- 29 Haziran 2015
- 1.287
- 1.549
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.121
Ben ilk başta bebeğe sırt çantası, kendime bir spor çanta hazırlamıştım. Ama çıktıkça çıkıyor bir şeyler. En iyisi rahat rahat taşımak, ne olacağı belli olmaz. Eşiniz durumu pek kavrayamamıştır bence, yoksa utanacak ne var. Herkes yapıyor bunu.aynen bende küçük çek çekli valiz yaptım eşim ben götüremem onu diyor ne var yani götürsen utanıyormuş
Ben eşyalarımızı büyük bir valize koydum. Götürmesi daha rahat olur diye. Zaten bir bakmışsın dolmuş içi.
kız bu kasılma burkulma gibi bişemi banada öle bişe oluyoda anlamıyorum
Kadın doğum doktoru , bu değerin sana da bebeğe de zararı olmaz , istersen kullan demişti.Bunu söyleyen kadın doğum doktoruydu.Ayda 1 endoktrin uzmanına gidiyorum canım. Kullanmaya devam edeyim , o zaman :/İstiyorsan kullan da ne demekmiş ya öyle şey mi olur..kızdım doktora..tiroid hamilelikte çok önemli canımm..bence başka bir dahiliye yada endokrin doktoruna gidip tekrar ayarlayın ilacın dozunu
Benim normal değer aralığındaydı kan tahlillerinde.Ben forumda okuyunca pimpiriklendim , öyle başlamış oldum hapa :) Tabii doktor kontrolünde,zararı yoksa devam edeyim.Canim sakin doktorun birak demeden birakma, hamilelik hormonlariyla cikmis sende, hamileligin bitince geri kendi haline döner o. Bu hapin sana ve bebege zarari yok aksine faydasi var, vucuttaki tiroid eksikligi ilk zamanlar düsük riski, sonrasinda da bebekte zeka eriligi yapiyor.
Bende yillardir var bu hamile kalmadan once 75 mg kullaniyordum suan 150 mg. Hatta bebek dogdugunda onda da arastirilacak tiroid eksikligi
bende bebek ve bana 2 küçük valiz olarak düşündüm cnm. eşyalrı bulması daha pratik olur die ama belki birleştiririm
Lohusa sepeti ve sahinler sitesinden 1er tk aldim. Memnunum siz de bakin isterseniz.Kızlar yazıları hergun duzenlı takıp edıyorum ama halen calısmaktayım o yuzden yazmaya pek fırsatım olmuyor. Eve gıdınce ayaklarım sısmıs ve cok yorgun oluyorum yemek yap ortalıgı topla duzenle oglumla ılgılenıyorum derken daha da yatana kadar bır suru ıs ınsallah bu cuma ıznım baslıyor artık evde olacagım ama surunerek gıdıp gelmeye basladım. Doguma gıtmeden kendı cantamı ve bebek cantamı hazırlayabılırsem ne mutlu bana :) Bır de sabahlıklı gecelık takımı ıstıyorum ama bulamadım hala onun ıcın gezmek lazım da enerjım de yok netten alıp memnun kalan varmı?
Karnının bir yeri sertleşiyor hafiften, sanki biri içeriden yumruğunu sıkıp çıkartmış gibi. Benimki pek burkulma gibi değil. Bazen kasığa da vuruyor etkisi.
ama ağrı olmuyor dimi bi yerde toplanıyor. sanki sivriliyor gibi oluyor benimki
Ben de tek valiz yaptim tekerlekli tasimasi kolay olur. Yarisi bebegin yarisi benimkiler. Guzel guzel rengine gore katlayip koydum. Hersey hazir. Simdi ikramliklari hazirliyorum yavas yavas.Ben eşyalarımızı büyük bir valize koydum. Götürmesi daha rahat olur diye. Zaten bir bakmışsın dolmuş içi.
