- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.041
Yat ve dinlen cnmIyi geceler kizlar bugun kizicimla felekten bir gün gecirdik,canimiz ne istiyorsa yaptik bayadir başbaşa zaman geçirmiyoduk Ama cok ayakta kaldim galiba ayağa kalkınca acayip bi kasık ağrısı adım bile zor atıyorum o kadar yanilavaboya bile zor gidiyorum napıcam ben
Takip et cnm sıkligiartacak miİyi geceler kızlar saat 10 da bi sanci vurdu karnima ama adet sancisi gibi değil değişik bişey sanki bebek hareket edip bişeyleri çekiyor içerden gibi. 1 saat sonra tekrar oldu. 3-5 saniye sürüyor. Sonra bir saat sonra tekrardan oldu. Sıklığı artarsa dr.a gitcem. Bu ne anlamadım. 2 hafta önce dr.a gittim nst de sanci çıktı. Ama o zaman hafif ama sürekli bir adet sancısı gibiydi. Simdikine benzemiyordu
Anladm canm skma canimi sezeryanda oyle korkulcak bisey deill bebegin saglikli olsnda gerisinin onemi yok :)Çatım
çok geniş değil bebek 3gün önce
3080 gr dı. 3buçuğa yaklaşması sezeryan demek ben normal istiyorum sezeryan dan çok korkuyorum
Dr biraz daha kilo alırsa sezeryan dedi
Su kuzular dogsada rahat rahat soyle sere serpe bi yatsak dicektim kiiii...... bi anda her saat basi uyandiklari viyakladiklari aklima geldi.uyku neydi nasi biseydiBen genellikle sol tarafıma yatıyorum. Normalde hep sağa yatan biriydim hamilelikte tüm alışkanlıklar değişiyor haliyle. Sırt üstü yattığımda çok zor nefes alıyorum sanki bütün kan beynimde toplanıyor gibi oluyor. Sağ tarafımda da bebeğin ayakları var tekmeleriyle beni çok rahatsız ediyor o yüzden bebişin sırt kısmının olduğu taraf sol tarafıma yatıyorum hem o hem ben daha rahat ediyoruz. Ama bazen ne tarafa yatarsam yatayım olmuyor sanki Bebek sıkışıyormuş gibi hissediyorum
Takipteyim bakalım sıklığı ve süresi artarsa dr.a gitcem ama doğum sancısı nasıl bişey bilmediğim için telaş yaptım. Cahillik zorTakip et cnm sıkligiartacak mi
Kiz sen hala burdamisin git dogur artikkkkBen sola da yatiyorum ama cogunlugu saga yatiyorum sola yatinca nefes alamiyorum ve daha cok agrim oluo saga yatinca cok rahat ne agri ne sizi bebegimde sagda hareketleniyor dier tarafimda sıkısıyormus gibi hissediyorum
Kizlar sizce portbebe cok gerekli bisey mi? Hani su cantayla takim olanlari var yada daha farklı modelleri var. Yani anakucagiyla tasiycaksak ilk zaman
%100 katılıyorumYahu şu doktorların Bebek kilomalırsa sezaryen demelerine sinir oluyorum. Şimdiye kadar 4-5 kilo olup normal doğum yapan o kadar çok kişi duydum ki. Ne yani şimdi Bebek kilo almasın diye yemek mi yeme demek istiyor doktor yoksa sezaryen yapmaya baştan niyetli de yol mu yapıyor? Bana göre Bebek doğacağı zamana kendi karar vermeli eğer hala vakit varsa doğum normal yoldan başlayana kadar beklenmeli, o esnada zaten normal doğum yapıp yapamadığın anlaşılır ve gerekirse sezaryene alınır. Yani normal doğum isteyen kişileri doktorların hemen sezaryene yönlendirmesi pek etik değil bence.
Aylardır çabaliyorum sağa sola yatayım diye ama olmuyor. Yastık dayıyorum sırtıma dönmeyeyim diye ama bi uyanınyorum ortada yastık yok, eşime diyorum sırtını daya yatağın ortasında yat dönecek yerim kalmasın bi bakıyorum yine sırt üstüyüm, ben çare bulamadım gün içinde uzanırken sağa sola dönük yatmaya çalışıyorum sadeceKizlar iyi geceler.siz hep sol tarafinizami yatiyorsunuz.ben sag yada sol tarafima yatinca bebek diger tarafa toplaniyo sanki sıkısiyo gibi hissediyorum.sirt ustu yatinca yayila yayila harekrt ediyo karnimda.sizlerde durum nasil
Gercekten zor ozellikle geceleri.yatilmiyo ya hep saga yada sola.artik akisina birakmak lazim sanirim biraz.Aylardır çabaliyorum sağa sola yatayım diye ama olmuyor. Yastık dayıyorum sırtıma dönmeyeyim diye ama bi uyanınyorum ortada yastık yok, eşime diyorum sırtını daya yatağın ortasında yat dönecek yerim kalmasın bi bakıyorum yine sırt üstüyüm, ben çare bulamadım gün içinde uzanırken sağa sola dönük yatmaya çalışıyorum sadece
İyi gecelerİyi geceler kızlar :)
Park yatak alanlar alt açma kısmına pamuklu alt açma örtüsü aldınız mı?
Ben CanBebe'nin alt açma bezlerinden aldım. Diğerine gerek var mı sizce ? Hazır dikilmiş olanları soruyorum.
Stokke de dedigm model crusi olani yani normal bebek arabalari gibi itme sapiKastettigin parcayi biliyorum ama cantayi orayi hoc koymadigim icin hic rahatsiz etmedi beni oraya koymak o parca olmasada cok kullanilssiz bisey olsa egil al kalk vs. Tutugumuz yere asmak en mantiklisi bence o kritere cok takilmamak lazim. Stokke iyi marka hic kullanmadom ama bana kullanissik geliyor iki ayak arasindaki parcadan dolayi ama herkezin tercihi tabii
Bende de oluyor canim özellikle yoruldugum zamanlarda sıklasiyorKizlarr 2 gündür vajinama iğneler batıyor gibi ara ara acı oluyor..Genelde ayakta biraz durunca basliyor uzaninca geçiyor. Doktorumu aradim son haftalarda normal ama devam ederse nst gir dedi. Uzaninca geçtiği için gitmedim hastaneye.. Cmtesi kontrolüm var bakalim ne olacak :) Sizde de oluyor mu ?
Bende oyle 1 saat uyudum wc ye kalktim uykum gitti, sinir oluyorum bu duruma yaHala gözümü kapatamadim oysa dun gece ne guzel uyumustumAyaklarim3kilo nerelerdesin gecen gece bir dua ettin hepimizi ayaga diktin yapayimmi aynisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?