2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aramızda bazı uyuyan zalımın kızları var ya onlara şimdi enerji gönderiyorum, çişleri gelsin uyansınlar

Ben de tosur tosur uyumak istiyorum,
Beni beğenmiyor musun ey uyku, yoksa ben zurna mıyım he?
12den 4.bucuga kadar araliksiz uyuyorum. Cise kalkinca uyku bitti diyor. 6ya kadar kitap okumaca webde gezinmece basliyor. 9da yine uyaniyorum. Hem cise hem mutfaga yonelince uyki tamamen bitiyor. 2ye 3e kadar nasi duruyosunuz uykusuzluga hic dayanamam. Ins.bebisimde benim gibi olur

Thanks Uyku yönünden benimki babasına çekse yaşadım ben sinek vızıltısına bile uyanır sonrada çok zor dalarım eşimde yanında orkestra çalınsa adama ninni gibi gelir banamısın demez

aynen
Ya bizim minnakımız kız bir de, doktor her ultrasonda çok hareketli olduğu için cinsiyetine bakıyor erkek mi acaba diye her seferinde kız diye belirtiyor cinsiyetini
bizimkinide her bakmaya gittiğimizde bak genital organı diye gösteriyor tamam anladık kız işte ne yüzümüze vuruyorsun gördük

canım vücut ister istemez ödem topluyor bende tuzu az koyuyorum hatta salatalara nerdeyse tuz atmam limonla falan tatlandırıyorum ama ayaklar eller aldı başını gidiyor ellerimi açıp kapatamıyorum ayaklarım davul gibi

bazayi mi kaldirdinnn yapma canim dikkat et kendine bugun hiçbişey yapma dinlen

Kızlar ayaklarım ayak bileklerim ve bacaklarım 1 haftadır normalden fazlaca şişti. Doktorun yönlendirmesiyle kalp damara gittim. İç varis olmuşum. Yani bacaklardaki büyük Ana toplardamarlar tam çalışamıyor :/ doğumdan sonra geçmesini umuyorum. İlk haline gelmezmiş ama en azından biraz hafiflesin
Siz de fazla şişlik vs farkederseniz aman ihmal etmeyin.

Munorol şase ve alfasilin verdi canım şimdi yanma falan geçti ama kahvaltıdan sonra midem çok kötü bulanıyor ne yiyorsam geri çıkarıyorum bunun sebebini bulamadık hala

Sim erken dogum riski olanlar Dr Ciğer geliştirici iğne yaptırdı mı sizlere
31. Hafta kanama yaşamıştım. Dr o zaman yapmıştı. 1 gün arayla 2doz.
Ablam da oğlunda 37. Haftada bebeğin kalp atışları yavaşlayınca yine 2 gün ciğer geliştirici vurup sezeryana almıştı.
Onun bi zararı yok dra hatırlat derim

Aramızda bazı uyuyan zalımın kızları var ya onlara şimdi enerji gönderiyorum, çişleri gelsin uyansınlar

Ben de tosur tosur uyumak istiyorum,
Beni beğenmiyor musun ey uyku, yoksa ben zurna mıyım he?
normalde hep 3 - 3:30 gibi wc ye kalkardım ama bugün sabah namazı alarmına kadar tosur tosur uyumuşum bende dua geri tepti galiba :))

Gunaydin tombik hamisler sismanligimzla mutlu benlikler mutlu bebisler yokmu bugun de doguran yok mu arttiran :) :*

Reactions: GCA
Günaydın bayanlarr
Canım şişliklerin çok arttıysa bir tansiyonunu ölçtür derim.gebelikte tansiyon yükselmesi ciddi olabilir ama normal de çıkabilir canını sıkma telaş etme ama ölçtür be olur ne olmaz

stres sıkıntı yorulma yaşadığın zaman bebek hareketleri azalır canım bişeler ye yarı oturur pozisyonda dur dinlen kendine gelir bebişin korkma
Bol su ictim bi parca cikolata ve biraz kuruyemis yedim soluma dogru yattim oyle hareketlendi ama ne biliyim daha guclenip hareketli olmasi gerekiyor belkide dedigin gibi stresden zaten hep yorgunum troitlerim hizli calisiyor bu da beni cok gucsuz birakiyor

Kızlar bugün randevum var. Tam bir ay oldu kızımı görmeyeli öyle heyecanlı ve stresliyim ki

aynen

bizimkinide her bakmaya gittiğimizde bak genital organı diye gösteriyor tamam anladık kız işte ne yüzümüze vuruyorsun gördük

Sanırım doktorların hepsi ayni, bizimki de her gittiğimizde bu da pipisi derdi, son kontrolde ooo şişko testisleri var dedi, valla ben utandım kadın utanmadı söylemekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…