- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #43.201
Bu nerden çıktı ya ben soluma yatınca nefes alamıyorum sagima yatıyorum. Hangi doktor yazmis bu yazıyı? Ben hamile kaldigimdan beri sagima yatıyorum şimdi bu korkuyla son haftalarim nasıl geçecek benim? Oturdum sinirden agliyorum harika oldubu haber
Yavruuuum kasma kendini her şey nasip ben inanmıyorum..son haftalarda 46ya bağlanmaya luzum yokBu nerden çıktı ya ben soluma yatınca nefes alamıyorum sagima yatıyorum. Hangi doktor yazmis bu yazıyı? Ben hamile kaldigimdan beri sagima yatıyorum şimdi bu korkuyla son haftalarim nasıl geçecek benim? Oturdum sinirden agliyorum harika oldubu haber
Yavruuuum kasma kendini her şey nasip ben inanmıyorum..son haftalarda 46ya bağlanmaya luzum yok
İşte ben bu yüzden doğum öncesi çatı muayenesini pek sağlıklı bulmuyorum. Yani en azından her doktor dikkat etmiyor sanırım. Benim de önceki doğumum doktorun muayenesi sonucu başlamıştı. Neyse ki senin çok erken bir haftada değil gebeliğin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKizlar persembe gunu sezaryanla alcak bebegimi doktor ebe cok zorladigi icin nisanim bozulmus buyuk ihtimalle muane kanamasi okdr olmaz dedi doktor haberdar et demistiniz ileri haftada olanlar dikkat edin ebeler onemsemiyo dogum baslarsa baslasin mantiginda olduklarindan ayarsiz sokuyolar ellerini neyse duanizda benide unutmayin
Bence fazla abartıyorsun canım. O paylaşımı yapan arkadaş önceki gün okuduğu birşeyi paylaşmış sadece. Bunda dikkat edilmesi gereken bir durum göremiyorum. Burada ve özellikle internette aynı konuyla alakalı birden fazla hem olumlu hem olumsuz o kadar çok yazı okuyabiliyoruz ki... Olumsuz birşey okuyup evham yapmaya gerilmeye ve minik bebişlerimizi de germeye hiç gerek yok. Şunu çok iyi bilmeliyiz ki bize bu bebekleri veren Rabbimiz onun doğumunu da ölümünü de çoktan yazmıştır zaten. Başımıza gelen herşeyin sebebi birer perdedir, o sebep olsun ya da olmasın zaten yaşayacağız kaderimizde yazanı. Şunun şurasında ne kadar kaldı son haftalarımızı heyecanla mutlulukla sabırla ve şükürle geçirelim değil miDoğru söylüyorsun canım. Keşke burda bir sey paylasirken dikkatli olunsa. Ben zaten gerilmeye hazırım oldukça evhamliyim. Bir de gelip burda bunları okuyorum.
Yalnız biz kilo verdikçe aman şu süt yapar bu süt yapar sütün olsun diye onu ye bunu ye baskısı yapacaklar bir deterlerken de iyi kilo veriliyor ama
Maşallah ne guzel darisi basimiza insallahKizlarrr dogum haberimden sonra bi daha yazamadim malumher dakka bebekle ugrasiyorum artik..yoruluyomuyum yoruluyorum tabii ama o minnacik yuze bakinca verene sukur ediyorum Allahim tum arzu edenlere bu duyguyu yasat diyorumm..ayrica bize butun iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum sutum gelmiyo diye sitem etmistim uzulmustum sukurler olsun sutumuzde indi ..cort cort emiyoruz masaallah diyin lutfen teyzeleri bi karin gurultumuz var iste oda nazarligimiz olsun simdilik optuk hepinizi
Doktorun şaka yapıyo heralde. 33.haftana kadar 4 kilo almissin ve cok mu diyo????kaçla başlamıştınKizlar suaniniza kadar kac kilo aldiniz ya ben 29haftama kadar hic kilo almamistim 29dan 33haftama kadar 4kilo almisimdoktor cok fazla dedi diyet verdi tansiyonum sinir dediler 13/9 gecende acilde baktilar 14/9 carsamba gunu nst basliyo suan 34+4um 2hafta once dedilerdi bunlari artik carsamba ne derler bilmiyorum
İşte solda uyuyamiyorum ondan sağa yatıyorum. Sonrada uzuluyorimTatlım sola yatacaksın zaten sağa değil.
senin normal mi olacak cnm. benm şimdilik normal gibi duruyor. 38+3 te yaparım çatı muayenesini dedi bana. o zman netleşir sanırım
Amin canim tesekkur ederim insallahgeçmiş olsun canim insallah sorunsuz sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Aaa bana da dedi kadasi buyuk 1 hafta ileri dedi. Ben de uzuldum kizimin kafasi kocamanmi olcak diye!Sanirim her doktor kafasi buyuk yorumunu yapiyor, yurtdisindayim banada ayni seyi dediler kafasi buyuk, eee ablam Turkiyede 2 dogum yapti 2sine de kafasi buyuk dediler ama dogduklarinda da su anda da gayet normal kafalari, burada 2 arkadasima da kafasi buyuk dediler ama onlarda normal, bence bu kafasi buyuk lafina takilmayalim biz
Evet canim aynen oyle kesinlikle ileriki haftalarda onemsemiyolar cok hor davraniyolar insallah alirim bebegimi kucama sagsaglim darisida sizlerrİşte ben bu yüzden doğum öncesi çatı muayenesini pek sağlıklı bulmuyorum. Yani en azından her doktor dikkat etmiyor sanırım. Benim de önceki doğumum doktorun muayenesi sonucu başlamıştı. Neyse ki senin çok erken bir haftada değil gebeliğin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Aaa bana da dedi kadasi buyuk 1 hafta ileri dedi. Ben de uzuldum kizimin kafasi kocamanmi olcak diye!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?