- 26 Haziran 2015
- 169
- 192
- 23
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.881
inşallah çok rahat geçer ikimizinki de :)seninle aynı saatte aynı günde doguruyoruz
Benim de çıktı serum verdiler tekrar net çektilerYorumuma Kimse ilgilenmedl galiba benim glbl nst sanci si cikan ve ilac kullanan yokmu
Yok cnm antepteyim gerçekten uygun mu? Bu saydıklarımı tam günde yapıyor. Memnunum düzenli almıyorum ama iyi oluyor yine deSe
Seninki de cok uygunmus canim ya. Benim 2+1 tam 110 yarim 55e geliyor. Tam geldiginde bile 9da geliyo kavalti ediyo 9.30da basliyo, isin durumuna gore 4.5la 5.5 aradi bi vakitte cikiyor. 12 saat calisiyor olmasi bayagi fazla geldi bana. Tam geldiginde dediklerinin hepsini de yapamiyor dolap iclerini bir sonraki geldiginde yapabiliyor. Cunku hem vakti hem mecali kalmiyor.
Sen ist.damisin canim?
Valla cnm huncanın bi kremi baya büyük bir kutu. Şu an yanımda değil. Ben sana bakınca yazayım oldu muİnşallah. Kremi de doktor mu verdi. Adı nedir? Ben de araştırayım.
Doktora muhakkak git ihmal etme ne olur ne olmaz alalh korusun kan iyi degil ne olursa olsunAyagim kaydi bacaklarim ayrildi ikiye kasigim yirtildi sanki bacagimi oynatamiym hayirlisi artik Allah yardim etsi
Hayır henüz doğum yapmadım, evet memnunum kendisinden gayet ilgili bir doktor tavsiye ederimmerhaba doğum yaptınız mı acaba ? Ayse hanımdan memnunmusunuz hala gidiyormusunuz ona?
Ben 40 cikinca mecvlut dusunmuyorum acikcasi kiz oldugu icon 6ay kinasi yaparim diyorum heb o zmanan mayis ortasi gibi havalar duzelir ama esim tutturdu 40mevlitsiz olmaz diye. Benim de kaynana tmm diyor adam inat ediyor. Cok bilmişYok canim yaa tabiki erken yapmicam oyle bi sacmalik yok odum kopuyo bebegim mikrop kapcak diye onun umrunda degil dedigin gibi ne kadar gec o kadar iyi
Yok gitmedim de afedersiniz gelen kani foto cekip ablama attim memleketteki hastanede calisiyo nkbeyciydi orada gostermis ebelere muaneden de olabilir nisan da olabilir sancilanirsa gitsin demisler bebegim de hareketli bekliyorumebru55 aklim sende kaldi muayne oldun mu?
Kizlar bisey sorcam ama biraz ozel.
Vajinal akinti ile ilgili isteyen gerisini okumadan sonraki mesaja gecebilr.
Ams yardimci olursaniz cok sevinirim...
Sari yesil akimtim vardi haftalatdir dr cok onemsemiyordi. Agri sizi da vermiyordu oyle devam ediyorduk
Gecen hafta soyledim cok fazla akintim oliyor sari yesil mantar enfeksiyonundam supheleniyor ve korkuyorum dedim. Normal bakti vaj. Ultrason ile de bakti mantar yok normal dedi ama yinede vaj. Tablet yazdi 1 tane. O gun eczaneye gidemedem. Ne hikmetse o gunden sonra akintim kesildi nerdeyse. Gelsede o kadar cok gelmiyor ve rengi krem rengi. Aynada oturup baktim disardan baya bir beyaz akinti gorunuyor. Bu normal mi sizde de 'karsidan' bakinca beyaz akinti gorunuyor mu. Cok hos konu degil biliyorum ama kime sorayim baska☺ bilemedim. Bu ara ilaci hala kullanmadim
Yorumuma Kimse ilgilenmedl galiba benim glbl nst sanci si cikan ve ilac kullanan yokmu
Hayırlı olsun bebiş inş size de geçmiş olsun, herkes doğum hikayesini paylaşsa ne güzel olur kızlar biz de tecrübe kazanırız tamam her doğum farklıdır muhakkak ama ben zorunlu olmadıktan sonra normal istiyorum daha suyunuz gelmemiş ağrılarda 5dakikada bir düzenliye dönmemiş acaba doğal yollardan açılma sağlanmaz mıydı? Bilemiyorumsadece tecrübeli arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Bir de kaç santim açıklık olduktan sonra epidural yapılmıyor? Netten baktım ama bulamadım. Doğum yapmayı düşündüğüm özel hastane 1saat uzaklıkta, acaba doğum süreci başladığında bulunduğum yerdeki devlet hastanesine bi görünmeli miyim? Açıklığım ne kadar vs diye? İlk olduğu için gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. @sevvvoo arkadaşım lütfen yanlış anlamayın, sağsalim evladınıza kavuşmuşsunuz ne mutlu size, darısı başımıza
İyi ki BDV var ya hu, yoksa uykusuz gecelerde ne yapardım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?