- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.101
bende netten sipariş verdim lohusa sepetinden gelince görücem artıkKızlar yazıları hergun duzenlı takıp edıyorum ama halen calısmaktayım o yuzden yazmaya pek fırsatım olmuyor. Eve gıdınce ayaklarım sısmıs ve cok yorgun oluyorum yemek yap ortalıgı topla duzenle oglumla ılgılenıyorum derken daha da yatana kadar bır suru ıs ınsallah bu cuma ıznım baslıyor artık evde olacagım ama surunerek gıdıp gelmeye basladım. Doguma gıtmeden kendı cantamı ve bebek cantamı hazırlayabılırsem ne mutlu bana :) Bır de sabahlıklı gecelık takımı ıstıyorum ama bulamadım hala onun ıcın gezmek lazım da enerjım de yok netten alıp memnun kalan varmı?
Hadi hayirlisi cnm. Herseyde varmis hayir 9 gun ileride olmus oldugunu igrenmis oldun hos bir sekilde olmasada. Saglicakla alirsinnins. Bebegini kucagina vakti zamanindaKızlar merhabalar nasılsınız. Hâlâ hastanedeyim son bir serum ve iğne verecekler nst ler normal çıktı hep ama gına geldi resmen nst den gece 3 te bile pat diye gelip takıyorlar hayır kaç dk sürcek diyorum yarım saat diyor gece olunca 1,5 saat olunca bizim çağrımızla gelip çıkarıyorlar hep sabahları Allahtan normal ayrıntılı Ultrason yaptı bide öle 4d falan değil bebek normalde 36+0 bugün ama 37+2 görünüyor dedi 9 gün öndeymiş bakalım belki haftaya dogururum
Hayır henüz doğum yapmadım, evet memnunum kendisinden gayet ilgili bir doktor tavsiye ederim
Tatlım sola yatacaksın zaten sağa değil.Oofff bu ara hep sağına yatıyorum solda uyuyamiyorum. Sonra vicdan yapiyorum
Canim ben haluk bayram ürünlerini dominoshop tan aldım çokta memnunum hediye diye 12 tane de çorap göndermişlerKızlar yazıları hergun duzenlı takıp edıyorum ama halen calısmaktayım o yuzden yazmaya pek fırsatım olmuyor. Eve gıdınce ayaklarım sısmıs ve cok yorgun oluyorum yemek yap ortalıgı topla duzenle oglumla ılgılenıyorum derken daha da yatana kadar bır suru ıs ınsallah bu cuma ıznım baslıyor artık evde olacagım ama surunerek gıdıp gelmeye basladım. Doguma gıtmeden kendı cantamı ve bebek cantamı hazırlayabılırsem ne mutlu bana :) Bır de sabahlıklı gecelık takımı ıstıyorum ama bulamadım hala onun ıcın gezmek lazım da enerjım de yok netten alıp memnun kalan varmı?
Canim sakin doktorun birak demeden birakma, hamilelik hormonlariyla cikmis sende, hamileligin bitince geri kendi haline döner o. Bu hapin sana ve bebege zarari yok aksine faydasi var, vucuttaki tiroid eksikligi ilk zamanlar düsük riski, sonrasinda da bebekte zeka eriligi yapiyor.Günaydın anneler,
Şu 3 haftayı da geçirsem , çoooook mutlu olacağım. O zaman 37 bitmiş olacakDoktor demesin artık 38 ' den önce gelebilir diye , her gittiğimde diyor
Bu arada tiroid hapını endokrin uzmanı haftada 3 gün 50 , 4 gün 25 e çıkarmıştı.Son değer 1.93 , ama ben günde 1 alıyorum . Tiroid sorunum yokken boşuna içiyorum gibi geliyor artık. Bırakmak istiyorum , dozunu azalta azalta bırakacağım.
bebeğin eksiği kalmadı da benim eksiğim var pijamam yok
hangi sektör senin zormu çalışmak?bende çalışıyorum ama rahatım
Benim pijamam varda çantam hazır diil cnm. bebeğinkini hazırladım ama
hazırlarsın 2 dakkalık şeyBenim pijamam varda çantam hazır diil cnm. bebeğinkini hazırladım ama
aynen bende küçük çek çekli valiz yaptım eşim ben götüremem onu diyor ne var yani götürsen utanıyormuşBen eşyalarımızı büyük bir valize koydum. Götürmesi daha rahat olur diye. Zaten bir bakmışsın dolmuş içi.
kız bu kasılma burkulma gibi bişemi banada öle bişe oluyoda anlamıyorumMerhabalar,
Sanırım bende kasılmalar hafiften başladı. Sanki içeriden birisi yumruğunu sıkıp karnımdan dışarı çıkarmak ister gibi hissediyorum demiştim burada da.Zaten şüpheleniyordum, doktoruma da sordum. Doktor bunun yalancı kasılma olduğunu ve günde 15'e kadar olabileceğini söyledi. Ben de buradaki birkaç arkadaş gibi acaba bebeğimin hareketleri mi diyordum ama değilmiş. Çok bir rahatsızlık verdiği yok ama ne zaman geleceğini bilmediğin için sadece bir huzursuzluk yaratıyor. Derin derin nefes alıp verince iyi geliyor.
canım ben hemşireyimbenim özel sektör cnm. kablo üretimi yapan bi fabrikada muhasebe uzmanıyım. yoğun işlerimiz ya. seninki ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?