2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yat ve dinlen cnm

İyi geceler kızlar saat 10 da bi sanci vurdu karnima ama adet sancisi gibi değil değişik bişey sanki bebek hareket edip bişeyleri çekiyor içerden gibi. 1 saat sonra tekrar oldu. 3-5 saniye sürüyor. Sonra bir saat sonra tekrardan oldu. Sıklığı artarsa dr.a gitcem. Bu ne anlamadım. 2 hafta önce dr.a gittim nst de sanci çıktı. Ama o zaman hafif ama sürekli bir adet sancısı gibiydi. Simdikine benzemiyordu

Takip et cnm sıkligiartacak mi

Çatım
çok geniş değil bebek 3gün önce
3080 gr dı. 3buçuğa yaklaşması sezeryan demek ben normal istiyorum sezeryan dan çok korkuyorum
Dr biraz daha kilo alırsa sezeryan dedi
Anladm canm skma canimi sezeryanda oyle korkulcak bisey deill bebegin saglikli olsnda gerisinin onemi yok :)

Su kuzular dogsada rahat rahat soyle sere serpe bi yatsak dicektim kiiii...... bi anda her saat basi uyandiklari viyakladiklari aklima geldi.uyku neydi nasi biseydi

Kizlarr 2 gündür vajinama iğneler batıyor gibi ara ara acı oluyor..Genelde ayakta biraz durunca basliyor uzaninca geçiyor. Doktorumu aradim son haftalarda normal ama devam ederse nst gir dedi. Uzaninca geçtiği için gitmedim hastaneye.. Cmtesi kontrolüm var bakalim ne olacak :) Sizde de oluyor mu ?

Kizlar sizce portbebe cok gerekli bisey mi? Hani su cantayla takim olanlari var yada daha farklı modelleri var. Yani anakucagiyla tasiycaksak ilk zaman
%100 katılıyorum

Kizlar iyi geceler.siz hep sol tarafinizami yatiyorsunuz.ben sag yada sol tarafima yatinca bebek diger tarafa toplaniyo sanki sıkısiyo gibi hissediyorum.sirt ustu yatinca yayila yayila harekrt ediyo karnimda.sizlerde durum nasil
Aylardır çabaliyorum sağa sola yatayım diye ama olmuyor. Yastık dayıyorum sırtıma dönmeyeyim diye ama bi uyanınyorum ortada yastık yok, eşime diyorum sırtını daya yatağın ortasında yat dönecek yerim kalmasın bi bakıyorum yine sırt üstüyüm, ben çare bulamadım gün içinde uzanırken sağa sola dönük yatmaya çalışıyorum sadece

Gercekten zor ozellikle geceleri.yatilmiyo ya hep saga yada sola.artik akisina birakmak lazim sanirim biraz.

Park yatak alanlar alt açma kısmına pamuklu alt açma örtüsü aldınız mı?
Ben CanBebe'nin alt açma bezlerinden aldım. Diğerine gerek var mı sizce ? Hazır dikilmiş olanları soruyorum.

Stokke de dedigm model crusi olani yani normal bebek arabalari gibi itme sapi

Bende de oluyor canim özellikle yoruldugum zamanlarda sıklasiyor

Hala gözümü kapatamadim oysa dun gece ne guzel uyumustum@Ayaklarim3kilo nerelerdesin gecen gece bir dua ettin hepimizi ayaga diktin yapayimmi aynisini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…