2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ufff bende lavaboya gıttım. Sonra karnım acıktı. Şimdide uykusuzluk çekiyorum. Klasik saatler. Uyku gel gelll.

Tuvalete kalktim yattim. Gozumu kapatinca basim donuyor uyuyamadim. Bu da yeni cikti bugece!

Ufff bende lavaboya gıttım. Sonra karnım acıktı. Şimdide uykusuzluk çekiyorum. Klasik saatler. Uyku gel gelll.
Valla tam olarak aynısı banada olduu. Deli gibi açım ve hala uyuyamadım, saat 5te masum bi çiş molası vermiştim oysaki

Midem bulanıyor benimde yatınca zaten 3 de uyudum 5:30 da uyandım. ..direndi bu saate kadar ama yok UYUYAMIYORUM

Günaydın uykusuz anneler
Çişe kalkınca gözümü açmıyorum uyku kaçmasın diye ama nafile vucudumuz bizi doğum sonrasına alıştırıyor
Ben bir aydır oturarak uyuyorum yatakta düz yatınca nefes alamıyorum
Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah

Evt cnm rahat 1 haftadir filan bende de var huc dr soylemek aklima gelmedi benimde ctesi kontrol var bende soylim bari
Hic nst girmedim daha

Stokke de dedigm model crusi olani yani normal bebek arabalari gibi itme sapi
Itme sapi degil kast ettigim ocugun bacak arasina denk geliyor ama senin dedigin modelde yokmus dedigim sap☺ aznomce baktim incelemedim ama guzel gorunuyor
Bende normalde karnimin ustunde yatardim ama gebelikte bu nerdeee obyuzden donemeyeyim diye kac kafta koltukta sola donuk yattim yer olmayinca donemiyordum ☺ simdi baya alistim 3 4 de yastikla bi sekil ya yatiuorum

Daha önce doğum yapmış anneler veya duyan bilen varmı kızlar son 1 aydır haftada 2 kez falan kusuyorum yaaa başlarsa mide bulantım olmamıştı şimdi bu neyin nesi ki ???

Günaydın canlar yine uykusuz bir gecenin sabahina Merhaba
Ne uyku var ne rahat yatış hep sola yat dedi doktorum ama kac aydır solum çürüdü
Neyse bu günümüze şükür
Tamam dogurunca da her saat kalkcaz amabir saatte olsa kaliteli uyku olcak inşallah

Kizlar iyi geceler.siz hep sol tarafinizami yatiyorsunuz.ben sag yada sol tarafima yatinca bebek diger tarafa toplaniyo sanki sıkısiyo gibi hissediyorum.sirt ustu yatinca yayila yayila harekrt ediyo karnimda.sizlerde durum nasil
Oofff bu ara hep sağına yatıyorum solda uyuyamiyorum. Sonra vicdan yapiyorum

Günaydın güzel anneler. Hiç doğuma yakınmışım gibi belirtilerim yoktu. Bugün enazından hafif bel ağrısı yaşamaya başladım biraz daha yakınım artık
gunaydin...halA calisanlara daha çok günaydın...Allah yardim etsin....Aynen.dün akşam da benim ağrım oldu.bebek kafasini yerleştirdi sanirim iyice aşağıya.yolu açmaya çalışıyor cadı :) acitti çıkacak zannettim.

Günaydın anneler,
Şu 3 haftayı da geçirsem , çoooook mutlu olacağım. O zaman 37 bitmiş olacak Doktor demesin artık 38 ' den önce gelebilir diye , her gittiğimde diyor

Bu arada tiroid hapını endokrin uzmanı haftada 3 gün 50 , 4 gün 25 e çıkarmıştı.Son değer 1.93 , ama ben günde 1 alıyorum . Tiroid sorunum yokken boşuna içiyorum gibi geliyor artık. Bırakmak istiyorum , dozunu azalta azalta bırakacağım.

Aynen uyuyamiyorum.soluma yatıyoru m ağrıyor.sağa dönüyorum içim rahat etmiyor. Solami yatmaliyiz diye soran Arkadasim vardi. Evet dün bi yazi okudum. Sağ yada sirtustu yatan annelerin bebeklerinde ----Alllahim korusun hepimizi-- son haftalarda ani bebek ölümleri2 kat fazlaymis.tahmin edersiniz gece psikoya bağladım.uyuyamadim.sıkın disinizi az kaldi insallah.dogunca sağ sol yüzüstü sirtustu hertürlü yatcam valla

valla
Kizlar iyi geceler.siz hep sol tarafinizami yatiyorsunuz.ben sag yada sol tarafima yatinca bebek diger tarafa toplaniyo sanki sıkısiyo gibi hissediyorum.sirt ustu yatinca yayila yayila harekrt ediyo karnimda.sizlerde durum nasil
ben nasıl rahat edersem öyle yatıyorum yan yatınca hangi tarafıma yatmışsam o tarafa toplanıyo en çokta sabah tedirgin oluyorum iyice top gibi oluyor ezmişim gibi geliyor üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…