- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.761
Kizlar persembe gunu sezeryanla kizimi dunyaya getirdim 2.750 gr findik gibi allahim hepinizi bi sanciyla kurtarsin
Aha 3.dogum haberde geldi abow sira bze gelio
Kızlar temizlikçi kadınlara ne kadar para ödüyorsunuz ?
3+1 ev için 140 lira olarak anlaştım , hiç pazarlık da yapmadım , konuşurken aklıma dahi gelmedi pazarlık yapmak :/ Tavsiye üzerine , kadın çok iyi denilince aldım.Sonra da memnun kalırsam 2 haftada bir yarım gün için 70 lira ,dedik.Kadına da yarım gün daha iyi uyuyormuş çocukları olduğu için.
Pahalı mı sizce yoksa normal mi ücreti ?
Ay o nasil laf yaa. Cidden soke oldum.
Kizlar persembe gunu sezeryanla kizimi dunyaya getirdim 2.750 gr findik gibi allahim hepinizi bi sanciyla kurtarsin
Evet canım yaptim öyle bir cilginlikbazayi mi kaldirdinnn yapma canim dikkat et kendine bugun hiçbişey yapma dinlen
Ohaaaaa diyeydinSanırım doktorların hepsi ayni, bizimki de her gittiğimizde bu da pipisi derdi, son kontrolde ooo şişko testisleri var dedi, valla ben utandım kadın utanmadı söylemekten
Ben açılacamaynen bende onu düşünüyorum tülbent istemiyorum çok sıradan duruyor şalda çok kabamı olur bilemedim
hastanede açıl sonra kapanBen açılacamÜff hastanede boğulurum gibime geliyor
Geçmiş olsun canım artık çok dikkat etmeliyiz ben de geceden beri rahatsızım biraz zor uyudum belimde sırtımda ağrı var kızım da hiç rahat durmadı valla geceden beriEvet canım yaptim öyle bir cilginlikyok daha da sofrayi bile kaldirmam artik. Dun kasık agrisindan yerimden kimildayamadim yuregim agzima geldi valla. Cook dikkat etmemiz gerek artik su son zamanlar...
Yaren, asel, merve, hazal, belinay, yüsra, iklim, ışıl, ceren, asmin, şirin, eylül, nur aklımdakiler bunlar canımkızlar doğuma az kaldı ama hala isim bulamadım ben kız ismi süslü bişe istemiyorum sıradanda olmasın tavsiyede bulunabilirmisiniz
Zaten benim eşimle kayınvalidem olacak başkada kimse yok bide hemsireler olacak o yüzden rahatımderya275 .!.:hastanede açıl sonra kapan
ben hastenede çalışıyorum çalıştığım yerde doğumumu yapıcam valla yapcak bişe yap boğazım açıkta kalıcak ona göre kapatıcam
eylül çok güzel aklımızdaydı ama maalesef soy isme hiç uymuyor iki mevsim bir araya geliyorYaren, asel, merve, hazal, belinay, yüsra, iklim, ışıl, ceren, asmin, şirin, eylül, nur aklımdakiler bunlar canım
aynen bizdede annem eşim olucak ama sonuçta bunun kalkıp hastane içinde yürümesi varZaten benim eşimle kayınvalidem olacak başkada kimse yok bide hemsireler olacak o yüzden rahatım
hangi hastane senin?Zaten benim eşimle kayınvalidem olacak başkada kimse yok bide hemsireler olacak o yüzden rahatım
Canım kızım.olsaydı eylül Zeynep koymayı dusunuyorum . Zeynep ismi de çok hoşuma gidiyor dusunebilirsin .eylül çok güzel aklımızdaydı ama maalesef soy isme hiç uymuyor iki mevsim bir araya geliyor
Canim allah anali babalı büyütsün . uzun ömurler versin RabbimKizlar persembe gunu sezeryanla kizimi dunyaya getirdim 2.750 gr findik gibi allahim hepinizi bi sanciyla kurtarsin
Yaa dokuluyoruz yavas yavas :))) masallah yavruna Allah anali babali buyutsun kuzumKizlar persembe gunu sezeryanla kizimi dunyaya getirdim 2.750 gr findik gibi allahim hepinizi bi sanciyla kurtarsin
Adın ne ise kendi adına uygun bişey buleylül çok güzel aklımızdaydı ama maalesef soy isme hiç uymuyor iki mevsim bir araya geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?