- 28 Temmuz 2015
- 637
- 1.116
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.141
Ben tek valize koyucam ama iki ayri hurc aldim.benim ve bebegin esyalari ayri ayri hurclarda olucak.hem hastanede dagilmaz karismaz.hemde duzenli olur diye dusundum.bende bebek ve bana 2 küçük valiz olarak düşündüm cnm. eşyalrı bulması daha pratik olur die ama belki birleştiririm
Bence bir doktora daha gorun.
Aslinda bu cati muayenesi sacma degil mi?? Sonucta sanci gelir o zaman bakilir acilmaya ve olmuyorsa sezaryanla mudahale edilir..
Kimse bebegini riske atmak istemez . Allahim korusun basindan beri evlatlarimiz icin cabaliyoruz.
En azindan icin rahat eder baska dr fikrini almak.
Canim doktoruna guveniyorsan tereddüt etme ne diyorsa o ama güvenin az ise başka doktora görünmekte fayda var ona göre son kararı alırsın vakum bebekler için çok tehlikeli allah korusun
Ben tek valize koyucam ama iki ayri hurc aldim.benim ve bebegin esyalari ayri ayri hurclarda olucak.hem hastanede dagilmaz karismaz.hemde duzenli olur diye dusundum.
EEvettt kesinlikle aynisini yapcam
Canim benim de bebeğimin pozisyonu aynı şekilde ama bunu doktorum da görüyor ona rağmen hep sol diyor.eger dediğin gibi pozisyon belirlese derdi bunu.sagda bebeğe ve anneye yeterli kan akışı olmuyormus
Doktoruna güvenip güvenmediğin krtik. Maalesef ticari bir dünyada yaşıyoruz, başka bir doktor sırf doğumunu yapmak- para almak için başka bişiler söyleyebilir. Bu ihtimali de cepte bulundur bence.Vakum olayı korkuttu bebeğin kafası geçmez kemiğin düz vakumla çekmek zorunda kalırız dedi.
Oda riskliymiş ve o aşamadan sonra sezeryana alamam diyor.
Doktoruna güvenip güvenmediğin krtik. Maalesef ticari bir dünyada yaşıyoruz, başka bir doktor sırf doğumunu yapmak- para almak için başka bişiler söyleyebilir. Bu ihtimali de cepte bulundur bence.
Doktorun ne güzel izah etmiş canım doktorunu dinle bence.sezeryan çokta kötü değilKızlar çatı muayenesi yaptırdım. Çatın dar normal doğum zor olur dedi. Tam anlamadım o kısmı ama üçgen olması gereken bir kemik bende düzmüş bebeğin kafası oraya takılırsa vakum yapmak zorunda kalırız buda çok riskli dedi. Bebekte beyin kanamasına bile yol açabiliyormuş. Cumartesiye kadar düşün spinal sezaryen yapalım diyor 28 ekime gün verdi.
Ne olur bir şey söyleyin ne yapmalıyım.
Allahim korusun yaa..Vakum olayı korkuttu bebeğin kafası geçmez kemiğin düz vakumla çekmek zorunda kalırız dedi.
Oda riskliymiş ve o aşamadan sonra sezeryana alamam diyor.
Kızlar çatı muayenesi yaptırdım. Çatın dar normal doğum zor olur dedi. Tam anlamadım o kısmı ama üçgen olması gereken bir kemik bende düzmüş bebeğin kafası oraya takılırsa vakum yapmak zorunda kalırız buda çok riskli dedi. Bebekte beyin kanamasına bile yol açabiliyormuş. Cumartesiye kadar düşün spinal sezaryen yapalım diyor 28 ekime gün verdi.
Ne olur bir şey söyleyin ne yapmalıyım.
Dikislerim agrimis ilk dogumum sezeryandi. Dikkat etmek lazim elbet. Oyle bi zorladiki napacagimi sasirdimAy allah korusun 13 kilo az buz kilo degil yani.bence riske girme tasima bi daha.ben camasie asmak icin sepeti bile kaldirmiyorum ayagimla ittiriyorum.
benim doktorum da bebeğin sırtı sağda olduğu için sağ tarafa yatman bebeği daha çok rahat ettirecektir ve destekleyecektir diyor:)
herkes kendi doktorunu dinlesin o halde, vardır bir bildikleri. ben de sırt üstü yatıldığında kan akışı az oluyor diye biliyorum:)
hepinize sağlıklar...
Devlet yada üniversitesi hastaneye git bence.normal dogum bedava ticari cevap veremezyani dr guvenmek ve spinal yaptirmak mantikli dimi
Peki baska bir dr daha gittim.normal dogum yapabilirsin dese ona nasil guvenicemki...Kendi dr taniyorum en azindan...kafam karistiCanim bi doktora daga görün aynı şeyi söylerse riske atma.tabiki kabul et sezaryeni .
Benimki sola yattimmi tepio saga yattimmi rahatlio pzoisyon alio bence durdugu yerlede alakali olmaliTabi doktor hasta için uygununu önerir.senin için öylesi uygun demek
Genel olarak büyük damarlar sağ tarafta oldugu için sırt üstü ve sağ yatista son haftalardab ü dMarlarb ebisin agirligi ile basınca maruz kaldığı için dedigin gibi kan akımı azalıyor bebise az oksijen gidiyor.
Ya banada dr. Kaldırma çok Allah korusun plasenta ayrılabilir dedi ama nerdeee. Benim kızımda 15"aylık 11 kilo butun gün kucağımda gobeğimin üstünde maalesef allaha emanet yavrucak:))Dikislerim agrimis ilk dogumum sezeryandi. Dikkat etmek lazim elbet. Oyle bi zorladiki napacagimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?