- 1 Mayıs 2015
- 577
- 1.174
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.181
Kimsede disari cikma kolay kolay hava soguk diye.ohh bizde minnaklarimiZla rahat rahat oynariz evde demiiiihaklısın cnm bide benim evim full batı güneşini alıyor. sanırım mahvolurdum. kışın olması daha iyi oldu aslında. zaten minik bebeklerle çok çıkamayız dışarı kış olduğu için aman herkes evde dışarı soğuk diye deriz napalım
Ohh maşallahKizlarrr dogum haberimden sonra bi daha yazamadim malumher dakka bebekle ugrasiyorum artik..yoruluyomuyum yoruluyorum tabii ama o minnacik yuze bakinca verene sukur ediyorum Allahim tum arzu edenlere bu duyguyu yasat diyorumm..ayrica bize butun iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum sutum gelmiyo diye sitem etmistim uzulmustum sukurler olsun sutumuzde indi ..cort cort emiyoruz masaallah diyin lutfen teyzeleri bi karin gurultumuz var iste oda nazarligimiz olsun simdilik optuk hepinizi
Kizlarrr dogum haberimden sonra bi daha yazamadim malumher dakka bebekle ugrasiyorum artik..yoruluyomuyum yoruluyorum tabii ama o minnacik yuze bakinca verene sukur ediyorum Allahim tum arzu edenlere bu duyguyu yasat diyorumm..ayrica bize butun iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum sutum gelmiyo diye sitem etmistim uzulmustum sukurler olsun sutumuzde indi ..cort cort emiyoruz masaallah diyin lutfen teyzeleri bi karin gurultumuz var iste oda nazarligimiz olsun simdilik optuk hepinizi
ayyy canım niye sikiyorsun canını şimdi gereksiz yere hiç bir şey olmaz allahın izniyle bu kadar takilmayin bunlara ya eskiden kim biliyordu sağa mi sola mi yatacak boşuna kendini de bebiside üzme germeBu nerden çıktı ya ben soluma yatınca nefes alamıyorum sagima yatıyorum. Hangi doktor yazmis bu yazıyı? Ben hamile kaldigimdan beri sagima yatıyorum şimdi bu korkuyla son haftalarim nasıl geçecek benim? Oturdum sinirden agliyorum harika oldubu haber
oy maşallah annesine de bebise de canım arada aydınlat bizi hastanede neler oldu neler lazım neler gereksizKizlarrr dogum haberimden sonra bi daha yazamadim malumher dakka bebekle ugrasiyorum artik..yoruluyomuyum yoruluyorum tabii ama o minnacik yuze bakinca verene sukur ediyorum Allahim tum arzu edenlere bu duyguyu yasat diyorumm..ayrica bize butun iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum sutum gelmiyo diye sitem etmistim uzulmustum sukurler olsun sutumuzde indi ..cort cort emiyoruz masaallah diyin lutfen teyzeleri bi karin gurultumuz var iste oda nazarligimiz olsun simdilik optuk hepinizi
ayyy canım niye sikiyorsun canını şimdi gereksiz yere hiç bir şey olmaz allahın izniyle bu kadar takilmayin bunlara ya eskiden kim biliyordu sağa mi sola mi yatacak boşuna kendini de bebiside üzme germe
oy maşallah annesine de bebise de canım arada aydınlat bizi hastanede neler oldu neler lazım neler gereksiz
Saglı sollu yastık ıle destekle ben 4 yastk 3 yastk oyle yatıorum cok rahat oluoValla çok kötüyüm şu anda sipse. Yani karnim agrimaya başladı stresten.
