2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Normali o kadar zaten canim.ben nisan ayinda almistim 120 verdim.kadin cok sisirmeciydi ama.habire sigara iciyo.sigara ictigi goz3 batmasin diyede lafa tutuyodu.gittigi evleri falan anlatiyodu anneme habire.banyomu bile yikamadi.klozeti oyle bi silmis ustun köru.o zamanlar agrim var diye sesimi cikartmamistim cekip gitsin diye.birak 150 alsin ama temiz yapsin.ben bulamiyorum kadin valla.

Geçmişler olsun...Bende de varis var ama normal bildiğimiz yani dıştan. Bu içten olanı ilk defa duydum. Doktor ilaç vs verdi mi acaba? ben çorap kullanıyorum. Gerçekten çorap kullanınca normale göre daha iyi, en azından ağrıları kesiyor. Hamilelikten sonra sizinki geçebilir belki doktorunuz söylemiştir gerçi, bilgi vermiştir size. Çünkü bu varis rahatsızlığı bebekle birlikte vücuda ayrıca yük bindiği için oluşuyormuş.

Normal canim bir dene bakalim begenecek misin? Ne isler yapacak bastan konus ama. Sonra yok onu yapmam bu ekstra demesin. Suan bizim evde de temizlik var cumbus yeri gibi yine evin ici bitseydi de rahat rahat otursaydim.

Sigara mı ? !
Evde kesinlikle içtirmem , biz içmiyoruz .İçilmeyen evde fena kokar . Temizliğin anlamı kalmaz.

Canim troidin icin ilac kullaniyormusun?

Normal canim bir dene bakalim begenecek misin? Ne isler yapacak bastan konus ama. Sonra yok onu yapmam bu ekstra demesin. Suan bizim evde de temizlik var cumbus yeri gibi yine evin ici bitseydi de rahat rahat otursaydim.
Hiç konuşmadım onu . Gelmeden arayıp söyleyeyim.Ekstraları da mı oluyor ? İlk gün 2 kişi geleceklermiş , sorun olur mu dedi.Olmaz , dedim.

Hiç konuşmadım onu . Gelmeden arayıp söyleyeyim.Ekstraları da mı oluyor ? İlk gün 2 kişi geleceklermiş , sorun olur mu dedi.Olmaz , dedim.

Bastan konus canim neler yapiyorsunuz genel temizlikte diye sor. Utu ekstraya girer mesela ama yapiyoruz fiyatin icinde derse o sekilde konusmus olursun, mutfak dolap iclerini avizeleri ekstra gibi gorenler oluyor. Sen 15 te bir utu de icinde anlas o paraya.

Dr un biri yapalım diğeri gerek yok artık dedi.bu iğne tansiyonu yukseltebilir ki benim yükselmesi kötü bir de bebek hareketlerini azaltiyor mus öyle mi oldu

kızlar doğuma az kaldı ama hala isim bulamadım ben kız ismi süslü bişe istemiyorum sıradanda olmasın tavsiyede bulunabilirmisiniz
Yaaa kız ismi kolay değil mii, bende hala bulamadım erkek ismi acayip geriliyorum, kız olsaydı hazırdı, Hüma olacaktı bizim ikinci kız olursa koyucam inşallah içimde kalıcak yoksa :)
Onun dışında şimal, şevval, sare, bade, serra, ikra.. Uzatsam daha uzatırım valla kız isimlerini :) ne biliyim bence daha kolay yani her türlü...

valla bende erkek olsa ahmet taylan koyucaktım
ahmet eşimin babasının adı
taylan ismi hoş anlamıda güzel ince kibar boylu poslu erkek demek
taha da olabilir
tamer de olabilir
t lere takmış durumdayım ama kız işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…