2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
hmmm mantıklııı az bi zamanın kalmış zaten bir haftaya başlarsın

Zate
bende bendeeeeeeeee :) sürekli eşimle konuşuyoruz kime benzicek nasıl bişi diyee çevremdekiler de bizim tontişi çok merak ediyorr bian önce gelsinlerrrrrrrrrrrrrrr
Zaten 8 aydir evde tek konusulan simdiden bebislerimz :) cok hzli girdiler hayatlarimiza :)

Kizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
Ay bi dogumumuz daha olmus uzulme gelir sutunde allah anali babali buyutsn gozun aydn canim darisi bizlere :)

yaw kızlar bu sıpa beni öldürücek nasıl baskı yapıyor her dakika lavaboya gitme ihtiyacı duyuyorum damla damla yapıyorum her gitmeye gitmezsemde arı yapıyor çıldırmak üzereyimmmmm

Olabilir canim.cok zormus hamileligin son ayi.ilk aylar mide bulantisi halsizlige zor derken simdi yerimden kalkmak icin bile iki kere dusunuyorum.12 kasimi iple cekiyorum valla.

Arkadaşlar ben kolonya şişelerimizi süsleyip dolduracaktım lakin silikonun aziziliğine uğradım hiç güçlü yapışmıyor piyasada da hep bunlar satılıyor, ben bir yerde hatamı yapıyorum acaba siz ne kullandınız?

Kizlar aksam saat altida nabzim 130 ciktı.
Yarim saat sonra duzeldi.su annda 105 falan.ama dort saattir sirtimin aol tarafi kalbin arkasi felaket agriyo iyice siddetlendi.sizdede varmi boyle agri.ne yapsam bilemedim.ne agrisi bu

Cnm ben senin yerinde olsam hemen dr.a giderdim çünkü kalple ilgili bir sıkıntı olabilir. Kalp agrisi sirttan vurur

Ben silikon tabancası kullandım o sıcak olduğu için çok iyi tutuyor. Artık tuhafiyelerde bile var. 15 tl bişey. Yerinde olsam alırdım büyük kolaylık

Ayağa kalktikca rahmin olduğu bölgede baskı hissediyor musun. Benim bebek kanalda. Çok baskı var bi de elleri de çok aşağıda oraları kurcalayip duruyor sipa
Ewet baski baya var bazen baski yaparken bicak saplanmasi gibi bi agri oluo kasiklarimda minik minik dokunuo surekli inmis olabilir mi acaba

Arkdaslar tasinma telasi bitti. Evin kombisiydi filan sıkıntısı hic bitmiyor. Eski evimi cok ariyorum aksamlari burasi cok korkunc gorunuyor bana. Bugun kontrolum vardi bebek 2 kilo 70 gr mis. Zayif dedi doktor 16 kilo aldim bana geliyor hep kilolar. Nst ye girdim birde hava verdiler o esnada. 15 gun sonra tekrar cagirdi. 2 bardak sut bir kase yogurt bir yumurta mutlaka tuket dedi. Balik yagi hapi da ic dedi. Yapacam bakalim toparlanacak mi. Herkese cok selam.

Ben silikon tabancası kullandım o sıcak olduğu için çok iyi tutuyor. Artık tuhafiyelerde bile var. 15 tl bişey. Yerinde olsam alırdım büyük kolaylık
İlk defa böyle işlere kalkıştığım için bilmiyordum canım teşekkürler, her yerde bunları görünce satan kişide doğrudan bununla yapıştıracaksınız deyince bişey diyemedim.

Ewet baski baya var bazen baski yaparken bicak saplanmasi gibi bi agri oluo kasiklarimda minik minik dokunuo surekli inmis olabilir mi acaba

İnmiş olabilir zaten senin zamanin da geldi. Ne zaman randevun? Benim de kasiklarimda kısa süreli batma oluyor

S
Silikon tabancası daha kullanışlı oluyor canım gayet güzel yapıştırır ama yoksa araştırıp al 20 liraya satan da var 7-8 liraya satanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…