- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.901
canım çok geçmiş olsun..Kizlarr bi yardimci olurmusunuz ben aksam ustu cok kotu dustum bacaklarim ikiye ayrildi kasihim cok kotu bacami oynatamiyom hemen hastaneye gittik dogum salonuna ciktik altan muayene ettiler nstde yarim saat yattim bebekde bi sikinti yok dediler cok sukur eve gelince bi baktim kanamam olmus bu nedendir altdan muane ettikleri icinmi acaba cati muanesi olanlar sizdede oldumu acaba nolur bise soyleyin cok bozuk moralim canim cok aciyo
Çatı muayenesi oldum kan filan gelmedi. Nasıl duruyorsun evde? Doktırun bu haftalarda uyardığı şeyler kan gelirse, suyun gelirss hemen geleceksin. Çok geçmiş olsun. Umarım önemli bir şey değildir.Yok gitmedim de afedersiniz gelen kani foto cekip ablama attim memleketteki hastanede calisiyo nkbeyciydi orada gostermis ebelere muaneden de olabilir nisan da olabilir sancilanirsa gitsin demisler bebegim de hareketli bekliyorum
Canım geçmiş olsun tekrar doktora gittin mi? Ben önceki doğumumda 36+6 da doktorun alttan muayenesinden sonra kan gelmişti ve Doğum yapmıştım. Bence ihmal edilmemesi gereken bir konu hele ki senin daha yakın doğumun.Kizlarr bi yardimci olurmusunuz ben aksam ustu cok kotu dustum bacaklarim ikiye ayrildi kasihim cok kotu bacami oynatamiyom hemen hastaneye gittik dogum salonuna ciktik altan muayene ettiler nstde yarim saat yattim bebekde bi sikinti yok dediler cok sukur eve gelince bi baktim kanamam olmus bu nedendir altdan muane ettikleri icinmi acaba cati muanesi olanlar sizdede oldumu acaba nolur bise soyleyin cok bozuk moralim canim cok aciyo
Beyaz akıntı olması normal. Bende epilasyon yaparken aynı şekilde görmüştüm çünkü. Hamilelikte normal Zamandan daha fazla olabiliyor akıntı zaten.Kizlar bisey sorcam ama biraz ozel.
Vajinal akinti ile ilgili isteyen gerisini okumadan sonraki mesaja gecebilr.
Ams yardimci olursaniz cok sevinirim...
Sari yesil akimtim vardi haftalatdir dr cok onemsemiyordi. Agri sizi da vermiyordu oyle devam ediyorduk
Gecen hafta soyledim cok fazla akintim oliyor sari yesil mantar enfeksiyonundam supheleniyor ve korkuyorum dedim. Normal bakti vaj. Ultrason ile de bakti mantar yok normal dedi ama yinede vaj. Tablet yazdi 1 tane. O gun eczaneye gidemedem. Ne hikmetse o gunden sonra akintim kesildi nerdeyse. Gelsede o kadar cok gelmiyor ve rengi krem rengi. Aynada oturup baktim disardan baya bir beyaz akinti gorunuyor. Bu normal mi sizde de 'karsidan' bakinca beyaz akinti gorunuyor mu. Cok hos konu degil biliyorum ama kime sorayim baska☺ bilemedim. Bu ara ilaci hala kullanmadim
Cok geçmiş olsun. Çok dikkatli olmak lazım. Ins sabah kadar agrilarin azalmıştırAyagim kaydi bacaklarim ayrildi ikiye kasigim yirtildi sanki bacagimi oynatamiym hayirlisi artik Allah yardim etsi
Gayet normal bir şey sormuşsun canım Hepimizin yaşadığı ya da yaşayabileceği bir şey. Akıntın tarif ettiğin kadarıyla normal gibi görünüyor. Mantar olduğunu ben de düşünmüyorum çünkü mantar süt kesiği şeklinde olur yani normal akıntıdan farklı formda. Şu an ben de mantar sorunu yaşadığım için iyi biliyorum. Vajinal tablet ve krem kullanıyorum bunun için. Eğer akıntı seni çok rahatsız ediyorsa kullanabilirsin ilacı.
Cnm cvp icin cok sagol korkmustum cok. Elimle bakmaya calistigimda daha iceride gerisinin oldugunu fark edince endiselendim ama normal yani. Oyle disardan gorulecek kadar olunca telaslandimCanım geçmi
Beyaz akıntı olması normal. Bende epilasyon yaparken aynı şekilde görmüştüm çünkü. Hamilelikte normal Zamandan daha fazla olabiliyor akıntı zaten.
