- 29 Aralık 2007
- 646
- 947
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.861
Kizlarr bi yardimci olurmusunuz ben aksam ustu cok kotu dustum bacaklarim ikiye ayrildi kasihim cok kotu bacami oynatamiyom hemen hastaneye gittik dogum salonuna ciktik altan muayene ettiler nstde yarim saat yattim bebekde bi sikinti yok dediler cok sukur eve gelince bi baktim kanamam olmus bu nedendir altdan muane ettikleri icinmi acaba cati muanesi olanlar sizdede oldumu acaba nolur bise soyleyin cok bozuk moralim canim cok aciyo
Ah canim cok gecmis olsun yaa.ben cati muayenesi olmadim ama hep okudugum forumlarda cati muayenesinden sonra biraz kanamanin normal oldugu.ama devam ederse hic durma git yine hastaneye.cunku cati muayenesi dogumu da tetikleyebiliyormus.yani kanaman nisan da olabilir.Kizlarr bi yardimci olurmusunuz ben aksam ustu cok kotu dustum bacaklarim ikiye ayrildi kasihim cok kotu bacami oynatamiyom hemen hastaneye gittik dogum salonuna ciktik altan muayene ettiler nstde yarim saat yattim bebekde bi sikinti yok dediler cok sukur eve gelince bi baktim kanamam olmus bu nedendir altdan muane ettikleri icinmi acaba cati muanesi olanlar sizdede oldumu acaba nolur bise soyleyin cok bozuk moralim canim cok aciyo
Çatı muayenesinden sonra kanama yaşanabilir diye biliyorum. Yinede dr.unuzu arayın benceKizlarr bi yardimci olurmusunuz ben aksam ustu cok kotu dustum bacaklarim ikiye ayrildi kasihim cok kotu bacami oynatamiyom hemen hastaneye gittik dogum salonuna ciktik altan muayene ettiler nstde yarim saat yattim bebekde bi sikinti yok dediler cok sukur eve gelince bi baktim kanamam olmus bu nedendir altdan muane ettikleri icinmi acaba cati muanesi olanlar sizdede oldumu acaba nolur bise soyleyin cok bozuk moralim canim cok aciyo
Ayy dedim valla nasıl oluyo iyice ağırlaşıyoruzAy Canım sen söyleyince fark ettim 26 ekim yazacaktım akıl gitti iyice valla
Ilk kirmizi geldi bida gelmedi heralde muanede oldu sandim simdi tekrar baktim cogalmis gibiKanama normal değil.hastaneyi ara bi.kirmizimi kahverengi mi.kirmiziysa tekrar git bence.Son haftalarindasin. Ağrı varmi
Devlet hastanesine gidiyom ulasabilecegim bi doktor yokkiÇatı muayenesinden sonra kanama yaşanabilir diye biliyorum. Yinede dr.unuzu arayın bence
Cogaldi gibi off bidr hafta sonuna geldi sancim baslarsa ikinamam bile bacaklarim ayrilinca kasigima bise oldu yirtildi resmen kasigimda bise catala bile doktor cikardi kaldiramiyomAh canim cok gecmis olsun yaa.ben cati muayenesi olmadim ama hep okudugum forumlarda cati muayenesinden sonra biraz kanamanin normal oldugu.ama devam ederse hic durma git yine hastaneye.cunku cati muayenesi dogumu da tetikleyebiliyormus.yani kanaman nisan da olabilir.
Canim bence tekrar git hastaneye cunku kirmizi kan iyi degil, daha dun ebe soylemistiCogaldi gibi off bidr hafta sonuna geldi sancim baslarsa ikinamam bile bacaklarim ayrilinca kasigima bise oldu yirtildi resmen kasigimda bise catala bile doktor cikardi kaldiramiyom
Çok geçmiş olsun nöbetçi doktor olur hastanelerde, gidin bence muhakkak içiniz rahat etsin zaten doğum tarihiniz de yaklaşmışDevlet hastanesine gidiyom ulasabilecegim bi doktor yokki
Off ya gitsem iyi olacak sanirim bebek hareketli Allaha sujurCanim bence tekrar git hastaneye cunku kirmizi kan iyi degil, daha dun ebe soylemisti
Canim kotu birsey olmaz insallah hakkinda hayirlisi olsun....Cogaldi gibi off bidr hafta sonuna geldi sancim baslarsa ikinamam bile bacaklarim ayrilinca kasigima bise oldu yirtildi resmen kasigimda bise catala bile doktor cikardi kaldiramiyom
Evt nobetci doktor var biraz daha beklim de oyle gideyim dogum salonuna aliyolar cigiran kadinlari gorunce hicden korktum ins pazartesiye kdr bise olmaz ozel hastaneye gitcem sezeryan istiycem bu bacakla ikinipda o cocugu cikararam o gucum yok;(Çok geçmiş olsun nöbetçi doktor olur hastanelerde, gidin bence muhakkak içiniz rahat etsin zaten doğum tarihiniz de yaklaşmış
Amin cnm Allah razi olsnCanim kotu birsey olmaz insallah hakkinda hayirlisi olsun....
Canim bencede gitmelisin acile bi gorun icin rahat etsinEvt nobetci doktor var biraz daha beklim de oyle gideyim dogum salonuna aliyolar cigiran kadinlari gorunce hicden korktum ins pazartesiye kdr bise olmaz ozel hastaneye gitcem sezeryan istiycem bu bacakla ikinipda o cocugu cikararam o gucum yok;(
Evt nobetci doktor var biraz daha beklim de oyle gideyim dogum salonuna aliyolar cigiran kadinlari gorunce hicden korktum ins pazartesiye kdr bise olmaz ozel hastaneye gitcem sezeryan istiycem bu bacakla ikinipda o cocugu cikararam o gucum yok;(
Ayagim kaydi bacaklarim ayrildi ikiye kasigim yirtildi sanki bacagimi oynatamiym hayirlisi artik Allah yardim etsiCanım çok geçmiş olsun nasıl düştün böyle kötü yadr. mutlaka git ama sezeryan falan dusunme daha erkendir belki düzelirsin.
Ayagim kaydi bacaklarim ayrildi ikiye kasigim yirtildi sanki bacagimi oynatamiym hayirlisi artik Allah yardim etsi
Aynisi bir hafta once bnmde basima geldi ayagim kaydi aytildi bacaklarim ama sanirim sizinki kdr agrim olmadi gecmis olsun insallah bir sorun olmazAyagim kaydi bacaklarim ayrildi ikiye kasigim yirtildi sanki bacagimi oynatamiym hayirlisi artik Allah yardim etsi
Canım çok geçmiş olsun..umarım ciddi bisey yoktur ama bence de riske atma mutlaka bir doktora görün tekrar için rahat etsinKizlarr bi yardimci olurmusunuz ben aksam ustu cok kotu dustum bacaklarim ikiye ayrildi kasihim cok kotu bacami oynatamiyom hemen hastaneye gittik dogum salonuna ciktik altan muayene ettiler nstde yarim saat yattim bebekde bi sikinti yok dediler cok sukur eve gelince bi baktim kanamam olmus bu nedendir altdan muane ettikleri icinmi acaba cati muanesi olanlar sizdede oldumu acaba nolur bise soyleyin cok bozuk moralim canim cok aciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?