2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlarrr biliyomusunuz ben dogum yaptimm dun bebegimi canimi askimi kollarima aldim Rabbime sonsuzz zzzz sukurler olsun darisi sizlerin olsun canlarimmm amma velakin sutum gelmiyo agliyorumm evdeyizz
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıla büyütmeyi nasip etsin üzülme inşallah gelir sütün kafana çok takma bol su içç...

sabah 6 7 gibi uyuyorum 2 de flan uyaniyorum acaba bu duzensiz uyku gelisimi etkilermi gec saatte uyanmam yani sanki bebek ac kalmis gibi panik oluyorum gec uyaninca

Aramızda bazı uyuyan zalımın kızları var ya onlara şimdi enerji gönderiyorum, çişleri gelsin uyansınlar

Ben de tosur tosur uyumak istiyorum,
Beni beğenmiyor musun ey uyku, yoksa ben zurna mıyım he?

Suan wc den bildiriyorum ust uste 3 defa cis yaptim ne bedduaymis arkadas bir cikamadim. Ciktigim gibi sana inat uyuyucam

Kızlar günaydınnn ćok hastayım fena gribe yakalandim her tarafım dökulüyor
Gecmis olsun canim dikkat et 2 hafta once ayni durumdan 1 gece hastanede yatmak zorunda kaldim.Gribe bagli ates yukselince bebegin kalp atislari asiri hizlanmis neredeyse 32 haftalik doguma alacaklardi.Cok sukur serumlarla atesi dusurdulerde yavrumun kalp atislari normale dondu.Atesin yukselirse hemen doktorunla irtibata gec, birde bol sivi al gunde 3 litre hosaf ic demisti doktorum birde balli ihlamur.

Günaydın :) kızım sabah sporunu yapıyor sanırım kaburgamı delip çıkacak zannettim bir ara. Doğduktan sonra da hep bu saatlerde böyle mi olacak acaba merak ediyorum

Tesekkur ederim canm.suanlik atesim yok olursa dr ariycam

Gunaydin kizlarr
Hayirli sabahlar
Esim artik benden daha panik.. ne zaman gelceksin oglum diye diye beni de geriyor
Ozlemis artik gelsinmis
Hayirli saglikli kavusalim hepimiz...
Emzirme icin bende vucut dinlenmesi bol sivi hurma tuketimi duymustum..
Keske etraftaki insanlar da anlayisli olsalar. Hemen ziyarete gelmeler baslayip bi de gün yapar gibi uzun.oturanlara sinir oluyorum. Zaten dogumdan cikmis kadin vucudu pert bebege alisma evresi..
Bi rahat birakin.dimi.
Kadin kadinin kurdu diye bosa demiyorlar.
Aynisini yasayip anlayisli olacklarina.. boy kilo kiyaslama sut geldi mi sorgusu.
Bakalim neler bekleyecek bizleri de.

Ben sicak silikon kullaniyorum canim. Tabanca seklinde olanlar var ya ondan.

Aramızda bazı uyuyan zalımın kızları var ya onlara şimdi enerji gönderiyorum, çişleri gelsin uyansınlar

Ben de tosur tosur uyumak istiyorum,
Beni beğenmiyor musun ey uyku, yoksa ben zurna mıyım he?
Gecenin bir yarısı içimde bi huzursuzlukla uyandım, ama neyseki çabuk geçti hemen horuldadım yine meğer sebebi senmişsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…