çok fazlaymış beyfendi ben bakayım çıkarılcakları çıkarayım diyor sanki hayatında 10 kere doğum yapmış neymiş efendim çok fazlaymış bende dedim o zaman döner gelirsin eveBen ilk başta bebeğe sırt çantası, kendime bir spor çanta hazırlamıştım. Ama çıktıkça çıkıyor bir şeyler. En iyisi rahat rahat taşımak, ne olacağı belli olmaz. Eşiniz durumu pek kavrayamamıştır bence, yoksa utanacak ne var. Herkes yapıyor bunu.
Kızlar çatı muayenesi yaptırdım. Çatın dar normal doğum zor olur dedi. Tam anlamadım o kısmı ama üçgen olması gereken bir kemik bende düzmüş bebeğin kafası oraya takılırsa vakum yapmak zorunda kalırız buda çok riskli dedi. Bebekte beyin kanamasına bile yol açabiliyormuş. Cumartesiye kadar düşün spinal sezaryen yapalım diyor 28 ekime gün verdi.
Ne olur bir şey söyleyin ne yapmalıyım.
Canım sonuçta bebeğin hayatı söz konusuymuş doktoruna güven bence yinede sen bilirsin hakkında hayırlısıKızlar çatı muayenesi yaptırdım. atın dar normal doğum zor olur dedi. Tam anlamadım o kısmı ama üçgen olması gereken bir kemik bende düzmüş bebeğin kafası oraya takılırsa vakum yapmak zorunda kalırız buda çok riskli dedi. Bebekte beyin kanamasına bile yol açabiliyormuş. Cumartesiye kadar düşün spinal sezaryen yapalım diyor 28 ekime gün verdi.
Ay allah korusun 13 kilo az buz kilo degil yani.bence riske girme tasima bi daha.ben camasie asmak icin sepeti bile kaldirmiyorum ayagimla ittiriyorum.Oglumu krese götürdüm yuruyerek hergun goturuyorum bana da yürüyüş olsun diye. Yaklasik 5-6dk lik yolu yurumedi kendini tasittirdi. 2.5yasinda 13kilo. Cok kötü oldum ya sukur erken dogum riskim yok hersey yolunda derken öyle bi baski olduki makatima. İnşallah bi sorun olmaz
Ben lohusa sepetinden tac siparis verdim cuma gunu geldi.kargo fisinde havuzlu han yaziyo.ordaki dukkanlardan geliyo siparisler demekki bilginiz olsun.bende netten sipariş verdim lohusa sepetinden gelince görücem artık
Bence bir doktora daha gorun.Kızlar çatı muayenesi yaptırdım. Çatın dar normal doğum zor olur dedi. Tam anlamadım o kısmı ama üçgen olması gereken bir kemik bende düzmüş bebeğin kafası oraya takılırsa vakum yapmak zorunda kalırız buda çok riskli dedi. Bebekte beyin kanamasına bile yol açabiliyormuş. Cumartesiye kadar düşün spinal sezaryen yapalım diyor 28 ekime gün verdi.
Canim doktoruna guveniyorsan tereddüt etme ne diyorsa o ama güvenin az ise başka doktora görünmekte fayda var ona göre son kararı alırsın vakum bebekler için çok tehlikeli allah korusunKızlar çatı muayenesi yaptırdım. Çatın dar normal doğum zor olur dedi. Tam anlamadım o kısmı ama üçgen olması gereken bir kemik bende düzmüş bebeğin kafası oraya takılırsa vakum yapmak zorunda kalırız buda çok riskli dedi. Bebekte beyin kanamasına bile yol açabiliyormuş. Cumartesiye kadar düşün spinal sezaryen yapalım diyor 28 ekime gün verdi.
Evet ağrılı değil, sivriliyor gibi. Bana sorarsan gerçek kasılmalar de böyle olacak gibi geliyor ama daha şiddetli ve aralığı kısa olacağı için vereceği rahatsızlık daha fazla olur muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?