- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.081
canım ne zamandır benimde normal gidiyor troid değerlerim ama bebek büyüdükçe dozu artırmak gerekiyormuş ben şu an ilacı 75 mg alıyorum bebek doğduktan sonrada kullanmak gerekiyormuş Allah korusun bebekte zeka geriliğine yol açıyormuş doktorum söyledi...bidahaki ay kontrol tam 40 haftaya denk geliyor doktorumda doğumdan sonra gel tekrar bakalım dedi yani bi süre daha kullanıcam bence doktoruna danışmadan sakın bırakma ben ne kan ilacı ne vitamin hiç birini içmedim ama buna çok dikkat ediyorum....Günaydın anneler,
Şu 3 haftayı da geçirsem , çoooook mutlu olacağım. O zaman 37 bitmiş olacakDoktor demesin artık 38 ' den önce gelebilir diye , her gittiğimde diyor
Bu arada tiroid hapını endokrin uzmanı haftada 3 gün 50 , 4 gün 25 e çıkarmıştı.Son değer 1.93 , ama ben günde 1 alıyorum . Tiroid sorunum yokken boşuna içiyorum gibi geliyor artık. Bırakmak istiyorum , dozunu azalta azalta bırakacağım.
Günaydın anneler,
Şu 3 haftayı da geçirsem , çoooook mutlu olacağım. O zaman 37 bitmiş olacakDoktor demesin artık 38 ' den önce gelebilir diye , her gittiğimde diyor
Bu arada tiroid hapını endokrin uzmanı haftada 3 gün 50 , 4 gün 25 e çıkarmıştı.Son değer 1.93 , ama ben günde 1 alıyorum . Tiroid sorunum yokken boşuna içiyorum gibi geliyor artık. Bırakmak istiyorum , dozunu azalta azalta bırakacağım.
Aynen uyuyamiyorum.soluma yatıyoru m ağrıyor.sağa dönüyorum içim rahat etmiyor. Solami yatmaliyiz diye soran Arkadasim vardi. Evet dün bi yazi okudum. Sağ yada sirtustu yatan annelerin bebeklerinde ----Alllahim korusun hepimizi-- son haftalarda ani bebek ölümleri2 kat fazlaymis.tahmin edersiniz gece psikoya bağladım.uyuyamadim.sıkın disinizi az kaldi insallah.dogunca sağ sol yüzüstü sirtustu hertürlü yatcam valla
gunaydin...halA calisanlara daha çok günaydın...Allah yardim etsin....Aynen.dün akşam da benim ağrım oldu.bebek kafasini yerleştirdi sanirim iyice aşağıya.yolu açmaya çalışıyor cadı :) acitti çıkacak zannettim.
Aynen uyuyamiyorum.soluma yatıyoru m ağrıyor.sağa dönüyorum içim rahat etmiyor. Solami yatmaliyiz diye soran Arkadasim vardi. Evet dün bi yazi okudum. Sağ yada sirtustu yatan annelerin bebeklerinde ----Alllahim korusun hepimizi-- son haftalarda ani bebek ölümleri2 kat fazlaymis.tahmin edersiniz gece psikoya bağladım.uyuyamadim.sıkın disinizi az kaldi insallah.dogunca sağ sol yüzüstü sirtustu hertürlü yatcam valla
kızlar lafınızı bölücem de illa ki sol yatış verilmiyor. yatış bebeğin pozisyonuna göre öneriliyor. ben bebeğimin kafası aşağıda ve sırtı sağa dayalı olduğu için rahat etsin diye sağa dönüp yatıyorum mesela...sırt üstü yatıldığında da kan akışının az olduğunu okumuştum. zaten sırt üstü insan rahat edemiyor bebeğin ağırlığından...
ben de doğru duzgun uyuyamıyorum çoooooooookkk bunaldım artık...
kafamın altında bır yastık gobegımın altında bır yastık gece boyu dön dön valla fenalık gelıyo...
