2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
canım ne zamandır benimde normal gidiyor troid değerlerim ama bebek büyüdükçe dozu artırmak gerekiyormuş ben şu an ilacı 75 mg alıyorum bebek doğduktan sonrada kullanmak gerekiyormuş Allah korusun bebekte zeka geriliğine yol açıyormuş doktorum söyledi...bidahaki ay kontrol tam 40 haftaya denk geliyor doktorumda doğumdan sonra gel tekrar bakalım dedi yani bi süre daha kullanıcam bence doktoruna danışmadan sakın bırakma ben ne kan ilacı ne vitamin hiç birini içmedim ama buna çok dikkat ediyorum....

Sen bilirsin ama nacizane tavsiyem kendin birakmaman yonunde canim. Bir kez daha test yaptir dr.a sor o yonlendirsin. Ben de 1 yildir iciyorum. Benim de degerim 1.5-2arasi en son 1.5ay once gittigimde dr doguma kadar kullancaz dogum sonrasi gelirsin bir daha test yapar duruma gore birakiriz demisti. Sunun surasinda bisey kalmadi biliyosun tsh fazlaligi sutun gelmesini de etkiler.

kızlar lafınızı bölücem de illa ki sol yatış verilmiyor. yatış bebeğin pozisyonuna göre öneriliyor. ben bebeğimin kafası aşağıda ve sırtı sağa dayalı olduğu için rahat etsin diye sağa dönüp yatıyorum mesela...sırt üstü yatıldığında da kan akışının az olduğunu okumuştum. zaten sırt üstü insan rahat edemiyor bebeğin ağırlığından...
ben de doğru duzgun uyuyamıyorum çoooooooookkk bunaldım artık...
kafamın altında bır yastık gobegımın altında bır yastık gece boyu dön dön valla fenalık gelıyo...

Günaydın cnm. Açamadığım gözlerim ve bende iş yerindeki son 5 günün heycanı var. Sanki erken emekli olacağım gibi bi his bi mutluluk ve fakat her gidişin mutlakki bir dönüşü var adlı şarkı da zihnimin bir yerlerinde çalıyor sanki

EEvettt kesinlikle aynisini yapcam
Canim benim de bebeğimin pozisyonu aynı şekilde ama bunu doktorum da görüyor ona rağmen hep sol diyor.eger dediğin gibi pozisyon belirlese derdi bunu.sagda bebeğe ve anneye yeterli kan akışı olmuyormus

EEvettt kesinlikle aynisini yapcam Esimi de aatıcam yataktan

Canim benim de bebeğimin pozisyonu aynı şekilde ama bunu doktorum da görüyor ona rağmen hep sol diyor.eger dediğin gibi pozisyon belirlese derdi bunu.sagda bebeğe ve anneye yeterli kan akışı olmuyormus

Günaydın güzel annelerBizim randevumuz vardı. Kızım çok şükür iyi 2200 gr olmuşuz. Biraz minyon bi bebekmiş. Ve ilk nst ye girdik. Çok sıkıcı buldum. Ama şükür o da iyi çıktı. İki hafta sonra tekrar kontrolümüz var.

Bunları bilmiyordum.
Ben hapa başladığımda da yüksek değildi. 3.27 ' ydi.Forumda tiroidin 2.5 altı olmasının hamilelikte iyi olmasından bahsedince ben de doktora sormuştum , yoksa doktor kan değerime baktığında yüksek vs dememişti.Normal demişti ; ama istiyorsan kullan demişti.Şimdi işleyen hormon düzenini hapla bozmuşum gibi hissediyorum.

Gece saat 3 buçuktu, patinin çişi gelmekteydi, uykusu kaçmasın diye gözlerini açmamaktaydı, nevet sağa dönmüştü sola dönmüştü nayır nolamaz birde ne görsün saat 6 olmaktaydı zavallı kadın yorgun bitkin ve çaresizce etrafına bakmaktaydı (kim nazar etti len benim uykumu size tek bedduam inşallah bebişlerinizin o ilk çıkan toplu iğne ucu gibi sivri dişleri varya onlara maruz kalasınız minik minik ısırıklara gelesiniz belki ne istediniz deliksiz uykumdan ) benim herifle gece antrede karşılaştık hayırdır bu saatte ayaktasın diyo işe çiş karıştı uyku kalmadı dedim kahvaltı yaptık işe gönderdim yatağa yattım inat inat değilmi o uyku gözüme girecek

Günaydın kızlaaar ben daha yeni kalktım sonunda bir gece uyudum tabi 5 defa wc var ama olsun uyudum yaa. Bu arada yatma pozisyonu konuşulmus bende genelde saga yatınca bebis harekete geçiyor yinede sola yatmaya çalışıyorum ama uyku hali tabiki döndüğüm de oluyor sırt üstü yattigim da ve ben bu kadar takılma taraftarı değilim bizden önce doğuran insanlar pozisyon mu bilirmis dünya nüfusu almış başını gidiyor

kız duygularıma tercüman olmuşsun son 5 gün

Reactions: GCA
hayır sakın öyle düşünme benimde gebelikten önce hafif bi yükselme vardı doktor ilaç kullanmana gerek yok dedi daha sonra gebe kalınca kan tahlillerinde çıktı ilaca başlamamız lazım bebek etkilenmesin dedi o yüzden her ay kontrole gidiyorum...sakın bırakma mutlaka doktorona danış

kız duygularıma tercüman olmuşsun son 5 gün

Kızlar yazıları hergun duzenlı takıp edıyorum ama halen calısmaktayım o yuzden yazmaya pek fırsatım olmuyor. Eve gıdınce ayaklarım sısmıs ve cok yorgun oluyorum yemek yap ortalıgı topla duzenle oglumla ılgılenıyorum derken daha da yatana kadar bır suru ıs ınsallah bu cuma ıznım baslıyor artık evde olacagım ama surunerek gıdıp gelmeye basladım. Doguma gıtmeden kendı cantamı ve bebek cantamı hazırlayabılırsem ne mutlu bana :) Bır de sabahlıklı gecelık takımı ıstıyorum ama bulamadım hala onun ıcın gezmek lazım da enerjım de yok netten alıp memnun kalan varmı?

Reactions: GCA
Oglumu krese götürdüm yuruyerek hergun goturuyorum bana da yürüyüş olsun diye. Yaklasik 5-6dk lik yolu yurumedi kendini tasittirdi. 2.5yasinda 13kilo. Cok kötü oldum ya sukur erken dogum riskim yok hersey yolunda derken öyle bi baski olduki makatima. İnşallah bi sorun olmaz

İstiyorsan kullan da ne demekmiş ya öyle şey mi olur..kızdım doktora..tiroid hamilelikte çok önemli canımm..bence başka bir dahiliye yada endokrin doktoruna gidip tekrar ayarlayın ilacın dozunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…