2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Grip yada nezlym blmiorm aksama kadar burun akintim vardi tuwalte bi kalktim burnum kupkuru acidan oluyorum krem surdum ama ne care dahada acio uyku dsen hakgetire 1 saattr mal gbi uyangm hemen uykuya ge ri dalan insanlara cok ozeniorum onlari kuslar didiklesin

canım çok geçmiş olsun..

Yok gitmedim de afedersiniz gelen kani foto cekip ablama attim memleketteki hastanede calisiyo nkbeyciydi orada gostermis ebelere muaneden de olabilir nisan da olabilir sancilanirsa gitsin demisler bebegim de hareketli bekliyorum
Çatı muayenesi oldum kan filan gelmedi. Nasıl duruyorsun evde? Doktırun bu haftalarda uyardığı şeyler kan gelirse, suyun gelirss hemen geleceksin. Çok geçmiş olsun. Umarım önemli bir şey değildir.

Canım geçmiş olsun tekrar doktora gittin mi? Ben önceki doğumumda 36+6 da doktorun alttan muayenesinden sonra kan gelmişti ve Doğum yapmıştım. Bence ihmal edilmemesi gereken bir konu hele ki senin daha yakın doğumun.
Beyaz akıntı olması normal. Bende epilasyon yaparken aynı şekilde görmüştüm çünkü. Hamilelikte normal Zamandan daha fazla olabiliyor akıntı zaten.

Canım geçmi
Beyaz akıntı olması normal. Bende epilasyon yaparken aynı şekilde görmüştüm çünkü. Hamilelikte normal Zamandan daha fazla olabiliyor akıntı zaten.
Cnm cvp icin cok sagol korkmustum cok. Elimle bakmaya calistigimda daha iceride gerisinin oldugunu fark edince endiselendim ama normal yani. Oyle disardan gorulecek kadar olunca telaslandim

Once gecmisbolsun ve cvp icin cok tesekkur ederim. Benimki kesik degil de daha cok ince krem kivaminda. Oyle aynada bakinca korktum. Elimle biraz baktim iceride gerisi de var. Eyvah dedim. Acilma varsa eger diye de korktum fitil kullanmaya. Dr da soramadim dicek fitil istedin verdim kullanmadin ne ariyorsun beni... sen benden ilerdesin acilma varsa tehlikeli degilmiymis? Insallah seninki de cabuk gecer

Canim cok geçmiş olsun umarım daha rahatsindir bizi haberdar etmeyi unutma

Yorumuma Kimse ilgilenmedl galiba benim glbl nst sanci si cikan ve ilac kullanan yokmu
Canim bende düzenli doğum sancısı çıkmıştı 33. Haftamda doktor hem vajinaya progestan verdi ön gün boyunca hmde bir gece hastanede yattım bir haftada evde yattım halada yatiyom ne olur ne olmaz diye ayrıca o zaman 2 Doz ciğer geliştirici ve sanci kesici yapmışlardı çünkü bebek başını kanala dayamış ve açılma olmuştu şimdi iyiyim çok şükür merak ettiğin başka birşey varsa sorabilirsin canım geçmiş olsun

Canim gebelik başlı başına ilginç bir süreç hepimiz soruyoruz böyle şeyleri o gördüğün beyaz akıntı bende ayna tutup bakınca görmüştüm normal yani sıkıntı yok

Buarada herkese günaydın kizlaar temizlik konusu konuşulmus bende yazayım dedim iskenderun da 100 120 arası fiyatlar ben bir hafta var bir hafta yok alıyorum uzun zamandır ve utü falan asla yapmazlar sabahda 8.30 gibi gelir kahvaltı yapar öğlen yemek yer arada kahve ve sigaralari saymıyorum 5-6 gibi gider mutfak icin ayrı gelmek isterler asla mutfak dolabı içlerini yapmazlar burası da böyle bir yer işte anlayacağıniz paranla rezil olursun burda

[QUOTE="sipse86, post:

Canim gebelik başlı başına ilginç bir süreç hepimiz soruyoruz böyle şeyleri o gördüğün beyaz akıntı bende ayna tutup bakınca görmüştüm normal yani sıkıntı yok

Buarada herkese günaydın kizlaar [/QUOTE]
Ay rahatliyorum valla aslinda 2 gebeligim ama ne bileyim insan bildigini unutuyor mu hatirlamiyor mu bilemedim☺

Günaydın kızlar,
Benim de aklıma idrar testinde ilk pozitifi gördüğüm zaman geliyor.O nasıl bir heyecandı.Biraz silikti , gebelik var mı , yok mu ? Eşime söylesem mi , söylemesem mi ?
Sonra ertesi gün testi tekrarlamak vs :)
Bu günlere kadar geldik çok şükür.
O zamanları da unutamıyorum bir türlü.

Bakalım bana gelecekler nasıl ?
Ben hiç kimsenin öyle nazını , sigarasını vs çekemem.
Kahvaltıyı da evde yapsın :/ Benim 7 yıl önce aldığım bir temizlikçi vardı,çok iyi ,güvenilir , işinin hakkını veren bir kadındı. Evin anahtarını bırakıyorduk.Her hafta gelip kendisi temizliyordu.O zaman Avrupa Yakası'nda oturuyordum.Şimdi numarasını da kaybettim.Bu kadar uzağa da gelmez zaten :/

Benim bebek çok aşağıda sanırım. Hareket ederken , kasıklarımın olduğu yerlerde bile ittirme hissediyorum.
Bu haftalarda bu kadar aşağıda olması normal mi acaba ?

Ekleme : Gerçi bugünkü takvimde de yazıyormuş ; ama benimki bir haftacık geri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…