2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Kanama normal değil.hastaneyi ara bi.kirmizimi kahverengi mi.kirmiziysa tekrar git bence.Son haftalarindasin. Ağrı varmi

Ah canim cok gecmis olsun yaa.ben cati muayenesi olmadim ama hep okudugum forumlarda cati muayenesinden sonra biraz kanamanin normal oldugu.ama devam ederse hic durma git yine hastaneye.cunku cati muayenesi dogumu da tetikleyebiliyormus.yani kanaman nisan da olabilir.

Çatı muayenesinden sonra kanama yaşanabilir diye biliyorum. Yinede dr.unuzu arayın bence

Cogaldi gibi off bidr hafta sonuna geldi sancim baslarsa ikinamam bile bacaklarim ayrilinca kasigima bise oldu yirtildi resmen kasigimda bise catala bile doktor cikardi kaldiramiyom

Cogaldi gibi off bidr hafta sonuna geldi sancim baslarsa ikinamam bile bacaklarim ayrilinca kasigima bise oldu yirtildi resmen kasigimda bise catala bile doktor cikardi kaldiramiyom
Canim bence tekrar git hastaneye cunku kirmizi kan iyi degil, daha dun ebe soylemisti

Çok geçmiş olsun nöbetçi doktor olur hastanelerde, gidin bence muhakkak içiniz rahat etsin zaten doğum tarihiniz de yaklaşmış
Evt nobetci doktor var biraz daha beklim de oyle gideyim dogum salonuna aliyolar cigiran kadinlari gorunce hicden korktum ins pazartesiye kdr bise olmaz ozel hastaneye gitcem sezeryan istiycem bu bacakla ikinipda o cocugu cikararam o gucum yok;(

Evt nobetci doktor var biraz daha beklim de oyle gideyim dogum salonuna aliyolar cigiran kadinlari gorunce hicden korktum ins pazartesiye kdr bise olmaz ozel hastaneye gitcem sezeryan istiycem bu bacakla ikinipda o cocugu cikararam o gucum yok;(
Canim bencede gitmelisin acile bi gorun icin rahat etsin

Canım çok geçmiş olsun nasıl düştün böyle kötü ya dr. mutlaka git ama sezeryan falan dusunme daha erkendir belki düzelirsin.

Canım çok geçmiş olsun nasıl düştün böyle kötü ya dr. mutlaka git ama sezeryan falan dusunme daha erkendir belki düzelirsin.
Ayagim kaydi bacaklarim ayrildi ikiye kasigim yirtildi sanki bacagimi oynatamiym hayirlisi artik Allah yardim etsi

Ayagim kaydi bacaklarim ayrildi ikiye kasigim yirtildi sanki bacagimi oynatamiym hayirlisi artik Allah yardim etsi
Aynisi bir hafta once bnmde basima geldi ayagim kaydi aytildi bacaklarim ama sanirim sizinki kdr agrim olmadi gecmis olsun insallah bir sorun olmaz

Canım çok geçmiş olsun..umarım ciddi bisey yoktur ama bence de riske atma mutlaka bir doktora görün tekrar için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…