2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yok cnm antepteyim gerçekten uygun mu? Bu saydıklarımı tam günde yapıyor. Memnunum düzenli almıyorum ama iyi oluyor yine de

İnşallah. Kremi de doktor mu verdi. Adı nedir? Ben de araştırayım.
Valla cnm huncanın bi kremi baya büyük bir kutu. Şu an yanımda değil. Ben sana bakınca yazayım oldu mu

Kizlar bisey sorcam ama biraz ozel.
Vajinal akinti ile ilgili isteyen gerisini okumadan sonraki mesaja gecebilr.
Ams yardimci olursaniz cok sevinirim...

Sari yesil akimtim vardi haftalatdir dr cok onemsemiyordi. Agri sizi da vermiyordu oyle devam ediyorduk
Gecen hafta soyledim cok fazla akintim oliyor sari yesil mantar enfeksiyonundam supheleniyor ve korkuyorum dedim. Normal bakti vaj. Ultrason ile de bakti mantar yok normal dedi ama yinede vaj. Tablet yazdi 1 tane. O gun eczaneye gidemedem. Ne hikmetse o gunden sonra akintim kesildi nerdeyse. Gelsede o kadar cok gelmiyor ve rengi krem rengi. Aynada oturup baktim disardan baya bir beyaz akinti gorunuyor. Bu normal mi sizde de 'karsidan' bakinca beyaz akinti gorunuyor mu. Cok hos konu degil biliyorum ama kime sorayim baska☺ bilemedim. Bu ara ilaci hala kullanmadim

Yok canim yaa tabiki erken yapmicam oyle bi sacmalik yok odum kopuyo bebegim mikrop kapcak diye onun umrunda degil dedigin gibi ne kadar gec o kadar iyi
Ben 40 cikinca mecvlut dusunmuyorum acikcasi kiz oldugu icon 6ay kinasi yaparim diyorum heb o zmanan mayis ortasi gibi havalar duzelir ama esim tutturdu 40mevlitsiz olmaz diye. Benim de kaynana tmm diyor adam inat ediyor. Cok bilmiş

Gayet normal bir şey sormuşsun canım Hepimizin yaşadığı ya da yaşayabileceği bir şey. Akıntın tarif ettiğin kadarıyla normal gibi görünüyor. Mantar olduğunu ben de düşünmüyorum çünkü mantar süt kesiği şeklinde olur yani normal akıntıdan farklı formda. Şu an ben de mantar sorunu yaşadığım için iyi biliyorum. Vajinal tablet ve krem kullanıyorum bunun için. Eğer akıntı seni çok rahatsız ediyorsa kullanabilirsin ilacı.

Benim ilk dogumda suyum gelmisti, aciklik 1 cm di hastaneye gittigimde. Ebeler koridorda yurumemi soylediler bol bol yurudum, pilates topu getirdiler sonra yarim saat 40 dk zipladim tekrar gelip acilmaya baktiklarinda 4 cm olmustu. Sonra suni sanci takildi 2 saatte 10 cm e ulasti aciklik ve sonrasi dogum.

Epidural icin 4 cm acildiktan sonra yapiyorlar diye biliyorum. Yine de emin olarak bilen varsa yazarsa daha iyi olur. Ben epidural istemedim cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…