- 11 Mart 2015
- 111
- 155
- 23
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.841
kimseye laf anlatamassın canım bebeği odaya koyacaksın bebek telsizini de salona misafirlerin yanına geleceksin bebek telsizinide yanı na al ağlarsa odaya git yok ağlamassa da bebek uyuyor o kadar kapı kilitli kimse giremez o kaaa! babannede kusura bakmasın az idare edecek...küserse daha iyi en azından bebeyi sıkıştıran azalır. ben ilk çocuğumda o eşşekliği ettim yavrucağızım gribten enfeksiyonda kurtulamadı şimdi astım ilacı kullanıyoruz .... ilk 6 ay hiç hasta etmemeye gayret etmeliyiz ....ondan sonra bağışıklık sistemi güçleniyor zaten...Ayyyyy delircem kv geldi simdi mevlütten açildi konu o erken yapalim diyor 1 hafta sonra bende en azindan yari kirki ciksin dedim hem çocuk toparlanir gripli insan gelir mikrop kapmasin zaten opmicek kimse dedim..aaa öyle deme öpen öper kimseye diyemezsin öpme diye insanlar laf eder dio. nasil diyemem kücücuk bebeği yeni doğmus bebegi hangi akla hizmet opceklermis dedim wala soylerim ben çocugumu düsünüyorum kis geldi insanlar az daha hasta olsa o mikrop bebegi mahveder kavga bike ederim gerekirse dedim.resmen öpmeyun demiyim diye kavga edio kadin benle ya çildircam
maşallahhKizlar persembe gunu sezeryanla kizimi dunyaya getirdim 2.750 gr findik gibi allahim hepinizi bi sanciyla kurtarsin
Balkonda icti tabi ama yinedr icirtmemem gerekiyordu.ya gelen insan seninle yasit olsa laf soyluyosun da arada var 15 yas insan bi tuhaf oluyo iste.valla cekindim onu yap bunu yap demeye.Sigara mı ? !
Evde kesinlikle içtirmem , biz içmiyoruz .İçilmeyen evde fena kokar . Temizliğin anlamı kalmaz.
Ewet kesinlikle katiliyorum eşimlede konustum zaten cok kizdi annesine kesinlikle kimse yanasmicak dedi tavrini koydu dahada bisey diyemez zaten dedigin gibi yapicam canim ben muhatap olmicam kv bisi mi dedi soylicem kocama o halletsin zaten Allah razi olsun kocam çogu zaman bende yana hatta her zman.beni ezdirmez kesinliklekimseye laf anlatamassın canım bebeği odaya koyacaksın bebek telsizini de salona misafirlerin yanına geleceksin bebek telsizinide yanı na al ağlarsa odaya git yok ağlamassa da bebek uyuyor o kadar kapı kilitli kimse giremez o kaaa! babannede kusura bakmasın az idare edecek...küserse daha iyi en azından bebeyi sıkıştıran azalır. ben ilk çocuğumda o eşşekliği ettim yavrucağızım gribten enfeksiyonda kurtulamadı şimdi astım ilacı kullanıyoruz .... ilk 6 ay hiç hasta etmemeye gayret etmeliyiz ....ondan sonra bağışıklık sistemi güçleniyor zaten...
Canım benimkini 36 da almayı planladı, erken doğum riskim vardı, şu ana kadar aldığı kararlar ve verdiği tavsiyelerle bugüne geldim, Prof perinatolog doktorum. 34 dem sonra gereksiz diyorsa güveniyorum açıkçasıBen 36 da yım bir Dr yapalım diğeri çok da gerek yok artık dedi .benim de kafam karıştı 37 de alabiliriz diye
Ayyyyy delircem kv geldi simdi mevlütten açildi konu o erken yapalim diyor 1 hafta sonra bende en azindan yari kirki ciksin dedim hem çocuk toparlanir gripli insan gelir mikrop kapmasin zaten opmicek kimse dedim..aaa öyle deme öpen öper kimseye diyemezsin öpme diye insanlar laf eder dio. nasil diyemem kücücuk bebeği yeni doğmus bebegi hangi akla hizmet opceklermis dedim wala soylerim ben çocugumu düsünüyorum kis geldi insanlar az daha hasta olsa o mikrop bebegi mahveder kavga bike ederim gerekirse dedim.resmen öpmeyun demiyim diye kavga edio kadin benle ya çildircam
Kızlar bizim de bgn Dr kontrolumuz vardı oğlum henüz donmediginden ve tansiyon şikayetim olduğundan dr umuz salı sabahi saat 8.30 için sezeryan randevusu verdi
merhaba arkadaşlar ne çok bildirim vardı öyle hepsini okuyamadım teşekkürler mesaj ve iyi dilekleriniz için iyi ki varsınız:))) nete giremiyorum pek fırsatını bulmuşken merak edenler için hikayemden bahsedeyim biraz. çarşamba günü sabaha karşı dört gibi karın ağrısı ile uyandım hafif bir ağrıydı beraberinde belime de vuruyordu saatime baktım on dakikada bir oluyordu bu ..sabah da iki damla kan gelince birşeyler atıştırdım ve 11.30 gibi hastaneye gittik açıklığa bakıldı 1 cm idi ...açılma çabuk olsun diyeve suni sancı verilmeye başandı 12 gibi sancı verildi 18 30 gibi açılma kontrol edildi o kadar sancı ile sadece yarım cm açılmıştı bebek ve benim için risk olur ve bu süreç çok uzar dedi doktor mecburi sezeryan kararı verildi ..ameliyathaneye girdikten on dakika sonra oğlumun sesini duydum ..nasıl güzel bir duygu o anı anlatamam yanağıma dayadılar yanağını içim gitti.. şimdi üç günlük olduk benim ağrılarım dindi ama şimdi de göğsüm taş gibi boşaltmak için uğraşıyorum ama ağrı sızı herşey yavrunuza baktığınızda geçiyor.. darısı yavrusuna hasret bütün hamişlerin başına:))
