2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
aynen bende küçük çek çekli valiz yaptım eşim ben götüremem onu diyor ne var yani götürsen utanıyormuş
Ben ilk başta bebeğe sırt çantası, kendime bir spor çanta hazırlamıştım. Ama çıktıkça çıkıyor bir şeyler. En iyisi rahat rahat taşımak, ne olacağı belli olmaz. Eşiniz durumu pek kavrayamamıştır bence, yoksa utanacak ne var. Herkes yapıyor bunu.

İstiyorsan kullan da ne demekmiş ya öyle şey mi olur..kızdım doktora..tiroid hamilelikte çok önemli canımm..bence başka bir dahiliye yada endokrin doktoruna gidip tekrar ayarlayın ilacın dozunu
Kadın doğum doktoru , bu değerin sana da bebeğe de zararı olmaz , istersen kullan demişti.Bunu söyleyen kadın doğum doktoruydu.Ayda 1 endoktrin uzmanına gidiyorum canım. Kullanmaya devam edeyim , o zaman :/

Benim normal değer aralığındaydı kan tahlillerinde.Ben forumda okuyunca pimpiriklendim , öyle başlamış oldum hapa :) Tabii doktor kontrolünde,zararı yoksa devam edeyim.

Hastane Çantası'nı hazırlamaya başladım , aklıma geldikçe ekleyeceğim.Ufak detaylar kaldı sayılır.

bende bebek ve bana 2 küçük valiz olarak düşündüm cnm. eşyalrı bulması daha pratik olur die ama belki birleştiririm

Yarısına kendi eşyalarımı yarısına bebeğinkileri koydum. O zaman çok karışmıyor. Bir de bebeğin eşyalarını poşetlere koydum, bir poşet badi-pijama, diğer poşet çorap- tülbent gibi...

Lohusa sepeti ve sahinler sitesinden 1er tk aldim. Memnunum siz de bakin isterseniz.

ama ağrı olmuyor dimi bi yerde toplanıyor. sanki sivriliyor gibi oluyor benimki

Evet ağrılı değil, sivriliyor gibi. Bana sorarsan gerçek kasılmalar de böyle olacak gibi geliyor ama daha şiddetli ve aralığı kısa olacağı için vereceği rahatsızlık daha fazla olur muhtemelen.

Ben eşyalarımızı büyük bir valize koydum. Götürmesi daha rahat olur diye. Zaten bir bakmışsın dolmuş içi.
Ben de tek valiz yaptim tekerlekli tasimasi kolay olur. Yarisi bebegin yarisi benimkiler. Guzel guzel rengine gore katlayip koydum. Hersey hazir. Simdi ikramliklari hazirliyorum yavas yavas.
Kolonya siselerim hazir.
Lohusa serbeti bardaklarim da hazir.
Kapi susu ve yatak suslerimi de yapiyorum bitince paylasirim.
Haftaya da kurabiyeleri yapicam ve cikolata siparis edicem.
Isler bitecek insallah.

çok fazlaymış beyfendi ben bakayım çıkarılcakları çıkarayım diyor sanki hayatında 10 kere doğum yapmış neymiş efendim çok fazlaymış bende dedim o zaman döner gelirsin eve

Bende orta boy valize hazirladim esyalari.
Daha rahat olur surgulu. Herkes ne bu boyle diyor ama koydm dogum listesine gore doldu. Bakalim yasayip gorecegiz neler gerekliymis neler degilmis

Reactions: GCA
Ben bebek için büyük boy çekçek valiz, kendim için ayrı büyük valiz hazırladımHer şeyi ütüsü bozulmayacak şekilde düzenli yerleştirdim. O yüzden çok yer kaplıyor. Bir de fazla fazla koydum her şeyi. Hem bebek hem kendim için. Sonuçta sırtımızda taşımayacağız. Varken niye koymayalım. Sonra o anda niye almadım yanıma diye pişman olmak istemiyorumBayağı kapsamlı oldu benimki.

Kızlar çatı muayenesi yaptırdım. Çatın dar normal doğum zor olur dedi. Tam anlamadım o kısmı ama üçgen olması gereken bir kemik bende düzmüş bebeğin kafası oraya takılırsa vakum yapmak zorunda kalırız buda çok riskli dedi. Bebekte beyin kanamasına bile yol açabiliyormuş. Cumartesiye kadar düşün spinal sezaryen yapalım diyor 28 ekime gün verdi.
Ne olur bir şey söyleyin ne yapmalıyım.

Baska bir doktora daha gozukmeni tavsiye ederim. O doktorda ayni seyi soylerse icin rahat sekilde karar vermis olursun. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Canım sonuçta bebeğin hayatı söz konusuymuş doktoruna güven bence yinede sen bilirsin hakkında hayırlısı

Ay allah korusun 13 kilo az buz kilo degil yani.bence riske girme tasima bi daha.ben camasie asmak icin sepeti bile kaldirmiyorum ayagimla ittiriyorum.

Bence bir doktora daha gorun.
Aslinda bu cati muayenesi sacma degil mi?? Sonucta sanci gelir o zaman bakilir acilmaya ve olmuyorsa sezaryanla mudahale edilir..
Kimse bebegini riske atmak istemez . Allahim korusun basindan beri evlatlarimiz icin cabaliyoruz.
En azindan icin rahat eder baska dr fikrini almak.

Canim doktoruna guveniyorsan tereddüt etme ne diyorsa o ama güvenin az ise başka doktora görünmekte fayda var ona göre son kararı alırsın vakum bebekler için çok tehlikeli allah korusun

Evet ağrılı değil, sivriliyor gibi. Bana sorarsan gerçek kasılmalar de böyle olacak gibi geliyor ama daha şiddetli ve aralığı kısa olacağı için vereceği rahatsızlık daha fazla olur muhtemelen.

senin normal mi olacak cnm. benm şimdilik normal gibi duruyor. 38+3 te yaparım çatı muayenesini dedi bana. o zman netleşir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…