- 4 Mart 2015
- 2.360
- 2.523
- 83
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.061
K
Kiz sen hala burdamisin git dogur artikkkk
Valla tam olarak aynısı banada olduu. Deli gibi açım ve hala uyuyamadım, saat 5te masum bi çiş molası vermiştim oysakiUfff bende lavaboya gıttım. Sonra karnım acıktı. Şimdide uykusuzluk çekiyorum. Klasik saatler. Uyku gel gelll.
Evt cnm rahat 1 haftadir filan bende de var huc dr soylemek aklima gelmedi benimde ctesi kontrol var bende soylim bariKizlarr 2 gündür vajinama iğneler batıyor gibi ara ara acı oluyor..Genelde ayakta biraz durunca basliyor uzaninca geçiyor. Doktorumu aradim son haftalarda normal ama devam ederse nst gir dedi. Uzaninca geçtiği için gitmedim hastaneye.. Cmtesi kontrolüm var bakalim ne olacak :) Sizde de oluyor mu ?
Itme sapi degil kast ettigim ocugun bacak arasina denk geliyor ama senin dedigin modelde yokmus dedigim sap☺ aznomce baktim incelemedim ama guzel gorunuyorStokke de dedigm model crusi olani yani normal bebek arabalari gibi itme sapi
Bende normalde karnimin ustunde yatardim ama gebelikte bu nerdeee obyuzden donemeyeyim diye kac kafta koltukta sola donuk yattim yer olmayinca donemiyordum ☺ simdi baya alistim 3 4 de yastikla bi sekil ya yatiuorumAylardır çabaliyorum sağa sola yatayım diye ama olmuyor. Yastık dayıyorum sırtıma dönmeyeyim diye ama bi uyanınyorum ortada yastık yok, eşime diyorum sırtını daya yatağın ortasında yat dönecek yerim kalmasın bi bakıyorum yine sırt üstüyüm, ben çare bulamadım gün içinde uzanırken sağa sola dönük yatmaya çalışıyorum sadece
Hic alma cnm o sari kaka lekeleri o kadar zor cikiyor ki kumastan camasir suyu yapsan bebek icin cok kimyasal canbebe yada baska msrka kullan atlar en mantikli ve hijyenik hem gezmeye gittiginde de COK kullanisliAlmadim, gereksiz gelen bir urun de o sanki.
Oofff bu ara hep sağına yatıyorum solda uyuyamiyorum. Sonra vicdan yapiyorumKizlar iyi geceler.siz hep sol tarafinizami yatiyorsunuz.ben sag yada sol tarafima yatinca bebek diger tarafa toplaniyo sanki sıkısiyo gibi hissediyorum.sirt ustu yatinca yayila yayila harekrt ediyo karnimda.sizlerde durum nasil
gunaydin...halA calisanlara daha çok günaydın...Allah yardim etsin....Aynen.dün akşam da benim ağrım oldu.bebek kafasini yerleştirdi sanirim iyice aşağıya.yolu açmaya çalışıyor cadı :) acitti çıkacak zannettim.Günaydın güzel anneler. Hiç doğuma yakınmışım gibi belirtilerim yoktu. Bugün enazından hafif bel ağrısı yaşamaya başladım biraz daha yakınım artık
Günaydın canlar yine uykusuz bir gecenin sabahina Merhaba
Ne uyku var ne rahat yatış hep sola yat dedi doktorum ama kac aydır solum çürüdü
Neyse bu günümüze şükür
Tamam dogurunca da her saat kalkcaz amabir saatte olsa kaliteli uyku olcak inşallah
ben nasıl rahat edersem öyle yatıyorum yan yatınca hangi tarafıma yatmışsam o tarafa toplanıyo en çokta sabah tedirgin oluyorum iyice top gibi oluyor ezmişim gibi geliyor üzülüyorumKizlar iyi geceler.siz hep sol tarafinizami yatiyorsunuz.ben sag yada sol tarafima yatinca bebek diger tarafa toplaniyo sanki sıkısiyo gibi hissediyorum.sirt ustu yatinca yayila yayila harekrt ediyo karnimda.sizlerde durum nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?