2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlarrr dogum haberimden sonra bi daha yazamadim malum her dakka bebekle ugrasiyorum artik..yoruluyomuyum yoruluyorum tabii ama o minnacik yuze bakinca verene sukur ediyorum Allahim tum arzu edenlere bu duyguyu yasat diyorumm..ayrica bize butun iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum sutum gelmiyo diye sitem etmistim uzulmustum sukurler olsun sutumuzde indi ..cort cort emiyoruz masaallah diyin lutfen teyzeleri bi karin gurultumuz var iste oda nazarligimiz olsun simdilik optuk hepinizi

Kimsede disari cikma kolay kolay hava soguk diye.ohh bizde minnaklarimiZla rahat rahat oynariz evde demiiii

Ohh maşallah darısı hepimizin başına

Canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. İnşallah hep öyle gitsin. Maşallah bebeğine ve sana.

ayyy canım niye sikiyorsun canını şimdi gereksiz yere hiç bir şey olmaz allahın izniyle bu kadar takilmayin bunlara ya eskiden kim biliyordu sağa mi sola mi yatacak boşuna kendini de bebiside üzme germe

oy maşallah annesine de bebise de canım arada aydınlat bizi hastanede neler oldu neler lazım neler gereksiz

Valla çok kötüyüm şu anda sipse. Yani karnim agrimaya başladı stresten.

Kızlar sureklı burnum tıkalı akmıo tıkalı ama kupkuru burnumun ıcne krem suruorm yksa cek cek basm agrıo 3 gundr boyle nasl atlatırm bunu

masallah sızd . . . Darısı bu yazıyı tum okuyanlara :) :)

Kızlar kasığımin o taraflarda agrim var baskı yapiyo gibi göbeğimin kasiga bitişik kısmı tarif ettiğim bölge hareket edince özellikle çok agriyor normal mi acaba

maşallahhhh

Kizlar persembe gunu sezaryanla alcak bebegimi doktor ebe cok zorladigi icin nisanim bozulmus buyuk ihtimalle muane kanamasi okdr olmaz dedi doktor haberdar et demistiniz ileri haftada olanlar dikkat edin ebeler onemsemiyo dogum baslarsa baslasin mantiginda olduklarindan ayarsiz sokuyolar ellerini neyse duanizda benide unutmayin

Valla çok kötüyüm şu anda sipse. Yani karnim agrimaya başladı stresten.
çok yanlış yapıyorsun bu zamana kadar kaç defa doktora gittin allah korusun bir sorun olsaydi zaten söylerdi bu kadar basit birsey için bu kadar üzülme allah korusun insanların başına neler geliyor kızıyorum şimdi sana benimde iki tarafa yattigim da oluyor sırt üstü yattigimda allaha sukurler olsun ki bir sorun yok üzülme sende lütfen

Kızlar sureklı burnum tıkalı akmıo tıkalı ama kupkuru burnumun ıcne krem suruorm yksa cek cek basm agrıo 3 gundr boyle nasl atlatırm bunu
Canim geçmiş olsun havayı nemlendirme ye dene istersen ıslak havlu falan ya da varsa buhar makinesini kullanarak bilirsin

Nasıl yani hangi hastanenin ebesi yaptı bunu ? Sırf bu yüzden mi sezeryan olacak ? Normal gelmesini neden beklemiyoruz dr

Nasıl yani hangi hastanenin ebesi yaptı bunu ? Sırf bu yüzden mi sezeryan olacak ? Normal gelmesini neden beklemiyoruz dr
Tabiki sadece ondan degil ben dustum demistim ya bacagim hala tam kasik yerinden cok kotu kas yirtilmasi olmus normal dogum ikinma islemini yapamam bacagim kalkmiyo oyuzden ben istedim canimin acisiyla bi de normal doguma katlanamicam

Tabiki sadece ondan degil ben dustum demistim ya bacagim hala tam kasik yerinden cok kotu kas yirtilmasi olmus normal dogum ikinma islemini yapamam bacagim kalkmiyo oyuzden ben istedim canimin acisiyla bi de normal doguma katlanamicam

Çok geçmiş olsun . Bebegini sağ salim kucağına alırsın insallah.

sinirlenme canim moralini bozma ben sordum kendi dr ma sen nasil rahat edersen oyle yat dedi sola yatiyorum sagada yatiyorum ben

Ne guzel hbrler bunlar canim ya maşallah size cook sevindim senin adina bizlerde boyle guzel hbrler verebiliriz inşallah..

geçmiş olsun canim insallah sorunsuz sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…