- 6 Nisan 2011
- 500
- 870
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.641
Canim inan benim de öyle o yüzden bol bol dinlen hiç kalkma mumkunseKi zaten ben 38 i beklesem diye dua ediyorum çok kasilmam oluyo adet sancısı gibi sancin bu çocuk çok durmucak gibi
debbie90 canim zaten bana yapıldı o tahlillerin hepsi temiz çıktı hatta ilaclarda yapabiliyormus böyle kaşıntı özellikle demir ilaci o yüzden bütün ilaclarimi da kesti doktorum ama hala duzelmedim.kasinmaya devam
O zaman şoyle söyliyim bana igne yapildi 3 adet haftada 1 o cok rahatlatti.Onun disinda kasinan yerlerime hep deniz suyu suruyorum rahatlatiyor.Karnkm sirtkm kollarim bacagim heryerim kasiniyor.
Çarşamba günü doktoruma da soracağım gittiğimde ama şimdilik iki ihtimal var ya eklem sesi ya da elektriklenme gibi birşey canımCanim aynisi bendede oluyo ama hic bi anlam yukleyemiyorum resmen dedigin gibi cit diye ses geliyo bazen bi anlam yuklersen banada haber ver
Benimde aynı yerlerde kaşıntı
Ayy az kaldı canım saglicakla kavusalim da gerisi onemli değil nasıl olsa geçecek
Bakliyat yedim bugun ondan mi bilemedim. Bugun yurumedim ama p.tesinden beri nerdeyse durmadim surekli yurudum. Yurumedigim icin de olabilir mi bilmiyorum. Ama bu sekilde yirumem imkansiz zaten evde tuvalete zor yuruyorum o derece kasiyo yani.Yediklerinede bagli enerji yapacak seyler yediysen o zaman cok hareketleniyorlar.Birde bebek annesinin hareket etmesini istedigi zamanda cok hareketlenirmis cunku biz yururken besikte sallanir gibi sallanirlarmis boyle birsey duymustum belki o sebeptendir
Ayy canim deme ya ben iyiydim bisey yoktu cok sukur diyodum hep. Kalkmiyorum zaten de 2lt su ictim sut vs de ictim. Insallah sabaha gecer. Ne diyim ne yapim bilemedim ki.Canim seninde 21 kasım demi normaldir diyecem valla o tarihte bir şey var ama nedir bilemedim. Canım sen dinlen kalkma mümkün olduğunca sıvı alımınıda arttır için rahat etmezse de git doktora
Benimde agriyo bikacgundur sol sirtim. Agirlikli olarak soluma yattigim icin oluyor diye dusunuyorum ben. Biraz hafif masaj yaptir esine iyi gelir belki.Kizlar aksam saat altida nabzim 130 ciktı.
Yarim saat sonra duzeldi.su annda 105 falan.ama dort saattir sirtimin aol tarafi kalbin arkasi felaket agriyo iyice siddetlendi.sizdede varmi boyle agri.ne yapsam bilemedim.ne agrisi bu
Gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün...Kizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
ben park yatağı ordan aldım canım bi sıkıntı çıkmadı dedikleri zamandada teslim edildi.Kizlar bir sorum olacak???annelutfen sitesinden alisveris yapan oldumu?Guvenilir bir sitemi merak ediyorum.Oradan alisveris yapmak istiyorumda
telaş yapma.canım sabaha daha iyi olursun hiç kalkmadan yatmaya bak senBakliyat yedim bugun ondan mi bilemedim. Bugun yurumedim ama p.tesinden beri nerdeyse durmadim surekli yurudum. Yurumedigim icin de olabilir mi bilmiyorum. Ama bu sekilde yirumem imkansiz zaten evde tuvalete zor yuruyorum o derece kasiyo yani.
Ayy canim deme ya ben iyiydim bisey yoktu cok sukur diyodum hep. Kalkmiyorum zaten de 2lt su ictim sut vs de ictim. Insallah sabaha gecer. Ne diyim ne yapim bilemedim ki.
Kızlar alt bölgem kararmış gibi bu normal mi ya :S
normal canım benimde koltuk altım ve o bölgem karardı. doğumdan sonra geçer diyolar.Kızlar alt bölgem kararmış gibi bu normal mi ya :S
Ben ilk muayenemi orda olup cinsiyeti ayşe hanımdan öğrenmiştim avrupa yakasında oturdugum için tercih edemedim ama o tarafta otursam kesinlikle ayşe hanıma giderdim ilk cinsiyetten bu yana o kadar doktor degistirdim ayşe hanim gibi doktorla hala da tanismadim :)merhaba doğum yaptınız mı acaba ? Ayse hanımdan memnunmusunuz hala gidiyormusunuz ona?
Simdi sicak su torbasi koydum en son care.o gecirdi valla.tavsiye ederim sanada.Benimde agriyo bikacgundur sol sirtim. Agirlikli olarak soluma yattigim icin oluyor diye dusunuyorum ben. Biraz hafif masaj yaptir esine iyi gelir belki.
O sesi iki üç kez BBende duydum ama bebekten olcagini hic dusunmemistim.el siklatmasi gibiÇarşamba günü doktoruma da soracağım gittiğimde ama şimdilik iki ihtimal var ya eklem sesi ya da elektriklenme gibi birşey canım
Zor olmazmi insani deli eden hayat kalitesini düşüren bişeyAma çok zor sabahlara kadar agladigimi biliyorum cok cektim 1 aydir.Dogumdan 2 hafta sonra gecicek dedi dr.İnsallah saglikla dogurur da bu kasintidan kurtuluruz.
Benimde sağ tarafımda o ağrı, ve bende sırt ağrısı sanarken böbrek ağrısı olduğunu söyledi doktor, çünkü zonklayan bi ağrı bendeki, bide ortada değil sağa doğru daha çok, bende sıcak su torbası koyuyorum çok iyi geliyo bide eşim masaj yapıyo saolsun, geçiştiriyoruz öyle.. Belki sizdekide böyle bişeydirSimdi sicak su torbasi koydum en son care.o gecirdi valla.tavsiye ederim sanada.
Biz yapmıştık canım pa
Biz yapmıştık canım park yatağı ordan aldık hiçbir sorun çıkmadı 1 gün sonra evimiz geldi yatak
Tesekkur ederim hanimlar bende bebek telsizi dr brows biberon falan bakicam sagolun.ben park yatağı ordan aldım canım bi sıkıntı çıkmadı dedikleri zamandada teslim edildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?