- 6 Nisan 2011
- 500
- 870
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.921
Özel hastanede miydi acaba? Ne güzel bir doğummuş sizinki de, 4cm ile 10cm arasındaki iki saat dayanılamaz oldu mu, epidural olsaydım fln dediniz mi? Ben ilk olduğu için özellikle ne yaşayacağımı bilemiyorum sadece 12 13 yaşından beri adet dönemimin ilk günü kesinlikle ağrıkesİci alıyorum çünkü dayanılacak gibi değil bu yüzden epidural istiyorum, ama epiduralsiz kolay olan normal doğumları duyunca da fikrim değişmiyor değilBenim ilk dogumda suyum gelmisti, aciklik 1 cm di hastaneye gittigimde. Ebeler koridorda yurumemi soylediler bol bol yurudum, pilates topu getirdiler sonra yarim saat 40 dk zipladim tekrar gelip acilmaya baktiklarinda 4 cm olmustu. Sonra suni sanci takildi 2 saatte 10 cm e ulasti aciklik ve sonrasi dogum.
Epidural icin 4 cm acildiktan sonra yapiyorlar diye biliyorum. Yine de emin olarak bilen varsa yazarsa daha iyi olur. Ben epidural istemedim cunku.
Valla bana gelen elinde ekmeginide alip geliyodu.sabah kahvalti yapmadan isine baslayamazmis.dokuzda gelip bide kahvalti sigara olunca artik on bire dogru basliyodu.Bakalım bana gelecekler nasıl ?
Ben hiç kimsenin öyle nazını , sigarasını vs çekemem.
Kahvaltıyı da evde yapsın :/ Benim 7 yıl önce aldığım bir temizlikçi vardı,çok iyi ,güvenilir , işinin hakkını veren bir kadındı. Evin anahtarını bırakıyorduk.Her hafta gelip kendisi temizliyordu.O zaman Avrupa Yakası'nda oturuyordum.Şimdi numarasını da kaybettim.Bu kadar uzağa da gelmez zaten :/
Aslında 30gün yazıyor takvimimizde ama bana da 2,3hafta içinde gelicek gibi geliyorGünaydın hanımlar :) mutlu haftasonları ayy 2-3 hafta sonra minik kuzumla uyanacağımı düşünmek beşiğine baktıkça oyyy minnak minnak burda uyuyacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum şu 3 hafta biran önce geçsin lütfen
34+1 olmuşsundur canım yani 35e girdiniz...Kızlar şu hamilelik takvimine bakıyorumda mesela ben dün 34 haftalık oldum bugün 35 hafta olmuşum gibi gösteriyor ozaman daha çok heycan basıyo
Ne nazlıymış , hiç gelmese daha iyi olurValla bana gelen elinde ekmeginide alip geliyodu.sabah kahvalti yapmadan isine baslayamazmis.dokuzda gelip bide kahvalti sigara olunca artik on bire dogru basliyodu.
İyi haberlerini bekliyoruz canım , geçmiş olsun.Kızlar kanamam oldu şimdi hastaneye gidiyoruz lütfen dua edin daha çok erken
Evet canım 4 cm açıklıktan sonra yapılıyor epiduralBenim ilk dogumda suyum gelmisti, aciklik 1 cm di hastaneye gittigimde. Ebeler koridorda yurumemi soylediler bol bol yurudum, pilates topu getirdiler sonra yarim saat 40 dk zipladim tekrar gelip acilmaya baktiklarinda 4 cm olmustu. Sonra suni sanci takildi 2 saatte 10 cm e ulasti aciklik ve sonrasi dogum.
Epidural icin 4 cm acildiktan sonra yapiyorlar diye biliyorum. Yine de emin olarak bilen varsa yazarsa daha iyi olur. Ben epidural istemedim cunku.
Canım ben de Ankaradayım ama buradakiler de aynı şekilde :) idare ediyoruz mecburenCanim cok geçmiş olsun umarım daha rahatsindir bizi haberdar etmeyi unutma
Canim bende düzenli doğum sancısı çıkmıştı 33. Haftamda doktor hem vajinaya progestan verdi ön gün boyunca hmde bir gece hastanede yattım bir haftada evde yattım halada yatiyom ne olur ne olmaz diye ayrıca o zaman 2 Doz ciğer geliştirici ve sanci kesici yapmışlardı çünkü bebek başını kanala dayamış ve açılma olmuştu şimdi iyiyim çok şükür merak ettiğin başka birşey varsa sorabilirsin canım geçmiş olsun
Canim gebelik başlı başına ilginç bir süreç hepimiz soruyoruz böyle şeyleri o gördüğün beyaz akıntı bende ayna tutup bakınca görmüştüm normal yani sıkıntı yok
Buarada herkese günaydın kizlaartemizlik konusu konuşulmus bende yazayım dedim iskenderun da 100 120 arası fiyatlar ben bir hafta var bir hafta yok alıyorum uzun zamandır ve utü falan asla yapmazlar sabahda 8.30 gibi gelir kahvaltı yapar öğlen yemek yer arada kahve ve sigaralari saymıyorum 5-6 gibi gider mutfak icin ayrı gelmek isterler asla mutfak dolabı içlerini yapmazlar burası da böyle bir yer işte anlayacağıniz paranla rezil olursun burda
Gecmis olsun rabbim hakkinizda hayirlisini versin insallah, bizide haberdar etKızlar kanamam oldu şimdi hastaneye gidiyoruz lütfen dua edin daha çok erken
Canım dualarımız seninle..ins ciddi bisey yokturKızlar kanamam oldu şimdi hastaneye gidiyoruz lütfen dua edin daha çok erken
geçmiş olsun canım güzel haberlerle gel inşallah....Kızlar kanamam oldu şimdi hastaneye gidiyoruz lütfen dua edin daha çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?