2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar suaniniza kadar kac kilo aldiniz ya ben 29haftama kadar hic kilo almamistim 29dan 33haftama kadar 4kilo almisim doktor cok fazla dedi diyet verdi tansiyonum sinir dediler 13/9 gecende acilde baktilar 14/9 carsamba gunu nst basliyo suan 34+4um 2hafta once dedilerdi bunlari artik carsamba ne derler bilmiyorum

Bu kadar yıpratmayın kendinizi. Ben de hic soluma yatamadım , hep sağa yatıyorum, çok şükür bebek yaşıyor.

Yavruuuum kasma kendini her şey nasip ben inanmıyorum..son haftalarda 46ya bağlanmaya luzum yok

Yavruuuum kasma kendini her şey nasip ben inanmıyorum..son haftalarda 46ya bağlanmaya luzum yok

Doğru söylüyorsun canım. Keşke burda bir sey paylasirken dikkatli olunsa. Ben zaten gerilmeye hazırım oldukça evhamliyim. Bir de gelip burda bunları okuyorum.

Bugun daha da dökuluyo vucudum.. Artik cidden hayirli bir dogursam diyorum.
Hicbir yere sigamiyorum..

Yatma kismina gelince ben sag sol karisik yatiyorum valla nasil rahat edersem..

İşte ben bu yüzden doğum öncesi çatı muayenesini pek sağlıklı bulmuyorum. Yani en azından her doktor dikkat etmiyor sanırım. Benim de önceki doğumum doktorun muayenesi sonucu başlamıştı. Neyse ki senin çok erken bir haftada değil gebeliğin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Kizlar bu yatma olayina o kadar takilmayin bence çünkü hayati bir mesele olsaydi doktorlar her seferinde uyarirdi bizi mutlaka. Benim de saga yattigimda oluyo sola da sırtüstü de..hadi diyelim tek yone yattik her seferinde, ama uyuyunca kim bilir hangi pozisyonlarda yatiyoruz... hem zaten bebegi karninda hisseden biziz ben sahsen ona gore ayarliyorum pozisyonumu bazen tepki veriyo rahatsız oldugunu düşünüp yönümü degistiriyorum hemen. Eminim sizlerde öyle yapmissinizdir. Bence kafaya takacak bisey yok rahat olalim

Doğru söylüyorsun canım. Keşke burda bir sey paylasirken dikkatli olunsa. Ben zaten gerilmeye hazırım oldukça evhamliyim. Bir de gelip burda bunları okuyorum.
Bence fazla abartıyorsun canım. O paylaşımı yapan arkadaş önceki gün okuduğu birşeyi paylaşmış sadece. Bunda dikkat edilmesi gereken bir durum göremiyorum. Burada ve özellikle internette aynı konuyla alakalı birden fazla hem olumlu hem olumsuz o kadar çok yazı okuyabiliyoruz ki... Olumsuz birşey okuyup evham yapmaya gerilmeye ve minik bebişlerimizi de germeye hiç gerek yok. Şunu çok iyi bilmeliyiz ki bize bu bebekleri veren Rabbimiz onun doğumunu da ölümünü de çoktan yazmıştır zaten. Başımıza gelen herşeyin sebebi birer perdedir, o sebep olsun ya da olmasın zaten yaşayacağız kaderimizde yazanı. Şunun şurasında ne kadar kaldı son haftalarımızı heyecanla mutlulukla sabırla ve şükürle geçirelim değil mi

Ayrıca bütün hamileliğini hamile olduğundan habersiz geçiren ve adet olamıyorum diye doktora gidip 2 hafta sonra doğum yapan bir kadının haberini paylaşmıştım ben sanırım burada daha önce Kimbilir o kadın 9 ay boyunca nasıl yattı neler yedi ne ilaçlar içti atladı zıpladı uzandı oraya buraya ama bebeğine hiçbirşey olmamış gayet sağlıklı bir şekilde doğurmuş nihayetinde.. Onlar bizim meleklerimiz ve onları koruyan biri elbette ki var

Maşallah ne guzel darisi basimiza insallah

Doktorun şaka yapıyo heralde. 33.haftana kadar 4 kilo almissin ve cok mu diyo????kaçla başlamıştın

senin normal mi olacak cnm. benm şimdilik normal gibi duruyor. 38+3 te yaparım çatı muayenesini dedi bana. o zman netleşir sanırım

Şu an normal gibi gözüküyor. Galiba çatı muayenesini doktorum doğum başlayınca yapacak. Sadece, ters bir durum oluşursa beklemem, ameliyata alırım dedi doktor. Bakalım hayırlısı neyse hakkımızda o olsun..

Aaa bana da dedi kadasi buyuk 1 hafta ileri dedi. Ben de uzuldum kizimin kafasi kocamanmi olcak diye!

Evet canim aynen oyle kesinlikle ileriki haftalarda onemsemiyolar cok hor davraniyolar insallah alirim bebegimi kucama sagsaglim darisida sizlerr

Aaa bana da dedi kadasi buyuk 1 hafta ileri dedi. Ben de uzuldum kizimin kafasi kocamanmi olcak diye!

Bebeklerin kafası genel olarak büyük olur zaten. Bence kafaya takacak bir şey yoktur. Benim bebeğimin de büyük gibi gözüküyor ölçümlerde. Zaten sağlıksız olsa doktor söyler. Bizimkinin ayrıca kafası yukarıdan bakıldığında kırkağaç kavunu gibiymiş :) babamız Manisalı :) Genelde Türk çocuklarında kafa yusyuvarlak oluyormuş. Sizinki kavun gibi dedi :) Bir de bebeklerin normal doğumda kafaları yuvarlak değil de arkaya doğru uzun doğuyor, ama sonra düzeliyor tabii ki kafa şekilleri. Benim annemin de eşimin de alnını doğumdan sonra tülbentle sıkmışlar, bombeli olmasın, düz olsun diye. Düşünün cahilliği...

Ya kızlar size birşey soracağım. Cinsel ilişki yasak değil ama çatı muayenesinde kan geldi diyosunuz. Bu kendinibilmez ahlaksız doktor ve ebeler nereye kadar sokuyolar ellerini yaa uyuz oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…