- 22 Aralık 2010
- 1.282
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.001
Aslında düşündüğümüz markaydı, 2ay önce ile bugün arasında 600tl zam geldi aslında o zaman almadığımıza pişman oldum ama 3bin küsur lira etmez gibi. Siz ne kadara aldınız ?İnglesina trilogy öneririm. Biz ondan aldık. Hem çok akliteli, oturaklı, hem de açması kapatması çok pratik. İmkanınız varsa bi inceleyin bence.
3200 e aldım, zam gelmişti biz aldığımızda ama aldığımız yer kampanya yapmıştı. Stokke ile arasında kalmıştım ama kuzenim bunu kullandı, oğlu 4 yaşına kadar rahatlıkla oturdu. Bi de açıp kapatması çok pratik geldi. Tek elle açıp Kapatabiliyosunuz. Sağlamlığını da dediğim gibi kuzenimden biliyorum.Aslında düşündüğümüz markaydı, 2ay önce ile bugün arasında 600tl zam geldi aslında o zaman almadığımıza pişman oldum ama 3bin küsur lira etmez gibi. Siz ne kadara aldınız ?
Doğru söylüyorsunuz sadece alt sepetine pek eşya konamıyormus arkasında örgü demirli sistem var ya, güle güle kullanın sizde inşallah3200 e aldım, zam gelmişti biz aldığımızda ama aldığımız yer kampanya yapmıştı. Stokke ile arasında kalmıştım ama kuzenim bunu kullandı, oğlu 4 yaşına kadar rahatlıkla oturdu. Bi de açıp kapatması çok pratik geldi. Tek elle açıp Kapatabiliyosunuz. Sağlamlığını da dediğim gibi kuzenimden biliyorum.
Hmm ona dikkat etmedim hiç, kullanırken çözüm yolu ararız artıkDoğru söylüyorsunuz sadece alt sepetine pek eşya konamıyormus arkasında örgü demirli sistem var ya, güle güle kullanın sizde inşallah
Teşekkür ediyorum ama artısı çok arabanın, güzel günlerde kullanın inşallahHmm ona dikkat etmedim hiç, kullanırken çözüm yolu ararız artıksiz de insallah içinize sineni en kısa zamanda bulursunuz
Kızlar size bisey sormak istiyorum akşam yemeği yedik mutfağı toplayan kadar 15-20 dk ayakta kaldım ve hemen kasilmam oldu. Sizde de böyle sıkıntılar oluyor mu . kasılmam sanki aşağıya baskı yapiyomus gibi .bi kaç zamandır da adet sancısı gibi agrim ve belimde bi ağrı oluyo
Bende ayniyim bugunlerde hatta gecen gece bayaga bir korktum.5 gun var canim aramizda galiba bu haftalarda yalanci kasilma oluyor boyleKızlar size bisey sormak istiyorum akşam yemeği yedik mutfağı toplayan kadar 15-20 dk ayakta kaldım ve hemen kasilmam oldu. Sizde de böyle sıkıntılar oluyor mu . kasılmam sanki aşağıya baskı yapiyomus gibi .bi kaç zamandır da adet sancısı gibi agrim ve belimde bi ağrı oluyo
Canim quinny mood ve buzz ikisi guzel ama altindaki alisveris sepeti bana bi kullanissiz geldi,yani bebegin cantasini rahatlikla koyamiyorsun cunku tam ortasindan arabanin bir parcasi geciyor. Umarim anlatabilmisimdir.Dün akşam quinny baktım zapp extraydı sanırım mood var buzz var başka varmı bilmiyorum ama hangisi kullanışlı bilemedim.. Verdiğim paraya değsin istiyorum sizin quinny ler ile öneriniz var mı?
Mimalarda deri degil iste, deri gorunumlu plastikmis, yada sahte derimi desemŞimdi baktım da nette 4000tl, ben port bebe istemiyorum bu portbebeli fiyatı sanırım
Chicco trio love 2015 model travel sistemi aldım bende...tavsiye ederim...2000 tlAslında düşündüğümüz markaydı, 2ay önce ile bugün arasında 600tl zam geldi aslında o zaman almadığımıza pişman oldum ama 3bin küsur lira etmez gibi. Siz ne kadara aldınız ?
Onu hiç bilmiyordum,chicco lite way plusu gördüm anakucağı oturma ünitesinin üzerine takıldığını görünce hiç bakmadımChicco trio love 2015 model travel sistemi aldım bende...tavsiye ederim...2000 tl
37+ sin suanda cokda gec deil yavrum 38 39 da olur normalde :)) kac kiloyduki en son gittgnde
Seninle ayniyiz..
Ka kilo ki bebegin??
37+ sin suanda cokda gec deil yavrum 38 39 da olur normalde :)) kac kiloyduki en son gittgnde
Seninle ayniyiz..
Ka kilo ki bebegin??
Hmmm benim daha cati vs muayene yapmadi..Çatım
çok geniş değil bebek 3gün önce
3080 gr dı. 3buçuğa yaklaşması sezeryan demek ben normal istiyorum sezeryan dan çok korkuyorum
Dr biraz daha kilo alırsa sezeryan dedi
Kizlar sizce portbebe cok gerekli bisey mi? Hani su cantayla takim olanlari var yada daha farklı modelleri var. Yani anakucagiyla tasiycaksak ilk zaman o ne ise yarayacak bilemedim. Sizler aldınız mı?
Bana da gereksiz geldi açıkçası. Ama tabi bebek dogmadan da bilemiyor insan ne gerekli ne gereksiz.. ama su an icin almiycm bende sanırımBen almadim canım.
Bana gerekli gelmedi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?