2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Valla hiç taviz verme yemin ediyorum ben sırf bu yuzden çocuk yapmaktan korkuyordum bakalım bizimki ne filmler çevirecek.

Sorma ya her geldiginde kendi kvsini anlatio zamninda bana bunu yapti hala bana sunu yapio oda suan kvsiyle kalio herseye karisio dio senin yaptigin ne dicektim zor tuttum kendimi
Oyle sacmalik mi olur ya.
Sen daha kendini toparlayacak misin acaba 1 haftada.?
Ayrica mevlutte bebek odasinda ya da yatak odasinda kalir.. en son bebegi hoca getirin der yasli birinin eline verirsin dua okunur odaya geri goturursun.. minicik bebe kucak kucak milletin elinde mi gezecek.
Simdiden bunlari dusunup uzulme.yeri gelince cevabini verirsin..

Ucaga binecek olan arkadaslar izin belgelerinizi unutmayin ben belgemi dun aldim bugun ucaga bindim suan diger aktarmami bekliyorum ankarada...35 haftalik ucak yolculugu yapabikir die belge aldim ince eleyip sık dokudular kac kisi bakti belgeye hatta kabin amiri aman sakin sizi havada dogurtmak zorunda kalmayalim dediayrica izin belgesine tekil yada cogul gebelik oldugunu yazdirin

Oyle yapicam sinirlendim icene kimseyi takmam wala bu saatten sonra isterse alinsin trip atsin umrumda degim ben bebegime odaklanicam

Valla hiç taviz verme yemin ediyorum ben sırf bu yuzden çocuk yapmaktan korkuyordum bakalım bizimki ne filmler çevirecek.
Bu saatten sonra wermem zaten simdiye kadar aman aram bozulmasin aman bisi demesinler die hep sustum ama cocugumu korumaksa wala gerekirse herkezle kavga ederim

Se
Seninki de cok uygunmus canim ya. Benim 2+1 tam 110 yarim 55e geliyor. Tam geldiginde bile 9da geliyo kavalti ediyo 9.30da basliyo, isin durumuna gore 4.5la 5.5 aradi bi vakitte cikiyor. 12 saat calisiyor olmasi bayagi fazla geldi bana. Tam geldiginde dediklerinin hepsini de yapamiyor dolap iclerini bir sonraki geldiginde yapabiliyor. Cunku hem vakti hem mecali kalmiyor.
Sen ist.damisin canim?

Bebek kolonyasi satan bi site var mi bildiginiz? Denenmis bi koku tavsiyesi olan da varsa iyi olur. Umraniyeden almistim iki gunce bugun geri verdim ya deterjan gibi kokuyodu cunku. Soft kokan bisi istiyorum.

Kızlar geceleri çok rahat uyuyan anne adayları da var mı merak ediyorum?
Be
Güzel annişler bizimde bugün kontrol vardı hala dönmemiş bebeğim ve %90 dönmez dedi. Cuma tekrar gideceğim ve muhtemelen 26 kasım pazartesi sezeryan olacak .hepimizin hakkında hayırlısı olur inş.
merhaba profil de 3 kasım görünüyo senin niye öle 26 kasım verdi ayrıca sezeryan daha önce olur merak ettimde benimde dönmedi

Kızlar bizim de bgn Dr kontrolumuz vardı oğlum henüz donmediginden ve tansiyon şikayetim olduğundan dr umuz salı sabahi saat 8.30 için sezeryan randevusu verdi
Hayırlısı olsun inş sağlıkla kucağına al bebeğini benimde dönmedi sabırsızlıkla bekliyorum

Seninki çok uygunmuş , İstanbul'da mısın ? İyi bir temizlikçi sanırım, şanslısın.
Sabah 9,5 da geleceklermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…