- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #42.981
Nedir bu gebelik zehirlenmesi
bende yolculuk yapacağım kaç haftaya kadar kabul ediyolarmış net ne yazıyordu raporunuzda ?Ucaga binecek olan arkadaslar izin belgelerinizi unutmayin ben belgemi dun aldim bugun ucaga bindim suan diger aktarmami bekliyorum ankarada...35 haftalik ucak yolculugu yapabikir die belge aldim ince eleyip sık dokudular kac kisi bakti belgeye hatta kabin amiri aman sakin sizi havada dogurtmak zorunda kalmayalim dediayrica izin belgesine tekil yada cogul gebelik oldugunu yazdirin
Hee bende hizli kilo aliyorum diye doktor idrar tahlili istemisti ondan demekki ama temiz cikti tansiyonunda iyi dedi suan icon oyle bi problem yok sanrmHalk arasında gebelik zehirlenmesi olarak bilinen hastalığın ciddi bir sorun olduğunu söyleyen KadıköyŞifa Sağlık Grubu Ataşehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yasemin YAKUT, bu rahatsızlığın anne ve bebek ölümü ile sonuçlanabileceği konusunda uyarıyor.
Preklampsi ( gebelik zehirlenmesi ); gebeliğin 20. Haftasından sonra tansiyonun 140/90 mmHg üzerinde seyretmesi ve idrarda protein çıkması ile kendini gösterir. Tabloya sıklıkla ödem de eşlik eder.
Oluşum mekanizması için damar yatağı bozukluğu denilebilir. Temelde yatan sorun; rahim yatağını döşeyen ince kıvrık arterlerin aşırı daralması ile plesantanın bebeği besleyememesidir.
37+ sin suanda cokda gec deil yavrum 38 39 da olur normalde :)) kac kiloyduki en son gittgndeYarın kontrol var bakalım bebiş ne durumda. İnş açılmam artmıştır da dr doğuma alır. Artık doğurmak istiyorumbebek daha fazla kilo alırsa normal doğum yapamam. Herşeyin hayırlısı.
Once gecmisbolsun ve cvp icin cok tesekkur ederim. Benimki kesik degil de daha cok ince krem kivaminda. Oyle aynada bakinca korktum. Elimle biraz baktim iceride gerisi de var. Eyvah dedim. Acilma varsa eger diye de korktum fitil kullanmaya. Dr da soramadim dicek fitil istedin verdim kullanmadin ne ariyorsun beni... sen benden ilerdesin acilma varsa tehlikeli degilmiymis? Insallah seninki de cabuk gecer
Ben şey düşündüm hanı boynunu falan kapatan boneler var ya onlardan toz pembe alıp aynı tonlarda bir güzel taşlı boncuklu bir eşarp üstüne atıp pelerin gibi durmasını sağlayabiliriz ön kısımlarına da isteğe gore çiçek vs suslenebilir ay tam Anlatamadım da :)aynen bende onu düşünüyorum tülbent istemiyorum çok sıradan duruyor şalda çok kabamı olur bilemedim
Bende Zoe karar vermiştim sevde koyacağım peygamber efendimizin huyunu ahlakını en sevdiği hanımı esmer güzeli demek. Bunun dışında nurcihan ikrakızlar doğuma az kaldı ama hala isim bulamadım ben kız ismi süslü bişe istemiyorum sıradanda olmasın tavsiyede bulunabilirmisiniz
Ben varım sancım vardı gittik 1cm de açılma oldu.2 gün hastanede yattım 2 haftadır da sadece wc kalkarak yatıyorum adalat ve progestan kullanıyorum 12 saatte birYorumuma Kimse ilgilenmedl galiba benim glbl nst sanci si cikan ve ilac kullanan yokmu
Seninle ayniyiz..Yarın kontrol var bakalım bebiş ne durumda. İnş açılmam artmıştır da dr doğuma alır. Artık doğurmak istiyorumbebek daha fazla kilo alırsa normal doğum yapamam. Herşeyin hayırlısı.
