2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar slm. Bizde durum halen stabil. Varmi yeni bebislerine kavusanlar. En son 3 sansli talihliydi.

Su gelince hemen hastaneye kosmak gerek dimi?
Simdi hafta ici esim isteyken basima gelse naparim diye dusunuyorm bazen.
Evden hastane 15 20 dk suruyor. Esim usten eve gelip beni alip hastaneye goturse 40 45 olur..
Ben taksiye atlayip mi gitsem o durumda? Esim de direkt hastaneye gelsin.

Gerci Rabbim en hayirli olani kararlamistir ama ilk olunca acemilik fenaymis.

Bende aynı sorularla kafam allak bullak. Eşim denizci bazen seyirde oluyor ve ailemiz de yok burada .bende diyorum doğum başlasa eşime nasıl ulasirim komsuya haber veririm falan diye . Rabbim herkese hayırlısı neyse onu yasatsin

Yok canim kosup gitmene gerek yok suyunun rengi onemli beyaz veya seffafsa sorun yok. Yesil veya sarimtiraksa o zaman acil gitmen gerekir. Benim suyum geldikten sonra doktoru aradim ilk rengini sordu benimki beyazdi. Dogum 6 saate anca gerceklesir dedi. Bende banyomu hazirligimi yaptim 1 saat sonra gittim hastaneye. Suyum gece 3 te gelmisti oglen 12:40 da dogurdum.

canım bazı kişilerde su birden geliyormuş altına kaçırmışın gibi bazılarında da ara ara gelirmiş rahim delinirmiş sanırım ondan ara ara gelmesi kokusuz su şeklinde olurmuş ama günün geçerse ve bebek kakasını yaparsa suyun rengi farklı oluyormuş kuzenımin 2.5 aylık bebişi var onda öyle oldu dur stres yapma rabbim hayırlı olanı verir inşallah ama tedbiri elden bırakmamak lazım

Merhaba, hangi sehirde oldugunu bilmiyorum ama internetten bakabilirsin mima bebek arabalaribir harika 3000-4000 arasi fiyatlari.ben bursadayim burada tek satis subesi var her yerde satilmiyor, haberin olsun

Bu arada benden hemen önce yan odada aynı ben gibi 36 haftalık olan bir bayanın çatı muayenesini yaparken kız öyle bir bağırdı öyle çığlık attı ki ben acayip sitres oldum sonra benim yanıma geldi dr dedim off çok mu acıyor ben çok sitres oldum biraz sakinleşeyim dedim tamam dedi yarım dk sonra başladı o sitrese ragmen abartılı bir agrım olmadı evet biraz acıyor ama öyle bağırıp çıgırılcak kadar değil tecrübemi anlatayım dedim

Ohh masallah limit supermis. Quinny marka lara bak cnm madem budget sikintin yok ama 4 teker olmasina ozen goster

Sen simdiden komuslarinla konus kojusmadiysan onlar da tedbirli olsun. Bildigim kadari ile baska baska yasayan kisilerden duydugum sanci gelmesini bekliyorlarmis. 1.2 gun surebiliyormus bu. Hastaneye gidince hemennolsun bitsin gibi hemen suni sanci dayiyorlar yada nolur nolmaz diye hop sezeryana aliyorlar. Ne kadar kotu bi durum yaa Allah merhamet vicdan versin dr ve ebelere

Gecmis olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…