. Araştırdım hemen hatta burda da daha önceki yıllarda bu çıt sesi için konu açılmış hepsini okudum normal birşeymiş. Ya eklem çıtlaması ya da elektriklenme gibi birşey sanırım. Bir de bu sesi duyan annelerin bebeklerinin çoğunluğu çok hareketli olan bebekler anladığım kadarıyla
Canım valla yanlışlık mi var bilmiyorum doktorun söylediğine gore söylüyorum . bakalim çarşamba günü gidicem o zaman kaç hafta kaç gunlukse söyler . yanlışlık varsa da düzeltilir . bebek bir hafta önde benim bu aradageçmiş olsun canım ama senin hesapta bir yanlışlık yok mu ben bugun 35+0 dayım doğum 21 kasım sen 23 kasım nasıl 35+5 oluyorsun yanlış anlamayın ben mi yanlış hesapliyorum diye soruyorum
Canım benim de 10 gün ilerde ama o tarihi etkilemezmis öyle demişti doktorum sadece boy ve kilo olarak gelişimi ilerde olurmusCanım valla yanlışlık mi var bilmiyorum doktorun söylediğine gore söylüyorum . bakalim çarşamba günü gidicem o zaman kaç hafta kaç gunlukse söyler . yanlışlık varsa da düzeltilir . bebek bir hafta önde benim bu arada
Dogrudur canım valla ben böyle biliyorum bakalım çarşamba gidicem işte o zaman belli olur . yanlislik varsa duzeltirimCanım benim de 10 gün ilerde ama o tarihi etkilemezmis öyle demişti doktorum sadece boy ve kilo olarak gelişimi ilerde olurmus
Ki zaten ben 38 i beklesem diye dua ediyorum çok kasilmam oluyo adet sancısı gibi sancin bu çocuk çok durmucak gibiCanım benim de 10 gün ilerde ama o tarihi etkilemezmis öyle demişti doktorum sadece boy ve kilo olarak gelişimi ilerde olurmus
Beni de "hey maşallah bre pehlivan, gel bir güreşe tutuşalım dombili hatun" diye seviyor
Eşim pek bir romantiktir
Canim aynisi bendede oluyo ama hic bi anlam yukleyemiyorum resmen dedigin gibi cit diye ses geliyo bazen bi anlam yuklersen banada haber verKızlar çok garip bişey oldu sizden de böyle bir durum yaşayan var mı merak ediyorum. Benim bebeğim biraz fazla hareketli az önce yine hareket ederken sanki çıt diye bir ses geldi ama ben yanlış duydum heralde dedim tv nin sesi açıktı o sıra bir de. Bu sesi daha önce de duymuştum yine ihtimal vermemiştim ama az önceki sesin ardından kızım hala hareket etmeye devam ediyor ve bu ses ikinci kez geldi karnımdanparmak çıtlaması gibi bir ses bu kez karnımdan geldiğinde emin oldum.
Peki canım bunun için ne önerdi kullandığın birsey varmi belki benimde öyledir
Önce kan tahlili yaptirip karaciger degerlerine bakiyorlar bu cok onemli bisey bence dr soyle mutlaka tahlil yaptir.
Benim degerlerim temiz cikti cikmasa 38 de bebegi alicaklardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?