Once gecmisbolsun ve cvp icin cok tesekkur ederim. Benimki kesik degil de daha cok ince krem kivaminda. Oyle aynada bakinca korktum. Elimle biraz baktim iceride gerisi de var. Eyvah dedim. Acilma varsa eger diye de korktum fitil kullanmaya. Dr da soramadim dicek fitil istedin verdim kullanmadin ne ariyorsun beni... sen benden ilerdesin acilma varsa tehlikeli degilmiymis? Insallah seninki de cabuk gecerGayet normal bir şey sormuşsun canım Hepimizin yaşadığı ya da yaşayabileceği bir şey. Akıntın tarif ettiğin kadarıyla normal gibi görünüyor. Mantar olduğunu ben de düşünmüyorum çünkü mantar süt kesiği şeklinde olur yani normal akıntıdan farklı formda. Şu an ben de mantar sorunu yaşadığım için iyi biliyorum. Vajinal tablet ve krem kullanıyorum bunun için. Eğer akıntı seni çok rahatsız ediyorsa kullanabilirsin ilacı.
Canim cok geçmiş olsun umarım daha rahatsindir bizi haberdar etmeyi unutmaKizlarr bi yardimci olurmusunuz ben aksam ustu cok kotu dustum bacaklarim ikiye ayrildi kasihim cok kotu bacami oynatamiyom hemen hastaneye gittik dogum salonuna ciktik altan muayene ettiler nstde yarim saat yattim bebekde bi sikinti yok dediler cok sukur eve gelince bi baktim kanamam olmus bu nedendir altdan muane ettikleri icinmi acaba cati muanesi olanlar sizdede oldumu acaba nolur bise soyleyin cok bozuk moralim canim cok aciyo
Canim bende düzenli doğum sancısı çıkmıştı 33. Haftamda doktor hem vajinaya progestan verdi ön gün boyunca hmde bir gece hastanede yattım bir haftada evde yattım halada yatiyom ne olur ne olmaz diye ayrıca o zaman 2 Doz ciğer geliştirici ve sanci kesici yapmışlardı çünkü bebek başını kanala dayamış ve açılma olmuştu şimdi iyiyim çok şükür merak ettiğin başka birşey varsa sorabilirsin canım geçmiş olsunYorumuma Kimse ilgilenmedl galiba benim glbl nst sanci si cikan ve ilac kullanan yokmu
Canim gebelik başlı başına ilginç bir süreç hepimiz soruyoruz böyle şeyleri o gördüğün beyaz akıntı bende ayna tutup bakınca görmüştüm normal yani sıkıntı yokKizlar bisey sorcam ama biraz ozel.
Vajinal akinti ile ilgili isteyen gerisini okumadan sonraki mesaja gecebilr.
Ams yardimci olursaniz cok sevinirim...
Sari yesil akimtim vardi haftalatdir dr cok onemsemiyordi. Agri sizi da vermiyordu oyle devam ediyorduk
Gecen hafta soyledim cok fazla akintim oliyor sari yesil mantar enfeksiyonundam supheleniyor ve korkuyorum dedim. Normal bakti vaj. Ultrason ile de bakti mantar yok normal dedi ama yinede vaj. Tablet yazdi 1 tane. O gun eczaneye gidemedem. Ne hikmetse o gunden sonra akintim kesildi nerdeyse. Gelsede o kadar cok gelmiyor ve rengi krem rengi. Aynada oturup baktim disardan baya bir beyaz akinti gorunuyor. Bu normal mi sizde de 'karsidan' bakinca beyaz akinti gorunuyor mu. Cok hos konu degil biliyorum ama kime sorayim baska☺ bilemedim. Bu ara ilaci hala kullanmadim
Bakalım bana gelecekler nasıl ?Canim cok geçmiş olsun umarım daha rahatsindir bizi haberdar etmeyi unutma
Canim bende düzenli doğum sancısı çıkmıştı 33. Haftamda doktor hem vajinaya progestan verdi ön gün boyunca hmde bir gece hastanede yattım bir haftada evde yattım halada yatiyom ne olur ne olmaz diye ayrıca o zaman 2 Doz ciğer geliştirici ve sanci kesici yapmışlardı çünkü bebek başını kanala dayamış ve açılma olmuştu şimdi iyiyim çok şükür merak ettiğin başka birşey varsa sorabilirsin canım geçmiş olsun
Canim gebelik başlı başına ilginç bir süreç hepimiz soruyoruz böyle şeyleri o gördüğün beyaz akıntı bende ayna tutup bakınca görmüştüm normal yani sıkıntı yok
Buarada herkese günaydın kizlaartemizlik konusu konuşulmus bende yazayım dedim iskenderun da 100 120 arası fiyatlar ben bir hafta var bir hafta yok alıyorum uzun zamandır ve utü falan asla yapmazlar sabahda 8.30 gibi gelir kahvaltı yapar öğlen yemek yer arada kahve ve sigaralari saymıyorum 5-6 gibi gider mutfak icin ayrı gelmek isterler asla mutfak dolabı içlerini yapmazlar burası da böyle bir yer işte anlayacağıniz paranla rezil olursun burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?