2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hayirli olsun minnagi bol bol kokla bizim icin....hastane kac tane bez kullandiniz birda kac zibin takimi...ben cantaya 4 takim koydum 12 tanede bez yetermiki acaba
Ben 25 tane koydum bez :) normal dogumda yeterde sezeryanida goz onune al canm ne olcagn belli olmaz

Ay o ne öyle ya görgüsüzler

Hiç konuşmadım onu . Gelmeden arayıp söyleyeyim.Ekstraları da mı oluyor ? İlk gün 2 kişi geleceklermiş , sorun olur mu dedi.Olmaz , dedim.

Yarım gün 50 tam gün 100e geliyor yardımcım. Ben düzenli almıyorum. Geldiğinde camlar kapılar tüm dolaplar wc banyo fayanslarıyla, balkon, oturma odamın koltukları, toz alma yer silme süpürme yapıyor. Tam gün olursa 12saat sabah 7buçuk akşam 7buçuk. Yarım gün olursa sabah 7buçuk öğlen 2ye kadar. Bilmiyorum bana sizinki biraz pahalı geldi

Nasil eski haline gelmio ya sacma geldi baana bnm ayaklarimda bileklerimde kocaman olmustu sismektenn ama dogumdan bikac gun sonra eski haline dondu

Gerçekten mi yaa çok sevindim :) inş benimki de geçer. Ellerim ayı eli gibi oldu sabahları yumruk yapamıyorum. İnş ayaklarım iner çok şiş ve kötü görünüyo çünkü

Gerçekten mi yaa çok sevindim :) inş benimki de geçer. Ellerim ayı eli gibi oldu sabahları yumruk yapamıyorum. İnş ayaklarım iner çok şiş ve kötü görünüyo çünkü
Gecer canm ya hamilelikte cogu kiside olur bu son zamanlarmz bnmde ellerm sistii ayaklarmda yavas yavas sismeye baslio farkediorum hele son hafta davul gibi oluoo dogum snrasi hersey gibi o da normale doonuo merak etme :)

Bana at kestaneli fresh bi krem verdi. Bi de varis çorabı verdi ama çorabı almadım çok sıkılırım diye. Onu doğumdan sonra almayı düşünüyorum. İnş geçer bu şişlikler doğumdan sonra

Benim de sabahları kalktığımda ellerim şişmiş oluyor hatta parmaklarımı sıkarken acıyor biraz ama gün içinde geçiyor. Bünyeye göre değişiyor demek ki.

Esler konusunda ayniyiz canim simdi bile boyleyse dogunca dusunemiyorum.... Bu arada su anlattigin kadina uzuldum vallahi yazik ya .Allahim soyle cahillikler yasatmasin bize insallah

Ayyyyy delircem kv geldi simdi mevlütten açildi konu o erken yapalim diyor 1 hafta sonra bende en azindan yari kirki ciksin dedim hem çocuk toparlanir gripli insan gelir mikrop kapmasin zaten opmicek kimse dedim..aaa öyle deme öpen öper kimseye diyemezsin öpme diye insanlar laf eder dio. nasil diyemem kücücuk bebeği yeni doğmus bebegi hangi akla hizmet opceklermis dedim wala soylerim ben çocugumu düsünüyorum kis geldi insanlar az daha hasta olsa o mikrop bebegi mahveder kavga bike ederim gerekirse dedim.resmen öpmeyun demiyim diye kavga edio kadin benle ya çildircam

Bekleme ağzının ortasına kürekle vur

Wala lafimi soyluyorumm ama anlamio nasil bi zihniyet bu yaa onun cocuklarina bisey olmamismis gel sık gırtlağımı dio anlasıldi mevkütte kavga çikicak yaniii

Ayyyyy delircem kv geldi simdi mevlütten açildi konu o erken yapalim diyor 1 hafta sonra
Wala lafimi soyluyorumm ama anlamio nasil bi zihniyet bu yaa onun cocuklarina bisey olmamismis gel sık gırtlağımı dio anlasıldi mevkütte kavga çikicak yaniii
Yahu ne acelesi varmış kv nin 40 çıkınca yaparsınız bi karışmasınlar artık şu gelinlere uğraşmasınlar artık ayıptır ya Şimdi böyle yapıyorlar sonrada ben ne yaptım gelin bana bakmıyo şöyle böyle diyip acındırıyorlar kendilerini

Son düzenleme:
havvaku Valla canım o senin çocuğundu bu benim çocuğum ben nasıl istersem öyle olacak diye söyle manyak mi ne ilk hafta mevlüt mu olur hele bir kırkı ciksin
Ay anlamio bi haller oldu kadina normalde cok seye karismaz karistigindada lafimi soylerim susardi normalde bizdede ya yari kirkinda 20gunluk yada 40inda yapilir ilk defa duyuyorum 1 haftalik bebege mevlut yapildigi.dur bi cocugum kendine gelsin bi kendime geleyim

Anlayış olmayınca bi insanda böyle olur işte.1hafta sonra mevlüt olmazki kırkı çıkar hatta sezeryansan bebek 2 aylık falan yapılır..kendini bilende öpmez zaten..

Sorma ya her geldiginde kendi kvsini anlatio zamninda bana bunu yapti hala bana sunu yapio oda suan kvsiyle kalio herseye karisio dio senin yaptigin ne dicektim zor tuttum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…