2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yok gitmedim de afedersiniz gelen kani foto cekip ablama attim memleketteki hastanede calisiyo nkbeyciydi orada gostermis ebelere muaneden de olabilir nisan da olabilir sancilanirsa gitsin demisler bebegim de hareketli bekliyorum
Anladim canim dikkatli ol madem dinlen zaten dusmeden kaynakli agrin vardir simdi gecmis olsun.

Bende dusunuyorum canim gerci kv ile ayni apartmandayim ama esimin isten gelmesi bazen trafikten 1 saati buluyor hastanede 20dk-30dk ....Gecen esime dedim ambulansimi arasam sen gelene kadar diye
Gecmis olsun canim insallah hakkinizda hayirlsii olsun...

geçmiş olsun canim

Konuştum komsumla . sağol dusuncen icin

1tane 10 lu 2 tane 5 li hastane cikisi ile 1 tanede zibinli alt ust takimi...bebege kac tane bez koydun peki
25 tane koydum canim bn sana koyduklarimi soylym 10 ludan ve 5 liden birer takim.3 4 tane citcitli atlet 4 tane uzun kollu citcitli 3 tane ayakli pijama ve 2 tanede ayaksiz bir yelek aldm ne olur ne olmaz lazm olur diye 2 tane alt degistirme bezi

Suyun rengi sadece beyaz olur diye biliodum bn ilk defa duydum valla dedigini :)))))) ya bnm gece cokk fazlaa camasirimi degstrmemi gerektrck kadar akintim oldu ayaga kalktkca daha da fazlalasio sari gibi o suyla ilgisi varmidir bugunde karnmda icerden igne batmasi gibi sizlama var ne bu anlamadm dogum sancisinada bnzemioki doktora gdym hala cekiyorum

Bu kasigimin acisi maf etti beni kaldirip yataga bile cikaramiyom felc gibi kas yada lif fln yirtildi sanirim yark ozele gitcem kahve rengi kanamam var
Canim bazi ozellerde nobetci kadin dogum doktoru oluyor hangi sehirdesin bilmiyorum ama gitmeyi dusundugun hastaneyi ara sor istersen yarini bekleme..

"haticeee87, post: 43093872, member: 665766"]Kızlar kanamam oldu şimdi hastaneye gidiyoruz lütfen dua edin daha çok erken[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım dualarımız seninle merakta bırakma bizi

Ohh masallah limit supermis. Quinny marka lara bak cnm madem budget sikintin yok ama 4 teker olmasina ozen goster
Dün akşam quinny baktım zapp extraydı sanırım mood var buzz var başka varmı bilmiyorum ama hangisi kullanışlı bilemedim.. Verdiğim paraya değsin istiyorum sizin quinny ler ile öneriniz var mı?

Canim bazi ozellerde nobetci kadin dogum doktoru oluyor hangi sehirdesin bilmiyorum ama gitmeyi dusundugun hastaneyi ara sor istersen yarini bekleme..
Inegoldeyim ben canim dun devlette de nobetci doktor bakti olmuyo guven vermiyo ilgilenmiyo dogru durust iyi bi dkktor degildi ztn yarin herkesin onerdigi iyi bi doktor var ona gitcem ins sanci hissetmiyorum ama kahrengi kanamam var yarin ilk isim gitmek olur Allah izin verirse

canim gecmis olsun.
insallah hayirli zamanda saglicakla alirsin yavrunuzu kucaginiz.
cati muayenesi cok korkutuyor beni,iyi oldu soyledigin insallah dedigin gibi fazla acimaz.
gerci sabirli olmak gerek, oyle agrilara,cocuk nasil dogurcaz sonra

Bu kasigimin acisi maf etti beni kaldirip yataga bile cikaramiyom felc gibi kas yada lif fln yirtildi sanirim yark ozele gitcem kahve rengi kanamam var

Arkadasim kusura bakma ama geceden beri kanamam var diyorsun.halA yarin gideyim diyorsun.gecede soyledik kanaman riskli bu haftalarda git bi doktora diye.içerde birikim olursa benimki gibi uğraş dur artık. Bebeğe yazık değil mi.kızdım sana gerçekten acayip bi şekilde.

Merhaba, hangi sehirde oldugunu bilmiyorum ama internetten bakabilirsin mima bebek arabalaribir harika 3000-4000 arasi fiyatlari.ben bursadayim burada tek satis subesi var her yerde satilmiyor, haberin olsun
Şimdi baktım da nette 4000tl, ben port bebe istemiyorum bu portbebeli fiyatı sanırım

Bence taksi degilde ambulans la git esin gelemeyecek olursa ve sanci olursa.daha guvenli olur.yatarak götürür ambulans müdahaleg gerekirse de yaparlar hemen.İnsallah korktugundan uzak etsin Rabbim.

Şu kaka karisirsa renkleniyor.enfeksiyonlara açık okuyo durum.acil gidilmesi gerek.bebek de riske girer. Şu geldikten sonra yinede gitmek lazim en kisa zamanda.bazen plesenta yada bebek normal geliş degilse bir uzvu sarkabiliyormus.ebe arkadasim söylemişti.

Kesinlikle katiliyorum. Nasil icin rahat edip riske atabiliyosun. Aksamdan beri kac kisi yazdi. Insallah hicbisy olmaz bebeigine hepimizin duasi bu yonde. Ama sen de ihmal etme

Canim vajinal akintidir seninki bence, benimde oyle oluyor. Son bir haftada inanilmaz agirlastim ve agrilarimin derecesi bile degisti.

Suyun rengi yesil olursa bebek diskisini yapmis olabilir ya da gebelik zehirlenmesi yasiyor olabilicegi anlamina geliyor. Allah korusun ama bilmek onemli.

Nedir bu gebelik zehirlenmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…