2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canlarım;

Cuma günü oğluşumla görüş günümüz vardı.. bebişim 3.00 kilo olmuş(maşallah)
başı dönmüş aşağıdaymış ...(geçen sefer dönmemişti...)
suyu iyiymiş... plesenta yukarıdaymış...
ama tek aklıma takılan başın büyüklüğü... 2-3 hafta ilerde çıktı başı.. bu bir sorun mudur ki?

ayrıca NST ye girdim ilk defa... sancı falan çıkmadı.. herşey normal dedi doktorumuz...

bende bebek ve bana 2 küçük valiz olarak düşündüm cnm. eşyalrı bulması daha pratik olur die ama belki birleştiririm

ben orta/küçük boy arası çekçekli valizin içine bebek çantasını koydum, üstüne de kendi eşyalarımı. böylece taşırken tek çanta ama hastanede aradıklarımı bulma açısından 2 çanta olmuş oldu.

Masallah oglusuna..
Benimkinin de 1 hafta onden gidiyor basi.. ayak kismi da 1 hafta geriden. Ama dr nazilli bardagi gibi ayni olmasini beklemiyoruz zaten dedi. Ve gelisim bastan asagi olan birsey bu yuzden korkulacak bisi yok ..

Ama dogum esnasinda sorun olur mu iri kafa bilemem.

bide benim baba tarafım genelde büyük kafalı oluyorlar.. bende doğum esnasında zorluk olur mu diye korkuyorum zaten..

acaba epidural normal doğum mu yapsam? karar veremedim...

Biz de yarin gidicez kontrole.basi bi hafta ileri gobusu bi hafta geriydi.sorun değil demisti dr.insallah düzelme olmustur.koca kafalı kizim nasıl çıkacak korkuyorum :) normal olur insallah sağlıkla hersey.

kızlar ya vucudumu inanılmaz ateş basıyor. doğum yapınca geçecek mi acaba? sonuçta 8 aydır regl olmuyoruz. binevi menapoz gibi hamilelik. bu son 2 haftadır acayip huzursuzum sıcak basmalarından
ayyy canım al benden de o kadar günde on defa üst değiştiriyorum ter hiç bitmiyor inşallah doğumdan sonra kısa sürede azalır ve geçer

Reactions: GCA
ayyy canım al benden de o kadar günde on defa üst değiştiriyorum ter hiç bitmiyor inşallah doğumdan sonra kısa sürede azalır ve geçer
Bu sıcak basma terleme olayı doğumdan sonra biraz daha artıyor lohusalık döneminde. Özellikle emzirirken çok bunalıyor insan. Şanslıyız ki doğumumuz yaza gelmedi

Bu sıcak basma terleme olayı doğumdan sonra biraz daha artıyor lohusalık döneminde. Özellikle emzirirken çok bunalıyor insan. Şanslıyız ki doğumumuz yaza gelmedi

haklısın cnm bide benim evim full batı güneşini alıyor. sanırım mahvolurdum. kışın olması daha iyi oldu aslında. zaten minik bebeklerle çok çıkamayız dışarı kış olduğu için aman herkes evde dışarı soğuk diye deriz napalım

Ya banada dr. Kaldırma çok Allah korusun plasenta ayrılabilir dedi ama nerdeee. Benim kızımda 15"aylık 11 kilo butun gün kucağımda gobeğimin üstünde maalesef allaha emanet yavrucak:))
Ben firca yedim bu yuzden doktorumdan en son gittigmde :)) bnmdr kizim 19 aylik vee kucak istio kiyamiorumda ona acio karnimi bazen bebii bebiiii diye sevio bazen saplatio bi tane ne eziyetler cekio yavrum henuz karnimdayken biledoktor fena parladi bu kez alma kucagna artk cocukk nerdeyse cikcak o kadar asaguda o cansa bu da can sonucta dedi smdi daha dikkat ediorum

Sanirim her doktor kafasi buyuk yorumunu yapiyor, yurtdisindayim banada ayni seyi dediler kafasi buyuk, eee ablam Turkiyede 2 dogum yapti 2sine de kafasi buyuk dediler ama dogduklarinda da su anda da gayet normal kafalari, burada 2 arkadasima da kafasi buyuk dediler ama onlarda normal, bence bu kafasi buyuk lafina takilmayalim biz

Bende sizin gibiyim benim ilk ama adet sancısı gibi oluyor . asagiya da baskı yapıyor

Yarısına kendi eşyalarımı yarısına bebeğinkileri koydum. O zaman çok karışmıyor. Bir de bebeğin eşyalarını poşetlere koydum, bir poşet badi-pijama, diğer poşet çorap- tülbent gibi...
Ben de poşetlere koydum. 3 ayrı takımı 3 ayrı poşete koydum. Üzerine de giydirme sırasına göre numara koydum. Direk vericem hemşireye yoksa kafam karışacak sanki.

çok fazlaymış beyfendi ben bakayım çıkarılcakları çıkarayım diyor sanki hayatında 10 kere doğum yapmış neymiş efendim çok fazlaymış bende dedim o zaman döner gelirsin eve
Ay tatlım benimkine kalsa 2 takımla bütün ayı geçiricez.

kızlar merhaba... Geç oldu ama bende kasım annesiyim :) iki kasımda geliyo oğluşum. Ben size bişey sormak istiyorum. iki gündür göbek deliğim sızlıyo normalmi sizce ya?

34. haftada benimki 2200 dü doktor gayet iyi demişti...şimdi

Bu nerden çıktı ya ben soluma yatınca nefes alamıyorum sagima yatıyorum. Hangi doktor yazmis bu yazıyı? Ben hamile kaldigimdan beri sagima yatıyorum şimdi bu korkuyla son haftalarim nasıl geçecek benim? Oturdum sinirden agliyorum harika oldubu haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…