2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
bende netten sipariş verdim lohusa sepetinden gelince görücem artık

Kızlar merhabalar nasılsınız. Hâlâ hastanedeyim son bir serum ve iğne verecekler nst ler normal çıktı hep ama gına geldi resmen nst den gece 3 te bile pat diye gelip takıyorlar hayır kaç dk sürcek diyorum yarım saat diyor gece olunca 1,5 saat olunca bizim çağrımızla gelip çıkarıyorlar hep sabahları Allahtan normal ayrıntılı Ultrason yaptı bide öle 4d falan değil bebek normalde 36+0 bugün ama 37+2 görünüyor dedi 9 gün öndeymiş bakalım belki haftaya dogururum

Hadi hayirlisi cnm. Herseyde varmis hayir 9 gun ileride olmus oldugunu igrenmis oldun hos bir sekilde olmasada. Saglicakla alirsinnins. Bebegini kucagina vakti zamaninda

Hayır henüz doğum yapmadım, evet memnunum kendisinden gayet ilgili bir doktor tavsiye ederim

Bende Ayşe hanıma gidiyorum. Memnunum şuan üsküdar hospital turkte ama hastaneyi pek begenmıyorum eski bina ama ayse hanımdan dolayı gidiyorum.

Ayyy imzamda 30 gun diyor. 1 ay kalmadi artik #£%#£_$(^$(^$

Oglumla 5 yasinda ay sayiyorduk annem.1 ay bile kalmadindiyorum. Yarin mi doguracaksin diyor 1 ay cocuga cok gelirken 30 gun ona gore daha cok geliyor hadi gel anlat bakalim ..

Canim ben haluk bayram ürünlerini dominoshop tan aldım çokta memnunum hediye diye 12 tane de çorap göndermişler

Canim sakin doktorun birak demeden birakma, hamilelik hormonlariyla cikmis sende, hamileligin bitince geri kendi haline döner o. Bu hapin sana ve bebege zarari yok aksine faydasi var, vucuttaki tiroid eksikligi ilk zamanlar düsük riski, sonrasinda da bebekte zeka eriligi yapiyor.
Bende yillardir var bu hamile kalmadan once 75 mg kullaniyordum suan 150 mg. Hatta bebek dogdugunda onda da arastirilacak tiroid eksikligi

Geçen aylar çabuk geçtide şu son ay yokmu ömrümden ömür aldı resmen günler gittikçe uzuyor sanki beklemek çok yorucu yaaa

Reactions: NFZ
Merhabalar,

Sanırım bende kasılmalar hafiften başladı. Sanki içeriden birisi yumruğunu sıkıp karnımdan dışarı çıkarmak ister gibi hissediyorum demiştim burada da.Zaten şüpheleniyordum, doktoruma da sordum. Doktor bunun yalancı kasılma olduğunu ve günde 15'e kadar olabileceğini söyledi. Ben de buradaki birkaç arkadaş gibi acaba bebeğimin hareketleri mi diyordum ama değilmiş. Çok bir rahatsızlık verdiği yok ama ne zaman geleceğini bilmediğin için sadece bir huzursuzluk yaratıyor. Derin derin nefes alıp verince iyi geliyor.

Reactions: GCA
kız bu kasılma burkulma gibi bişemi banada öle bişe oluyoda anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…