kızlar lafınızı bölücem de illa ki sol yatış verilmiyor. yatış bebeğin pozisyonuna göre öneriliyor. ben bebeğimin kafası aşağıda ve sırtı sağa dayalı olduğu için rahat etsin diye sağa dönüp yatıyorum mesela...sırt üstü yatıldığında da kan akışının az olduğunu okumuştum. zaten sırt üstü insan rahat edemiyor bebeğin ağırlığından...
ben de doğru duzgun uyuyamıyorum çoooooooookkk bunaldım artık...
kafamın altında bır yastık gobegımın altında bır yastık gece boyu dön dön valla fenalık gelıyo...
canım ne zamandır benimde normal gidiyor troid değerlerim ama bebek büyüdükçe dozu artırmak gerekiyormuş ben şu an ilacı 75 mg alıyorum bebek doğduktan sonrada kullanmak gerekiyormuş Allah korusun bebekte zeka geriliğine yol açıyormuş doktorum söyledi...bidahaki ay kontrol tam 40 haftaya denk geliyor doktorumda doğumdan sonra gel tekrar bakalım dedi yani bi süre daha kullanıcam bence doktoruna danışmadan sakın bırakma ben ne kan ilacı ne vitamin hiç birini içmedim ama buna çok dikkat ediyorum....
Bunları bilmiyordum.Sen bilirsin ama nacizane tavsiyem kendin birakmaman yonunde canim. Bir kez daha test yaptir dr.a sor o yonlendirsin. Ben de 1 yildir iciyorum. Benim de degerim 1.5-2arasi en son 1.5ay once gittigimde dr doguma kadar kullancaz dogum sonrasi gelirsin bir daha test yapar duruma gore birakiriz demisti. Sunun surasinda bisey kalmadi biliyosun tsh fazlaligi sutun gelmesini de etkiler.
kız duygularıma tercüman olmuşsun son 5 günGünaydın cnm. Açamadığım gözlerim ve bende iş yerindeki son 5 günün heycanı var. Sanki erken emekli olacağım gibi bi his bi mutlulukve fakat her gidişin mutlakki bir dönüşü var adlı şarkı da zihnimin bir yerlerinde çalıyor sanki
hayır sakın öyle düşünme benimde gebelikten önce hafif bi yükselme vardı doktor ilaç kullanmana gerek yok dedi daha sonra gebe kalınca kan tahlillerinde çıktı ilaca başlamamız lazım bebek etkilenmesin dedi o yüzden her ay kontrole gidiyorum...sakın bırakma mutlaka doktorona danışBunları bilmiyordum.
Ben hapa başladığımda da yüksek değildi. 3.27 ' ydi.Forumda tiroidin 2.5 altı olmasının hamilelikte iyi olmasından bahsedince ben de doktora sormuştum , yoksa doktor kan değerime baktığında yüksek vs dememişti.Normal demişti ; ama istiyorsan kullan demişti.Şimdi işleyen hormon düzenini hapla bozmuşum gibi hissediyorum.
kız duygularıma tercüman olmuşsun son 5 gün
bebeğin eksiği kalmadı da benim eksiğim var pijamam yokkader arkadaşım, Allah kurtarsın bizi. inşallah evimizden yazacağımız yakındır. gidelim eksiklerimizi tamamlayıp dinlenelim 1 hafta fln sonrada hayırla gelsin kuzularımız inşallah
kız duygularıma tercüman olmuşsun son 5 gün
kader arkadaşım, Allah kurtarsın bizi. inşallah evimizden yazacağımız yakındır. gidelim eksiklerimizi tamamlayıp dinlenelim 1 hafta fln sonrada hayırla gelsin kuzularımız inşallah[/QUOTE ay kizlarr darisi basima bende 30 unda ayrilicam. Gun sayiyorummmm
Bunları bilmiyordum.
Ben hapa başladığımda da yüksek değildi. 3.27 ' ydi.Forumda tiroidin 2.5 altı olmasının hamilelikte iyi olmasından bahsedince ben de doktora sormuştum , yoksa doktor kan değerime baktığında yüksek vs dememişti.Normal demişti ; ama istiyorsan kullan demişti.Şimdi işleyen hormon düzenini hapla bozmuşum gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?