2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yarın kontrol var bakalım bebiş ne durumda. İnş açılmam artmıştır da dr doğuma alır. Artık doğurmak istiyorum bebek daha fazla kilo alırsa normal doğum yapamam. Herşeyin hayırlısı.

Nedir bu gebelik zehirlenmesi

Halk arasında gebelik zehirlenmesi olarak bilinen hastalığın ciddi bir sorun olduğunu söyleyen KadıköyŞifa Sağlık Grubu Ataşehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yasemin YAKUT, bu rahatsızlığın anne ve bebek ölümü ile sonuçlanabileceği konusunda uyarıyor.
Preklampsi ( gebelik zehirlenmesi ); gebeliğin 20. Haftasından sonra tansiyonun 140/90 mmHg üzerinde seyretmesi ve idrarda protein çıkması ile kendini gösterir. Tabloya sıklıkla ödem de eşlik eder.

Oluşum mekanizması için damar yatağı bozukluğu denilebilir. Temelde yatan sorun; rahim yatağını döşeyen ince kıvrık arterlerin aşırı daralması ile plesantanın bebeği besleyememesidir.

bende yolculuk yapacağım kaç haftaya kadar kabul ediyolarmış net ne yazıyordu raporunuzda ?

Hee bende hizli kilo aliyorum diye doktor idrar tahlili istemisti ondan demekki ama temiz cikti tansiyonunda iyi dedi suan icon oyle bi problem yok sanrm

Yarın kontrol var bakalım bebiş ne durumda. İnş açılmam artmıştır da dr doğuma alır. Artık doğurmak istiyorum bebek daha fazla kilo alırsa normal doğum yapamam. Herşeyin hayırlısı.
37+ sin suanda cokda gec deil yavrum 38 39 da olur normalde :)) kac kiloyduki en son gittgnde

Canım, açılma konusunu bilmiyorum. Ben şu an haftada bir gidiyorum kontrole ama açılma gibi bir durumum yok.

aynen bende onu düşünüyorum tülbent istemiyorum çok sıradan duruyor şalda çok kabamı olur bilemedim
Ben şey düşündüm hanı boynunu falan kapatan boneler var ya onlardan toz pembe alıp aynı tonlarda bir güzel taşlı boncuklu bir eşarp üstüne atıp pelerin gibi durmasını sağlayabiliriz ön kısımlarına da isteğe gore çiçek vs suslenebilir ay tam Anlatamadım da :)

kızlar doğuma az kaldı ama hala isim bulamadım ben kız ismi süslü bişe istemiyorum sıradanda olmasın tavsiyede bulunabilirmisiniz
Bende Zoe karar vermiştim sevde koyacağım peygamber efendimizin huyunu ahlakını en sevdiği hanımı esmer güzeli demek. Bunun dışında nurcihan ikra

Kızlar günler geçtikçe ben stresten ölecek gibi oluyorum doğum şekline bir türlü karar veremiyorum araştırdıkça dahada kararsız kalıyorum lütfen akıl verin bana ilk olunca hep böylemi oluyo insan üffff

Bence bu kadar dusunme neye karar veremiyorsun??
Biz ne kadar dusunsekte her bebek kendi hikayesini yazacak.
Herkesin vucudu vs farkli..
Bakalim Rabbim neylerse guzel eyler diyelim ve surekli dua edelim.
Ben artik dusunmemeye calisiyorum. Yoksa stresten ucukladim.

Haklısın canım ama inan kendime engel olamıyorum düşünmeden araştırmadan duramıyorum her gittiğimde doktorda soruyor karar verdinmi diye sezeryan istiyordum ama millet öyle şeyler yazmış ki normale karar verecektim birde onu araştırayım dedim anammm o dahada beter

Benim doktorum su zamana dek karar verdin mi sorusunu sormadi hic.
Dr sezaryan yanlisi mi ? Yoksa saglik sebeplerinden kaynakli mi sezaryan da seceneklerin arasinda.
Bebegin pozisyonu ve sen uygunsan bence normal olmali dogum. Sezaryan.sonucta bir dogum.yontemi degil. Zorunlu cerrahi mudahale .
Ki zaten artik yasaklaniyor zorunlu sebep olmadikca.
Dedigim gibi her bebek kendi hikayesini yazacak. Herkesin dogumu ayni olmaz ki... oyle dusun. Dogum hikayeleri mumkunse okuma

Ben normali beceremem bebek sıkıntı yaşar diye ha bide bel fıtığım var doktorumda bana güvenmediğini söyledi sezeryan yanlısı doktorum sezeryan kısmındada bebeği sonraaında kucağıma alabilirmiyim yani taşıyabilirmiyim giyeceklerim sorun olurmu falan aman nebilim öyle şeyler işte

Anladim. Hepimizin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun...
Ben artik dusunmek istemiyorm

İnglesina trilogy öneririm. Biz ondan aldık. Hem çok akliteli, oturaklı, hem de açması kapatması çok pratik. İmkanınız varsa bi inceleyin bence.

Kızlar size bisey sormak istiyorum akşam yemeği yedik mutfağı toplayan kadar 15-20 dk ayakta kaldım ve hemen kasilmam oldu. Sizde de böyle sıkıntılar oluyor mu . kasılmam sanki aşağıya baskı yapiyomus gibi . bi kaç zamandır da adet sancısı gibi agrim ve belimde bi ağrı oluyo

bana dr bi kagit verdi orda kasilma adet agrisi seklnde olur ama daha siddetlisi eger konusumiyacak kadar agri varsa ciddi ye alinmali eger hafif sekilde adet sancisiysa daha cok erken yaziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…