- 3 Nisan 2015
- 1.527
- 1.430
- 133
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.801
Ben 25 tane koydum bez :) normal dogumda yeterde sezeryanida goz onune al canm ne olcagn belli olmazHayirli olsun minnagi bol bol kokla bizim icin....hastane kac tane bez kullandiniz birda kac zibin takimi...ben cantaya 4 takim koydum 12 tanede bez yetermiki acaba
Ay o ne öyle ya görgüsüzlerBenim herifte önceleri kapıyı açtığımda beni öperdi şimdi kapıyı açtığımda adam direk göbeğimi öpüyo neymiş oğluşunu özlemişmiş bende gıcıklık olsun diye bazen sırtımı dönüyom oglumu kacirma benden diyo kusura bakma vücut benim degilmi diyomeltimin komşusu doğum yapmıştı oraya gitmiştik bi baktım ev aynı düğün evi gibi o derece kalabalık otururken baktım bebegi kadının kucagina verdiler emzirmesi için kaynanası bir yandan baska bir kadın bir yandan çıkarmıslar kadının gögsünü evirip çevirip sıkıyorlar ayy bi sinir oldum anlatamam kadın bırakın diye agliyordu resmen tam öküzlüktü valla ben olsaydım lohusa bebek misafir demez direk dalardım herhalde hiç kaldıramam böyle şeyleri
Hiç konuşmadım onu . Gelmeden arayıp söyleyeyim.Ekstraları da mı oluyor ? İlk gün 2 kişi geleceklermiş , sorun olur mu dedi.Olmaz , dedim.
Nasil eski haline gelmio ya sacma geldi baana bnm ayaklarimda bileklerimde kocaman olmustu sismektenn ama dogumdan bikac gun sonra eski haline dondu
Gecer canm ya hamilelikte cogu kiside olur bu son zamanlarmz bnmde ellerm sistii ayaklarmda yavas yavas sismeye baslio farkediorum hele son hafta davul gibi oluoo dogum snrasi hersey gibi o da normale doonuo merak etme :)Gerçekten mi yaa çok sevindim :) inş benimki de geçer. Ellerim ayı eli gibi oldu sabahları yumruk yapamıyorum. İnş ayaklarım iner çok şiş ve kötü görünüyo çünkü
Bide takim derken neler var bu takimin icindeHayirli olsun minnagi bol bol kokla bizim icin....hastane kac tane bez kullandiniz birda kac zibin takimi...ben cantaya 4 takim koydum 12 tanede bez yetermiki acaba
Geçmişler olsun...Bende de varis var ama normal bildiğimiz yani dıştan. Bu içten olanı ilk defa duydum. Doktor ilaç vs verdi mi acaba? ben çorap kullanıyorum. Gerçekten çorap kullanınca normale göre daha iyi, en azından ağrıları kesiyor. Hamilelikten sonra sizinki geçebilir belki doktorunuz söylemiştir gerçi, bilgi vermiştir size. Çünkü bu varis rahatsızlığı bebekle birlikte vücuda ayrıca yük bindiği için oluşuyormuş.
