2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sanırım doktorların hepsi ayni, bizimki de her gittiğimizde bu da pipisi derdi, son kontrolde ooo şişko testisleri var dedi, valla ben utandım kadın utanmadı söylemekten
En son gittigimde benim doktor bak annesi Buda torbasi dedi gosterdi buyumus dedi.bende utandim

Tesetturlu arkadaşlar doğumdan sonra başınızı nasıl kapatmayı düşünüyorsunuz özel bir düşünceniz var mi normal bağlamak istemiyorum fikre ihtiyacım var :))

Sanırım doktorların hepsi ayni, bizimki de her gittiğimizde bu da pipisi derdi, son kontrolde ooo şişko testisleri var dedi, valla ben utandım kadın utanmadı söylemekten
napsın kadında haklı bebek 21. haftada cinsiyetini renkli usg de gösterince kadında her muayenede söyleme gereği duyuyor
seninkide iyiymiş

bende de var tiroit ilaç kullanıyorum sürekli doz ayarlması yaptırıyorum....ara ara olur sıkma canını yinde istersen bi doktoruna gözük anne yorgun olunca bebeğede yansıyor...

bende de var tiroit ilaç kullanıyorum sürekli doz ayarlması yaptırıyorum....ara ara olur sıkma canını yinde istersen bi doktoruna gözük anne yorgun olunca bebeğede yansıyor...
Aylik doktor takibindeyim prof. ilhami uslu ya gidiyorum, gecen ay iyiydi bu ay baya dusmus deger ama idare edilecek gibi sanirim o yuzden ilac vermedi.Pazartesi doktoruma gidicem ama suan surekli soluma yatiyorum iyi gibi hareketler var cok sukur kafam daha rahat suan

kızlar doğuma az kaldı ama hala isim bulamadım ben kız ismi süslü bişe istemiyorum sıradanda olmasın tavsiyede bulunabilirmisiniz

Kızlar temizlikçi kadınlara ne kadar para ödüyorsunuz ?
3+1 ev için 140 lira olarak anlaştım , hiç pazarlık da yapmadım , konuşurken aklıma dahi gelmedi pazarlık yapmak :/ Tavsiye üzerine , kadın çok iyi denilince aldım.Sonra da memnun kalırsam 2 haftada bir yarım gün için 70 lira ,dedik.Kadına da yarım gün daha iyi uyuyormuş çocukları olduğu için.
Pahalı mı sizce yoksa normal mi ücreti ?

Normal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…