- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.961
Anladim canim dikkatli ol madem dinlen zaten dusmeden kaynakli agrin vardir simdi gecmis olsun.Yok gitmedim de afedersiniz gelen kani foto cekip ablama attim memleketteki hastanede calisiyo nkbeyciydi orada gostermis ebelere muaneden de olabilir nisan da olabilir sancilanirsa gitsin demisler bebegim de hareketli bekliyorum
Bende dusunuyorum canim gerci kv ile ayni apartmandayim ama esimin isten gelmesi bazen trafikten 1 saati buluyor hastanede 20dk-30dk ....Gecen esime dedim ambulansimi arasam sen gelene kadar diyeSu gelince hemen hastaneye kosmak gerek dimi?
Simdi hafta ici esim isteyken basima gelse naparim diye dusunuyorm bazen.
Evden hastane 15 20 dk suruyor. Esim usten eve gelip beni alip hastaneye goturse 40 45 olur..
Ben taksiye atlayip mi gitsem o durumda? Esim de direkt hastaneye gelsin.
Gerci Rabbim en hayirli olani kararlamistir ama ilk olunca acemilik fenaymis.
Gecmis olsun canim insallah hakkinizda hayirlsii olsun...Kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim şuan hastanedeyim nst iyi çıktı bide çatı muayenesi yaptı Dr azıcık açılma varmış ama doguma daha var dedi bu gece tedbir amaçlı yatış verdi takip için bakalım ne olacak
geçmiş olsun canimKızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim şuan hastanedeyim nst iyi çıktı bide çatı muayenesi yaptı Dr azıcık açılma varmış ama doguma daha var dedi bu gece tedbir amaçlı yatış verdi takip için bakalım ne olacak
Konuştum komsumla . sağol dusuncen icinSen simdiden komuslarinla konus kojusmadiysan onlar da tedbirli olsun. Bildigim kadari ile baska baska yasayan kisilerden duydugum sanci gelmesini bekliyorlarmis. 1.2 gun surebiliyormus bu. Hastaneye gidince hemennolsun bitsin gibi hemen suni sanci dayiyorlar yada nolur nolmaz diye hop sezeryana aliyorlar. Ne kadar kotu bi durum yaa Allah merhamet vicdan versin dr ve ebelere
Beklemedeyim yarin ozel ozel hastaneye gitcem
25 tane koydum canim bn sana koyduklarimi soylym 10 ludan ve 5 liden birer takim.3 4 tane citcitli atlet 4 tane uzun kollu citcitli 3 tane ayakli pijama ve 2 tanede ayaksiz bir yelek aldm ne olur ne olmaz lazm olur diye 2 tane alt degistirme bezi1tane 10 lu 2 tane 5 li hastane cikisi ile 1 tanede zibinli alt ust takimi...bebege kac tane bez koydun peki
Bu kasigimin acisi maf etti beni kaldirip yataga bile cikaramiyom felc gibi kas yada lif fln yirtildi sanirim yark ozele gitcem kahve rengi kanamam varCok geçmiş olsun. Çok dikkatli olmak lazım. Ins sabah kadar agrilarin azalmıştır
Suyun rengi sadece beyaz olur diye biliodum bn ilk defa duydum valla dedigini :)))))) ya bnm gece cokk fazlaa camasirimi degstrmemi gerektrck kadar akintim oldu ayaga kalktkca daha da fazlalasio sari gibi o suyla ilgisi varmidir bugunde karnmda icerden igne batmasi gibi sizlama var ne bu anlamadm dogum sancisinada bnzemioki doktora gdym hala cekiyorumYok canim kosup gitmene gerek yok suyunun rengi onemli beyaz veya seffafsa sorun yok. Yesil veya sarimtiraksa o zaman acil gitmen gerekir. Benim suyum geldikten sonra doktoru aradim ilk rengini sordu benimki beyazdi. Dogum 6 saate anca gerceklesir dedi. Bende banyomu hazirligimi yaptim 1 saat sonra gittim hastaneye. Suyum gece 3 te gelmisti oglen 12:40 da dogurdum.