Benim de sabahları kalktığımda ellerim şişmiş oluyor hatta parmaklarımı sıkarken acıyor biraz ama gün içinde geçiyor. Bünyeye göre değişiyor demek ki.Gerçekten mi yaa çok sevindim :) inş benimki de geçer. Ellerim ayı eli gibi oldu sabahları yumruk yapamıyorum. İnş ayaklarım iner çok şiş ve kötü görünüyo çünkü
Esler konusunda ayniyiz canim simdi bile boyleyse dogunca dusunemiyorum.... Bu arada su anlattigin kadina uzuldum vallahi yazik ya .Allahim soyle cahillikler yasatmasin bize insallahBenim herifte önceleri kapıyı açtığımda beni öperdi şimdi kapıyı açtığımda adam direk göbeğimi öpüyo neymiş oğluşunu özlemişmiş bende gıcıklık olsun diye bazen sırtımı dönüyom oglumu kacirma benden diyo kusura bakma vücut benim degilmi diyomeltimin komşusu doğum yapmıştı oraya gitmiştik bi baktım ev aynı düğün evi gibi o derece kalabalık otururken baktım bebegi kadının kucagina verdiler emzirmesi için kaynanası bir yandan baska bir kadın bir yandan çıkarmıslar kadının gögsünü evirip çevirip sıkıyorlar ayy bi sinir oldum anlatamam kadın bırakın diye agliyordu resmen tam öküzlüktü valla ben olsaydım lohusa bebek misafir demez direk dalardım herhalde hiç kaldıramam böyle şeyleri
Valla bende tirsiyrm .dAllahim ben çok tırsmata basladim ya
Evet simdiden 3 dogum 2 sezeryan oldu off çok tırsıyorummmm
Bekleme ağzının ortasına kürekle vurAyyyyy delircem kv geldi simdi mevlütten açildi konu o erken yapalim diyor 1 hafta sonra bende en azindan yari kirki ciksin dedim hem çocuk toparlanir gripli insan gelir mikrop kapmasin zaten opmicek kimse dedim..aaa öyle deme öpen öper kimseye diyemezsin öpme diye insanlar laf eder dio. nasil diyemem kücücuk bebeği yeni doğmus bebegi hangi akla hizmet opceklermis dedim wala soylerim ben çocugumu düsünüyorum kis geldi insanlar az daha hasta olsa o mikrop bebegi mahveder kavga bike ederim gerekirse dedim.resmen öpmeyun demiyim diye kavga edio kadin benle ya çildircam
Ayyyyy delircem kv geldi simdi mevlütten açildi konu o erken yapalim diyor 1 hafta sonra
Yahu ne acelesi varmış kv nin 40 çıkınca yaparsınız bi karışmasınlar artık şu gelinlere uğraşmasınlar artık ayıptır yaWala lafimi soyluyorumm ama anlamio nasil bi zihniyet bu yaa onun cocuklarina bisey olmamismis gel sık gırtlağımı dio anlasıldi mevkütte kavga çikicak yaniii
Ay anlamio bi haller oldu kadina normalde cok seye karismaz karistigindada lafimi soylerim susardi normalde bizdede ya yari kirkinda 20gunluk yada 40inda yapilir ilk defa duyuyorum 1 haftalik bebege mevlut yapildigi.dur bi cocugum kendine gelsin bi kendime geleyimhavvaku Valla canım o senin çocuğundu bu benim çocuğum ben nasıl istersem öyle olacak diye söyle manyak mi ne ilk hafta mevlüt mu olur hele bir kırkı ciksin
Anlayış olmayınca bi insanda böyle olur işte.1hafta sonra mevlüt olmazki kırkı çıkar hatta sezeryansan bebek 2 aylık falan yapılır..kendini bilende öpmez zaten..Ayyyyy delircem kv geldi simdi mevlütten açildi konu o erken yapalim diyor 1 hafta sonra bende en azindan yari kirki ciksin dedim hem çocuk toparlanir gripli insan gelir mikrop kapmasin zaten opmicek kimse dedim..aaa öyle deme öpen öper kimseye diyemezsin öpme diye insanlar laf eder dio. nasil diyemem kücücuk bebeği yeni doğmus bebegi hangi akla hizmet opceklermis dedim wala soylerim ben çocugumu düsünüyorum kis geldi insanlar az daha hasta olsa o mikrop bebegi mahveder kavga bike ederim gerekirse dedim.resmen öpmeyun demiyim diye kavga edio kadin benle ya çildircam
canım sence Elif İkra nasılKız ismi yazılmış.
Naz ismini çok beğeniyorum .
Naz , Elif , İlke , Ela
Sorma ya her geldiginde kendi kvsini anlatio zamninda bana bunu yapti hala bana sunu yapio oda suan kvsiyle kalio herseye karisio dio senin yaptigin ne dicektim zor tuttum kendimiYahu ne acelesi varmış kv nin 40 çıkınca yaparsınız bi karışmasınlar artık şu gelinlere uğraşmasınlar artık ayıptır yaŞimdi böyle yapıyorlar sonrada ben ne yaptım gelin bana bakmıyo şöyle böyle diyip acındırıyorlar kendilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?