2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Vakum olayı korkuttu bebeğin kafası geçmez kemiğin düz vakumla çekmek zorunda kalırız dedi.
Oda riskliymiş ve o aşamadan sonra sezeryana alamam diyor.

Kızlar ben küçük boy kendime hazırladım nike el çantasınida ufakliga hazırladım benim hastane öyle söyledi. Çünkü bebegi onlar giydirecegi zaman dogumhaneye aliyorlarmis bebek çantasını içinden ne lazım sa onu kullanıyorlar

Canim doktoruna guveniyorsan tereddüt etme ne diyorsa o ama güvenin az ise başka doktora görünmekte fayda var ona göre son kararı alırsın vakum bebekler için çok tehlikeli allah korusun

Vakum %50 ihtimal gerekte olmayabilir diyor ama bende riske atmak istemiyorum şurda bir şey yerken bile 40 kere düşünüyoruz bebeğe zararı varmı diye böyle bir riski nasıl alayım dimi.
En iyisi sezeryan sanırım.

debbie90 Öyle tabiki canım doktoruna guveniyorsan tereddüt etme şahsen ben doktoruma çok güveniyorum ne derse tereddüt etmem hamile degilken bile rutin kontroller için giderdim degismedim hiç o yüzden ben ne dese dinlerim

benim doktorum da bebeğin sırtı sağda olduğu için sağ tarafa yatman bebeği daha çok rahat ettirecektir ve destekleyecektir diyor:)
herkes kendi doktorunu dinlesin o halde, vardır bir bildikleri. ben de sırt üstü yatıldığında kan akışı az oluyor diye biliyorum:)

hepinize sağlıklar...

Vakum olayı korkuttu bebeğin kafası geçmez kemiğin düz vakumla çekmek zorunda kalırız dedi.
Doktoruna güvenip güvenmediğin krtik. Maalesef ticari bir dünyada yaşıyoruz, başka bir doktor sırf doğumunu yapmak- para almak için başka bişiler söyleyebilir. Bu ihtimali de cepte bulundur bence.

Doktorun ne güzel izah etmiş canım doktorunu dinle bence.sezeryan çokta kötü değil

Allahim korusun yaa..
Baska bi dr gorun istersen ya da dr yalan soyleyecek degil aslinda . Bilmiyorum artik bizleri de o kadar supheye goturuyorlar.
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.

Canim bi doktora daga görün aynı şeyi söylerse riske atma.tabiki kabul et sezaryeni .

Tabi doktor hasta için uygununu önerir.senin için öylesi uygun demek

Genel olarak büyük damarlar sağ tarafta oldugu için sırt üstü ve sağ yatista son haftalardab ü dMarlarb ebisin agirligi ile basınca maruz kaldığı için dedigin gibi kan akımı azalıyor bebise az oksijen gidiyor.

Benimki sola yattimmi tepio saga yattimmi rahatlio pzoisyon alio bence durdugu yerlede alakali olmali

Adet olacakmisim gibi agrim oluyor bugun ozellikle bebek cikacak gibi hissediyorum alt tarafta degisik bir siziyla gidiklanma arasi bir sey yasadigim. Ve adet sancisi gelince kalbimde sıkısmaya basliyor. İkinci dogum olmasina ragmen unutmusum sanci sekillerini.

kızlar ya vucudumu inanılmaz ateş basıyor. doğum yapınca geçecek mi acaba? sonuçta 8 aydır regl olmuyoruz. binevi menapoz gibi hamilelik. bu son 2 haftadır acayip huzursuzum sıcak basmalarından

Dikislerim agrimis ilk dogumum sezeryandi. Dikkat etmek lazim elbet. Oyle bi zorladiki napacagimi sasirdim
Ya banada dr. Kaldırma çok Allah korusun plasenta ayrılabilir dedi ama nerdeee. Benim kızımda 15"aylık 11 kilo butun gün kucağımda gobeğimin üstünde maalesef allaha emanet yavrucak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…