2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
TE="kukla_ipi, post: 43084289, member: 490509"]İklim ve şirin çok güzel isimler bence de.
Özellikle şirin, benim kızım olsa koyabileceğim bir isim :)[/QUOTE]
Düşünsene bebeğin adı şirin ve kendide şöyle pofuduk pofuduk tombiş olacak allaaaahh yemede yanında yat

Nasil eski haline gelmio ya sacma geldi baana bnm ayaklarimda bileklerimde kocaman olmustu sismektenn ama dogumdan bikac gun sonra eski haline dondu

Su kilo kiyaslama olayindan nefret ediyorum zatennn 2500 dogandan bebek 4 kilo doganda niye kendi bebekleriyle kiyaslarlar bnmki su kadardi derler anlamamm . Kizim 3520 dogmustuu aaa ne kadar zayiff dogmus bnmkii tosnak gibiydi diyen oldu ya ustelik onunkide 3600 müş . Gercekten insanlarr cok komik

Yaa dokuluyoruz yavas yavas :))) masallah yavruna Allah anali babali buyutsun kuzum
E bi zahmet dökûlelim artık kendimi yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum her dakika ha bişey oldu ha olacak az tekme attı az hareket etti diye düşünmekten başka hastalıklar çıkacak bizde üfff evde oturmaktanda sıkıldım gidip şunu doğursammı napsam

Kiz 34. Haftada ne dogurmasi otur oturdugun yerde :))))) ama cidden artk sıkıcı olmaya basladi beklemek bitsinnnnn

Geçmiş olsun canım artık çok dikkat etmeliyiz ben de geceden beri rahatsızım biraz zor uyudum belimde sırtımda ağrı var kızım da hiç rahat durmadı valla geceden beri
Saol canim sana da geçmiş olsun.. Şu son günler zor gecicek gibi Allah yardimcimiz olsun... Bi hayirlisiyla dogursaydik

Benim herifte önceleri kapıyı açtığımda beni öperdi şimdi kapıyı açtığımda adam direk göbeğimi öpüyo neymiş oğluşunu özlemişmiş bende gıcıklık olsun diye bazen sırtımı dönüyom oglumu kacirma benden diyo kusura bakma vücut benim degilmi diyom eltimin komşusu doğum yapmıştı oraya gitmiştik bi baktım ev aynı düğün evi gibi o derece kalabalık otururken baktım bebegi kadının kucagina verdiler emzirmesi için kaynanası bir yandan baska bir kadın bir yandan çıkarmıslar kadının gögsünü evirip çevirip sıkıyorlar ayy bi sinir oldum anlatamam kadın bırakın diye agliyordu resmen tam öküzlüktü valla ben olsaydım lohusa bebek misafir demez direk dalardım herhalde hiç kaldıramam böyle şeyleri

canim ist icin normal ama ben yarim gun icin 50 tum 90 veya 100 veriyordum kendi evimdeyken

Olurmu hic oyle kadincaz napicani sasirmistir.yeni dogum yaptiginda illaki gelen giden oluyo esimin akrabalari ile ayni semtteyiz.valla emzircem zaman odama cocugumu alip gidiyodum Ben bi emzirip geliyim diyodum kaynanamda hihhhh oneymis ole desede Ben boyleyim dedim acamam kimsenin yaninda

Kizlar persembe gunu sezeryanla kizimi dunyaya getirdim 2.750 gr findik gibi allahim hepinizi bi sanciyla kurtarsin
Hayirli olsun minnagi bol bol kokla bizim icin....hastane kac tane bez kullandiniz birda kac zibin takimi...ben cantaya 4 takim koydum 12 tanede bez yetermiki acaba

Dr un biri yapalım diğeri gerek yok artık dedi.bu iğne tansiyonu yukseltebilir ki benim yükselmesi kötü bir de bebek hareketlerini azaltiyor mus öyle mi oldu

Hareketleri azaldı ama hıçkırıkları artmıştı. Endişe etmeme fırsat vermeden hıçkırdı minik kuşum. Ama tansiyon açısından bilemem. Bebeğe bi zararı yok. Senin açından kar zarar hesabını doktorun yapacak o halde. Bana sorarsan bi doktora daha danış derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…