2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Beyaz Patik canım umarım iyi çıkar benim ki de bu kadar güvenilir olmasa çekmem zaten bende çoğu zaman anahtar bırakırım çünkü temizlik yapılırken evde olmayı hiç sevmiyorum daha çok yoruluyorum

Özel hastanede miydi acaba? Ne güzel bir doğummuş sizinki de, 4cm ile 10cm arasındaki iki saat dayanılamaz oldu mu, epidural olsaydım fln dediniz mi? Ben ilk olduğu için özellikle ne yaşayacağımı bilemiyorum sadece 12 13 yaşından beri adet dönemimin ilk günü kesinlikle ağrıkesİci alıyorum çünkü dayanılacak gibi değil bu yüzden epidural istiyorum, ama epiduralsiz kolay olan normal doğumları duyunca da fikrim değişmiyor değil

Valla bana gelen elinde ekmeginide alip geliyodu.sabah kahvalti yapmadan isine baslayamazmis.dokuzda gelip bide kahvalti sigara olunca artik on bire dogru basliyodu.

Günaydın hanımlar :) mutlu haftasonları ayy 2-3 hafta sonra minik kuzumla uyanacağımı düşünmek beşiğine baktıkça oyyy minnak minnak burda uyuyacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum şu 3 hafta biran önce geçsin lütfen

Aslında 30gün yazıyor takvimimizde ama bana da 2,3hafta içinde gelicek gibi geliyor

Kızlaaar çoğu işlerimizi halletik şükür oda takımımız gelicek yerleşicez inşallah, bi bebek arabası bi de ismi kaldı kızımızın.. 3000'e kadar limitimiz var ilk bebeğimiz olacağı için kaliteli trawel sistem bir araba düşünüyoruz ki diğer bebişlere de kullanalım hem de konforu açısından. Lütfen önerilerinizi bekliyorum

Günaydınlar herkese :))) ilk defa bu gece az da olsa uyumusum :))
ebru55 sana da çok geçmiş olsun gelişmelerden haberdar et bizi de

Kızlar şu hamilelik takvimine bakıyorumda mesela ben dün 34 haftalık oldum bugün 35 hafta olmuşum gibi gösteriyor ozaman daha çok heycan basıyo

Evet canım 4 cm açıklıktan sonra yapılıyor epidural

Canım ben de Ankaradayım ama buradakiler de aynı şekilde :) idare ediyoruz mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…