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım imremdim sana ne güzel bebisini kucağına aldın inşallah zamanı gelince bizde o eşsiz duyguyu tadabilirizmerhaba arkadaşlar ne çok bildirim vardı öyle hepsini okuyamadım teşekkürler mesaj ve iyi dilekleriniz için iyi ki varsınız:))) nete giremiyorum pek fırsatını bulmuşken merak edenler için hikayemden bahsedeyim biraz. çarşamba günü sabaha karşı dört gibi karın ağrısı ile uyandım hafif bir ağrıydı beraberinde belime de vuruyordu saatime baktım on dakikada bir oluyordu bu ..sabah da iki damla kan gelince birşeyler atıştırdım ve 11.30 gibi hastaneye gittik açıklığa bakıldı 1 cm idi ...açılma çabuk olsun diyeve suni sancı verilmeye başandı 12 gibi sancı verildi 18 30 gibi açılma kontrol edildi o kadar sancı ile sadece yarım cm açılmıştı bebek ve benim için risk olur ve bu süreç çok uzar dedi doktor mecburi sezeryan kararı verildi ..ameliyathaneye girdikten on dakika sonra oğlumun sesini duydum ..nasıl güzel bir duygu o anı anlatamam yanağıma dayadılar yanağını içim gitti.. şimdi üç günlük olduk benim ağrılarım dindi ama şimdi de göğsüm taş gibi boşaltmak için uğraşıyorum ama ağrı sızı herşey yavrunuza baktığınızda geçiyor.. darısı yavrusuna hasret bütün hamişlerin başına:))
Yok canim yaa tabiki erken yapmicam oyle bi sacmalik yok odum kopuyo bebegim mikrop kapcak diye onun umrunda degil dedigin gibi ne kadar gec o kadar iyisakın kayınvalideni dinleme erken yapma.
allah korusun gelenlerr düşüncesi mikrop kapar ben 3 aylık olunca 8-10 kişi cağırıp yapıcam illa 40. cıkınca yapılması gerekmez.
bebekler ne kadar büyürse o kadar ev cunku kışın ev havalandırma problemi oluyo kalabalık bebeklerimizi riske atmaya gerek yok.ben bu konuda ne annemi ne kayınvalidemi dinlemem çok istiyosanız tek başınıza evinizde yapın diye laf sokarım
Hayırlı olsun bebiş inş size de geçmiş olsun, herkes doğum hikayesini paylaşsa ne güzel olur kızlar biz de tecrübe kazanırız tamam her doğum farklıdır muhakkak ama ben zorunlu olmadıktan sonra normal istiyorum daha suyunuz gelmemiş ağrılarda 5dakikada bir düzenliye dönmemiş acaba doğal yollardan açılma sağlanmaz mıydı? Bilemiyorumsadece tecrübeli arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Bir de kaç santim açıklık olduktan sonra epidural yapılmıyor? Netten baktım ama bulamadım. Doğum yapmayı düşündüğüm özel hastane 1saat uzaklıkta, acaba doğum süreci başladığında bulunduğum yerdeki devlet hastanesine bi görünmeli miyim? Açıklığım ne kadar vs diye? İlk olduğu için gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.merhaba arkadaşlar ne çok bildirim vardı öyle hepsini okuyamadım teşekkürler mesaj ve iyi dilekleriniz için iyi ki varsınız:))) nete giremiyorum pek fırsatını bulmuşken merak edenler için hikayemden bahsedeyim biraz. çarşamba günü sabaha karşı dört gibi karın ağrısı ile uyandım hafif bir ağrıydı beraberinde belime de vuruyordu saatime baktım on dakikada bir oluyordu bu ..sabah da iki damla kan gelince birşeyler atıştırdım ve 11.30 gibi hastaneye gittik açıklığa bakıldı 1 cm idi ...açılma çabuk olsun diyeve suni sancı verilmeye başandı 12 gibi sancı verildi 18 30 gibi açılma kontrol edildi o kadar sancı ile sadece yarım cm açılmıştı bebek ve benim için risk olur ve bu süreç çok uzar dedi doktor mecburi sezeryan kararı verildi ..ameliyathaneye girdikten on dakika sonra oğlumun sesini duydum ..nasıl güzel bir duygu o anı anlatamam yanağıma dayadılar yanağını içim gitti.. şimdi üç günlük olduk benim ağrılarım dindi ama şimdi de göğsüm taş gibi boşaltmak için uğraşıyorum ama ağrı sızı herşey yavrunuza baktığınızda geçiyor.. darısı yavrusuna hasret bütün hamişlerin başına:))
Testi devlet hastanesi fakülte de yapiyo sadece en erken çıkması 3 haftayı buluyo hiç para da ödemedim ben özel de 2 bin civarı çıkıyo heraldeSelamlar,
bir tanıdğım 2 tane düşük yaptı, dr. 2. düşüğü gerçekleşmeden önce buda düşerse kan pıhtılaşma sorunu vardır genetik test yaparız dedi. çarşamba randevusu var. internette bu testin maliyetli olduğu yazıyor. bu şekilde olupda hamile kalanlar maliyetinden ve süreçten bahsedebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?