2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
İnglesina trilogy öneririm. Biz ondan aldık. Hem çok akliteli, oturaklı, hem de açması kapatması çok pratik. İmkanınız varsa bi inceleyin bence.
Aslında düşündüğümüz markaydı, 2ay önce ile bugün arasında 600tl zam geldi aslında o zaman almadığımıza pişman oldum ama 3bin küsur lira etmez gibi. Siz ne kadara aldınız ?

Aslında düşündüğümüz markaydı, 2ay önce ile bugün arasında 600tl zam geldi aslında o zaman almadığımıza pişman oldum ama 3bin küsur lira etmez gibi. Siz ne kadara aldınız ?
3200 e aldım, zam gelmişti biz aldığımızda ama aldığımız yer kampanya yapmıştı. Stokke ile arasında kalmıştım ama kuzenim bunu kullandı, oğlu 4 yaşına kadar rahatlıkla oturdu. Bi de açıp kapatması çok pratik geldi. Tek elle açıp Kapatabiliyosunuz. Sağlamlığını da dediğim gibi kuzenimden biliyorum.

Doğru söylüyorsunuz sadece alt sepetine pek eşya konamıyormus arkasında örgü demirli sistem var ya, güle güle kullanın sizde inşallah

Eklentiler

• image.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 97
Doğru söylüyorsunuz sadece alt sepetine pek eşya konamıyormus arkasında örgü demirli sistem var ya, güle güle kullanın sizde inşallah
Hmm ona dikkat etmedim hiç, kullanırken çözüm yolu ararız artık siz de insallah içinize sineni en kısa zamanda bulursunuz

Bu akşam aynısı oldu canım, neredeyse 1 saat yattım geçinceye kadar. Ben dün doktoruma sordum bu dönemde yalancı sancılar olurmuş. Gerçek sancının düzenli aralıklarla olması gerekiyor bu arada. Bendekiler ritmik değil, geliyo biraz kalıp gidiyo... Umarım daha en az 2-3 hafta gelmez gerçek sancım veya suyum... :)

Bende ayniyim bugunlerde hatta gecen gece bayaga bir korktum.5 gun var canim aramizda galiba bu haftalarda yalanci kasilma oluyor boyle

Dün akşam quinny baktım zapp extraydı sanırım mood var buzz var başka varmı bilmiyorum ama hangisi kullanışlı bilemedim.. Verdiğim paraya değsin istiyorum sizin quinny ler ile öneriniz var mı?
Canim quinny mood ve buzz ikisi guzel ama altindaki alisveris sepeti bana bi kullanissiz geldi,yani bebegin cantasini rahatlikla koyamiyorsun cunku tam ortasindan arabanin bir parcasi geciyor. Umarim anlatabilmisimdir.
Ben joolz yada stokke crusi arasinda kaldim, bi bak istersen sende

Chicco trio love 2015 model travel sistemi aldım bende...tavsiye ederim...2000 tl

37+ sin suanda cokda gec deil yavrum 38 39 da olur normalde :)) kac kiloyduki en son gittgnde
Seninle ayniyiz..
Ka kilo ki bebegin??

Çatım
çok geniş değil bebek 3gün önce
3080 gr dı. 3buçuğa yaklaşması sezeryan demek ben normal istiyorum sezeryan dan çok korkuyorum
Dr biraz daha kilo alırsa sezeryan dedi

37+ sin suanda cokda gec deil yavrum 38 39 da olur normalde :)) kac kiloyduki en son gittgnde
Seninle ayniyiz..
Ka kilo ki bebegin??

Çatım
3080 gr dı. 3buçuğa yaklaşması sezeryan demek ben normal istiyorum sezeryan dan çok korkuyorum

Çatım
Hmmm benim daha cati vs muayene yapmadi..
Cuma muayenem vardi benim oglum da 3200 hayirli zamanda gelsinler.
Artik en ufak agrida pinpirik haldeyim..

Cevap yazan arkadaşlara tesekkur ederim .uzaninca geçiyor evet insan korkuyor yine de

Kizlar sizce portbebe cok gerekli bisey mi? Hani su cantayla takim olanlari var yada daha farklı modelleri var. Yani anakucagiyla tasiycaksak ilk zaman o ne ise yarayacak bilemedim. Sizler aldınız mı?

Quinny buzz kullanıcısı olarak tavsiye ederim
Pratik bi araba özellikle açıp kapamak
Ve yol tutuşu çok başarılı:)
Yalnız büyük bi araba tabi
Kapatınca gayet büyük kalıyo
Benim bagajımda çoook küçüktür
Oraya zor sığıyo tekerleklerini çıkarıp sığdırabiliyodum
Başka bişey koyamıyorum tabi

Hafif, kolay tasinabilir olmasina dikkat edin bence.ben başta inglesina trilogy baktim ama euro/dolar in artmasiyla fiyati inanilmaz yukseldi o yuzden uygun fiyatli ve kullanisli buldugum icin chicco lite way plus aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…