masallah sızd . . . Darısı bu yazıyı tum okuyanlara :) :)Kizlarrr dogum haberimden sonra bi daha yazamadim malumher dakka bebekle ugrasiyorum artik..yoruluyomuyum yoruluyorum tabii ama o minnacik yuze bakinca verene sukur ediyorum Allahim tum arzu edenlere bu duyguyu yasat diyorumm..ayrica bize butun iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum sutum gelmiyo diye sitem etmistim uzulmustum sukurler olsun sutumuzde indi ..cort cort emiyoruz masaallah diyin lutfen teyzeleri bi karin gurultumuz var iste oda nazarligimiz olsun simdilik optuk hepinizi
maşallahhhhKizlarrr dogum haberimden sonra bi daha yazamadim malumher dakka bebekle ugrasiyorum artik..yoruluyomuyum yoruluyorum tabii ama o minnacik yuze bakinca verene sukur ediyorum Allahim tum arzu edenlere bu duyguyu yasat diyorumm..ayrica bize butun iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum sutum gelmiyo diye sitem etmistim uzulmustum sukurler olsun sutumuzde indi ..cort cort emiyoruz masaallah diyin lutfen teyzeleri bi karin gurultumuz var iste oda nazarligimiz olsun simdilik optuk hepinizi
çok yanlış yapıyorsun bu zamana kadar kaç defa doktora gittin allah korusun bir sorun olsaydi zaten söylerdi bu kadar basit birsey için bu kadar üzülme allah korusun insanların başına neler geliyor kızıyorum şimdi sana benimde iki tarafa yattigim da oluyor sırt üstü yattigimda allaha sukurler olsun ki bir sorun yok üzülme sende lütfenValla çok kötüyüm şu anda sipse. Yani karnim agrimaya başladı stresten.
Canim geçmiş olsun havayı nemlendirme ye dene istersen ıslak havlu falan ya da varsa buhar makinesini kullanarak bilirsinKızlar sureklı burnum tıkalı akmıo tıkalı ama kupkuru burnumun ıcne krem suruorm yksa cek cek basm agrıo 3 gundr boyle nasl atlatırm bunu
Kizlar persembe gunu sezaryanla alcak bebegimi doktor ebe cok zorladigi icin nisanim bozulmus buyuk ihtimalle muane kanamasi okdr olmaz dedi doktor haberdar et demistiniz ileri haftada olanlar dikkat edin ebeler onemsemiyo dogum baslarsa baslasin mantiginda olduklarindan ayarsiz sokuyolar ellerini neyse duanizda benide unutmayin
Tabiki sadece ondan degil ben dustum demistim ya bacagim hala tam kasik yerinden cok kotu kas yirtilmasi olmus normal dogum ikinma islemini yapamam bacagim kalkmiyo oyuzden ben istedim canimin acisiyla bi de normal doguma katlanamicamNasıl yani hangi hastanenin ebesi yaptı bunu ? Sırf bu yüzden mi sezeryan olacak ? Normal gelmesini neden beklemiyoruz dr
Tabiki sadece ondan degil ben dustum demistim ya bacagim hala tam kasik yerinden cok kotu kas yirtilmasi olmus normal dogum ikinma islemini yapamam bacagim kalkmiyo oyuzden ben istedim canimin acisiyla bi de normal doguma katlanamicam
Bu sıcak basma terleme olayı doğumdan sonra biraz daha artıyor lohusalık döneminde. Özellikle emzirirken çok bunalıyor insan. Şanslıyız ki doğumumuz yaza gelmedi
sinirlenme canim moralini bozmaBu nerden çıktı ya ben soluma yatınca nefes alamıyorum sagima yatıyorum. Hangi doktor yazmis bu yazıyı? Ben hamile kaldigimdan beri sagima yatıyorum şimdi bu korkuyla son haftalarim nasıl geçecek benim? Oturdum sinirden agliyorum harika oldubu haber
Ne guzel hbrler bunlar canim ya maşallah sizeKizlarrr dogum haberimden sonra bi daha yazamadim malumher dakka bebekle ugrasiyorum artik..yoruluyomuyum yoruluyorum tabii ama o minnacik yuze bakinca verene sukur ediyorum Allahim tum arzu edenlere bu duyguyu yasat diyorumm..ayrica bize butun iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum sutum gelmiyo diye sitem etmistim uzulmustum sukurler olsun sutumuzde indi ..cort cort emiyoruz masaallah diyin lutfen teyzeleri bi karin gurultumuz var iste oda nazarligimiz olsun simdilik optuk hepinizi
geçmiş olsun canim insallah sorunsuz sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniTabiki sadece ondan degil ben dustum demistim ya bacagim hala tam kasik yerinden cok kotu kas yirtilmasi olmus normal dogum ikinma islemini yapamam bacagim kalkmiyo oyuzden ben istedim canimin acisiyla bi de normal doguma katlanamicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?