- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.941
1tane 10 lu 2 tane 5 li hastane cikisi ile 1 tanede zibinli alt ust takimi...bebege kac tane bez koydun pekiBide takim derken neler var bu takimin icinde
Kızlar kanamam oldu şimdi hastaneye gidiyoruz lütfen dua edin daha çok erken
Ben 15 20 arasi koydum.1tane 10 lu 2 tane 5 li hastane cikisi ile 1 tanede zibinli alt ust takimi...bebege kac tane bez koydun peki
Gecmis olsun cnm insallah ciddi bisi yoktur.haberlerini bekliyoruz.Kızlar kanamam oldu şimdi hastaneye gidiyoruz lütfen dua edin daha çok erken
Bende aynı sorularla kafam allak bullak. Eşim denizci bazen seyirde oluyor ve ailemiz de yok burada .bende diyorum doğum başlasa eşime nasıl ulasirim komsuya haber veririm falan diye . Rabbim herkese hayırlısı neyse onu yasatsinSu gelince hemen hastaneye kosmak gerek dimi?
Simdi hafta ici esim isteyken basima gelse naparim diye dusunuyorm bazen.
Evden hastane 15 20 dk suruyor. Esim usten eve gelip beni alip hastaneye goturse 40 45 olur..
Ben taksiye atlayip mi gitsem o durumda? Esim de direkt hastaneye gelsin.
Gerci Rabbim en hayirli olani kararlamistir ama ilk olunca acemilik fenaymis.
Su gelince hemen hastaneye kosmak gerek dimi?
Evden hastane 15 20 dk suruyor. Esim usten eve gelip beni alip hastaneye goturse 40 45 olur..
canım bazı kişilerde su birden geliyormuş altına kaçırmışın gibi bazılarında da ara ara gelirmiş rahim delinirmiş sanırım ondan ara ara gelmesi kokusuz su şeklinde olurmuş ama günün geçerse ve bebek kakasını yaparsa suyun rengi farklı oluyormuş kuzenımin 2.5 aylık bebişi var onda öyle oldu dur stres yapma rabbim hayırlı olanı verir inşallah ama tedbiri elden bırakmamak lazımSu gelince hemen hastaneye kosmak gerek dimi?
Merhaba, hangi sehirde oldugunu bilmiyorum ama internetten bakabilirsin mima bebek arabalaribir harika 3000-4000 arasi fiyatlari.ben bursadayim burada tek satis subesi var her yerde satilmiyor, haberin olsunKızlaaar çoğu işlerimizi halletik şükür oda takımımız gelicek yerleşicez inşallah, bi bebek arabası bi de ismi kaldı kızımızın.. 3000'e kadar limitimiz var ilk bebeğimiz olacağı için kaliteli trawel sistem bir araba düşünüyoruz ki diğer bebişlere de kullanalım hem de konforu açısından. Lütfen önerilerinizi bekliyorum
Kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim şuan hastanedeyim nst iyi çıktı bide çatı muayenesi yaptı Dr azıcık açılma varmış ama doguma daha var dedi bu gece tedbir amaçlı yatış verdi takip için bakalım ne olacak
Ohh masallah limit supermis. Quinny marka lara bak cnm madem budget sikintin yok ama 4 teker olmasina ozen gosterKızlaaar çoğu işlerimizi halletik şükür oda takımımız gelicek yerleşicez inşallah, bi bebek arabası bi de ismi kaldı kızımızın.. 3000'e kadar limitimiz var ilk bebeğimiz olacağı için kaliteli trawel sistem bir araba düşünüyoruz ki diğer bebişlere de kullanalım hem de konforu açısından. Lütfen önerilerinizi bekliyorum
Sen simdiden komuslarinla konus kojusmadiysan onlar da tedbirli olsun. Bildigim kadari ile baska baska yasayan kisilerden duydugum sanci gelmesini bekliyorlarmis. 1.2 gun surebiliyormus bu. Hastaneye gidince hemennolsun bitsin gibi hemen suni sanci dayiyorlar yada nolur nolmaz diye hop sezeryana aliyorlar. Ne kadar kotu bi durum yaa Allah merhamet vicdan versin dr ve ebelereBende aynı sorularla kafam allak bullak. Eşim denizci bazen seyirde oluyor ve ailemiz de yok burada .bende diyorum doğum başlasa eşime nasıl ulasirim komsuya haber veririm falan diye . Rabbim herkese hayırlısı neyse onu yasatsin
Gecmis olsun cnmKızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim şuan hastanedeyim nst iyi çıktı bide çatı muayenesi yaptı Dr azıcık açılma varmış ama doguma daha var dedi bu gece tedbir amaçlı yatış verdi takip için bakalım ne olacak
Su gelince hemen hastaneye kosmak gerek dimi?
Benim eşim sabah 6.20den gece 10a kadar yok hafta ici 4 gün böyle. 1 günde 7 de geliyor. Kısacası doğum başladığında yalnız olma ihtimalim çok yüksek. Üstelik işyeri karşıda gelmesi 2.5 saat en az. Ben taksiye atlar giderim hiç dert etmiyorum bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?