- 14 Ocak 2015
- 567
- 1.333
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.701
12den 4.bucuga kadar araliksiz uyuyorum. Cise kalkinca uyku bitti diyor. 6ya kadar kitap okumaca webde gezinmece basliyor. 9da yine uyaniyorum. Hem cise hem mutfaga yonelince uyki tamamen bitiyor. 2ye 3e kadar nasi duruyosunuz uykusuzluga hic dayanamam. Ins.bebisimde benim gibi olurAramızda bazı uyuyan zalımın kızları var ya onlara şimdi enerji gönderiyorum, çişleri gelsin uyansınlar
Ben de tosur tosur uyumak istiyorum,
Beni beğenmiyor musun ey uyku, yoksa ben zurna mıyım he?
34 haftadan sonra yapılmıyor Can'ım. Doğarsa, sorun olursa bebişe yapıyorlarmış.Sim erken dogum riski olanlar Dr Ciğer geliştirici iğne yaptırdı mı sizlere
Uyku yönünden benimki babasına çekse yaşadım ben sinek vızıltısına bile uyanır sonrada çok zor dalarım eşimde yanında orkestra çalınsa adama ninni gibi gelir banamısın demez12den 4.bucuga kadar araliksiz uyuyorum. Cise kalkinca uyku bitti diyor. 6ya kadar kitap okumaca webde gezinmece basliyor. 9da yine uyaniyorum. Hem cise hem mutfaga yonelince uyki tamamen bitiyor. 2ye 3e kadar nasi duruyosunuz uykusuzluga hic dayanamam. Ins.bebisimde benim gibi olur
bizimkinide her bakmaya gittiğimizde bak genital organı diye gösteriyor tamam anladık kız işte ne yüzümüze vuruyorsun gördükYa bizim minnakımız kız bir de, doktor her ultrasonda çok hareketli olduğu için cinsiyetine bakıyor erkek mi acaba diye her seferinde kız diye belirtiyor cinsiyetini
stres sıkıntı yorulma yaşadığın zaman bebek hareketleri azalır canım bişeler ye yarı oturur pozisyonda dur dinlen kendine gelir bebişin korkmaBenim bebekde cok az hareket ediyor 2 hafta oncesinde daha farkliydihareketlerin azalmasi icin cok erken daha
canım vücut ister istemez ödem topluyor bende tuzu az koyuyorum hatta salatalara nerdeyse tuz atmam limonla falan tatlandırıyorum ama ayaklar eller aldı başını gidiyor ellerimi açıp kapatamıyorum ayaklarım davul gibiKızlar ben şişiyorum yaaaaayakkabılarımın hiç biri olmuyo,ellerim özellikle..kızımda daha çok şişmiştim,bunda daha az ama eller tombik tombik oldu tuzu azalt diyodu sağlık ocağındaki doktor ama az kullanıyorum tuzu zaten
bazayi mi kaldirdinnn yapma canim dikkat et kendine bugun hiçbişey yapma dinlenCanlar nasilsiniz? Benim bugun misafirim vardi ama basima olmadık isler açtımyatagimizin bazasinin altindan örtü alicaktim normalde aciyodum bisey olmuyodu ama ustundeki essek ölüsü yün yorgani hesaba katmamistim. Sonuc olarak kaldirdim ama kasigimda bi batma oldu. Birde ustune marketten alisveris yaptim oda en az bi uc kilo falan vardir tasidigim posetler. Batma devam etti. simdide iyice cogaldi kasık agrim ayaga kalkip yuruyemiyorum bile korkuyorum inşallah birsey olmaz durduk yere. Bu arada 34. Haftaya girdim ama erken dogum riskim falan yoktu ins bundan sonrada olmaz. Dua edin kizlar ins onemli bisey degildir cok tedirginim
Aramızda bazı uyuyan zalımın kızları var ya onlara şimdi enerji gönderiyorum, çişleri gelsin uyansınlar
Munorol şase ve alfasilin verdi canım şimdi yanma falan geçti ama kahvaltıdan sonra midem çok kötü bulanıyor ne yiyorsam geri çıkarıyorum bunun sebebini bulamadık halaÇok geçmiş olsun canım... Belki senin derdinin ilacı antibiyotik değildir. Yıllar yıllar önce benim başıma geldiği bir seferinde idrar kültürü yapmış ve uygun ilaçlara bakmışlardı. Bana yarayan tek ilacın anitobiyotik değil bir antiseptik olduğu ortaya çıkmıştı bunun sonucunda (piyeloseptyl)... Hamilelikte tatile çıkmadan önce doktoruma "acil durumda ne yapayım, piyeloseptyl kullanabilir miyim?" diye sordum, bana eskiden piyeloseptyl veriyorduk şimdi monurol saşe veriyoruz dedi. Acil bişii olursa diye evde bi paket bulunduruyorum, ama çok şükür normalde zırt pırt enfeksiyon kapan ben şu ana kadar bir ihtiyaç hissetmedim.
Bence sen de ilacın işe yaramadıysa hemen doktorunla görüşüp alternatif bir yol denemeyi talep et... (Bu arada maydonoz suyu iyi gelir idrar söktürür derler, ama aşırı maydonoz tüketimini hamilelere önermiyorlar. Bu yüzden bence bunu deneme)
31. Hafta kanama yaşamıştım. Dr o zaman yapmıştı. 1 gün arayla 2doz.Sim erken dogum riski olanlar Dr Ciğer geliştirici iğne yaptırdı mı sizlere
Aramızda bazı uyuyan zalımın kızları var ya onlara şimdi enerji gönderiyorum, çişleri gelsin uyansınlar
Günaydın bayanlarrKızlar ben şişiyorum yaaaaayakkabılarımın hiç biri olmuyo,ellerim özellikle..kızımda daha çok şişmiştim,bunda daha az ama eller tombik tombik oldu tuzu azalt diyodu sağlık ocağındaki doktor ama az kullanıyorum tuzu zaten
Bol su ictim bi parca cikolata ve biraz kuruyemis yedim soluma dogru yattim oyle hareketlendi ama ne biliyim daha guclenip hareketli olmasi gerekiyorstres sıkıntı yorulma yaşadığın zaman bebek hareketleri azalır canım bişeler ye yarı oturur pozisyonda dur dinlen kendine gelir bebişin korkma
Sim erken dogum riski olanlar Dr Ciğer geliştirici iğne yaptırdı mı sizlere
1 ay çok değil mi? 15 de bire dönmedi mi randevularinKızlar bugün randevum var. Tam bir ay oldu kızımı görmeyeli öyle heyecanlı ve stresliyim ki
aynen
bizimkinide her bakmaya gittiğimizde bak genital organı diye gösteriyor tamam anladık kız işte ne yüzümüze vuruyorsun gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?