- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.721
Sanırım doktorların hepsi ayni, bizimki de her gittiğimizde bu da pipisi derdi, son kontrolde ooo şişko testisleri var dedi, valla ben utandım kadın utanmadı söylemekten
En son gittigimde benim doktor bak annesi Buda torbasi dedi gosterdi buyumus dedi.bende utandimSanırım doktorların hepsi ayni, bizimki de her gittiğimizde bu da pipisi derdi, son kontrolde ooo şişko testisleri var dedi, valla ben utandım kadın utanmadı söylemekten
Oyyy masallahhhKizlar persembe gunu sezeryanla kizimi dunyaya getirdim 2.750 gr findik gibi allahim hepinizi bi sanciyla kurtarsin
OKizlar persembe gunu sezeryanla kizimi dunyaya getirdim 2.750 gr findik gibi allahim hepinizi bi sanciyla kurtarsin
Tesetturlu arkadaşlar doğumdan sonra başınızı nasıl kapatmayı düşünüyorsunuz özel bir düşünceniz var mi normal bağlamak istemiyorum fikre ihtiyacım var :))
Ayy canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah :) ne guzel ya içine çek bol bol kokusunu miss :))))Kizlar persembe gunu sezeryanla kizimi dunyaya getirdim 2.750 gr findik gibi allahim hepinizi bi sanciyla kurtarsin
Kizlar persembe gunu sezeryanla kizimi dunyaya getirdim 2.750 gr findik gibi allahim hepinizi bi sanciyla kurtarsin
Amin insallah...Sanada hayirli olsun Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin.Kizlar persembe gunu sezeryanla kizimi dunyaya getirdim 2.750 gr findik gibi allahim hepinizi bi sanciyla kurtarsin
napsın kadında haklı bebek 21. haftada cinsiyetini renkli usg de gösterince kadında her muayenede söyleme gereği duyuyorSanırım doktorların hepsi ayni, bizimki de her gittiğimizde bu da pipisi derdi, son kontrolde ooo şişko testisleri var dedi, valla ben utandım kadın utanmadı söylemekten
bende de var tiroit ilaç kullanıyorum sürekli doz ayarlması yaptırıyorum....ara ara olur sıkma canını yinde istersen bi doktoruna gözük anne yorgun olunca bebeğede yansıyor...Bol su ictim bi parca cikolata ve biraz kuruyemis yedim soluma dogru yattim oyle hareketlendi ama ne biliyim daha guclenip hareketli olmasi gerekiyorbelkide dedigin gibi stresden zaten hep yorgunum troitlerim hizli calisiyor bu da beni cok gucsuz birakiyor
aynen bende onu düşünüyorum tülbent istemiyorum çok sıradan duruyor şalda çok kabamı olur bilemedimTesetturlu arkadaşlar doğumdan sonra başınızı nasıl kapatmayı düşünüyorsunuz özel bir düşünceniz var mi normal bağlamak istemiyorum fikre ihtiyacım var :))
oyy maşallah allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin ne güzel bir bebisimiz daha gelmisKizlar persembe gunu sezeryanla kizimi dunyaya getirdim 2.750 gr findik gibi allahim hepinizi bi sanciyla kurtarsin
Kizlar persembe gunu sezeryanla kizimi dunyaya getirdim 2.750 gr findik gibi allahim hepinizi bi sanciyla kurtarsin
Hayırlı olsun canım güle güle büyütün.Kizlar persembe gunu sezeryanla kizimi dunyaya getirdim 2.750 gr findik gibi allahim hepinizi bi sanciyla kurtarsin
Aylik doktor takibindeyim prof. ilhami uslu ya gidiyorum, gecen ay iyiydi bu ay baya dusmus deger ama idare edilecek gibi sanirim o yuzden ilac vermedi.Pazartesi doktoruma gidicem ama suan surekli soluma yatiyorum iyi gibi hareketler var cok sukur kafam daha rahat suanbende de var tiroit ilaç kullanıyorum sürekli doz ayarlması yaptırıyorum....ara ara olur sıkma canını yinde istersen bi doktoruna gözük anne yorgun olunca bebeğede yansıyor...
Normal canımKızlar temizlikçi kadınlara ne kadar para ödüyorsunuz ?
3+1 ev için 140 lira olarak anlaştım , hiç pazarlık da yapmadım , konuşurken aklıma dahi gelmedi pazarlık yapmak :/ Tavsiye üzerine , kadın çok iyi denilince aldım.Sonra da memnun kalırsam 2 haftada bir yarım gün için 70 lira ,dedik.Kadına da yarım gün daha iyi uyuyormuş çocukları olduğu için.
Pahalı mı sizce yoksa normal mi ücreti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?