Canim bazi ozellerde nobetci kadin dogum doktoru oluyor hangi sehirdesin bilmiyorum ama gitmeyi dusundugun hastaneyi ara sor istersen yarini bekleme..Bu kasigimin acisi maf etti beni kaldirip yataga bile cikaramiyom felc gibi kas yada lif fln yirtildi sanirim yark ozele gitcem kahve rengi kanamam var
Dün akşam quinny baktım zapp extraydı sanırım mood var buzz var başka varmı bilmiyorum ama hangisi kullanışlı bilemedim.. Verdiğim paraya değsin istiyorum sizin quinny ler ile öneriniz var mı?Ohh masallah limit supermis. Quinny marka lara bak cnm madem budget sikintin yok ama 4 teker olmasina ozen goster
Inegoldeyim ben canim dun devlette de nobetci doktor bakti olmuyo guven vermiyo ilgilenmiyo dogru durust iyi bi dkktor degildi ztn yarin herkesin onerdigi iyi bi doktor var ona gitcem ins sanci hissetmiyorum ama kahrengi kanamam var yarin ilk isim gitmek olur Allah izin verirseCanim bazi ozellerde nobetci kadin dogum doktoru oluyor hangi sehirdesin bilmiyorum ama gitmeyi dusundugun hastaneyi ara sor istersen yarini bekleme..
Bu arada benden hemen önce yan odada aynı ben gibi 36 haftalık olan bir bayanın çatı muayenesini yaparken kız öyle bir bağırdı öyle çığlık attı ki ben acayip sitres oldum sonra benim yanıma geldi dr dedim off çok mu acıyor ben çok sitres oldum biraz sakinleşeyim dedim tamam dedi yarım dk sonra başladı o sitrese ragmen abartılı bir agrım olmadı evet biraz acıyor ama öyle bağırıp çıgırılcak kadar değil tecrübemi anlatayım dedim
Bu kasigimin acisi maf etti beni kaldirip yataga bile cikaramiyom felc gibi kas yada lif fln yirtildi sanirim yark ozele gitcem kahve rengi kanamam var
Şimdi baktım da nette 4000tl, ben port bebe istemiyorum bu portbebeli fiyatı sanırımMerhaba, hangi sehirde oldugunu bilmiyorum ama internetten bakabilirsin mima bebek arabalaribir harika 3000-4000 arasi fiyatlari.ben bursadayim burada tek satis subesi var her yerde satilmiyor, haberin olsun
Bence taksi degilde ambulans la git esin gelemeyecek olursa ve sanci olursa.daha guvenli olur.yatarak götürür ambulans müdahaleg gerekirse de yaparlar hemen.İnsallah korktugundan uzak etsin Rabbim.Su gelince hemen hastaneye kosmak gerek dimi?
Simdi hafta ici esim isteyken basima gelse naparim diye dusunuyorm bazen.
Evden hastane 15 20 dk suruyor. Esim usten eve gelip beni alip hastaneye goturse 40 45 olur..
Ben taksiye atlayip mi gitsem o durumda? Esim de direkt hastaneye gelsin.
Gerci Rabbim en hayirli olani kararlamistir ama ilk olunca acemilik fenaymis.
Suyun rengi sadece beyaz olur diye biliodum bn ilk defa duydum valla dedigini :)))))) ya bnm gece cokk fazlaa camasirimi degstrmemi gerektrck kadar akintim oldu ayaga kalktkca daha da fazlalasio sari gibi o suyla ilgisi varmidir bugunde karnmda icerden igne batmasi gibi sizlama var ne bu anlamadm dogum sancisinada bnzemioki doktora gdym hala cekiyorum
Kesinlikle katiliyorum. Nasil icin rahat edip riske atabiliyosun. Aksamdan beri kac kisi yazdi. Insallah hicbisy olmaz bebeigine hepimizin duasi bu yonde. Ama sen de ihmal etmeArkadasim kusura bakma ama geceden beri kanamam var diyorsun.halA yarin gideyim diyorsun.gecede soyledik kanaman riskli bu haftalarda git bi doktora diye.içerde birikim olursa benimki gibi uğraş dur artık. Bebeğe yazık değil mi.kızdım sana gerçekten acayip bi şekilde.
Biz Quinny Buzz aldık.Oldukça konforlu.Dün akşam quinny baktım zapp extraydı sanırım mood var buzz var başka varmı bilmiyorum ama hangisi kullanışlı bilemedim.. Verdiğim paraya değsin istiyorum sizin quinny ler ile öneriniz var mı?
Suyun rengi sadece beyaz olur diye biliodum bn ilk defa duydum valla dedigini :)))))) ya bnm gece cokk fazlaa camasirimi degstrmemi gerektrck kadar akintim oldu ayaga kalktkca daha da fazlalasio sari gibi o suyla ilgisi varmidir bugunde karnmda icerden igne batmasi gibi sizlama var ne bu anlamadm dogum sancisinada bnzemioki doktora gdym hala cekiyorum
Nedir bu gebelik zehirlenmesiCanim vajinal akintidir seninki bence, benimde oyle oluyor. Son bir haftada inanilmaz agirlastim ve agrilarimin derecesi bile degisti.
Suyun rengi yesil olursa bebek diskisini yapmis olabilir ya da gebelik zehirlenmesi yasiyor olabilicegi anlamina geliyor. Allah korusun ama bilmek onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?