Bence bu kadar dusunme neye karar veremiyorsun??Kızlar günler geçtikçe ben stresten ölecek gibi oluyorum doğum şekline bir türlü karar veremiyorum araştırdıkça dahada kararsız kalıyorum lütfen akıl verin bana ilk olunca hep böylemi oluyo insan üffff
Haklısın canım ama inan kendime engel olamıyorum düşünmeden araştırmadan duramıyorum her gittiğimde doktorda soruyor karar verdinmi diye sezeryan istiyordum ama millet öyle şeyler yazmış ki normale karar verecektim birde onu araştırayım dedim anammm o dahada beterBence bu kadar dusunme neye karar veremiyorsun??
Biz ne kadar dusunsekte her bebek kendi hikayesini yazacak.
Herkesin vucudu vs farkli..
Bakalim Rabbim neylerse guzel eyler diyelim ve surekli dua edelim.
Ben artik dusunmemeye calisiyorum. Yoksa stresten ucukladim.
Benim doktorum su zamana dek karar verdin mi sorusunu sormadi hic.Haklısın canım ama inan kendime engel olamıyorum düşünmeden araştırmadan duramıyorum her gittiğimde doktorda soruyor karar verdinmi diye sezeryan istiyordum ama millet öyle şeyler yazmış ki normale karar verecektim birde onu araştırayım dedim anammm o dahada beter
Ben normali beceremem bebek sıkıntı yaşar diye ha bide bel fıtığım var doktorumda bana güvenmediğini söyledi sezeryan yanlısı doktorum sezeryan kısmındada bebeği sonraaında kucağıma alabilirmiyim yani taşıyabilirmiyim giyeceklerim sorun olurmu falan aman nebilim öyle şeyler işteBenim doktorum su zamana dek karar verdin mi sorusunu sormadi hic.
Dr sezaryan yanlisi mi ? Yoksa saglik sebeplerinden kaynakli mi sezaryan da seceneklerin arasinda.
Bebegin pozisyonu ve sen uygunsan bence normal olmali dogum. Sezaryan.sonucta bir dogum.yontemi degil. Zorunlu cerrahi mudahale .
Ki zaten artik yasaklaniyor zorunlu sebep olmadikca.
Dedigim gibi her bebek kendi hikayesini yazacak. Herkesin dogumu ayni olmaz ki... oyle dusun. Dogum hikayeleri mumkunse okuma
Anladim. Hepimizin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun...Ben normali beceremem bebek sıkıntı yaşar diye ha bide bel fıtığım var doktorumda bana güvenmediğini söyledi sezeryan yanlısı doktorum sezeryan kısmındada bebeği sonraaında kucağıma alabilirmiyim yani taşıyabilirmiyim giyeceklerim sorun olurmu falan aman nebilim öyle şeyler işte
Toton açıkta kalmışGunaydin kizlar gunumuzden 1 gun daha bitti diger gune merhaba sbah daldgm ruyamda ajda pekkani gordum serdar ortaci gordm artk ne alaka bilemem
İnglesina trilogy öneririm. Biz ondan aldık. Hem çok akliteli, oturaklı, hem de açması kapatması çok pratik. İmkanınız varsa bi inceleyin bence.Kızlaaar çoğu işlerimizi halletik şükür oda takımımız gelicek yerleşicez inşallah, bi bebek arabası bi de ismi kaldı kızımızın.. 3000'e kadar limitimiz var ilk bebeğimiz olacağı için kaliteli trawel sistem bir araba düşünüyoruz ki diğer bebişlere de kullanalım hem de konforu açısından. Lütfen önerilerinizi bekliyorum
bana dr bi kagit verdi orda kasilma adet agrisi seklnde olur ama daha siddetlisi eger konusumiyacak kadar agri varsa ciddi ye alinmali eger hafif sekilde adet sancisiysa daha cok erken yaziyoKızlar size bisey sormak istiyorum akşam yemeği yedik mutfağı toplayan kadar 15-20 dk ayakta kaldım ve hemen kasilmam oldu. Sizde de böyle sıkıntılar oluyor mu . kasılmam sanki aşağıya baskı yapiyomus gibi .bi kaç zamandır da adet sancısı gibi agrim ve belimde bi ağrı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?