- 6 Kasım 2014
- 541
- 420
- 123
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.161
bende bebek ve bana 2 küçük valiz olarak düşündüm cnm. eşyalrı bulması daha pratik olur die ama belki birleştiririm
Masallah oglusuna..Canlarım;
Cuma günü oğluşumlagörüş günümüz vardı.. bebişim 3.00 kilo olmuş (maşallah)
başı dönmüş aşağıdaymış ...(geçen sefer dönmemişti...)
suyu iyiymiş...plesenta yukarıdaymış...
ama tek aklıma takılan başın büyüklüğü...2-3 hafta ilerde çıktı başı.. bu bir sorun mudur ki?
ayrıca NST ye girdim ilk defa...sancı falan çıkmadı.. herşey normal dedi doktorumuz...
bide benim baba tarafım genelde büyük kafalı oluyorlar.. bende doğum esnasında zorluk olur mu diye korkuyorum zaten..Masallah oglusuna..
Benimkinin de 1 hafta onden gidiyor basi.. ayak kismi da 1 hafta geriden. Ama dr nazilli bardagi gibi ayni olmasini beklemiyoruz zaten dedi. Ve gelisim bastan asagi olan birsey bu yuzden korkulacak bisi yok ..
Ama dogum esnasinda sorun olur mu iri kafa bilemem.
Canlarım;
Cuma günü oğluşumlagörüş günümüz vardı.. bebişim 3.00 kilo olmuş (maşallah)
başı dönmüş aşağıdaymış ...(geçen sefer dönmemişti...)
suyu iyiymiş...plesenta yukarıdaymış...
ama tek aklıma takılan başın büyüklüğü...2-3 hafta ilerde çıktı başı.. bu bir sorun mudur ki?
ayrıca NST ye girdim ilk defa...sancı falan çıkmadı.. herşey normal dedi doktorumuz...
ayyy canım al benden de o kadar günde on defa üst değiştiriyorum ter hiç bitmiyor inşallah doğumdan sonra kısa sürede azalır ve geçerkızlar ya vucudumu inanılmaz ateş basıyor. doğum yapınca geçecek mi acaba? sonuçta 8 aydır regl olmuyoruz. binevi menapoz gibi hamilelik. bu son 2 haftadır acayip huzursuzum sıcak basmalarından
Bu sıcak basma terleme olayı doğumdan sonra biraz daha artıyor lohusalık döneminde. Özellikle emzirirken çok bunalıyor insan. Şanslıyız ki doğumumuz yaza gelmediayyy canım al benden de o kadar günde on defa üst değiştiriyorum ter hiç bitmiyor inşallah doğumdan sonra kısa sürede azalır ve geçer
ayyy canım al benden de o kadar günde on defa üst değiştiriyorum ter hiç bitmiyor inşallah doğumdan sonra kısa sürede azalır ve geçer
Bu sıcak basma terleme olayı doğumdan sonra biraz daha artıyor lohusalık döneminde. Özellikle emzirirken çok bunalıyor insan. Şanslıyız ki doğumumuz yaza gelmedi
Ben firca yedim bu yuzden doktorumdan en son gittigmde :)) bnmdr kizim 19 aylik vee kucak istio kiyamiorumda ona acio karnimi bazen bebii bebiiii diye sevio bazen saplatio bi tane ne eziyetler cekio yavrum henuz karnimdayken bileYa banada dr. Kaldırma çok Allah korusun plasenta ayrılabilir dedi ama nerdeee. Benim kızımda 15"aylık 11 kilo butun gün kucağımda gobeğimin üstünde maalesef allaha emanet yavrucak:))
Adet olacakmisim gibi agrim oluyor bugun ozellikle bebek cikacak gibi hissediyorum alt tarafta degisik bir siziyla gidiklanma arasi bir sey yasadigim. Ve adet sancisi gelince kalbimde sıkısmaya basliyor. İkinci dogum olmasina ragmen unutmusum sanci sekillerini.
Ben de poşetlere koydum. 3 ayrı takımı 3 ayrı poşete koydum. Üzerine de giydirme sırasına göre numara koydum. Direk vericem hemşireye yoksa kafam karışacak sanki.Yarısına kendi eşyalarımı yarısına bebeğinkileri koydum. O zaman çok karışmıyor. Bir de bebeğin eşyalarını poşetlere koydum, bir poşet badi-pijama, diğer poşet çorap- tülbent gibi...
Ay tatlım benimkine kalsa 2 takımla bütün ayı geçiricez.çok fazlaymış beyfendi ben bakayım çıkarılcakları çıkarayım diyor sanki hayatında 10 kere doğum yapmış neymiş efendim çok fazlaymış bende dedim o zaman döner gelirsin eve
ne bu erkeklerden çektiğimiz hepsi aynımı düşünüyor ne adam bebek deterjanında bile aynı şeyi yaptı ne gerek varmışAy tatlım benimkine kalsa 2 takımla bütün ayı geçiricez.
34. haftada benimki 2200 dü doktor gayet iyi demişti...şimdiGünaydın güzel annelerBizim randevumuz vardı. Kızım çok şükür iyi 2200 gr olmuşuz. Biraz minyon bi bebekmiş. Ve ilk nst ye girdik. Çok sıkıcı buldum. Ama şükür o da iyi çıktı. İki hafta sonra tekrar kontrolümüz var.
Aynen uyuyamiyorum.soluma yatıyoru m ağrıyor.sağa dönüyorum içim rahat etmiyor. Solami yatmaliyiz diye soran Arkadasim vardi. Evet dün bi yazi okudum. Sağ yada sirtustu yatan annelerin bebeklerinde ----Alllahim korusun hepimizi-- son haftalarda ani bebek ölümleri2 kat fazlaymis.tahmin edersiniz gece psikoya bağladım.uyuyamadim.sıkın disinizi az kaldi insallah.dogunca sağ sol yüzüstü sirtustu hertürlü yatcam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?