- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.741
Hayirli ugurlu saglikli olsun cnm anali babali buyutunnnnnKizlar persembe gunu sezeryanla kizimi dunyaya getirdim 2.750 gr findik gibi allahim hepinizi bi sanciyla kurtarsin
Normali o kadar zaten canim.ben nisan ayinda almistim 120 verdim.kadin cok sisirmeciydi ama.habire sigara iciyo.sigara ictigi goz3 batmasin diyede lafa tutuyodu.gittigi evleri falan anlatiyodu anneme habire.banyomu bile yikamadi.klozeti oyle bi silmis ustun köru.o zamanlar agrim var diye sesimi cikartmamistim cekip gitsin diye.birak 150 alsin ama temiz yapsin.ben bulamiyorum kadin valla.Kızlar temizlikçi kadınlara ne kadar para ödüyorsunuz ?
3+1 ev için 140 lira olarak anlaştım , hiç pazarlık da yapmadım , konuşurken aklıma dahi gelmedi pazarlık yapmak :/ Tavsiye üzerine , kadın çok iyi denilince aldım.Sonra da memnun kalırsam 2 haftada bir yarım gün için 70 lira ,dedik.Kadına da yarım gün daha iyi uyuyormuş çocukları olduğu için.
Pahalı mı sizce yoksa normal mi ücreti ?
Kizlar persembe gunu sezeryanla kizimi dunyaya getirdim 2.750 gr findik gibi allahim hepinizi bi sanciyla kurtarsin
Kızlar ayaklarım ayak bileklerim ve bacaklarım 1 haftadır normalden fazlaca şişti. Doktorun yönlendirmesiyle kalp damara gittim. İç varis olmuşum. Yani bacaklardaki büyük Ana toplardamarlar tam çalışamıyor :/ doğumdan sonra geçmesini umuyorum. İlk haline gelmezmiş ama en azından biraz hafiflesin
Siz de fazla şişlik vs farkederseniz aman ihmal etmeyin.
Kızlar temizlikçi kadınlara ne kadar para ödüyorsunuz ?
3+1 ev için 140 lira olarak anlaştım , hiç pazarlık da yapmadım , konuşurken aklıma dahi gelmedi pazarlık yapmak :/ Tavsiye üzerine , kadın çok iyi denilince aldım.Sonra da memnun kalırsam 2 haftada bir yarım gün için 70 lira ,dedik.Kadına da yarım gün daha iyi uyuyormuş çocukları olduğu için.
Pahalı mı sizce yoksa normal mi ücreti ?
Sigara mı ? !Normali o kadar zaten canim.ben nisan ayinda almistim 120 verdim.kadin cok sisirmeciydi ama.habire sigara iciyo.sigara ictigi goz3 batmasin diyede lafa tutuyodu.gittigi evleri falan anlatiyodu anneme habire.banyomu bile yikamadi.klozeti oyle bi silmis ustun köru.o zamanlar agrim var diye sesimi cikartmamistim cekip gitsin diye.birak 150 alsin ama temiz yapsin.ben bulamiyorum kadin valla.
Evet haklısın canım. Bu haftadan sonra 15 günde bir gidiyorum1 ay çok değil mi? 15 de bire dönmedi mi randevularin
Canim troidin icin ilac kullaniyormusun?Bol su ictim bi parca cikolata ve biraz kuruyemis yedim soluma dogru yattim oyle hareketlendi ama ne biliyim daha guclenip hareketli olmasi gerekiyorbelkide dedigin gibi stresden zaten hep yorgunum troitlerim hizli calisiyor bu da beni cok gucsuz birakiyor
Hiç konuşmadım onu . Gelmeden arayıp söyleyeyim.Ekstraları da mı oluyor ? İlk gün 2 kişi geleceklermiş , sorun olur mu dedi.Olmaz , dedim.Normal canim bir dene bakalim begenecek misin? Ne isler yapacak bastan konus ama. Sonra yok onu yapmam bu ekstra demesin. Suan bizim evde de temizlik var cumbus yeri gibi yine evin ici bitseydi de rahat rahat otursaydim.
Hiç konuşmadım onu . Gelmeden arayıp söyleyeyim.Ekstraları da mı oluyor ? İlk gün 2 kişi geleceklermiş , sorun olur mu dedi.Olmaz , dedim.
Aha 3.dogum haberde geldi abow sira bze gelioKizlar persembe gunu sezeryanla kizimi dunyaya getirdim 2.750 gr findik gibi allahim hepinizi bi sanciyla kurtarsin
Ben 36 da yım bir Dr yapalım diğeri çok da gerek yok artık dedi .benim de kafam karıştı 37 de alabiliriz diye34 haftadan sonra yapılmıyor Can'ım. Doğarsa, sorun olursa bebişe yapıyorlarmış.
Dr un biri yapalım diğeri gerek yok artık dedi.bu iğne tansiyonu yukseltebilir ki benim yükselmesi kötü bir de bebek hareketlerini azaltiyor mus öyle mi oldu31. Hafta kanama yaşamıştım. Dr o zaman yapmıştı. 1 gün arayla 2doz.
Ablam da oğlunda 37. Haftada bebeğin kalp atışları yavaşlayınca yine 2 gün ciğer geliştirici vurup sezeryana almıştı.
Onun bi zararı yok dra hatırlat derim
Yaaa kız ismi kolay değil mii, bende hala bulamadım erkek ismi acayip geriliyorum, kız olsaydı hazırdı, Hüma olacaktı bizimkızlar doğuma az kaldı ama hala isim bulamadım ben kız ismi süslü bişe istemiyorum sıradanda olmasın tavsiyede bulunabilirmisiniz
Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydınKizlar persembe gunu sezeryanla kizimi dunyaya getirdim 2.750 gr findik gibi allahim hepinizi bi sanciyla kurtarsin
valla bende erkek olsa ahmet taylan koyucaktımYaaa kız ismi kolay değil mii, bende hala bulamadım erkek ismi acayip geriliyorum, kız olsaydı hazırdı, Hüma olacaktı bizimikinci kız olursa koyucam inşallah içimde kalıcak yoksa :)
Onun dışında şimal, şevval, sare, bade, serra, ikra.. Uzatsam daha uzatırım valla kız isimlerini :) ne biliyim bence daha kolay yani her türlü...
Bebek hareketlerinde o zaman bir azalma hissettin miEvet bana hastanede yattigim 2 gün birer doz yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?