2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Ben yalnız bir kez boş 3+1 için 140a anlaşmıştım , ayni kadın arkadaşıma düzenli olarak gittiği için 80e tamam demiş ben sok :) düzenli gelecekse belki indirim isteyebilirsin canım.

Ay o nasil laf yaa. Cidden soke oldum.

Biz de eşimle birbirimize aynen öyle baktık, kadın artik bu gibi şeyleri o kadar normallestirmis ki...
Biz belli bir haftadan sonra bu doktora geçtik, geçtiğimizde bebeğe yüzde 80 erkek demişlerdi, o yüzden ilk randevumuzda esim cinsiyeti merak ediyoruz dedi, erkek kardeşim de gelmişti, dayisi da merak ediyor falan dedi, o mu aklında kaldı nedir, her muayene pipiden , testisten bahsediyor.

bazayi mi kaldirdinnn yapma canim dikkat et kendine bugun hiçbişey yapma dinlen
Evet canım yaptim öyle bir cilginlik yok daha da sofrayi bile kaldirmam artik. Dun kasık agrisindan yerimden kimildayamadim yuregim agzima geldi valla. Cook dikkat etmemiz gerek artik su son zamanlar...

Evet canım yaptim öyle bir cilginlik yok daha da sofrayi bile kaldirmam artik. Dun kasık agrisindan yerimden kimildayamadim yuregim agzima geldi valla. Cook dikkat etmemiz gerek artik su son zamanlar...
Geçmiş olsun canım artık çok dikkat etmeliyiz ben de geceden beri rahatsızım biraz zor uyudum belimde sırtımda ağrı var kızım da hiç rahat durmadı valla geceden beri

kızlar doğuma az kaldı ama hala isim bulamadım ben kız ismi süslü bişe istemiyorum sıradanda olmasın tavsiyede bulunabilirmisiniz
Yaren, asel, merve, hazal, belinay, yüsra, iklim, ışıl, ceren, asmin, şirin, eylül, nur aklımdakiler bunlar canım

derya275 .!.:
hastanede açıl sonra kapan
ben hastenede çalışıyorum çalıştığım yerde doğumumu yapıcam valla yapcak bişe yap boğazım açıkta kalıcak ona göre kapatıcam
Zaten benim eşimle kayınvalidem olacak başkada kimse yok bide hemsireler olacak o yüzden rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…