- 1 Ekim 2015
- 240
- 245
- 103
- 30
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.681
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıla büyütmeyi nasip etsin üzülme inşallah gelir sütün kafana çok takma bol su içç...Kizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
Çok güzel olmuşlar canm çok şeyler yaaKizlaar lohusa serbeti icin bardak suslerini hazirladiim nasil olmus?
Teşekkürler canımS
Silikon tabancası daha kullanışlı oluyor canım gayet güzel yapıştırır ama yoksa araştırıp al 20 liraya satan da var 7-8 liraya satanda
insallah gecernormal canım benimde koltuk altım ve o bölgem karardı. doğumdan sonra geçer diyolar.
inşallah geçer
Aramızda bazı uyuyan zalımın kızları var ya onlara şimdi enerji gönderiyorum, çişleri gelsin uyansınlar
Ben de tosur tosur uyumak istiyorum,
Beni beğenmiyor musun ey uyku, yoksa ben zurna mıyım he?
Vallahi tutmus bu beddua wc ye gittim geldim uykum kus oldu uctuAramızda bazı uyuyan zalımın kızları var ya onlara şimdi enerji gönderiyorum, çişleri gelsin uyansınlar
Gecmis olsun sabah aksam 1 er bardak mandalina sik ic.Kızlar günaydınnn ćok hastayım fena gribe yakalandim her tarafım dökulüyor
Gecmis olsun canim dikkat et 2 hafta once ayni durumdan 1 gece hastanede yatmak zorunda kaldim.Gribe bagli ates yukselince bebegin kalp atislari asiri hizlanmis neredeyse 32 haftalik doguma alacaklardi.Cok sukur serumlarla atesi dusurdulerde yavrumun kalp atislari normale dondu.Atesin yukselirse hemen doktorunla irtibata gec, birde bol sivi al gunde 3 litre hosaf ic demisti doktorum birde balli ihlamur.Kızlar günaydınnn ćok hastayım fena gribe yakalandim her tarafım dökulüyor
Tesekkur ederim canm.suanlik atesim yok olursa dr ariycamGecmis olsun canim dikkat et 2 hafta once ayni durumdan 1 gece hastanede yatmak zorunda kaldim.Gribe bagli ates yukselince bebegin kalp atislari asiri hizlanmis neredeyse 32 haftalik doguma alacaklardi.Cok sukur serumlarla atesi dusurdulerde yavrumun kalp atislari normale dondu.Atesin yukselirse hemen doktorunla irtibata gec, birde bol sivi al gunde 3 litre hosaf ic demisti doktorum birde balli ihlamur.
Ben sicak silikon kullaniyorum canim. Tabanca seklinde olanlar var ya ondan.Eki Görüntüle 1659947 Arkadaşlar ben kolonya şişelerimizi süsleyip dolduracaktım lakin silikonun aziziliğine uğradım hiç güçlü yapışmıyorpiyasada da hep bunlar satılıyor, ben bir yerde hatamı yapıyorum acaba siz ne kullandınız?
Gecenin bir yarısı içimde bi huzursuzlukla uyandım, ama neyseki çabuk geçti hemen horuldadım yineAramızda bazı uyuyan zalımın kızları var ya onlara şimdi enerji gönderiyorum, çişleri gelsin uyansınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?