2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Evet genelde benim de dikkatimi çekmiştir bebeklerin yeni doğduklarında kafa şekilleri sivri oluyor arkaya doğru. Dikkat etmemiz gereken bebeği yatırırken sürekli tek yöne değil de sağ sol sırt üstü değişik yatırmak sanırım.

bende yolculuk yapacağım kaç haftaya kadar kabul ediyolarmış net ne yazıyordu raporunuzda ?
35 haftalik gebelik olup ucakla yolculuk yapmasinda sakinca yoktur refekatciye ihtiyac yoktur kendi ihtiyaclarini karsilayabilir yaziyordu ☺35+6 da aldim raporu 36 da uctm ...35.haftanin icinde olmaniz lazim 35 haftalik yazdirirsaniz sorun olmaz.

Kizlar doktorunuz bebegin dogum tarihini ultrason sonucuna gore mi soyluyor yoksa sat a goremi ?

2doktora daha giderim en az ben olsam

Maasallah maasallah 2 yasına kadar emsin insallah :)

Ya kızlar size birşey soracağım. Cinsel ilişki yasak değil ama çatı muayenesinde kan geldi diyosunuz. Bu kendinibilmez ahlaksız doktor ve ebeler nereye kadar sokuyolar ellerini yaa uyuz oldum.
Canim cinsel iliskinin emin ol hic zarari olmaz cok ilerde cunku cati muanesinde anliyorsun ama suda varki yapanin elinin hafiflihi ve insafiyetiyle alakali duzhi davranip sende kendini kasmazsan bise olmaz

Arkadaslar ya genel atestezi ile dogum yapan varmi acaba su uyaninca kusma olayi oluyomu cok korkuyorum ben kusmakdan tecrubeli arkadaslar ses verinnn

Peki nasıl doğum yapmıştınız?

Arkadaslar ya genel atestezi ile dogum yapan varmi acaba su uyaninca kusma olayi oluyomu cok korkuyorum ben kusmakdan tecrubeli arkadaslar ses verinnn
canim ben 2 kere genel anestezi aldim birinde kurtaj oldum digerinde rahim filmi cektirdim kusma felan olmadi dogum farkli mi bilmiyorum... ben de dogumu genel anestezi dusunuyordum annemlerin karsi komşusu anestezi dru hicbir sekilde onermedigini bebege gectigini ve bebegin beynini etkileyebilecegini soyledi

Spinal ya da epidural mi istiyorsunuz peki?
Benim de kafam karışık

kizlar benim normal dogum gozukuyor genel anestezi hic istemiyorum hic agri kesicisiz dogum olabirmi acaba agriya dayanila bilirmi sizce

slm kizlar tlfumda problem var cani isterse yazabiliyorum sac boyasi arastirdim bos durmadim... loreal inoa ve organic colour system arasinda kaldim ve lorealin genel olarak en cok kimyasal madde iceren marka olduğunu ogrendim bu yuzden bitkisel sac boyasi olan organicte karar kildim..bulundugum sehirde fiyat arastirmasina gittim vebu markaya ait dip boyanin 120 den tumunse 200 den basladigini ogrendim bu yuzden daha onceden kullanmis oldugum sachane sitesinden boyayi almaya karar verdim ve de aldim...ayrica turuncgiller mevsimine girmis olup kan ilaclarinizi,pekmezinizi portakal suyu belki mandalina ile almanizi emilimin artması adina tavsiye ediyorum

ama kendin mi boyucan acik alanda boya bol havadar olsun ben kuafore gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…